VjecitiStudent wrote:beniciodeltoro wrote:Da budemo fer, ako većinu interesuje zašto Deen studira od naših para u Milanu, od kojih je para Reuf Bajrović kupio iPhone i što Željko ide na skijanje o državnom trošku mislim da je fer i pitati za stan. Samo što neki imaju strahopoštovanje jer je jedan političar lično na ovom forumu ne moraju to prikrivati smajlijima kako je pitanje šega a sutra će oni prvi pitati otkud Fadilu Novaliću novac za PlayStation 4 i od kojih je para Denis Zvizdić kupio Google Glass
Jednake kriterije za sve, pliz
beniciodeltoro wrote:
To sam ja naveo samo kao primjer jer znam isto kao vi, samo što ste vi sigurni da je na mutan način sve ostvario a nemate dokaza. Znate li iz kakve porodice dolazi? Da li je išta naslijedio? Da li je kredit u pitanju? Dokaze da je ukrao?
Pa ja znam Bošnju koji je otišao vani i radi one tipične Bosanćeros poslove i poslije 5 godina je kupio jedno ovakvo a da neće moći glavni muftija sebi priuštiti.
Ali važno je onako tipično bosanski popljuvati svakog ko ima više
Velika razlika
Na onoj temi se pljuje neko samo što vozi BMWa a ne Golfa dvojku i odmah insajderi znaju da nije mogao to poštenim načinom ostvariti. Bošnjo traži manu kao što ih i nalazi Merlinu, Hadžihafizbegoviću, Džeki, Bešlagiću, Halidu, znači obično mahalanje
Na ovoj temi imamo grupu forumaša koji su stvorili negativno mišljenje o nekome samo radi kupljenog Iphonea, skijanja, kući na Poljinama (iako su imali prije negativno mišljenje nešto telefone i skijanje previše često pominju, kao da je to glavni argumenat zašto taj političar ne valja), jednom političaru su i dali ime ovdje Ajfon.
Sada imamo ovdje jednog političara koji želi ostaviti dojam da su on i njegova stranka nešto bolje, zašto bi trebali za njih glasati i tu je legitimno pitanje koje postavlja Crvene Brigade "da li je on drugačiji od ostalih"
Moj komentar nije bio upućen niti Pedji niti crevene_brigade nego više Pedjinim advokatima na ovoj stranici poput LeClerca koji se grohotom smije zašto neko gura nos u pitanje za stan a on prvi gura nos u Reufov iPhone i Komšićevo skijanje i ostali koji se kao zgražavaju na pitanje o stanu a interesuje ih otkud Emini Ganić, Danisu Tanoviću ili Deenu pare za novi stan.
Ako je kod mnogih kredibilitet od DFovaca opao radi materijalnih stvari poput telefona i skija onda bi trebao i stan biti argument da li još jedan političar živi onako tipično bosansko-politički