Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
vryzas

#23101 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

Jah, sasrali smo se ocekujuci sastanak borda direktora :lol: i odluku stare gradske raje China, Chooa i Kwonga 8)
Bambino Blu

#23102 Re: Sarajevski derbi

Post by Bambino Blu »

Logovan wrote:
Bambino Blu wrote:Traze 3000 karata a na treningu ih 200 fol neke podrske nesto ja cirkusa Boze dragi
Nek' ti je Bog na pomoći. :)
I vama sutra ;)
relativno84

#23103 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

Bambino Blu wrote:Po broju pitara na kosevu moze se zaključiti da je siljak i gore udario zabrane :izet: :izet: :D
:lol: :lol: :lol:
bersK

#23104 Re: Sarajevski derbi

Post by bersK »

Kad vidim broj pitara na treningu, nekako mi dodje da se sazalim i da probamo sta s upravom dogovorit da ih puste. Jebiga, daleko je to gostovanje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
leškarenje

#23105 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

bersK wrote:Kad vidim broj pitara na treningu, nekako mi dodje da se sazalim i da probamo sta s upravom dogovorit da ih puste. Jebiga, daleko je to gostovanje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:nevjerujem:
avetinja

#23106 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Ne možete ih prozivati zbog posjete na treningu, šta vam je. Mislim, možete, ali negdje veze.
Logovan

#23107 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

hrasno38 wrote:
:thumbup: ma nije evo kazu @logovan i njegovi ahbabi :lol: :lol: :lol: :lol:
Šta kažem? :?
avetinja wrote:Ne možete ih prozivati zbog posjete na treningu, šta vam je. Mislim, možete, ali negdje veze.
Opet normalan post od ovog momka.

Kakva razlika između avetinje i ostalih. :shock:
avetinja

#23108 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Logovan wrote:Opet normalan post od ovog momka.

Kakva razlika između avetinje i ostalih. :shock:
Treba biti realan. :thumbup:

Volim zajebanciju, ali ako ona ima smisla.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#23109 Re: Ex-Sarajevski derbi

Post by Pitar sa Kariba »

Avetinja je Opcina Centar! :D
Last edited by Pitar sa Kariba on 14/04/2017 18:30, edited 1 time in total.
bersK

#23110 Re: Sarajevski derbi

Post by bersK »

avetinja wrote:Ne možete ih prozivati zbog posjete na treningu, šta vam je. Mislim, možete, ali negdje veze.

Da ih neko sa strane čuje na šta kmeče, reko bi čovjek da im lisice na ulazu vežemo. Al vidiš ti, Željo kriv što bi oni nakon prsta cijelu ruku, što bi oni malo da nerede prave i da planiraju neka rušenja, bilo je tu neuspjelih bojkota teme :D :D :D pa bi malo da im se da cijeli sjever, a kupce godišnjih treba na otvoreni istok stavit, pa ako kiša počne jebiga - snalazi se narode, ko vas jebe. Opet ću dodat još neke riječi Dobrače od maloprije "HTJELI SMO DA SE SMANJI TAMPON ZONA, ali predstavnici MUPa ne žele odstupati od svojih namjera."

Želji ne odgovara ova situacija, iako će biti 99% naši navijači radi jebene tampon zone koja je uzela četvrtinu komplet tribine. Pa da s CZ ili Partizanom igramo, bila bi manja. Jel tu ima nešto da se konta?
Azrail

#23111 Re: Sarajevski derbi

Post by Azrail »

Jbte 100 stranica i jedni i drugi vrte istu priču u krug. Kako vam ne dosadi?
leškarenje

#23112 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

bersK wrote:

Da ih neko sa strane čuje na šta kmeče, reko bi čovjek da im lisice na ulazu vežemo. Al vidiš ti, Željo kriv što bi oni nakon prsta cijelu ruku, što bi oni malo da nerede prave i da planiraju neka rušenja, bilo je tu neuspjelih bojkota teme :D :D :D pa bi malo da im se da cijeli sjever, a kupce godišnjih treba na otvoreni istok stavit, pa ako kiša počne jebiga - snalazi se narode, ko vas jebe. Opet ću dodat još neke riječi Dobrače od maloprije "HTJELI SMO DA SE SMANJI TAMPON ZONA, ali predstavnici MUPa ne žele odstupati od svojih namjera."

Želji ne odgovara ova situacija, iako će biti 99% naši navijači radi jebene tampon zone koja je uzela četvrtinu komplet tribine. Pa da s CZ ili Partizanom igramo, bila bi manja. Jel tu ima nešto da se konta?
Operacija "STADION" :lol: :lol: :lol: jel i ovo Dobraca reko ?
Edin H.

#23113 Re: Sarajevski derbi

Post by Edin H. »

Zeljin stadion objektivno ima problem, jer nema tribine za gostujuce navijace, tj. sve cetiri strane su koncipirane za podrsku Zeljeznicaru, samo razliciti profile navijaca.

Onaj cosak je OK kada dodje tridesetak fukara, medjutim to naravno postaje problem kada se igra utakmica gdje se ocekuje veci broj gostujucih navijaca.

Ako bude igrala reprezentacija morace se sjeverna tribina dati gostujucim navijacima.
leškarenje

#23114 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

Edin H. wrote:Zeljin stadion objektivno ima problem, jer nema tribine za gostujuce navijace, tj. sve cetiri strane su koncipirane za podrsku Zeljeznicaru, samo razliciti profile navijaca.

Onaj cosak je OK kada dodje tridesetak fukara, medjutim to naravno postaje problem kada se igra utakmica gdje se ocekuje veci broj gostujucih navijaca.

Ako bude igrala reprezentacija morace se sjeverna tribina dati gostujucim navijacima.
O tome pricamo evo deset godina,al dzaba :thumbup: isti prostor dobiju navijaci Viteza ko i kad je derbi.
avetinja

#23115 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

bersK wrote:Da ih neko sa strane čuje na šta kmeče, reko bi čovjek da im lisice na ulazu vežemo. Al vidiš ti, Željo kriv što bi oni nakon prsta cijelu ruku, što bi oni malo da nerede prave i da planiraju neka rušenja, bilo je tu neuspjelih bojkota teme :D :D :D pa bi malo da im se da cijeli sjever, a kupce godišnjih treba na otvoreni istok stavit, pa ako kiša počne jebiga - snalazi se narode, ko vas jebe. Opet ću dodat još neke riječi Dobrače od maloprije "HTJELI SMO DA SE SMANJI TAMPON ZONA, ali predstavnici MUPa ne žele odstupati od svojih namjera."

Što se tiče akcije "Stadion", o kojoj se već nekoliko dana priča, još uvijek su to samo glasine. Ako je istina, MUP treba da izađe sa saopštenjem o planiranju napada. Tek tada možemo konkretno govoriti o tom problemu.

A što se tiče tampon zona, potpuno nepotrebno. Staviš mrežu i specijalce i neće biti belaja.
Pitar sa Kariba wrote:Avetinja je Opcina Centar! :D
Ovo se može dvosmisleno shvatiti. :mrgreen:

Da ne bude zabune, živim u Opštini Centar, a srce kuca za tim sa Grbavice, što bi neki rekli iz Novog Sarajeva. :oops: :mrgreen:
hostapler

#23116 Re: Sarajevski derbi

Post by hostapler »

Edin H. wrote:Zeljin stadion objektivno ima problem, jer nema tribine za gostujuce navijace, tj. sve cetiri strane su koncipirane za podrsku Zeljeznicaru, samo razliciti profile navijaca.

Ne mora,isto ce se uraditi kao i sa nasim navijacima.
Tampon zona i cao.
Kako su na BP smjesteni gostujuci navijaci
BlueBlood

#23117 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

bersK wrote:Kad vidim broj pitara na treningu, nekako mi dodje da se sazalim i da probamo sta s upravom dogovorit da ih puste. Jebiga, daleko je to gostovanje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
meni je njih zao
BlueBlood

#23118 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

dobro hajde onda prosjek zadnjie 3-4 tekme ?
bersK

#23119 Re: Sarajevski derbi

Post by bersK »

Ne mogu da shvate da će kako god bilo TM dobiti jug na Koševu, bez obzira koliko su dobili (ustv koliko nisu) oni sada na sjeveru. U tom je sva poenta ovog pisanja. U svom klubu se ništa ne pitaju. Sad kad im to kažeš ko Manijak, odmah to shvataju ko podjebavanje. Ni Manijaci se u Želji nisu skoro ništa pitali u klubu do prije 3-4 godine. Sada kako je sjeo Miske i ekipa, promjenili su šablon i igraju na kartu želja navijača. To je glavna razlika prošlih uprava Želje i sadašnje. Željini navijači su izričito tražili da se ide na uljepšavanje Grbavice, da bi se mogla repka dovući u Sarajevo pošto se ove "nesarajlije" ubiše pričom kako je Koševo neuslovan stadion, kako je travnjak daleko od tribina, kako je pravi dom repke u Zenici, kako je Koševo peh stadion jer vazda nas trpaju na njemu i 500 drugih ridikuloznih razloga.

Da Dolina ćupova dobije sve moguće dozvole za igranje utakmica dole, ja mislim da bi naredna zamjerka bila "jarane, ne valja ba to, 'naš kol'ko treba dok ja izađem autom na glavnu cestu poslije utakmice." ili možda "mal vam ba onaj plato, vazda te auto more opalit". Prvi ja sam mislio ići na derbi sutra, ali sam se predomislio - jer nije to to. Hajd sad nastavite prepucavanje.
avetinja

#23120 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

BlueBlood wrote:
dobro hajde onda prosjek zadnjie 3-4 tekme ?
Ne volim pričati o posjetama na našim terenima, jer nisu ništa posebno. Ljudi dođu na popularnije utakmice, a protiv neatraktivnih protivnika dolaze samo oni koji su svaku utakmicu tu. Istina je da imamo veću posjetu od njih, ali to je razlog zbog atmosfere i dešavanja u i oko kluba. Mi smo u blagoj euforiji sa izgradnjom stadiona i dobro sastavljenom ekipom. Sarajevo je limitirano što se tiče pojačanja, uz to ima određene probleme u upravi (smjena kadra), pa se to svakako odrazi na posjetu. Na zadnjoj utakmici su pokazali da mogu napraviti euforiju i doći u velikom broju.
Logovan

#23121 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Horde uništile derbi, nikad prije nije bilo belaja, itd. Još jedna laž od strane kona. :D

KPNCTNJAH

#23122 Re: Sarajevski derbi

Post by KPNCTNJAH »

Moglo bi opet sutra plakati pola Sarajeva :oops: :mrgreen:

@Logovan ne pika se to, tad vecina ovih forumasa nije pratila Zeljeznicar, ostali nisu znali za sta ustvari sluze stolice jer ih tad nije bilo na Grbavici... tek nedavno se poceli brinuti o njima i bitno im je da sve ostanu na svom mjestu, ali samo na Grbavici... The Licemjeri 1988... 8-)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#23123 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:Horde uništile derbi, nikad prije nije bilo belaja, itd. Još jedna laž od strane kona. :D

Mogao si izvuci snimak iz 1975 kada su na Kosevu bile drvene klupe i kada se kompletan stadion runio sam od sebe a Pitari imali navijacki kop na zapadu ispod komentatorskih kabina, sto u prevodu znaci da su gledaocima bili dostupne kamencine pa opet nije niko pogodjen u glavu. Cuj 2003!!
Makar bi vidio kako je stadio izgledo kad se nisi ni rodio :D
made_in_sarajevo

#23124 Re: Sarajevski derbi

Post by made_in_sarajevo »

Ma na kosevu cemo vam dati jug i cijeli istok jel posteno moze i zapad ipak vi ste najjaci, ima vas 15 000 svaku tekmu. Inace da razjasnimo, kod nas se mali zeleni pitaju, a ne uprava i navijaci.
Logovan

#23125 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

hrasno38 wrote: Mogao si izvuci snimak iz 1975 kada su na Kosevu bile drvene klupe i kada se kompletan stadion runio sam od sebe a Pitari imali navijacki kop na zapadu ispod komentatorskih kabina, sto u prevodu znaci da su gledaocima bili dostupne kamencine pa opet nije niko pogodjen u glavu. Cuj 2003!!
Makar bi vidio kako je stadio izgledo kad se nisi ni rodio :D
Znao sam, Boga mi dragog. :lol: :lol:

Ništa onda računat ćemo od onog belaja kada su naši počupali masu stolica i govorit ćemo kako smo derbi pokvarili. :mrgreen:

Znači za 10 godina, ovaj naš belaj se neće računati. :mrgreen:
Post Reply