Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DonaldDuck wrote:Juče nam je lik koji nas je čuo kako se raspravljamo oko derbija iz novčanika izvadio i pokazao obje članske kartice i Želje i Sarajeva. RESPECT, fkt da ostaneš bez teksta kada vidimo koliko se raspravljamo naginjući svak na svoju stranu. Kaže to su moji klubovi, sarajevski, navijam i za Želju i za Sarajevo a kad je derbi za Želju. To je duh Sarajeva koji su ova mlađa raja izgubila i duh koji je napunio onih 55 000 1982 na Koševu!
tipicna prelivoda...
to nije za respekta ...al nikako...izaberi boju/stranu i uzivaj...
a moguce i plava propaganda, zbog upropastavanja sarajevskog derbija...nesto ko ono sa dresom pitara za karte...
Imal svjetla?
Imal vlage?
Last edited by hostapler on 14/04/2017 11:43, edited 1 time in total.
I hoce li biti 0:0 ili ce ga neko slucajno uvalit?
Ko su igraci Koji bi Mogli odluciti derbi?
Ja kontam zeba ( iz slobidnjaka Pa IDE prica je li ili nije Bio faul) ili ahmetovic ( glavom U duelu SA kerlom koristeci ruke) ili opet neki "anonimus"?
Steta za bojkot. Volio Bih da i manijaci bojkotuju derbi na kosevu. Kad je dernek nek i Hala gori.
Pa prije rata bruka nas je imalo obadvije clanske i islo se jednu nedleju na Grbavicu a drugu na Kosevo ali kako da ti ovim danasnjim "huligancicima" objasnis!
Nije tacno da je bruku raje imalo obje clanske, jedino su i jedni i drugi uredno uzimali onaj plavi loz, bordo golf ili kako se vec zvalo...cinjenica je da nije bilo huliganizma, ali isto tako je i cinjenica da i danas ima raje koja ide na utakmice oba kluba, prvi ja kad imam priliku, volim fudbal ...ne volim nasilje bilo koje vrste, ne volim baklje, i dan danas se najebem tromajke onim nasim uhljupima koji su uletjeli protiv Borca i sjebali nam titulu, e ti mi nikada vise ne bi prismrdili stadionu...
Ima li šta iz ovog vijeka nešto slično ? Mada mora se priznati u ovo vrijeme su za današnje derbije ove tekme bile LP i da je ovo bilo baš karinđanje od strane komšiluka ....e za ovo vrijedi trpiti zajebanciju i ovjde imaš osnova.....uostalom vidjeti rezultate i posjetu toga vremena ....Ali što neki vele liga napreduje, derbiji spektakl, prepucavanja nikada bolja što se vidi iz ove teme u zadnje vrijeme i tako to
Last edited by north on 14/04/2017 14:22, edited 2 times in total.
DonaldDuck wrote:Juče nam je lik koji nas je čuo kako se raspravljamo oko derbija iz novčanika izvadio i pokazao obje članske kartice i Želje i Sarajeva. RESPECT, fkt da ostaneš bez teksta kada vidimo koliko se raspravljamo naginjući svak na svoju stranu. Kaže to su moji klubovi, sarajevski, navijam i za Želju i za Sarajevo a kad je derbi za Želju. To je duh Sarajeva koji su ova mlađa raja izgubila i duh koji je napunio onih 55 000 1982. na Koševu!
Taj koji ima clanske obadva kluba se zove SHUPAK. Pogledaj video klip onog malog navijaca Sarajeva sa Anexa sa Kiketom pa ce ti se sve samo kazati. Dijete od 5 godina zna da nema navijanja za dva kluba niti bilo kakvih simpatija. Dakle taj sa dvije clanske je SHUPCHINA.
DonaldDuck wrote:Juče nam je lik koji nas je čuo kako se raspravljamo oko derbija iz novčanika izvadio i pokazao obje članske kartice i Želje i Sarajeva. RESPECT, fkt da ostaneš bez teksta kada vidimo koliko se raspravljamo naginjući svak na svoju stranu. Kaže to su moji klubovi, sarajevski, navijam i za Želju i za Sarajevo a kad je derbi za Želju. To je duh Sarajeva koji su ova mlađa raja izgubila i duh koji je napunio onih 55 000 1982. na Koševu!
Taj koji ima clanske obadva kluba se zove SHUPAK. Pogledaj video klip onog malog navijaca Sarajeva sa Anexa sa Kiketom pa ce ti se sve samo kazati. Dijete od 5 godina zna da nema navijanja za dva kluba niti bilo kakvih simpatija. Dakle taj sa dvije clanske je SHUPCHINA.
Nek si ti ljudina........pa nek ide sve u P.M!!! a nek smo mi SUPCI koji smo imali dvije clanske i isli da GLEDAMO utakmice!!!!
Ko nas bre zavadi
Do kada ce ovi novinari prditi ispod jorgana i namjerno skretati vodu na neki drugi mlin...ovome smeta sto je klub stao uz navijace koji jednostavno ne zele da se uguse, pa sta treba dragi Hajrudine sutimo o ovome evo vec 20 godina...i trpimo uredno, dokle...
Nit je šupak, nit ga treba nešto hvaliti. Frajer navija za kone, a "navija" i za Sarajevo, podržava ga, ima člansku.
Šupak je onaj što navija za jedne, pa zbog nekog razloga (titula, pobjeda u derbiju, itd.) počne navijati za druge, dok ga ovi prvi ne interesuju.
Nit je šupak, nit ga treba nešto hvaliti. Frajer navija za kone, a "navija" i za Sarajevo, podržava ga, ima člansku.
Šupak je onaj što navija za jedne, pa zbog nekog razloga (titula, pobjeda u derbiju, itd.) počne navijati za druge, dok ga ovi prvi ne interesuju.
Cuj hvaliti pa nismo mi to imali da bi nas neko hvalio....to je bio stil zivota....navike....tada je sport bio sve i sportom smo se bavili uglavnom svi. Tada nije bio zivotni rizik ici na utakmice (osim rijetkih rijetkih slucajeva koje je milicija ekspresno rjesavala). Tad je skoro svaki gledalac sa sobom na utakmice nosio tranzistor i slusao prenose cijele lige......ali kako to objasniti vama FB generaciji kad jednostavno vi to ne kontate.