Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
283
51%

Total votes: 558

febo_acm

#23076 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by febo_acm »

igrao sam malo overwatch na gamepadu i nije lose, zavalim se na ugao i "rokam" :D

mada slabiji sam nego sa misem, ali moglo da bi uvjezbati malo.
l33t

#23077 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by l33t »

febo_acm wrote:igrao sam malo overwatch na gamepadu i nije lose, zavalim se na ugao i "rokam" :D

znaci, najezio sam se, FPS igrica sa gamepadom AGRHHHHHHH :run:
febo_acm

#23078 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by febo_acm »

igrao sam ja BF Hardline i jos dosta pucacina na PS pa nekako nije mi cudno :D
Maharadza

#23079 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

l33t wrote:
febo_acm wrote:igrao sam malo overwatch na gamepadu i nije lose, zavalim se na ugao i "rokam" :D

Da vidiš aim assista batalio bi miš! :mrgreen:
Mega Man X

#23080 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

Sjećam se kad su FPSovi u vrijeme PS1/N64 ili PS2 ere nisu imali aim assist i ostale qrčine od assistova. Ove današnje igre ako nema aim assist, automatski je gejmeri smatraju smećem.

Primjer:

"It just feels like you're that badass." <- problem u današnjim FPS-ovima.
l33t

#23081 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by l33t »

Maharadza wrote:
l33t wrote:

Da vidiš aim assista batalio bi miš! :mrgreen:
hahah aim assist :D kao iskusni FPS igrac kazem da mi ne treba to :D
Last edited by l33t on 02/09/2017 17:27, edited 1 time in total.
ferratilis

#23082 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

To je kao da igras bilijar cunom. Al tudjom. :D

Steta sto je Overwatch pokopao sve multiplayer pucacine u sljedecih 10 godina, isto kao sto je WoW sahranio MMORPG. Jednostavno se niko ne moze nosit s njima, a dosta ljudi ih kopira. Eto skoro izasao Lawbreakers, ulozeni milioni, a prodaje se na guzove. Sreca pa single player pucacine ne ispastaju. Ocekuje nas Wolfenstein 2 i Metro Exodus :izet:
typeOnegative

#23083 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by typeOnegative »

Pozdrav svima , jel ko od vas sto igra FIFU 17 imao problema s lagom i kako je rijesio ? Izludi me ,brutalno steka , pogotovo u sesnaestercu , nebitno koje postavke odaberem :-) Igra je originalna
Averus

#23084 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Završio sam Medal Of Honor (2010) i kontam koliko je multiplayer usrao singleplayer iskustvo igranja igrica...
Evo ova igra ima pravo zanimljivu kampanju, gdje se kao američki specijalci borite protiv Al-Qaeda boraca po brdima, špiljama i gradovima. Ovako napisano je za prevrtanje očima, ali kad se igra fkt se nekako osjeti ta rugba rata...
Elem, velika zamjerka: Singplayer kampanja je prekratka. BAŠ prekratka. Šteta, nekad je CoD i MoH bio sinonim za fantastične singleplayer pucačine, a sad je smijurija koja pokušava dohvatiti Battlefield po mudima... :oops:

typeOnegative wrote:Pozdrav svima , jel ko od vas sto igra FIFU 17 imao problema s lagom i kako je rijesio ? Izludi me ,brutalno steka , pogotovo u sesnaestercu , nebitno koje postavke odaberem :-) Igra je originalna
Kod mene je original igra i prestao sam igrati FUT u potpunosti jer sam stalno imao lag. Doslovno, svaka tekma je bila trzava i lagava, a čim priđem golu protivnika sve počne štopati.
Osim toga, 90% protivnika koriste hackove, cheatove ili koji već klinac, pa odjednom ekipa sa 10% chemistry i jednom zvijezdom pobijedi moju (BH repka) koja ima 90% chemistry i 4.5 zvijezda k'o s poslom. To ljudi trče brže, mogu duže, šutaju jače, ne možeš im uzeti loptu, ali čim ih pipneš faul itd. Što je kolega prije koju stranicu rekao za FM, kao da protiv 11 poslanika igram...

Ako ćeš mene pitati, FIFA17 vrijedi samo radi Career mode :roll: A i tu ćeš se redovno nervirati - tipa najbolji si igrač u ekipi, gubite 4-1, ti zabiješ dva gola i imaš pun fitness, a trener te izbaci :lol:
febo_acm

#23085 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by febo_acm »

hajmo bacit koju frendly :D
typeOnegative

#23086 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by typeOnegative »

Averus wrote:Završio sam Medal Of Honor (2010) i kontam koliko je multiplayer usrao singleplayer iskustvo igranja igrica...
Evo ova igra ima pravo zanimljivu kampanju, gdje se kao američki specijalci borite protiv Al-Qaeda boraca po brdima, špiljama i gradovima. Ovako napisano je za prevrtanje očima, ali kad se igra fkt se nekako osjeti ta rugba rata...
Elem, velika zamjerka: Singplayer kampanja je prekratka. BAŠ prekratka. Šteta, nekad je CoD i MoH bio sinonim za fantastične singleplayer pucačine, a sad je smijurija koja pokušava dohvatiti Battlefield po mudima... :oops:

typeOnegative wrote:Pozdrav svima , jel ko od vas sto igra FIFU 17 imao problema s lagom i kako je rijesio ? Izludi me ,brutalno steka , pogotovo u sesnaestercu , nebitno koje postavke odaberem :-) Igra je originalna
Kod mene je original igra i prestao sam igrati FUT u potpunosti jer sam stalno imao lag. Doslovno, svaka tekma je bila trzava i lagava, a čim priđem golu protivnika sve počne štopati.
Osim toga, 90% protivnika koriste hackove, cheatove ili koji već klinac, pa odjednom ekipa sa 10% chemistry i jednom zvijezdom pobijedi moju (BH repka) koja ima 90% chemistry i 4.5 zvijezda k'o s poslom. To ljudi trče brže, mogu duže, šutaju jače, ne možeš im uzeti loptu, ali čim ih pipneš faul itd. Što je kolega prije koju stranicu rekao za FM, kao da protiv 11 poslanika igram...

Ako ćeš mene pitati, FIFA17 vrijedi samo radi Career mode :roll: A i tu ćeš se redovno nervirati - tipa najbolji si igrač u ekipi, gubite 4-1, ti zabiješ dva gola i imaš pun fitness, a trener te izbaci :lol:
tnx , a jbg cheatera u svakoj igri . Btw probao sam mali milion fixeva s neta i izgubio nadu da cu moci zaigrati ko covjek , i na kraju nađem ovaj . Igra sad radi ko sat bez ikakvog trzanja i laga . ako imas nVidia karticu probaj ovo , meni je rjesilo stvar ,nadam se trajno

https://www.youtube.com/watch?v=ZkoBQO-LJls
febo_acm

#23087 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by febo_acm »

Sto se tice Fife 17 i Fut ja nisam imao vecih problema. Regularno sam igrao prvu diviziju, imam sigurno 300-400 utakmica. Bilo je quit nakon par min, ali dobre duse zabiju sebi gol i izadju :D
Trzanja je bilo mozda u 5% utakmica, ostalo je bilo OK.
Mega Man X

#23088 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

Averus wrote:Završio sam Medal Of Honor (2010) i kontam koliko je multiplayer usrao singleplayer iskustvo igranja igrica...
Potpisujem.
ferratilis

#23089 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

Ne mora znacit. Doom (2016) je imao fenomenalan single player, a multi player je u najmanju ruku prosjecan. Mislim da je sve do developera.
Mega Man X

#23090 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

Čak se na Doom-u osjeti da su 95% proveli na pravljenju Singleplayera dok je ostalih 5% otišlo na Multiplayer. Definitivno najbolji FPS u 2016. Kakav BF i CoD..

Isto tako Wolfenstein II: The New Colossus. Ne mora imati MP uopšte što se mene tiče, jer tako je glavni fokus singleplayer. A The New Order i Old Blood su mi bili uživancija tako da se itekako čeka nastavak.
peepeep

#23091 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by peepeep »

Koja li će blasfemija biti ovaj novi ww2 cod. Kad se sjetim keca i dvice... :roll:
Averus

#23092 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

ferratilis wrote:Ne mora znacit. Doom (2016) je imao fenomenalan single player, a multi player je u najmanju ruku prosjecan. Mislim da je sve do developera.
Naravno, nisam ni rekao da je sav singleplayer otišao u klinac :D
Ali imali smo pravo lijepe Single Player igre u kojima smo svi uživali, pa i ovakvi kao ja koji ne vole FPS žanr... Kad se samo sjetim koliko sati smo stari i ja potrošili na Call of Duty 2, Medal of Honor: Allied Assault, Soldier of Fortune 1&2 i Return to castle Wolfenstein... :)
Da ne pričam o staaaarim igrama iz doba Doom, Blood i Duke Nukem :-)

Sad Medal of Honor ima super Singleplayer kampanju koja traje možda 2-3 sata... ne znam sad tačno, sigurno je ispod 10 sati...
CoD nisam upalio milion godina. Igrao CoD2, zatim izašao onaj CoD4 i od njega ovamo mi se ništa nije ni sviđalo, ćao
Battlefield (3), koji je od starta bio zamišljen kao multiplayer igra, ima duži singleplayer campaign od MoH-a ako se dobro sjećam
l33t

#23093 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by l33t »

Averus wrote:
ferratilis wrote:Ne mora znacit. Doom (2016) je imao fenomenalan single player, a multi player je u najmanju ruku prosjecan. Mislim da je sve do developera.
Naravno, nisam ni rekao da je sav singleplayer otišao u klinac :D
Ali imali smo pravo lijepe Single Player igre u kojima smo svi uživali, pa i ovakvi kao ja koji ne vole FPS žanr... Kad se samo sjetim koliko sati smo stari i ja potrošili na Call of Duty 2, Medal of Honor: Allied Assault, Soldier of Fortune 1&2 i Return to castle Wolfenstein... :)
Da ne pričam o staaaarim igrama iz doba Doom, Blood i Duke Nukem :-)

Sad Medal of Honor ima super Singleplayer kampanju koja traje možda 2-3 sata... ne znam sad tačno, sigurno je ispod 10 sati...
CoD nisam upalio milion godina. Igrao CoD2, zatim izašao onaj CoD4 i od njega ovamo mi se ništa nije ni sviđalo, ćao
Battlefield (3), koji je od starta bio zamišljen kao multiplayer igra, ima duži singleplayer campaign od MoH-a ako se dobro sjećam
Ja bih sad mogao prekucat cod2 i cod4 ponovo i u multiplayer opet uci igrati :D ali doduse addicted sam bio, pa je vjerovatno i zbog toga :D
Maharadza

#23095 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

Titanfall 2 isto primjer odlične SP kampanje. Neki čak kažu da je 'benchmark' kada je SP u pitanju. :D
derion

#23096 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by derion »

Pa zato ja u zadnjih deset godina nisam odigrao više od petnaest-dvadeset sati MP-a. Uvijek mi SP znači barem 99,5% u bilo kojoj vrsti igre. Što se mene tiče, MP mogu ukinuti, e jedino mi je katkad bitan co-op, da se može igrati sa rajom, a sa bjelosvjetskim seljacima i cheaterima, ne pada mi na pamet. Naravno, ovo je samo moje mišljenje, znam da je MP mnogo bitan milionima.
febo_acm

#23097 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by febo_acm »

e sad mene nešta zanima...

recimo single player i ja gotovim. ali šta kada prekucate? realno većina se moze prekucati za par dana igranja. šta poslije? reicmo ja derem WoW, FIFU, PES... prekucao sam Dark Souls III za 4-5 dana i obrisao. naravno da u mp ima masu debila, ali jbg. single player je bitan, ali mislim da je bitno i da ima dobar mp da se covjek moze malo zabaviti.
relativno84

#23098 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by relativno84 »

SP
Image
Mega Man X

#23099 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

febo_acm wrote: recimo single player i ja gotovim. ali šta kada prekucate? realno većina se moze prekucati za par dana igranja. šta poslije?
Onda ponovo samo na jačoj težini. Ili dadneš sebi neki challenge ili tako nešta.
House

#23100 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

SP zakon.
Post Reply