probook wrote:Ide postepeo nov lista kanala i preuzimanje. Na fb neko napisa da podrucje Brankovaca ima nove kanale ima deset dana.edosab wrote:Sta bi sa Velnetom i dalje stara lista kanala ...
ja stanujem u brankovcu i nema ni k od kanala.
Moderator: Benq
probook wrote:Ide postepeo nov lista kanala i preuzimanje. Na fb neko napisa da podrucje Brankovaca ima nove kanale ima deset dana.edosab wrote:Sta bi sa Velnetom i dalje stara lista kanala ...
to me interesuje, da li je moguce, ili je pod moranje uzeti paket tv+internet.supercali wrote:Placa se kako.mislis da odvoji signal tv-a od interneta
Webamaster Dub wrote:nema potrebe da lažeš uostalom tvoja stvar, ali ovako to izgleda na računu.semirsar wrote: Da l' da vam recem, il' sami da skontate...![]()
na te cijene ide jos 15KM, et' tol'ko od mene
Mjesečna naknada za KKS 12,82
Trio Grande Family 27,26
Telefonija- Telemach 5,53
sve zajedno 45,42+7,73 PDV=53,15
Mjesečna cijena ne uključuje Mjesečnu naknadu za održavanje KKS i praćenje analogne kablovske televizije u
iznosu 15 KM
Moras jer kao sto rekoh ne mozes odvojiti ta 2 signalapunotoga wrote:to me interesuje, da li je moguce, ili je pod moranje uzeti paket tv+internet.supercali wrote:Placa se kako.mislis da odvoji signal tv-a od interneta
meni je sve jasno za razliku od tebe...Webamaster Dub wrote:
šta je nejasno??
Trio Grande Family 27,26
Svasta...evo sta sam ja procitao pa sam mislio da je to vec krenulocrysis wrote:probook wrote:Ide postepeo nov lista kanala i preuzimanje. Na fb neko napisa da podrucje Brankovaca ima nove kanale ima deset dana.edosab wrote:Sta bi sa Velnetom i dalje stara lista kanala ...
ja stanujem u brankovcu i nema ni k od kanala.

Sta pokusavas da dokazes?Webamaster Dub wrote: šta je nejasno??
Hajde molim te uslikaj jedan racun pa postavi ovdje. U cjenovniku lijepo pise da je trio grande family 41,90KM + 15KM za analogni signal = 56,9KMWebamaster Dub wrote: šta je nejasno??
Trio Grande Family 27,26
Ne, nego ti placas 46,90 po ovoj akciji plus potrosnju telefona. U tih 46,90 je vec uracunato 15 za KKS.Webamaster Dub wrote:Ne dokazujem ništa nego po vašem obračunu trebao bi da plaćam Trio Grande Family 62KM mjesečno a plaćam 53KMnekkem wrote:Sta pokusavas da dokazes?Webamaster Dub wrote: šta je nejasno??
12,82 + 17% (PDV) = 15
http://www.telemach.ba/PAKETI/2192/TRIO ... av_start=0
Da da upravu si , ja sam racunao po novom cjenovniku. Nego racunao sam i te tvoje cijene mi se poklapaju samo u slucaju da su prikazane bez pdv-a.Webamaster Dub wrote: 41,90 je od idućeg mjeseca, sada je 46,9, čim se telefon napuni postavim i račun.
Nisu mijenjali cijene, samo povecali brzine.Benq wrote:Da da upravu si , ja sam racunao po novom cjenovniku. Nego racunao sam i te tvoje cijene mi se poklapaju samo u slucaju da su prikazane bez pdv-a.Webamaster Dub wrote: 41,90 je od idućeg mjeseca, sada je 46,9, čim se telefon napuni postavim i račun.
Da li ti trolas ljude ili opet ne citas dobro? Ono sto je na slikama na stranici je uvijek ukljucivalo tih 15 KM. Ono sto je u pdf cjenovniku nije i uvijek je u dokumentu pisalo da nije ukljuceno tih 15 KM, kao sto i sad pise. Cijene svih paketa u ovom novom cjenovniku su u marku iste kao i sad. Dakle trio grande family kosta 41.90 + 15 = 56.90. To sto ti telemach za potpisivanje ugovora na 24 mjeseca daje popust na neki period, to je druga stvar.Webamaster Dub wrote:eto završena priča oko famoznih 15KM koje su uključene u paket, a ne posebno*/dodatno na cijenu paketa kao što neki insinuiraju.nekkem wrote: Ne, nego ti placas 46,90 po ovoj akciji plus potrosnju telefona. U tih 46,90 je vec uracunato 15 za KKS.
Cijene paketa na stranici im ukljucuju KKS, ove u cjenovniku ne, ali obje ukljucuju PDV. Na racunu ti moraju prikazati PDV odvojeno pa ti pisu 12,82 + PDV
Eto vidis da si sve pogresno procitaoWebamaster Dub wrote: Ja jedno on 10_to, znam ja to sve i zato napisah završena priča oko famoznih paketa i KKS od 15KM koje spominju pojedinci i gdje tvrde da se tih 15KM dodaje na cijenu paketa(56.90+15KM po njima), jel sad konaš?
Ko ti je to rekao? Ljudi ti govore da se tih 15 dodaje na cijenu od 41.9 iz cjenovnika kao sto se i dodaje i ti im govoris da lazu i izvlacis stavke sa racuna kao argumente.Webamaster Dub wrote: Ja jedno on 10_to, znam ja to sve i zato napisah završena priča oko famoznih paketa i KKS od 15KM koje spominju pojedinci i gdje tvrde da se tih 15KM dodaje na cijenu paketa(56.90+15KM po njima), jel sad konaš?
Hebem ga , pratim ovu temu i svaki post , znam da se pricalo o novom cjenovniku i raja se pocela lozit na one cijene i neki su cak pomisljali o prelasku na Premium paket , ali kad su shvatili da u te cijene nije uracunata analogna tv ..Webamaster Dub wrote: opet onja tebi pišem o ovome da su pojedinci skontali, npr cijena trio grande family paketa je 56,9 i da se na tu cijenu doda još 15KM, jel kontaš o čemu se radi!!!
Opet kiks... supercali hoce da kaze da se ovih 15KM ne moze izbjeci ni u jednom slucaju pa tako tih 15KM placas svakako bilo uracunato u cijenu vec ili cijena paketa bila prikazana bez cijene analogne televizije kao sto je to prikazano u novom cjenovniku.Alkoholoziran wrote:znači po vama usluga koja je koštala npr ovaj trio grande family 46,9 sada po novom cjenovniku košta 41KM + 15 ispada 57supercali wrote:Tih 15 maraka platis bilo ukljuceno u paket bilo dodatnohajde ne serite više majke vam.
Hajde malo procitaj sta ljudi pisu i smiri rijecnik.Alkoholoziran wrote:znači po vama usluga koja je koštala npr ovaj trio grande family 46,9 sada po novom cjenovniku košta 41KM + 15 ispada 57supercali wrote:Tih 15 maraka platis bilo ukljuceno u paket bilo dodatnohajde ne serite više majke vam.
Po nama si ti jos pod dejstvom alkoholaAlkoholoziran wrote:znači po vama usluga koja je koštala npr ovaj trio grande family 46,9 sada po novom cjenovniku košta 41KM + 15 ispada 57supercali wrote:Tih 15 maraka platis bilo ukljuceno u paket bilo dodatnohajde ne serite više majke vam.
Izgleda tvoj rak za logiku nije izlijecioAlkoholoziran wrote:ma i moj kurac liječi RAK, ako ćemo tako, dakle mumine po tebi 41 i ono zarez 9 + 15 nije 57, ispada da su usluge poskupile a kako objasniti ovaj račun iznad što je dotični postavio?supercali wrote:Alkoholoziran wrote: Po mateju e biblija nije obuhvatila oblast kablovske