Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hodidid wrote:Znali se zasto je ustvari ubijen Haris Brkic? Ko je Vuk Bojovic?
Jos jedan u nizu crnogorskih cetnickih potomaka koji je bio miljenik komi sistema. Najbolesniji umovi su ispilili iz tih jazbina kao Zabljak, Pluzine, Andrijevica, Kolasin i slicno. Nisu donijeli nista dobro gdje god su dosli. U Bosni si imao Karadzica, Velibora Ostojica ili Vlahovica kao "primjerke". Kazem samo kao primjerke jer ih je nazalost bilo na hiljade i hiljade.
Nebitan32 wrote:MAFIJASKA UBISTVA U BEOGRADU 1991-2000 .-----neka od
NIz se nastavio a zadnji je : Nikola Bojovic
A na pokopu ovog krimosa
Luka Karadžić, brat Radovana Karadžića
Joška Broz, Titov unuk
Negdje sam pročitao da je i Naser Orić viđen na ovoj sahrani, inače blizak prijatelj i saradnik Alije Izetbegovića i vladajuće SDA, a i inače da je Orić bio prijatelj s Bojovićem, kao i da i danas njeguje prijeteljstvo i poslovnu saradnju sa velikim brojem kriminalaca Srbije.
A na pokopu ovog krimosa
Joška Broz, Titov unuk
Negdje sam pročitao da je i Naser Orić viđen na ovoj sahrani, inače blizak prijatelj i saradnik Alije Izetbegovića i vladajuće SDA, a i inače da je Orić bio prijatelj s Bojovićem, kao i da i danas njeguje prijeteljstvo i poslovnu saradnju sa velikim brojem kriminalaca Srbije.
Ne bi me zacudilo za Orica, obzirom da je viđen u Beogradu 1994.
Oric je ziviopar godina u BG. Ako se ne varam bio je i tjelohranitelj Milosevicu jedno vrijeme. Sigurno je stekao siroku mrezu poznanstava u BG izmedju ostalog i u BG podzemlju.
A na pokopu ovog krimosa
Joška Broz, Titov unuk
Ne bi me zacudilo za Orica, obzirom da je viđen u Beogradu 1994.
Ne mogu da vjerujem kako je lahko provaliti ove brekavce i njihovu pateticnu pricu. Tako providno.
Kao prica se u kraju i cula moja tetka od bake perside s leskovacke pijace. bre bre bre....
S nestrpljenjem ocekujem nastavak ovog serijal. Sljedeci na listi je : ?