FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
dinty2

#23101 Re: FC Barcelona

Post by dinty2 »

vertonghen,, :thumbup:
DonVito

#23102 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

Image
p206

#23103 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

hasta la vista bejbe
Muhamed Đakmić

#23104 Re: FC Barcelona

Post by Muhamed Đakmić »

Mali je ispao šupak. Ja se nadam da se neće kao Fabregas vratiti u Barcelonu, tj. da neće za par godina umirati od ljubavi za Barcelonom, a ovi to popušiti i kupiti ga nazad. Da je toliko volio Barcelonu ostao bi, imao bi sigurno veću minutažu nego prošle sezone, a vjerujem da bi nakon svjetskog postao i reprezentativac i standardan u Barceloni ispred Xavija.
LSD

#23105 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

:-) :D koliko voli Barcu, najbolje govori cinjenica da je pobjegao prvom prilikom iz nje :D otišao na prvu ozbiljniju ponudu.
Divan karakter :lol: i klupski uzor za mlađe naraštaje
Kemal Malovčić

#23106 Re: FC Barcelona

Post by Kemal Malovčić »

otvara se mjesto za pjanića
DonVito

#23107 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

Kemal Malovčić wrote:otvara se mjesto za pjanića
Nedo bog takvog mjesta takvim igracima..

Thiago dovoljno je pogledati koliko je odigrao u samo zadnjih 5 tekmi La Lige tj. kad je sezona bila gotova.

Doslo i njemu u glavu.
kory_galaktikos

#23108 Re: FC Barcelona

Post by kory_galaktikos »

Kemal Malovčić wrote:otvara se mjesto za pjanića
jedan otiso iz kuba jer je malo igro i odma da dodje drugi na istu poziciju,malo neshvatljivo jelde??
ultima_palabra

#23109 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Ne znam zašto napadate dečka toliko, zadnja sezona je pokazala da Tito na njega ne računa kao startera. Klub istog renomea ti ponudi status prvotimca i bolju platu, šta biste vi odabrali?
skenderija04

#23110 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Izgleda da sam ja jedini koji misli da je Thiago nista vise nego dobar igrac i da mu je cijena korektna.
Thiagov film ima odlican trailer ali u kompletu je prosjek bar za FCB. Ako nista, momak je bio posten kad je rekao da mu je cilj da uspije u fudbalu a ne u Barceloni. Ako neko dolazi iz La Masie ne znaci da ce igrati za Barcelonu.
Ako se nekad bude vracao, super, znaci da je uspio ali ovaj put klub ce platiti razliku a ne komplet kao sa Fabregasom.
Riddle

#23111 Re: FC Barcelona

Post by Riddle »

Slusajte mudrog covjeka neznalice.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#23112 Re: FC Barcelona

Post by Picajzla »

skenderija04 wrote:Izgleda da sam ja jedini koji misli da je Thiago nista vise nego dobar igrac i da mu je cijena korektna.
Thiagov film ima odlican trailer ali u kompletu je prosjek bar za FCB. Ako nista, momak je bio posten kad je rekao da mu je cilj da uspije u fudbalu a ne u Barceloni. Ako neko dolazi iz La Masie ne znaci da ce igrati za Barcelonu.
Ako se nekad bude vracao, super, znaci da je uspio ali ovaj put klub ce platiti razliku a ne komplet kao sa Fabregasom.
Objasni to LSD-u :roll:
skenderija04

#23113 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Riddle wrote:Slusajte mudrog covjeka neznalice.
Druze, nego sta cemo za Wayna? :D :D :D

Ja sam jebeni fan koji bi ga volio vidjeti sa Messijem i Neymarom pa makar i nemali stopera
LSD

#23114 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

skenderija04 wrote:Izgleda da sam ja jedini koji misli da je Thiago nista vise nego dobar igrac i da mu je cijena korektna.
Ma nije to baš jarane korektna cijena.

Englezi zacijene svoje olupine tipa Henderson ili Downing po 20-25 miliona, ona soha Carroll koštala 40 i nešto miliona...znaju zacijeniti svoju karinu i prodati muda za bubrege...a Thiaga (koji je za takve kokošare Messi u najmanju ruku) lešinari kradu za bagatelu.
Ali to je Barca sve dozvolila sebi.
Riddle

#23115 Re: FC Barcelona

Post by Riddle »

skenderija04 wrote:
Riddle wrote:Slusajte mudrog covjeka neznalice.
Druze, nego sta cemo za Wayna? :D :D :D

Ja sam jebeni fan koji bi ga volio vidjeti sa Messijem i Neymarom pa makar i nemali stopera
Samo da se zna, moj post se odnosio na ono sto je Ultima napisao. Nikad se ne bih slozio s onim svetogrđem sto ti iznese. :D

"Wayne Rooney is not for sale. He's a Manchester United player and will remain a Manchester United player." - Sir David.

I zelim da tako ostane. Pogotovo kad vidim kakve se jadne cifre spominju. Neki Cavani ili Suarez su navodno vrijedni po 50 miliona, a on jedva iznad 20. Ne ide to brate da se na glavu nasadis.

Messi, Neymar i Rooney? Ti si brate od danas u mojim ocima jedan teski transfer muppet. :mrgreen:

Uklopio bi se on u Barcelonu bez problema, jer je strasno inteligentan, nesebican i prilagodljiv igrac. Gotovo je bezobrazno da United ima dvojicu napadaca svjetske klase sa bas ovim karakteristikama. Ne bih ih razdvajao ni za sta. Koliko god mediji govorili svima koji ih zele slusati da je Robin uzeo njegovo mjesto i stvorio mu probleme, istina je da mu je Wayne namjestio vjerovatno trecinu golova. Njemu ostaje jos pedesetak golova da obori Sir Bobbyev rekord i ne vidim razlog zasto bi i pomislio da ide.
skenderija04

#23116 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

LSD wrote:
Ma nije to baš jarane korektna cijena.

Englezi zacijene svoje olupine tipa Henderson ili Downing po 20-25 miliona, onaj soha Carroll koštala 40 i nešto miliona...znaju zacijeniti svoju karinu i prodati muda za bubrege...a Thiaga (koji je za takve kokošare Messi u najmanju ruku) lešinari kradu za bagatelu.
Ali to je Barca sve dozvolila sebi.
Koja je po tebi realna cijena?
LSD

#23117 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

brat bratu 30 milki...pa Isco je toliko koštao Realu
skenderija04

#23118 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

@ Riddle

Naravno , @ultima je moj favorit :D . Svetogrdje? Ne znam , mozda. Ja jos uvijek nisam na cisto sta United ocekuje od Thiaga? Ako se ocekuje lider na terenu koji ce uvezati sve konce...Mozda. Cijena je realna po meni. Momak koji vuce istu povredu kao Villa prije loma je krhka roba. To sam ti vec rekao

Transfer Muppet? Zasto? Klub gleda da se pojaca tamo gdje skripi a to je napad. Ako bude sanse Barcelona je tu.
skenderija04

#23119 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

LSD wrote:brat bratu 30 milki...pa Isco je toliko koštao Realu
Isco i Illara su placeni toliko jer Real u Spaniji uvijek placa dodatni plus. Ja za Thiaga ne bi platio 30 miliona.
LSD

#23120 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

skenderija04 wrote:
Isco i Illara su placeni toliko jer Real u Spaniji uvijek placa dodatni plus. Ja za Thiaga ne bi platio 30 miliona.
Nije ni bitan Real toliko....eto United je masno placao nekakve bezveznjakovice tipa Bebe, Anderson, sad nekog drugoligaša Zahu platiše 12 miliona :shock: ....mislim, pazi ti samo tih cijena i imena...i onda Thiaga koji je fakat igracina za te beskurce da dovedu za 18....fuckin' Phil Jones ispade skuplji od Thiaga :-) :lol:
To nisu realne stvari jbg
Last edited by LSD on 06/07/2013 18:45, edited 1 time in total.
DonVito

#23121 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

Kako neko moze da poredi Isca i Thiaga jedan igrao citavu sezonu tj. LP, dok drugi nista..
Uprava Barse za Thiaga ako dobije 20 milki moze se udariti nogom u guzicu, EP za mlade je dobro doslo..
fixer

#23122 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Meni se cini da je bilo likova u Barci koji su se htjeli njega rijesiti. Volio bih da je ostao. Forsirali bi ga da igra, a on nije nivo Xavija.
Riddle

#23123 Re: FC Barcelona

Post by Riddle »

skenderija04 wrote:@ Riddle

Naravno , @ultima je moj favorit :D . Svetogrdje? Ne znam , mozda. Ja jos uvijek nisam na cisto sta United ocekuje od Thiaga? Ako se ocekuje lider na terenu koji ce uvezati sve konce...Mozda. Cijena je realna po meni. Momak koji vuce istu povredu kao Villa prije loma je krhka roba. To sam ti vec rekao

Transfer Muppet? Zasto? Klub gleda da se pojaca tamo gdje skripi a to je napad. Ako bude sanse Barcelona je tu.
Ne znam sta United ocekuje od Thiaga, ali znam sta ja ocekujem. Da kontrolise utakmicu i mijenja tempo po potrebi. Da bude neko ko ne gubi loptu tako lako pod pritiskom. Unitedu nije problem stvoriti sansu i dati gol. Mirno privođenje utakmice kraju jeste. Ne znam zasto, ali to je bio tako veliki problem prosle sezone, a i ranije. Moze biti da postanu neozbiljni ili ko zna sta vec, ali taj jedan nedostatak u veznom redu je mislim najbolja dijagnoza.

Cijena jeste realna, ali ne na danasnjem trzistu. Takođe se placa i potencijal (vise nego ikad i Michael Jordan je o ovom pricao), a ovaj ga momak ima u izobilju.

Svako ko izgovori ta tri imena zajedno je transfer muppet. :mrgreen: To je nesto sto se viđa na PS. Mislim da bi od Rooneya trebao odustati. Previse je on vrijedan i igracki i marketinski da bi ga United tek tako pustio. A sigurno ne po cijeni koja se spominje. Ima jos vrlo dobrih napadaca. Ne mora Barcelona dovesti bas superstara.
skenderija04

#23124 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

To Englesko trziste funkcionise samo za sebe i ima neka svoja pravila koja meni nisu jasna. Mislim na vrednovanje igraca. Mozes porediti,naci ces milion primjera. Eto da ne idemo daleko. United je razvlacio Piquea, posudjivao ga Zaragozi i na kraju ga prodao za 5 miliona. Zasto? Zato sto su vise nego pokriveni. Slicna situacija je i sa Thiagom. Moze izgledati da je malo, ok, ali sta sa Thiagom? Da se vucara kao Bojan od nemila do nedraga bez profita ni igracu ni klubu?
missko

#23125 Re: AW: FC Barcelona

Post by missko »

skenderija04 wrote:
Ja se slažem sa svim sto si napisao pa čak i s onim Messi Neymar i Roney zajedno bili bi trio snova. Cijena realna za Tiaga a tačno je i da englezi preplačuju ali moraju jer imaju jedini veliku konkurenciju dok u spanini i njemackoj konkurencije za placanje gotovo da i nema.

Gesendet von meinem GT-I9505
Post Reply