Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Nasa Stvar

#23126 Re: Utakmice.

Post by Nasa Stvar »

Grean wrote:Katastrofa jeste ali sta bi pljuvaci poput @trenera da nije ovakvih epizoda, izgubio bi im se smisao zivota. Takvi se javljaju samo nakon poraza.

Tosina izjava o odlasku 4-5 standardnih igraca je klasicna demagogija. Zrinjski je ostao bez okosnice ekipe kao i svi drugi konkurenti pa nije problem.
Pljuvaci,ne pljuvaci,ali ovo veceras sto smo gledali na Kosevu je odron,niti jedan jedini centarsut,Krste osim onog slobodnjaka na pocetku 0,Rahmanovic se ko i trudi i bori i zna lopte ali ga slabo ko prati,Saric svaku akciju uspori plus je imo onu izgubljenu haman pred golom,bezbroj gresaka u dodavanjima na sredini,vec u prvom poluvremenu su ljudi par puta isli u kontre i dolazili nam pred go,bekovi i krila svi redom odron ukljucujuci i Krstu koji jos uvijek ne dobija zvizduke,ima jos kredita od stare slave,ali do kad?Hebibovic jeste katastrofa pa i Kadusic je los,ali dok su njih dvojica bili u tandemu par puta smo uradili nesta preko desne strane,a kada su usli Dusan i Mico tek je postalo odron,takodjer i Toso sere,u ovakvim utakmicama se komotno moze pocet sa 2 napadaca od pocetka,sa 3 pozadi,jer znas da ce ovi parkirat autobus i da nece zurit naprijed. Ide se na centarsuteve koji su svakako katastrofa,ali i ono malo sto ih je islo u 16-rac nije imo ko da pokupi,dakle da je Merso bio od pocetka imali bi makar jednog skakaca u napadu,pa ako povedemo vadi jednog napadaca,jok mi kod nas ocigledno nije ni bitno ko je trener,jer vec godinama svi furaju istu ovu formaciju i uvijek je problem ako ne zabijemo na vrijeme go. Sto se tice Bekica i pozicije lijevog beka,lijepi Puzigaca,sad da se vrati imo bi od mene gajbu piva svako vece !
Grean

#23127 Re: Utakmice.

Post by Grean »

Ne znam, svasta se noze nasrati ali neke osnovne stvari vec i laik moze prepoznati.

Recimo ovo guranje dva "kreativna" defanzivna vezna u vidu Sarica i Radovca istovremeno nista nije donijelo sem propuha u odbrani i manje trke u odnosu na verziju sa Iveticem ili Mihojevicem u toj ulozi.

Mico Kuzmanovic na desnoj strani je promasaj dok je na lijevom krilu druga prica. Pokazalo se vec u prethodna dva kola i evropskim utakmicama.

Ovo sa Velkoskim na lijevom krilu je nazadak u odnosu na Crnkica.

Mislim da ne treba trenerska licenca da bi se to prepoznalo. Ova ekipa nije bila ovoliko losa a realno nismo toliko ako smo uopste oslabljeni. Otisao Crnkic dosli Mico i Krste, otisao Duljevic a dosao Rahmanovic, umjesto Bekica uveli Hadzica. Jedini nenadomjesteni igrac je Kovacevic.
trener-profesionalac

#23128 Re: Utakmice.

Post by trener-profesionalac »

Grean wrote:Katastrofa jeste ali sta bi pljuvaci poput @trenera da nije ovakvih epizoda, izgubio bi im se smisao zivota. Takvi se javljaju samo nakon poraza.

Tosina izjava o odlasku 4-5 standardnih igraca je klasicna demagogija. Zrinjski je ostao bez okosnice ekipe kao i svi drugi konkurenti pa nije problem.
sta bi takvi kao ti da nema kome da se uvlacite u guzicu.....trener je tu i kada je prvi pisao o lopovlucima od strane bordo prijatelja..takvi kao ti su branili BP dinu i bagru.....takvi kao vi i danas govore o radovcu kao talentu i nasem djetetu.......nedim danas ne dobi psovke sto li.nije neka partija ali data mu je podrska.....fuj gadite mi se
jeza u ledja

#23129 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

mirza_15 wrote:Ima li negdje jeza?

0:1
mirza_15 wrote:Sta kaze jez? Treba biti zadovoljan pobjedom u Zenici?iga za opstanak na ne gine.
jez je bio zauzet cijeli dan. tek sad upalio i vidio rez i dosao ovdje. i ti nasao da mene prozivas? prosli put si dosao da se seres ljudima u ceif, sad dosao da upires prstom u forumase nakon poraza. to su ti prioriteti. to ti je prvo sto ti padne na pamet. jadno.
dobro sam na pocetku rekao. mentalitet nule.

a ja nit sam hvalio ekipu nit sam pisao superlative, niti imam bila kakva ocekivanja od njih. stoga, tvoja zelja za prosipanjem zuci je samo plod tvoje obijesti.

prosli put si mi se na kraju izvinjavao. vise ne trebas.

sto se tice rezultata, sta reci...ni promjena trenera vise ne pali.
strong69

#23130 Re: Utakmice.

Post by strong69 »

Qoom

#23131 Re: Utakmice.

Post by Qoom »

Ne razumijem ovo plačipičkarenje pojedinaca.
Nećete da se nervirate, nećete da pratite klub, nikakav problem.

Oni koji žele uspjeh kluba, sada i uvijek, otiće u Kakanj i prozivaće krivce. Oni koje boli kurac, ostaće kući... ko i uvijek.
leškarenje

#23132 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Što ja imam osjećaj da @Qoom supljira o svojim odlascima na utakmice :D

Glavna priča par godina ko ide,ko ne ide....dje si navijač,izvini nisam te prepoznao :thumbup:
Logovan

#23133 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Qoom wrote: Oni koji žele uspjeh kluba, sada i uvijek, otiće u Kakanj i prozivaće krivce. Oni koje boli kurac, ostaće kući... ko i uvijek.
A šta ako zbog nekog razloga ne odeš u Kakanj i ostaneš kući? Opet te boli kurac?

Pravi navijač je onaj koji ide uvijek na gostovanja?
Tomahawk11
Globalni moderator

#23134 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

leškarenje wrote:Što ja imam osjećaj da @Qoom supljira o svojim odlascima na utakmice :D

Glavna priča par godina ko ide,ko ne ide....dje si navijač,izvini nisam te prepoznao :thumbup:
Ma glupa priča, realno.
Ja sam sigurno manji navijač, jer idem samo na domaće utakmice.
leškarenje

#23135 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Tomahawk11 wrote:
leškarenje wrote:Što ja imam osjećaj da @Qoom supljira o svojim odlascima na utakmice :D

Ma glupa priča, realno.
Ti si nikakav navijač,plaćenik :D
NoWayOut

#23136 Re: Utakmice.

Post by NoWayOut »

Qoom wrote:Ne razumijem ovo plačipičkarenje pojedinaca.
Nećete da se nervirate, nećete da pratite klub, nikakav problem.

Oni koji žele uspjeh kluba, sada i uvijek, otiće u Kakanj i prozivaće krivce. Oni koje boli kurac, ostaće kući... ko i uvijek.
Dobro, ko su krivci, ime i prezime, zna li se tačno ko je, volio bi da direktno odgovoris, a nesto tipa "samo lud nevidi ko su krivci bla bla".
leškarenje

#23137 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Ma on voli klub :thumbup: bio je u zdenci na derbiju,nemojte tako :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#23138 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Nepotrebno je prozivanje između navijača.
Ko je veći, ko manji navijač...to su gluposti.
To je sad nebitno. Vidite li vi gdje nam je klub?
Nadzorna_ploca

#23139 Re: Utakmice.

Post by Nadzorna_ploca »

sljedecu utakmicu komotno na pomocnom igrati. :D
leškarenje

#23140 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Kako da ne....eto suticu im,aha :oops: al' u kurcu. Ne može mi ba niko pametovati i govoriti jesam li navijač i da je veći od mene....može sve drugo,ali to ne može niko.
To radi ima dvije godine i svaki post mu je na tom fonu.
Qoom

#23141 Re: Utakmice.

Post by Qoom »

Ne kontam, sad bi kao trebali skenirat članske, sezonske, karte s gostovanja?
Jebiga, izvini ako si se prepoznao u ranije napisanom.
Logovan wrote:A šta ako zbog nekog razloga ne odeš u Kakanj i ostaneš kući? Opet te boli kurac?

Pravi navijač je onaj koji ide uvijek na gostovanja?
Lagano ostani kući i prati prijenos na radiju. Do Kaknja je svakako, koliko, sedam sati vožnje?
Tomahawk11 wrote:

Ma glupa priča, realno.
Znači kao i prethodno, gostovanje je izvučeno iz konteksta. Ko hoće da ode ide, ko neće ostane kući, bilo da je domaća utakmica ili gostovanje. Ali da se ponovim, kao jebo ovo, jebo utakmice, koji mi kurac ovo treba i generalno plačipičkarenje je vlastita odluka i ako si je već donio, onda ostani principijelan i prestani kukat. Zaduži igle i heklaj.
Qoom

#23142 Re: Utakmice.

Post by Qoom »

leškarenje wrote:Kako da ne....eto suticu im,aha :oops: al' u kurcu. Ne može mi ba niko pametovati i govoriti jesam li navijač i da je veći od mene....može sve drugo,ali to ne može niko.
To radi ima dvije godine i svaki post mu je na tom fonu.
Čekaj, jesi li ti onaj što nećeš da uzmeš sezonsku i što ti je žao dati 2 marke za ulaz?
Onaj što kupi karte pa ih postavlja na forum kao vidite ljudi, kupio sam karte.

über große navijač :facepalm:
rocco_siffredi

#23143 Re: Utakmice.

Post by rocco_siffredi »

Mi kontali da dobijemo Otoku i pravimo stadion,kako je krenulo i ovakva Otoka ce nam biti tamam :roll:
leškarenje

#23144 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Jeste,ja sam taj....
Ja sam onaj koji vodi peteročlanu porodicu i svaku utakmicu.
Ja sam taj koji ima hiljadu utakmica Sarajeva posjećenih.

Haj ti u Doboj kod Kaknja,otpjevaj i za mene igraj Sarajv'o nema veze.
Logovan

#23145 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Qoom wrote:
Lagano ostani kući i prati prijenos na radiju. Do Kaknja je svakako, koliko, sedam sati vožnje?
Nisam rekao da neću ići, nego odgovori na pitanja.

I u ovom postu se dižeš, niko kao ti, ti veliki navijač.
Qoom

#23146 Re: Utakmice.

Post by Qoom »

leškarenje wrote:Jeste,ja sam taj....
Ja sam onaj koji vodi peteročlanu porodicu i svaku utakmicu.
Ja sam taj koji ima hiljadu utakmica Sarajeva posjećenih.

Haj ti u Doboj kod Kaknja,otpjevaj i za mene igraj Sarajv'o nema veze.
Image

Evo je jedna na kojoj nisi bio

Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#23147 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Qoom wrote:
Tomahawk11 wrote:

Ma glupa priča, realno.
Znači kao i prethodno, gostovanje je izvučeno iz konteksta. Ko hoće da ode ide, ko neće ostane kući, bilo da je domaća utakmica ili gostovanje. Ali da se ponovim, kao jebo ovo, jebo utakmice, koji mi kurac ovo treba i generalno plačipičkarenje je vlastita odluka i ako si je već donio, onda ostani principijelan i prestani kukat. Zaduži igle i heklaj.
Ako je ovo na moju adresu, fulio si kompletan fudbal.
Tomahawk11
Globalni moderator

#23148 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Ali ja i dalje ne kontam ovu priču....ušli smo katastrofalno u sezonu, ali hajmo mjeriti čiji je veći :roll:
leškarenje

#23149 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

:lol: :lol:

To je ta na koju nisam htio da idem,baš kao Zenica i ova sinoćnja,a tako i slijedeće koje dolaze :thumbup:

Povedi nam onu,dodjite 'vamo....a može i igraj Sarajvo nema veze :thumbup:
last mohicans

#23150 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

Daj ba @qoom! U potpunosti nebitno spinovanje i razvodnjavanje. Mislim da i čistačica u klubu zna da stvari ne stimaju, ne da ne stimaju, upotrijebio bih i težu riječ, raspadaju se. Nigdje nas nema, imamo kao "sportske radnike", "bivse vojnike kluba", u upravi obrazovanu direktoricu koja veze s sportom nema, a vidimo i s menadzmentom također. Treba li nastaviti niz? O laznom papetu, skautu, Tanu, ostalim lordovima, boardovim...klincima, pakcima..
Samo je pitanje sta sad uraditi!! Nezadovoljstvo itekako nastaviti izrazavati, navijanjem, medijskim pritiskom, drustveni mrezama itd..
Sta? Da zmirimo pored zdravih ociju? Kao sto nas i vlast jebe u zdrav mozak. Ako se oni mogu na izborima skinuti, mogu i ovi brate. Samo naci pravu strategiju i sposobne ljude koji imaju viziju i muda ufatiti se u koštac. Neko je tamo na pdf EL pisao sto su ispred nas ekipe iz regiona i
to miljama ispred nas kao sto su Rijeka, Osijek, pa i Vardar...fino je obrazlozio zato sto imaju gazde, a ne neke kurce palce, boardove koji se pitaju ili ti neku Sabrinu.
Mislim i da je prva adresa kojoj se treba obratiti Tan. Tu leze svi odgovori. Ako se do njega moze doci s jasnim planom i strategijom, onda bi nesto i moglo se izroditi. U suprotnom, ako on ovo smatra planom i strategijom razvoja kluba na sportskom i svakom drugom segmentu, onda smo tek popušili.
Post Reply