...naravno, zato je Miligram pun pogodak...enkoo83 wrote:A moje licno.misljenje je da su zenicki bendovi i zenicka.djeca vecini popela na vrh glaveNorm wrote:...da se razumijemo, ja govorim u svoje ime i obzirom da sam dezurni negativac/pesimist, moram reci da za mene dobar docek nije Miligram na sklepanoj bini ukrasenoj lampicama od 5KM iz Kineske radnje sa banerom TXTV...to je samo organizovan docek na otvorenom uz, opet moje misljenje, zavijanje onog pjevaca...pokusao sam ih slusati ali ne ide, hebi ga, nikako...enkoo83 wrote:Ovdje bi se mnogi jebali a da im neudje.Godinama se kukalo kako smo kasaba kako je sramotno sto nema doceka nove a sad kada imas poprilicno dobar docek sad je to sve skupo.Jeben je nas mentalitet daj sve sadaka da je![]()
neko je spomenuo, a obzirom da dugo nije bilo organizovano nista za 'najludju noc' i ako se vec krenulo tim putem, da se dio novca dao nekim nasim muzicarima, a ostatak predvidjen za 'manifestaciju' utrosio na uredjenje (pa bi se hebene lampice mogle upotrijebiti i za kicenje tokom Ramazana ili Uskrsa...) i na te famozne kucice gdje bi svi imali cara i Grad i ljudi koji bi nudili proizvode tih 10-15 tak dana...
da se razumijemo, bolje je i to nego nista i koliko vidim Miligram je jako dobro prihvacen od sirih narodnim masa, ali zar ne bi mogli bar u tom periodu malo izdignuti iznad i pokusati napraviti temelje za mozda neku tradiciju po kojoj cemo postati prepoznatljivi u narednim godinama...Onoliki trg, onoliki prostor, pa svugdje bi bio iskoristen do maximuma ali kod nas jok...eto samo velim...i nije kritika kao takva nego samo zapazanje jednog ali zaista zitelja koji voli svoj grad i ne slaze se sa polovicnim...
Nadam se da ce sve biti dobro organizovano...