http://www.miamiblaugrana.org/index.php ... s-&lang=en
Moderators: Charuga, Tomahawk11
No no don Vito, tu grijesis. Luis nikada nije imao status legende. Dosao, odusevio,posvadjao se i i otisao na ruzan nacin. A zna se ko je iz tog vremena jedina prava legenda, Kubala.
Ako nista, bez svadje. A u to vrijeme niko nije mogao ici uz vatromet. Isina, bilo je tuzno s obzirom na velicinu igracaDonVito wrote:Ni Guardiola nije otisao na ugodan nacin, mislim kao igrac.
Vidiš da su došli do suda malte ne. Vjerovatni su advokati našli neku caku u vezi minuta u ugovoru pa sad se fataju za to da bi namakli koji miliionskenderija04 wrote:Od juce klauzula za Thiaga 27 M?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije to izgleda. Barceloni je 18 svakako u slucaju placanja klauzule , samo se Unitedu akumuliraju porezi.missko wrote:Vidiš da su došli do suda malte ne. Vjerovatni su advokati našli neku caku u vezi minuta u ugovoru pa sad se fataju za to da bi namakli koji miliionskenderija04 wrote:Od juce klauzula za Thiaga 27 M?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gesendet von meinem GT-I9505
"Wayne is not for sale. He is a Manchester United player and will remain a Manchester United player.skenderija04 wrote:"Rooney zna sta treba da uradi da bi bio medju tri najbolja igraca na svijetu....... Odlicno bi se uklopio" G.Pique
Vidio sam presicu. Ocekivao sam vise ali logicno, danas je bio njegov dan i glupo bi bilo da druga vijest zasjeni prezentaciju.Thug... wrote:"Wayne is not for sale. He is a Manchester United player and will remain a Manchester United player.skenderija04 wrote:"Rooney zna sta treba da uradi da bi bio medju tri najbolja igraca na svijetu....... Odlicno bi se uklopio" G.Pique
"I have had several meetings (with Rooney). He has been training very well. I have seen a glint in his eye and he looks happy.
"All I can do is do what David Moyes has done before. I'll continue the traditions of the club."
Sta bude bice
Propao je kao igrac velikih klubova. Moze se guzeljati po AjaxuDonVito wrote:Ovaj Bojan propao u profi nogometu.
Potpisali?!skenderija04 wrote:Bojan u Ajax na posudbu![]()
Ako koga zanima, dolazi Vasilis Spanoulis u kosarkasku sekciju
Ne volim na brzinu. Nema drazisuncica24 wrote:Potpisali?!skenderija04 wrote:Bojan u Ajax na posudbu![]()
Juhu!![]()
To se zove transfer (ni deset dana nije trajalo)
http://www.mundodeportivo.com/index.htmlsuncica24 wrote:Btw, gdje iskopa vijest?
Ja ne mogu da nadjem...
Jest vala, dosadno ovo vako.skenderija04 wrote:Ne volim na brzinu. Nema drazisuncica24 wrote:Potpisali?!skenderija04 wrote:Bojan u Ajax na posudbu![]()
Juhu!![]()
To se zove transfer (ni deset dana nije trajalo)
Opet ne mogu naci da su potpisali, samo clanak na temu o tome da hoce da ide iz Olympiacosaskenderija04 wrote:http://www.mundodeportivo.com/index.htmlsuncica24 wrote:Btw, gdje iskopa vijest?
Ja ne mogu da nadjem...
aaa Kosarkasuncica24 wrote:Opet ne mogu naci da su potpisali, samo clanak na temu o tome da hoce da ide iz Olympiacosaskenderija04 wrote:http://www.mundodeportivo.com/index.htmlsuncica24 wrote:Btw, gdje iskopa vijest?
Ja ne mogu da nadjem...![]()
Btw, sta ovo Dzeksona sele u Atletico
A ta serija "Stoper" ce kao biti emitovana? Cujskenderija04 wrote:Thiago se zavrsava sljedece sedmice.![]()
Ali nema veze doci meni nova sapunica Stoper![]()
Vise volim Barcin prelazni rok od 50% utakmica
To ce biti spektaklsuncica24 wrote:A ta serija "Stoper" ce kao biti emitovana? Cujskenderija04 wrote:Thiago se zavrsava sljedece sedmice.![]()
Ali nema veze doci meni nova sapunica Stoper![]()
Vise volim Barcin prelazni rok od 50% utakmica
To ce biti spektakl
Glavne uloge: Thiago Silva, Familia Al Khelaifi,Sandro Rosell, Vilas Boas, David Villa , ... i ostali
Sinopsis: Nakon sto je dobio po prstima od sponzora QATAR AIRWAIS, zbog uznemiravanja clana porodice oko Thiaga Silve, Sandro Rosell mora da ostvari plan B. Put ga vodi u London. Na tecnom portugalskom/Brasileiro se dogovara sa AVB-om oko transfera Davida Ville u Tottenham. Ipak Sandrove namjere su druge prirode . Interesuje ga jedan igrac pijetlova......
Nastavak u sljedecem broju. Putesestvije se nastavljaju u Rimu.......................suncica24 wrote:To ce biti spektakl
Glavne uloge: Thiago Silva, Familia Al Khelaifi,Sandro Rosell, Vilas Boas, David Villa , ... i ostali
Sinopsis: Nakon sto je dobio po prstima od sponzora QATAR AIRWAIS, zbog uznemiravanja clana porodice oko Thiaga Silve, Sandro Rosell mora da ostvari plan B. Put ga vodi u London. Na tecnom portugalskom/Brasileiro se dogovara sa AVB-om oko transfera Davida Ville u Tottenham. Ipak Sandrove namjere su druge prirode . Interesuje ga jedan igrac pijetlova......![]()
![]()