BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Muhamed Đakmić
#23076 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma kreira i u klubu dosta, mada realno jeste problem činjenica da u reprezentaciji nikad ne igra svoju ulogu u potpunosti.
Ali trebalo bi ga probati u 4-3-3 ili eto 4-5-1, ne znam da li je i koliko puta u reprezentaciji to i igrao otkad je Meša selektor.
Ali trebalo bi ga probati u 4-3-3 ili eto 4-5-1, ne znam da li je i koliko puta u reprezentaciji to i igrao otkad je Meša selektor.
-
Tyke
#23077 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nesto poput Bonaventure u Milanu ove sezone.Muhamed Đakmić wrote:Pa Višća upravo jeste za 4-3-3 igrač, dok u 4-4-2 nikako ne može igrati.
A Lulić ove sezone u Laziju uglavnom igra u sredini, neku verziju onog borbenog veznjaka i trkača gore dole koji će uvijek biti dodatna opcija za pas i prenosit će loptu brzo u tranziciji. Mogao bi to igrati i kod nas, ali Meša je nažalost previše demode da to i proba.
Posto je Hajrovic dobro odigrao na lijevom krilu u repki, znaci mogao bi on na lijevo krilo a Lulic iza njega (u Milanu Niang lijevo krilo koje se krece i prema sredini, a Bona iza Nianga i nerijetko predje na krilo u fazi napada).
Just sayin'.
- luckylaka
#23078 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
E jbga ako Lula nije za reprezentacije onda ne znam.Problem je selektor bivsi,prije bivseg bivsi,sadasnji a mozda i buduci jer ljudi nemaju nikakvu viziju modernog fudbala.Pa Lula u pet utakmica skoro da igra pet razliciti pozicija(poluvrijeme krilo,drugo bekljevoruki wrote:Laka, ja prvi bih volio da ga moje oci vise ne vide u reprezentaciji.
Mozda u Lazio igra dobro, ne znam, ne pratim ga u klubu, ali u reprezentaciji je katastrofa.
Mozda je do formacije, mozda do pozicije ali u reprezentaciji izgleda kao prava trkaca kokos.
- ljevoruki
#23079 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Citaj Laka jebogati, sto se palis odmah?luckylaka wrote:E jbga ako Lula nije za reprezentacije onda ne znam.Problem je selektor bivsi,prije bivseg bivsi,sadasnji a mozda i buduci jer ljudi nemaju nikakvu viziju modernog fudbala.Pa Lula u pet utakmica skoro da igra pet razliciti pozicija(poluvrijeme krilo,drugo bekljevoruki wrote:Laka, ja prvi bih volio da ga moje oci vise ne vide u reprezentaciji.
Mozda u Lazio igra dobro, ne znam, ne pratim ga u klubu, ali u reprezentaciji je katastrofa.
Mozda je do formacije, mozda do pozicije ali u reprezentaciji izgleda kao prava trkaca kokos.
)kako da covjek ostane normalan.I nije Lula jedini.Selektor izmisljaju neprirodne pozicije a igrace samo da bi ga uvalili u igru.Cini mi se da smo jednom zaigrali sa triom Dzeko,Vedo,Djuric(ispravite me ako grijesim).Moze li neko ko imalo poznaje fudbal postaviti ovako nesto...realno ne moze ali da ispunimo zelje tamo nekih.Unistavas igrace bezze i onda nam ne valjaju ni Dzeko,Vedo,Mire,Medo ...jer smo u qrcu sa postavom i taktikom.Igrac igra odlicno u klubu(primjer Mede i Lule)u reprezentaciji nema ih.zasto.
- luckylaka
#23080 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Citaj Laka jebogati, sto se palis odmah?[/quoteljevoruki wrote:luckylaka wrote:E jbga ako Lula nije za reprezentacije onda ne znam.Problem je selektor bivsi,prije bivseg bivsi,sadasnji a mozda i buduci jer ljudi nemaju nikakvu viziju modernog fudbala.Pa Lula u pet utakmica skoro da igra pet razliciti pozicija(poluvrijeme krilo,drugo bekljevoruki wrote:Laka, ja prvi bih volio da ga moje oci vise ne vide u reprezentaciji.
)kako da covjek ostane normalan.I nije Lula jedini.Selektor izmisljaju neprirodne pozicije a igrace samo da bi ga uvalili u igru.Cini mi se da smo jednom zaigrali sa triom Dzeko,Vedo,Djuric(ispravite me ako grijesim).Moze li neko ko imalo poznaje fudbal postaviti ovako nesto...realno ne moze ali da ispunimo zelje tamo nekih.Unistavas igrace bezze i onda nam ne valjaju ni Dzeko,Vedo,Mire,Medo ...jer smo u qrcu sa postavom i taktikom.Igrac igra odlicno u klubu(primjer Mede i Lule)u reprezentaciji nema ih.zasto.
Ma ne palim se nego ne mozemo se tek tako odreci igraca.Skoro svi konstatujemo da nije problem u Lulicu nego u selektoru.I u Laciu on izgleda bas ko trkaca kokos ali ,sav nekakav nezgrapan ali igra i menadjeri Lacia su prezadovoljni onim sto on radi.Kod nas uvijek krpi neke rupe.Evo im svima izuzetne prilike 13-og za dokazivanje (naravno da su to vec dokazani igraci ali za dokazivanje strucnjacima koji Dzeku,Vedu,Lulu i ostale ovdje nazivaju klocovima,parmacima i sl.)ako Mesha opet nesto ne iskomplicira sa sastavom.
- jeza u ledja
#23081 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Gleam bas nesto bezze malo snimak Dortmund-Schalke. Seo dobar, bas pravo dobar. 
- luckylaka
#23082 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Na kojoj poziciji...treba javiti Meshijeza u ledja wrote:Gleam bas nesto bezze malo snimak Dortmund-Schalke. Seo dobar, bas pravo dobar.
- jeza u ledja
#23083 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Lijevi vezni. Ubio u pojam onog malog Hrvata iz Pensilvanije. Pod otresao sa njim.luckylaka wrote:Na kojoj poziciji...treba javiti Meshijeza u ledja wrote:Gleam bas nesto bezze malo snimak Dortmund-Schalke. Seo dobar, bas pravo dobar.
Nisam jedan od onih sto se fura na Sea, al fakat, prvi put ga gledam u Salketu ove sezone (
Odo bas pogledat kakvu je ocjenu dobio.
Mislio sam da ste garant o njemu pricali za vikend na ovoj temi. Zar niste? Da bas prelistam.
- Edin H.
#23084 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Je li I on nema satelitsku?luckylaka wrote:Na kojoj poziciji...treba javiti Meshijeza u ledja wrote:Gleam bas nesto bezze malo snimak Dortmund-Schalke. Seo dobar, bas pravo dobar.
Ma to je super vijest, momak je bio sjajan prije povrede, znaci da se vratio u formu.
- jeza u ledja
#23085 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Evo kolega se slozio sa mnom.shake69 wrote:Kakva partija Seada Kolasinca protiv Dortmunda! KLasa!
- jeza u ledja
#23086 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Dobio 7.3 po whoscored. Pa dobro. Garant mu je ocjena opala malo zbog zutog kartona. Ubio je hljeb u onom malom. 
- luckylaka
#23087 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa ovdje se raspravlja o sve ijednom igracu tako da Seo nije izuzetak.Meni licno koji nisam bas neki fan europski velikana(vidim tamo se neki krve ko je bolji ...Barsa,Ral,bayern,M.C....)Seo i ekipa trebali bi pokazati bar dio onoga u reprezenaciji kao sto prikazuju u maticnim klubovima.Gledam nesto Visca ubija u Turskoj,Lula u Italiji,Bico u Njemackoj,Mire ,Dzeko u Italiji,Tino u Belgiji,Seo u Njemackoj ...Imali neko da ovo poslozi u reprezentacijijeza u ledja wrote:Lijevi vezni. Ubio u pojam onog malog Hrvata iz Pensilvanije. Pod otresao sa njim.luckylaka wrote:Na kojoj poziciji...treba javiti Meshijeza u ledja wrote:Gleam bas nesto bezze malo snimak Dortmund-Schalke. Seo dobar, bas pravo dobar.![]()
Nisam jedan od onih sto se fura na Sea, al fakat, prvi put ga gledam u Salketu ove sezone (), bas je razvalio i to bas onako kakvim ga mi volimo stereotipisat.
![]()
Mislio sam da ste garant o njemu pricali za vikend na ovoj temi. Zar niste? Da bas prelistam.
- vicious
#23088 Re: RE: Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma dobro, opet je mislim bio najbolje ocijenjen, a dobro je prosao jer mu je prolazila ta agresivnija igra protiv malog koji nema 50 kg s krevetom, i sam je poslije izjavio da je imao srece sto mu sudija nije jos u prvom dao zutijeza u ledja wrote:Dobio 7.3 po whoscored. Pa dobro. Garant mu je ocjena opala malo zbog zutog kartona. Ubio je hljeb u onom malom.
Ali hajlajt je bilo ono uklizavanje pred samom gol linijom, kako je ono uspio skinuti bez faula nikom ne bi jasno [emoji38]
-
Tyke
#23089 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Bico ubija u Njemackoj? Mozda si mislio Bicin klub!?luckylaka wrote:Pa ovdje se raspravlja o sve ijednom igracu tako da Seo nije izuzetak.Meni licno koji nisam bas neki fan europski velikana(vidim tamo se neki krve ko je bolji ...Barsa,Ral,bayern,M.C....)Seo i ekipa trebali bi pokazati bar dio onoga u reprezenaciji kao sto prikazuju u maticnim klubovima.Gledam nesto Visca ubija u Turskoj,Lula u Italiji,Bico u Njemackoj,Mire ,Dzeko u Italiji,Tino u Belgiji,Seo u Njemackoj ...Imali neko da ovo poslozi u reprezentacijijeza u ledja wrote:Gleam bas nesto bezze malo snimak Dortmund-Schalke. Seo dobar, bas pravo dobar.
Lijevi vezni. Ubio u pojam onog malog Hrvata iz Pensilvanije. Pod otresao sa njim.![]()
Nisam jedan od onih sto se fura na Sea, al fakat, prvi put ga gledam u Salketu ove sezone (), bas je razvalio i to bas onako kakvim ga mi volimo stereotipisat.
![]()
Volio bih u narednoj prijateljskoj utakmici vidjeti Dzeku i Viscu kao 2 spica, s tim da Visca igra malo iza Dzeke, na stranama Lulic i Hajrovic, a u sredini Pjanic i ??? (dal Cimirot, Jajalo, Medo, mora ipak biti jedan trkac defanzivnije orjentisan, a Medo to nije).
- luckylaka
#23090 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa do ove lakse povrede igrao je odlicno za svoj klub.Jbga zadesila ga ta povreda ali brzo se oporavio.Zna li neko sta se desava sa Mujdzom.Tyke wrote:Bico ubija u Njemackoj? Mozda si mislio Bicin klub!?luckylaka wrote:Pa ovdje se raspravlja o sve ijednom igracu tako da Seo nije izuzetak.Meni licno koji nisam bas neki fan europski velikana(vidim tamo se neki krve ko je bolji ...Barsa,Ral,bayern,M.C....)Seo i ekipa trebali bi pokazati bar dio onoga u reprezenaciji kao sto prikazuju u maticnim klubovima.Gledam nesto Visca ubija u Turskoj,Lula u Italiji,Bico u Njemackoj,Mire ,Dzeko u Italiji,Tino u Belgiji,Seo u Njemackoj ...Imali neko da ovo poslozi u reprezentacijijeza u ledja wrote:Gleam bas nesto bezze malo snimak Dortmund-Schalke. Seo dobar, bas pravo dobar.
Lijevi vezni. Ubio u pojam onog malog Hrvata iz Pensilvanije. Pod otresao sa njim.![]()
![]()
Volio bih u narednoj prijateljskoj utakmici vidjeti Dzeku i Viscu kao 2 spica, s tim da Visca igra malo iza Dzeke, na stranama Lulic i Hajrovic, a u sredini Pjanic i ??? (dal Cimirot, Jajalo, Medo, mora ipak biti jedan trkac defanzivnije orjentisan, a Medo to nije).
- Point.
#23091 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Mujdza je povrijedjen na duze vrijeme, koliko znam.
- luckylaka
#23092 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jbga povrijedjen jos od Francuske .Hoce li se ikada oporaviti ili ce se oprostiti od fudbala.Sa 32 god.moze jos ove kvalifikacije dobro odigrati a mozda i Rusiju vidjeti.Point. wrote:Mujdza je povrijedjen na duze vrijeme, koliko znam.
- Point.
#23093 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ja mislim na zalost da je Mujdza zavrsio sa reprezentativnom karijerom. Ubise ga povrede. Usput se sjetim matere i sve zenske familije onom ciganu Maludi sto mu je naceo sve ove povrede u Parizu.luckylaka wrote:Jbga povrijedjen jos od Francuske .Hoce li se ikada oporaviti ili ce se oprostiti od fudbala.Sa 32 god.moze jos ove kvalifikacije dobro odigrati a mozda i Rusiju vidjeti.Point. wrote:Mujdza je povrijedjen na duze vrijeme, koliko znam.
- Logovan
#23094 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Može kvalifikacije dobro odigrati, ali one na play stationu. O Rusiji da i ne govorim.luckylaka wrote:Jbga povrijedjen jos od Francuske .Hoce li se ikada oporaviti ili ce se oprostiti od fudbala.Sa 32 god.moze jos ove kvalifikacije dobro odigrati a mozda i Rusiju vidjeti.Point. wrote:Mujdza je povrijedjen na duze vrijeme, koliko znam.
- luckylaka
#23095 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A sto ne bi mogao.Imamo jos dvije utekmice ove godine ,valjda ce se oporaviti do sledece i poceti igrati.Valjda.Logovan wrote:Može kvalifikacije dobro odigrati, ali one na play stationu. O Rusiji da i ne govorim.luckylaka wrote:Jbga povrijedjen jos od Francuske .Hoce li se ikada oporaviti ili ce se oprostiti od fudbala.Sa 32 god.moze jos ove kvalifikacije dobro odigrati a mozda i Rusiju vidjeti.Point. wrote:Mujdza je povrijedjen na duze vrijeme, koliko znam.
- jeza u ledja
#23096 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Vidi sta nasih igraca pocinje za 10 minuta, valja ih pohvatat.
Dzeko u Austria-Roma
Susic u Bilbao-Genk
Grahovac u Sassuolo-Rapid
Medunjanin u Maccabi-AZ
Sta da gledam sad jebemti...
Dzeko u Austria-Roma
Susic u Bilbao-Genk
Medunjanin u Maccabi-AZ
- leškarenje
#23097 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ja cu Dzeksona
acestream://97b86c30c70c446cb06393734183717e28f5b5dd
Evo brani za Austriju Osman Hadzikic,jesam li fulio ili je on spominjan kao nas
acestream://97b86c30c70c446cb06393734183717e28f5b5dd
Evo brani za Austriju Osman Hadzikic,jesam li fulio ili je on spominjan kao nas
- jeza u ledja
#23098 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
E jesi mi naso sta cu gledat.

- Logovan
#23099 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Gledaj strašnog veznjaka iz Izraela.jeza u ledja wrote:Vidi sta nasih igraca pocinje za 10 minuta, valja ih pohvatat.![]()
Dzeko u Austria-Roma
Susic u Bilbao-Genk
Medunjanin u Maccabi-AZ
- jeza u ledja
#23100 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jel te razocaro vec?leškarenje wrote: Evo brani za Austriju Osman Hadzikic,jesam li fulio ili je on spominjan kao nas