FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- simonese
#23051 Re: FC Bayern Munchen
sve se vise povezuje Bale sa Bayernom
- Bosanski_kralj
#23052 Re: FC Bayern Munchen
Sve je to do igračkog kadra. Ako ostane postojeći nije realno očekivati osvajanje LP.Tomahawk11 wrote:Uh, to je već krupan zalogaj, ne znam je li realno postaviti pred njega. Drugo su bili provjereni treneri poput Carla ili Guardiole, mislim da ovdje treba dati malo kredita.
simonese wrote:sve se vise povezuje Bale sa Bayernom
Davno sam ja to predlagao da ga dovedu.
Legao bi Bayernu samo tako, a i Bayern njemu.
- pizarro
#23053 Re: FC Bayern Munchen
daj boze da ga puste poslije onog gola u subotu 
- aveos
#23054 Re: FC Bayern Munchen
U Robbenu su se zajebali sumnjam da ce isto ucinit s Baleom..pizarro wrote:daj boze da ga puste poslije onog gola u subotu
- Partijaner
#23055 Re: FC Bayern Munchen
Treba jos jedan takav igrac da se uklopi sa povredama
Sa ostalim igracima pred kraj sezone
Sa ostalim igracima pred kraj sezone
- Bosanski_kralj
#23056 Re: FC Bayern Munchen
Kako su se zajebali sa Robbenom?aveos wrote:U Robbenu su se zajebali sumnjam da ce isto ucinit s Baleom..pizarro wrote:daj boze da ga puste poslije onog gola u subotu
- pizarro
#23057 Re: FC Bayern Munchen
zahavi govori da lewa osjeti kako mu je promjena potrebna i novi izazov.
nekako sve pokazuje na njegov odlazak.
nekako sve pokazuje na njegov odlazak.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#23058 Re: FC Bayern Munchen
Znas sta toma nek ide kredite zaradjivati po Darmstatima i Maderburzima, u Bajernu se ocekuje vise.Tomahawk11 wrote:Uh, to je već krupan zalogaj, ne znam je li realno postaviti pred njega. Drugo su bili provjereni treneri poput Carla ili Guardiole, mislim da ovdje treba dati malo kredita.
Nemam nista protiv Kovaca jako mi je drag i sto je nase gore list, samo smatram da Bajernu treba prekaljeno trenersko ime plus remont ekipe ali pravi remont ne dovodjenje anonimusa iz francuske i holandske ekipe.
Sta ce Kovac sutra na Bernabeu protiv Reala a najveca utakmica u zivotu mu bundesliga ili kup protiv Bajerna.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#23059 Re: FC Bayern Munchen
Ja to i govorim iz konteksta kakvo je on trenersko ime sada._BataZiv_0809 wrote:Znas sta toma nek ide kredite zaradjivati po Darmstatima i Maderburzima, u Bajernu se ocekuje vise.Tomahawk11 wrote:Uh, to je već krupan zalogaj, ne znam je li realno postaviti pred njega. Drugo su bili provjereni treneri poput Carla ili Guardiole, mislim da ovdje treba dati malo kredita.
Nemam nista protiv Kovaca jako mi je drag i sto je nase gore list, samo smatram da Bajernu treba prekaljeno trenersko ime plus remont ekipe ali pravi remont ne dovodjenje anonimusa iz francuske i holandske ekipe.
Sta ce Kovac sutra na Bernabeu protiv Reala a najveca utakmica u zivotu mu bundesliga ili kup protiv Bajerna.
Njega je Bayern angažovao, pa su valjda svjesni s koliko konjskih snaga raspolažu i šta mogu izvući iz njega.
- pizarro
#23060 Re: FC Bayern Munchen
imas pogresan nacin razmisljanja, sa takvim stavom i guardiola i zidane nisu trebali preuzeti real i barcu.Sta ce Kovac sutra na Bernabeu protiv Reala a najveca utakmica u zivotu mu bundesliga ili kup protiv Bajerna.
ali kovac nece zbog nekog drugog razloga uspjeti.
- Partijaner
#23061 Re: FC Bayern Munchen
Bati imali smo prekaljena imena poput Pepija i Carla pa sta su uradili, nista posebno, on nista ne moze biti losiji od njih dvojice, cak sta vise nece biti mozda toliko ni pritiska na njemu, samo nemoj da cujem da smo igrali lijep fudbal, to danas kako vidimo i ne igra ulogu, nije ni Real nesto igrao lijepo ovih par godina pa su zaredali tri puta LP.
Veci je meni problem kako to da se igraci vazda povrede pred kraj sezone kad ti je najbitnije da imas jak roster za vece domete, znaci medicinski tim je zakazao i tu treba malo procistit.
Veci je meni problem kako to da se igraci vazda povrede pred kraj sezone kad ti je najbitnije da imas jak roster za vece domete, znaci medicinski tim je zakazao i tu treba malo procistit.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#23062 Re: FC Bayern Munchen
To su prekaljeni igraci i sampioni. Sta je Kovac kao igrac postigao osim ispadanja u cetvrtfinalu od Turske i jednog bundesa sa Bajernom u kojem je imao sekundarnu ulogu?pizarro wrote:imas pogresan nacin razmisljanja, sa takvim stavom i guardiola i zidane nisu trebali preuzeti real i barcu.Sta ce Kovac sutra na Bernabeu protiv Reala a najveca utakmica u zivotu mu bundesliga ili kup protiv Bajerna.
ali kovac nece zbog nekog drugog razloga uspjeti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#23063 Re: FC Bayern Munchen
Ima evo i kup Njemačke sa Frankfurtom.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#23064 Re: FC Bayern Munchen
Osim Hamesa i Alonsa na zalasku koga su to oni dobili od vrhunskih igraca?Partijaner wrote:Bati imali smo prekaljena imena poput Pepija i Carla pa sta su uradili, nista posebno, on nista ne moze biti losiji od njih dvojice, cak sta vise nece biti mozda toliko ni pritiska na njemu, samo nemoj da cujem da smo igrali lijep fudbal, to danas kako vidimo i ne igra ulogu, nije ni Real nesto igrao lijepo ovih par godina pa su zaredali tri puta LP.
Real je pokupovao svojevremeno sve sto umije sutat loptu, istrenirao ih i uigrao i sad mu se sve stostruko vratilo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#23065 Re: FC Bayern Munchen
Ko je kriv Bayernu što im se Kroos nije uklapao u stil igre? Doduše, mislim da je Guardiola kriv za to.
- ultima_palabra
#23066 Re: FC Bayern Munchen
Na ovoj temi je 100% mišljenje bilo da se radi o prosječnom igraču.Tomahawk11 wrote:Ko je kriv Bayernu što im se Kroos nije uklapao u stil igre? Doduše, mislim da je Guardiola kriv za to.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#23067 Re: FC Bayern Munchen
Kroosu treba Modric da mu drzi ledja i Kasemiro za poganstinu.Tomahawk11 wrote:Ko je kriv Bayernu što im se Kroos nije uklapao u stil igre? Doduše, mislim da je Guardiola kriv za to.
U Bajernu nemas ekvivalenta Modricu, Vidal moze odigrati pogano ali i dobiti crveni i jednom budalastinom sjebat ekipu.
- Partijaner
#23068 Re: FC Bayern Munchen
Pa kakve je van Gaal imao imena_BataZiv_0809 wrote:Osim Hamesa i Alonsa na zalasku koga su to oni dobili od vrhunskih igraca?Partijaner wrote:Bati imali smo prekaljena imena poput Pepija i Carla pa sta su uradili, nista posebno, on nista ne moze biti losiji od njih dvojice, cak sta vise nece biti mozda toliko ni pritiska na njemu, samo nemoj da cujem da smo igrali lijep fudbal, to danas kako vidimo i ne igra ulogu, nije ni Real nesto igrao lijepo ovih par godina pa su zaredali tri puta LP.
Real je pokupovao svojevremeno sve sto umije sutat loptu, istrenirao ih i uigrao i sad mu se sve stostruko vratilo.
U tome i jeste sada kvaka, Uli i Rumeni su slijepi i ne zele malo da izvale na igrace, sve je to odabira i selekcije i nije Niko kriv ako mu nece dovest jaka imena i onda sta ce mora da se krpi sa ovim sto ima trenutno, ko da je meni lijepo bilo gledat da ti se povrijede tri igraca u toku tekme.
Sacekajmo sta ce uradit, lahko je sad pljuvat prije nego je sjeo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#23069 Re: FC Bayern Munchen
Imao je Bayern materijala, recimo sa Martinezom nešto iskombinovati._BataZiv_0809 wrote:Kroosu treba Modric da mu drzi ledja i Kasemiro za poganstinu.Tomahawk11 wrote:Ko je kriv Bayernu što im se Kroos nije uklapao u stil igre? Doduše, mislim da je Guardiola kriv za to.
U Bajernu nemas ekvivalenta Modricu, Vidal moze odigrati pogano ali i dobiti crveni i jednom budalastinom sjebat ekipu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#23070 Re: FC Bayern Munchen
Sudaraju se oni na terenu, a kad se ne sudaraju Havi krpi mjesto stoperaTomahawk11 wrote:Imao je Bayern materijala, recimo sa Martinezom nešto iskombinovati._BataZiv_0809 wrote:Kroosu treba Modric da mu drzi ledja i Kasemiro za poganstinu.Tomahawk11 wrote:Ko je kriv Bayernu što im se Kroos nije uklapao u stil igre? Doduše, mislim da je Guardiola kriv za to.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#23071 Re: FC Bayern Munchen
Uklapao se on u Hajnkesov sistem. Njega je igracki i profilisao Jupp koji ga je vodio u Leverkuzenu ako se dobro sjecam.ultima_palabra wrote:Na ovoj temi je 100% mišljenje bilo da se radi o prosječnom igraču.Tomahawk11 wrote:Ko je kriv Bayernu što im se Kroos nije uklapao u stil igre? Doduše, mislim da je Guardiola kriv za to.
Ali tek u Realu pod Karlom i Zidanom u paru sa Modricem i Alonsom/Kazemirom je postao svjetska klasa.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#23072 Re: FC Bayern Munchen
Strašna kupovina i u ono doba, evo gledam, njemu je tek 28 godina. 
- Tito_i_Partija
#23073 Re: FC Bayern Munchen
Ovo za Kroos-a je kriv iskljucivo Rummenigge.
https://www.si.com/soccer/2017/09/19/fr ... adrid-move
http://www.espn.com/soccer/real-madrid/ ... id-in-2014
https://www.si.com/soccer/2017/09/19/fr ... adrid-move
Sto je implicitno potvrdio i sam Kroos:Toni Kroos's decision to leave Bayern Munich and join Real Madrid was down to the lack of faith shown in him by chief executive Karl-Heinz Rummenigge.
The staggering claim has been made by one of Kroos' closest friends and former youth teammate Stefan Reinhartz, who told the Bleacher Report that the playmaker reached "breaking point" at the Allianz Arena after Rummenigge's dismissal of his talents.
"Bayern Munich offered Toni a new contract. Toni knew what Mario Gotze was earning at Bayern Munich; Toni and Mario Gotze are [roughly] the same age. Bayern Munich didn't want to pay Toni more than €10 million.
"Bayern Munich CEO Karl-Heinz Rummenigge told Toni: 'We won't pay you more than €10 million a year because you're not a world-class player.'
http://www.espn.com/soccer/real-madrid/ ... id-in-2014
Sto me i ne cudi, jer je valjda dosad postalo jasno k'o dan da su Rummenigge i Hoeness izgubili dodir sa realnoscu."Looking back at the whole situation now I'm honestly glad that I didn't agree terms with Bayern," Kroos told Sport Bild. "Initially, I had planned to stay if we could agree a deal, but you can definitely say we didn't agree financial terms. In the end, though, it wasn't only about financial matters.
- ultima_palabra
#23074 Re: FC Bayern Munchen
Meni je u sjećanju ostalo da je u onom dvomeču koji je Bayern dobio na penale on bio ključni igrač._BataZiv_0809 wrote:Uklapao se on u Hajnkesov sistem. Njega je igracki i profilisao Jupp koji ga je vodio u Leverkuzenu ako se dobro sjecam.ultima_palabra wrote:Na ovoj temi je 100% mišljenje bilo da se radi o prosječnom igraču.Tomahawk11 wrote:Ko je kriv Bayernu što im se Kroos nije uklapao u stil igre? Doduše, mislim da je Guardiola kriv za to.
Ali tek u Realu pod Karlom i Zidanom u paru sa Modricem i Alonsom/Kazemirom je postao svjetska klasa.
Nije on igrao sa Alonsom, oni su otišli u različitim smjerovima isto ljeto
- aveos
#23075 Re: FC Bayern Munchen
Mislim na RealBosanski_kralj wrote:Kako su se zajebali sa Robbenom?aveos wrote:U Robbenu su se zajebali sumnjam da ce isto ucinit s Baleom..pizarro wrote:daj boze da ga puste poslije onog gola u subotu