ako ti je starije auto probaj. ugaseno auto ubacis npr u drugu brzinu i pritisnes nesto gasa, kad zaverglas i auto se upali samo ce se ispalitiOptimist wrote:Jasno mi je kako saltati bez kvacila, ali kako upaliti auto koje je u brzini?
Neko iznad rece, upali u drugoj brzini. Kako?
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- dadoka84
#23076 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- drug_profi
#23077 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja sam pored Dajca vozio i T55, BRDM, Pinca i kampanjolu (koji krš jebte)......Travnički Noćni Šetač wrote:Nama koji smo nekad vozili dajčeve,fapove,dodžove, magiruse i slično lakše je tako šaltati....na njima je i sa kvačilom trebao međugas...![]()
![]()
- drug_profi
#23078 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
More li anlaser bit umjesto al nasera?Optimist wrote:U tom slucaju moras imati dobro snazan akumulator i alnaser da istovremeno okrece tockove i upali motor.
Pomislio sam da ima neki manje stresan nacin.
- Optimist
- Travnički Noćni Šetač
#23080 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To u vojsci sam sve stigao isto...ULT takodje.... one moderne Tam 110 i 150 i Fap 2026 i 3232.... al pisao sam gore ono za samo u civilu ...drug_profi wrote:Ja sam pored Dajca vozio i T55, BRDM, Pinca i kampanjolu (koji krš jebte)......Travnički Noćni Šetač wrote:Nama koji smo nekad vozili dajčeve,fapove,dodžove, magiruse i slično lakše je tako šaltati....na njima je i sa kvačilom trebao međugas...![]()
![]()
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#23081 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja ne znam vise sta je ovo ,tolika je kolicina degenerika u saobracaju da sam izgorio dok sam otisao do mejtasa i vratio se.
jebo vam konj marke dorat majku svima koji ste u ''pravu'' i koji gamizete 30-40 po glavnoj i stvarate guzvu i nervozu,ako vam se vozi sporo i razgleda idite tramvajem ili iznajmite kocije.idite u svoje vukojebine pa uzivajte u pejzazima.ako nemate za gorivo-ne vozite auta,ako ne znate voziti-ne vozite auta jer smetate ostalima koji imaju obaveza u zivotu.i da napomenem samo da uopste nije bilo guzve,maximalno 5-6 auta ispred mene na semaforu.kretanje kao da je za njih zavezana zgrada,iznenadna nagla kocenje a ispred rupa 50 m,gamizanje 25 i na zuto se doda gas i ja ostanem na crvenom....a sve nova auta,pa jebote brze se vozilo i kretalo po gradu kad su se vozale fice,juge,stojadini i tamici
- nepass1
#23082 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
objasnio je kolega treba ranije krenutibitanga_sa_otesa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
ja ne znam vise sta je ovo ,tolika je kolicina degenerika u saobracaju da sam izgorio dok sam otisao do mejtasa i vratio se.
jebo vam konj marke dorat majku svima koji ste u ''pravu'' i koji gamizete 30-40 po glavnoj i stvarate guzvu i nervozu,ako vam se vozi sporo i razgleda idite tramvajem ili iznajmite kocije.idite u svoje vukojebine pa uzivajte u pejzazima.ako nemate za gorivo-ne vozite auta,ako ne znate voziti-ne vozite auta jer smetate ostalima koji imaju obaveza u zivotu.i da napomenem samo da uopste nije bilo guzve,maximalno 5-6 auta ispred mene na semaforu.kretanje kao da je za njih zavezana zgrada,iznenadna nagla kocenje a ispred rupa 50 m,gamizanje 25 i na zuto se doda gas i ja ostanem na crvenom....a sve nova auta,pa jebote brze se vozilo i kretalo po gradu kad su se vozale fice,juge,stojadini i tamici
- bitanga_sa_otesa
#23083 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
istovarim se i kolezi u objasnjenjenepass1 wrote: objasnio je kolega treba ranije krenuti
-
Naslovnica
#23084 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pogledaj šta sam napisao dvije stranice prije, kao da si me kopirao.bitanga_sa_otesa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
- bitanga_sa_otesa
#23085 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma vidio sam i iznervirao se odmah cim sam procitao...Naslovnica wrote: Pogledaj šta sam napisao na prethodnoj stranici, kao da si me kopirao.
p.s. zaboravih napomenut da je slepercina (zeleni man) u srednjoj traci ispod petlje dobio kocnicu da predje u desnu jer i on gamize 40 ,a ispred njega 200m rupe...
- Logovan
#23086 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovdje sve savršeni vozači, bez greške u svojim vožnjama. 
- bitanga_sa_otesa
#23087 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jeste ,najveca greska je sto se zelim kretati 60 i sto ne zelim gubiti 2h zivota umjesto pola sata voznje..
al kako kazu mozes u jednu ruku zelit a u drugu srat pa ces vidjet koja ce se prije napuniti...
al kako kazu mozes u jednu ruku zelit a u drugu srat pa ces vidjet koja ce se prije napuniti...
Last edited by bitanga_sa_otesa on 24/08/2019 16:25, edited 1 time in total.
-
Naslovnica
#23088 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
U odnosu na ove sporaće i bolikurce, ja sam savršen.Logovan wrote:Ovdje sve savršeni vozači, bez greške u svojim vožnjama.
Eto.
- amar1994
#23089 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
vidi ovih drzaĆa odstojanja

-
Naslovnica
#23090 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Rampa autoputa ili?!
- amar1994
#23091 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sve glupani voze,neki dan dadnem zmigavac za preticanje i blicnem dvaput da cu preticat,kad u po preticanja frajer mota u mene da i on pretekne
-
Naslovnica
#23092 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Dokaz da su džaba:amar1994 wrote:vidi ovih drzaĆa odstojanja![]()
Adaptive cruise control (ACC)Glare-free high beam and pixel lightAdaptive light control: swiveling curve lightsAnti-lock braking systemAutomatic parkingAutomotive navigation system with typically GPS and TMC for providing up-to-date traffic informationAutomotive night visionBlind spot monitorCollision avoidance system (Pre-crash system)Crosswind stabilizationCruise controlDriver drowsiness detectionDriver Monitoring SystemElectric vehicle warning sounds used in hybrids and plug-in electric vehiclesElectronic stability controlEmergency driver assistantForward Collision Warning (FCW)Intersection assistantHill descent controlIntelligent speed adaptation or intelligent speed advice (ISA)Lane centeringLane departure warning system (LDW)Lane change assistanceParking sensorPedestrian protection systemRain sensorSurround View systemTire Pressure MonitoringTraction control systemTraffic sign recognitionTurning assistantVehicular communication systemsWrong-way driving warning...
Ako nemaš mozga.
-
530i
#23093 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Brzina od 60-65 postala ekstremno brza vožnja...dovoljno je da se trojica poravnaju i možeš se slikat. Sporije se danas vozi nego prije 50 godina. Zajebavaju se sa mobitelima, strah od kamera pa se usporava na 20 za svaki slučaj, skupo gorivo, skupi zamajci skupo sve...bitanga_sa_otesa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
- bitanga_sa_otesa
#23094 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
znaci opet stara dobra : za fukaru nije auto..530i wrote: skupo gorivo, skupi zamajci skupo sve...
-
530i
#23095 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Hajd fukarluk, nego što je sve debilno, počevši od policije koja ne kažnjava kenjanje od 30-40 na sat po cesti.
-
NediM17
#23096 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
K'o da on gleda u retrovizor. Sirena tu obavezno ide kao dodatak.amar1994 wrote:
sve glupani voze,neki dan dadnem zmigavac za preticanje i blicnem dvaput da cu preticat,kad u po preticanja frajer mota u mene da i on pretekne![]()
- bitanga_sa_otesa
#23097 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma ne kaznjavaju ni taj mobitel,svaki drugi na glavnoj drka po njemu ...jbte da sam policajac napunio bi budzet za smjenu ko neki za mjesec...
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#23098 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bitanga_sa_otesa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()

- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#23099 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ili su drzaCi mobitela. Ili obojeamar1994 wrote:vidi ovih drzaĆa odstojanja![]()
Salu na stranu ali ovo je postalo nepodnosljivo kako debili voze i kako se u saobracaju ponasaju. Sve go debil do debila.
Sto neko vec rece, velika je steta sto bar policija ne kaznjava sporu i ometajucu voznju, jer na to i po vazecem zakonu apsolutno ima pravo. Valjda lakse samo radar zastekat na pravcu i ogranicenju od 40 km/h.
- vjeshalica
#23100 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jednom smo srali na temu spore voznje
Zakon nije definisao sta je konkretno spora voznja npr voznja od 30 kmh ali to se samo more mjeriti radarom jer je to jedino dokaz o brzini kretanja....
Samo.pise ometanje,ali sutra moras dokazati na sudu i svasta nesto
Mora se to konkretnije napisati u zakonu i naravno radarom izmjeriti pa nek pizde pizdarosi
Zakon nije definisao sta je konkretno spora voznja npr voznja od 30 kmh ali to se samo more mjeriti radarom jer je to jedino dokaz o brzini kretanja....
Samo.pise ometanje,ali sutra moras dokazati na sudu i svasta nesto
Mora se to konkretnije napisati u zakonu i naravno radarom izmjeriti pa nek pizde pizdarosi