Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skafiskafsnjak wrote:Golf 2 hladnjak pustao...zamjenjen.
Sad gubi malo vode, vidim da je mokro ispod posude gdje se sipa voda. Vjerovatno tu izbacuje.
Zbog cega bi moglo.to?
provjeri termostat
meni nije na vrijeme otvarao pa je izbacivao vodu na cep
p.s. ako bude trebalo dijelova imam svega
Dobro te majstor savjetovao pa ti kupovao? Haahha. Sreca pa nije skupo nis hahah.
Sto u ovo novo ulozis za godinu na dvojki moze biti za najmanje 5 godina servisiranja
Meni se nakon zamjene termostata nije vise desavalo izbacivanje vode na ekspanzionu.
U Zenici mi ti odradili u Strong-u.
50 kmica. Malčice je bilo vidljivo za mene koji sam znao gdje je tačno udar bio, sada nakon godinu-dvije, ne znam gdje je to mjesto bilo.
Mene zanima jedna stvar, vidim ponosni vlasnici svojih automobila nerijetko kace vozilice na drustvene mreze, ali pri tome zamagle tablice. Ne kontam zasto?
Da li je mogucs da neko to zloupotrijebi, a nema logike jer na parkingu su svima isto tako javne. Takodjer na piku kad prodaju auto pola ih zamagli nesto
JavierBosnia wrote:Mene zanima jedna stvar, vidim ponosni vlasnici svojih automobila nerijetko kace vozilice na drustvene mreze, ali pri tome zamagle tablice. Ne kontam zasto?
Da li je mogucs da neko to zloupotrijebi, a nema logike jer na parkingu su svima isto tako javne. Takodjer na piku kad prodaju auto pola ih zamagli nesto
Ponosni kompleksasi svojih vozilica
Prvo to se ne stavlja na drustvene mreze iz vise razloga a danas se sve prati
A uvijek ima nesto specificno po cemu se auto moze poznati a ko hoce nekome da napravi pizdarliju napravice kad tad lad mu se ukaze prilika
Sve u svemu bezveze
Upravo to. Sakriju tablice da komsija ne pozna da on prodaje svog groba kojeg je nahvalio na sva usta i usput zacijenio do nebesa. A komsija zna pravu istinu.
Ne znam za dole ali u EU kriju se tablice samo ako se zeli nesto ''muckati''. Dovoljno je ubaciti broj tablica i dobijes sve o tom autu. Ko ima uredne servise i nema sta kriti taj i ne krije tablice a cim su skrivene, ima razlog.
U Zenici mi ti odradili u Strong-u.
50 kmica. Malčice je bilo vidljivo za mene koji sam znao gdje je tačno udar bio, sada nakon godinu-dvije, ne znam gdje je to mjesto bilo.
Ima na youtube video o ovome.
Na ebay set za popravku kosta oko 16 KM sa detaljnim objasnjenjem po principu "uradi sam".
Otidji Nijazu u 505 autoglas i ne brini. Mijenjao sam sofersajbu kod njega, i gledao bas kako jednu popravlja prije toga (slicno ostecenje kao na slici), covjek je teski profesionalac, od mene sve preporuke.