Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam kupio Pro evolution soccer 2017 u maju preko Kinguin.net region free i aktivirao ga bez vpn-a tj. usao na steam Activate a Product on Steam i samo ukuco kod i aktivirao igru.
A i Pro Evolution soccer 2018 cu na isti nacin uzeti bez vpn-a
Zadnji PES koji sam igrao je bio 2013. Ove godine su dosta obecali, namjeravao sam kupit ako recenzije budu dobre, ali kad je Konami u pitanju nikad se ne zna. Mozda cu probat preko G2A, navikao sam kod njih kupovat. Pretpostavljam da su isti kodovi na oba sajta.
Ovaj pes 2018 demo me odusevio,skinuh za xbox360,pokreti igraca,potezi pri sutu i sve je naprosto savrseno odrađeno,trebate zaigrat ovako je glupo pisati.Jedna stvar me fascinirala sto nije bila do sad a to je simulacija penala i zuti karton igracu za simulaciju
I sad ce se svi bacati ako su opet uveli to dugme, jos jedne godine se uveli to sranje i nisi mogao igrati, samo se bacaju na glavu kad igras protiv nekog. Da ne spominjem to sto pola igraca ima ispravna imena a pola neispravna u istoj ekipi.
Ja ne provalih kako se baca faulirao sam igraca u svom kaznenom prostoru ali je sudija odlucio da nije bio faul nego simulacija
Bas me poguro
I da, grafika igraca i stadiona je odlicna.