itd, itd...

Tako sam i mislila, bar za zadnje dvijeradostan dan wrote:sve tri - novi sad.
Nisam bio u Novom Sadu, ali sam čuo da je lijep grad...radostan dan wrote:sve tri - novi sad.
radostan dan wrote:kosača, do mene je, kad god čujem da je bg lijep, moram da intervenišem...
ti budući srbijanski zete, da ti čika radosni kaže, mladu pod ruku i u novi sad, ako ti nju ne premuntaš za sarajevo...Država wrote:Nisam bio u Novom Sadu, ali sam čuo da je lijep grad...radostan dan wrote:sve tri - novi sad.
I zeneradostan dan wrote:jbo te beograd, džungla...
samo im kafane valjaju.
Čuj ima naselje Grbavica... Baš kao i u Sarajevu. Nisam to znao. Nego, je li nas primate vi tamo u NS?radostan dan wrote:ti budući srbijanski zete, da ti čika radosni kaže, mladu pod ruku i u novi sad, ako ti nju ne premuntaš za sarajevo...Država wrote:Nisam bio u Novom Sadu, ali sam čuo da je lijep grad...radostan dan wrote:sve tri - novi sad.
u novom sadu imaš naselje -grbavica-, pa se širi.
ne pričamo o mravinacima, pričamo o gradovima...KatarinaKosaca wrote:radostan dan wrote:kosača, do mene je, kad god čujem da je bg lijep, moram da intervenišem...![]()
Po meni, jedini velegrad u bivšoj yu..
Eh, sad će te ovi iz SNS-a optužiti za separatizam... Kako se samo usuđuješ reći nešto tako...radostan dan wrote:ne pričamo o mravinacima, pričamo o gradovima...KatarinaKosaca wrote:radostan dan wrote:kosača, do mene je, kad god čujem da je bg lijep, moram da intervenišem...![]()
Po meni, jedini velegrad u bivšoj yu..
Država wrote: Čuj ima naselje Grbavica... Baš kao i u Sarajevu. Nisam to znao. Nego, je li nas primate vi tamo u NS?
možda sam bio, nekad...Država wrote:Ja sam mislio da si ti iz NS. O.k...

Čuj Banja Luka?! A Milwaukee ili ti Milvoki, Tokyo, sve stari srBski gradovi... Ko da mi uzme iz moje duše Toronto?!pirmin wrote:
Na proljece Banja Luka
Odlična prilika da se zakonski procesuiraju i adekvatno utamniče Lords of the Sith. Al neće da bidne.radostan dan wrote:odlična prilika da se bg pokaže onakvim kao iz državinog posta...