Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
typeOnegative wrote: ↑22/06/2024 19:41
@telemach
Pozdrav, možete molim Vas u pp poslati br ugovora i ID korisnika,nemam račun pri ruci a treba mi da napravim moj telemach i da aktiviram smart tv aplikaciju .. podatke sam poslao u pp. Hvala
Zamolba za mirovanje usluge kod roditelja je realizirana, hvala još jednom.
Zdravo @typeOnegative,
Zahvaljujemo se na javljanju. Pružili smo Vam odgovor u pp. Stojimo Vam na raspolaganju.
tesla1969 wrote: ↑22/06/2024 21:28
Telemach samo jednu pohvalu.Kod mene je bilo jako nevrijeme i nestalo je i interneta i kablovske .Vasa sluzba je evo dosla u 21 i 30 da popravljaju svaka cast sve pohvale nisam ocekivao da ce doci u ovako kasne sate.Bez obzira otklonili kvar ili ne sve najbolje ocjene za vašu podršku i momke koji obavljaju ove poslove.Telemaše ovim momcima na odrzavanju povecajte plate.
Zdravo @tesla1969,
Hvala Vam na izdvojenom vremenu kako bi nam uputili ovaj komentar. Naša podrška je dostupna svim našim korisnicima 24/7 te nastojimo da sve tehničke smetnje otklonimo u najkraćem roku, kako bi mogli neometano uživati u našim uslugama.Trudit ćemo se i dalje da opravdamo ukazano povjerenje. Stojimo Vam na raspolaganju.
semsasuljakovic wrote: ↑22/06/2024 21:38
Telemach ima najbolju podršku u državi, i sve možete pljuvati ali podršku nikad. Ljudi nedjeljom u 9 ujutro dođu kad prijaviš kvar subotom naveče.
Zdravo @semsasuljakovic,
Veliko hvala na ovom komentaru, zaista nam je drago znati da je prepoznat rad i trud naše podrške. Nastavit ćemo i dalje da opravdamo Vaše povjerenje te Vam uvijek stojimo na raspolaganju.
MTV wrote: ↑22/06/2024 10:32
Sve zavisi sta imate od opreme, paketa, signala. kod mene router SDMC, paket EON Premium 500/40
Laptop 5Ghz wifi
mobitel a54 wifi
Kad su to povecali upload brzine? Nisam ni primjetio.
Zdravo @muki_muky,
Zahvaljujemo se na javljanju. Nastavljamo da budemo najbrži i najbolji i da našim korisnicima osiguramo najbolje korisničko iskustvo te smo od 04.06.2024. godine povećali upload brzine. Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne upite.
Qler wrote: ↑23/06/2024 15:05
@Telemach šta je sa eon mobile app? Evo me na moru 5g net 100mbps download, f1 nemoguće gledati. Kao da sam na 2g mreži koliko buffer uje..
Zdravo @Qler,
Hvala Vam na obraćanju. Izvršili smo detaljne provjere te Vas obavještavamo da ne bilježimo smetnje prilikom korištenja naše aplikacije na navedenom kanalu. Vezano za korištenje EON servisa putem EON aplikacije, performanse i kvalitet slike zavise od operativnog sistema uređaja preko kojih se koristi EON aplikacija, brzine Internet usluge koja se koristi, kvaliteta i opterećenja WIFI mreže, za šta Telemach ne može garantovati. Stojimo Vam na raspolaganju.
emir94 wrote: ↑24/06/2024 02:00
Koja je cijena 1gbps internet i koji je tu upload?
Zdravo @emir94,
Hvala Vam na javljanju. Cijena GIGA DODATKA iznosi 80,00 KM mjesečno te je isti moguće dokupiti isključivo uz EON Premium paket. Download brzina iznosi do 1000 Mbps, a upload brzina do 50 Mbps. Stojimo Vam na raspolaganju za dodatne upite.
plagijator1975 wrote: ↑23/06/2024 16:22
Da li još neko ima smetnje na slici uživo EON box, a kada vratim samo par sekundi unazad sve ok
Zenica
Zdravo @plagijator1975,
Hvala Vam na obraćanju na ovaj način. Ljubazno ćemo Vas zamoliti da nam dostavite kontakt telefon na koji ste dostupni, naše kolege iz Tima za tehničku podršku će Vas pozvati po prioritetu te izvršiti sve potrebne provjere. Stojimo Vam na raspolaganju.
SmokingMan wrote: ↑24/06/2024 07:58
Da li je moguće pratiti sadržaj preko EON.a (mobilni uređaj) kada sam u inostranstvu?
Zdravo @SmokingMan,
Hvala na obraćanju. Pretplatnik može gledati programske sadržaje preko EON usluge isključivo u okviru teritorije BiH. Ukoliko Pretplatnik gleda programski sadržaj, putem EON servisa, preko mreže drugog davaoca usluga pristupa Internetu (garantovana mogućnost gledanja programskog sadržaja putem EON servisa je u svakom slučaju 70% kanala programskog/ih paketa EON TV ili Total TV usluge koju Pretplatnik trenutno koristi). Stojimo Vam na raspolaganju.
@Telemach
Još uvijek čekam odgovor na svoj upit, nemam tv-a već tri dana,molim Vas da mi to pošaljete .hvala.
Zdravo @typeOnegative,
Hvala na obraćanju te se izvinjavamo da čekanju na povratne informacije. Pružili smo Vam odgovor u pp. Stojimo Vam na raspolaganju.
Dzontra_Volta wrote: ↑21/06/2024 21:06
Geoblock na svim kanalima na drugom provajderu (konkretno Eronet) na tv aplikaciji.
Edit: i na mobilnoj isto.
Edit 2: geoblock je sad samo na BHT i samo na Eronet mreži (na Novotelu radi normalno).
Zdravo @Dzontra_Volta,
Zahvaljujemo se na javljanju. Ukoliko i dalje bilježite istu poruku ljubazno ćemo Vas zamoliti da nam putem privatne poruke dostavite Vaš kontakt telefon kako bi Vas pozvale kolege te detaljnije provjerile. Stojimo Vam na raspolaganju.
Dzontra_Volta wrote: ↑21/06/2024 21:06
Geoblock na svim kanalima na drugom provajderu (konkretno Eronet) na tv aplikaciji.
Edit: i na mobilnoj isto.
Edit 2: geoblock je sad samo na BHT i samo na Eronet mreži (na Novotelu radi normalno).
Zdravo @Dzontra_Volta,
Zahvaljujemo se na javljanju. Ukoliko i dalje bilježite istu poruku ljubazno ćemo Vas zamoliti da nam putem privatne poruke dostavite Vaš kontakt telefon kako bi Vas pozvale kolege te detaljnije provjerile. Stojimo Vam na raspolaganju.
Normalizovalo se u subotu ujutro. Hvala. Pozdrav.
@Dzontra_Volta,
Zahvaljujemo se na povratnim informacijama, drago nam je da usluge uredno rade. Stojimo Vam na raspolaganju.
madesa wrote: ↑24/06/2024 15:18
telemach mi poslao email gdje reklamiraju ovaj net2go 10e 10 dana za hrvatsku. moze li neko objasniti kako ide aktivacija
Zdravo @madesa,
Hvala na javljanju. Sve potrebne informacije o navedenoj usluzi možete pronaći putem linka https://net2go.eu/. Na navedenoj stranici imate aktivan chatbot na našem jeziku. Stojimo Vam na raspolaganju.
madesa wrote: ↑24/06/2024 15:18
telemach mi poslao email gdje reklamiraju ovaj net2go 10e 10 dana za hrvatsku. moze li neko objasniti kako ide aktivacija
Prije nego što kupiš provjeri da li ti telefon podrzava eSim.
username_here wrote: ↑26/06/2024 14:37
Prekid signala na sedreniku. Zna li se sta@Telemach ?
Zdravo @username_here,
Zahvaljujemo se na obraćanju na ovaj način. Na području Vašeg stanovanja je detektovan grupni prekid signala. Kolege su upoznate sa navedenim i užurbano rade na sanaciji. Ljubazno Vas molimo za samo malo strpljenja. Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju i stojimo Vam na raspolaganju.
Sta telemach nudi nakon ukidanja unifi-ja? Sta se moze traziti ili je jedina solucija raskidanje ugovora ako nam ne odgovara da nas magarce konstantno?
Digli su prije par mjeseci sve cijene. Sumnjam da nisu tada znali za neko ukidanje unifija. Fakat, ali fakat je sramotno da apsolutno nikada nista, ali nista kvalitetno ne daju nam besplatno kao znak zahvalnosti sto smo tu nakon toliko godina, a ukidaju nam sve zivo i mrtvo. Najmanje sto mogu bi bilo da svim paketima dignu brzinu interneta.
ivan-tz wrote: ↑26/06/2024 17:02
Sta telemach nudi nakon ukidanja unifi-ja? Sta se moze traziti ili je jedina solucija raskidanje ugovora ako nam ne odgovara da nas magarce konstantno?
Digli su prije par mjeseci sve cijene. Sumnjam da nisu tada znali za neko ukidanje unifija. Fakat, ali fakat je sramotno da apsolutno nikada nista, ali nista kvalitetno ne daju nam besplatno kao znak zahvalnosti sto smo tu nakon toliko godina, a ukidaju nam sve zivo i mrtvo. Najmanje sto mogu bi bilo da svim paketima dignu brzinu interneta.
Zdravo @ivan-tz,
Hvala što ste nam se obratili na ovaj način. Nažalost, zbog nedavnih tehnoloških promjena i izmjena u Google politici i nemogućnosti daljnjeg razvoja aplikacije, servisi Unifi i Unifi travel od 4.6. nije dio Telemach ponude. Ovim putem želimo istaknuti da će naš fokus u narednom periodu biti usmjeren na razvoj novih digitalnih platformi i aplikacija, sve u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Kada su u pitanju brzine interneta početkom tekućeg mjeseca povećane su upload brzine u EON paketima. Svakako Vas pozivamo da nam putem privatne poruke dostavite korisničke podatke i kontakt broj. Vrlo rado ćemo provjeriti šta možemo učiniti za Vas. Primarni cilj našeg poslovanja jeste osigurati korisničko zadovoljstvo u svim segmentima. Stojimo Vam na raspolaganju.
ivan-tz wrote: ↑26/06/2024 17:02
Dignuta je brzina upload-a skoro, ali sto jest mogli su i vise.
Hvala telemachu sto kablove polaze na 5 cm dubine i sto se svakih par dana desava grupni prekid. Vasa sreca je samo sto za konkurenciju imate vece uhljupe od sebe. Fuj
shape of despair wrote: ↑26/06/2024 19:27
Kod rodice bili, spojili se svojim kablom na pc,umjesto 500 i dalje 90 download. Rodica naravno cim istekne ugovor prelazi na Telecom
Na Telecomu će imati 9 mbps pa će kmečati za Telemachom.
Kod rodice bili, spojili se svojim kablom na pc,umjesto 500 i dalje 90 download. Rodica naravno cim istekne ugovor prelazi na Telecom
Na Telecomu će imati 9 mbps pa će kmečati za Telemachom.