Ali je onaj mokri snijeg
Bljuzga ok, mehki snijeg ok
Ali kad je ovo utabano ko led bude, tad nesto ko osjetis da malo klize, ostalo nista skontao nisam
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ukljuci i prednji pogonpreludezalude wrote: ↑21/01/2023 16:49 Ja kad poklopim gas auto uvijek proklizava. Jel to znaci da gume ne valjaju?
TS870?Evolution_IV wrote: ↑21/01/2023 16:56 continental smece, bacene pare, mogao sam syrona iz penny isto je![]()
Može li detaljnije, koje conti gume, koliko stare?Evolution_IV wrote: ↑21/01/2023 16:56 continental smece, bacene pare, mogao sam syrona iz penny isto je![]()

Ne možeš tu parkirat roki
Ako je Unimog onda je godište nebitno, to su tenkovi.Evolution_IV wrote: ↑21/01/2023 18:58 AP katastrofalno ociscen, majmunima je najlakse bilo stavit ogranicenje 60![]()
2 auta se okrenula i zavrsila u braniku, jer je ocisceno ocisceno i onda dio trake nije![]()
za sta placamo putarinu samo da mi je znat, tek se oko 2 vidim kao sastaju na kuciama da planiraju ciscenje![]()
naravno kamioni su mercedesi iz 90tih![]()
![]()
![]()
![]()
ma kakav unimog, neka improvizacija neka kurcina ba, nisam budalaEFD22 wrote: ↑21/01/2023 19:00Ako je Unimog onda je godište nebitno, to su tenkovi.Evolution_IV wrote: ↑21/01/2023 18:58 AP katastrofalno ociscen, majmunima je najlakse bilo stavit ogranicenje 60![]()
2 auta se okrenula i zavrsila u braniku, jer je ocisceno ocisceno i onda dio trake nije![]()
za sta placamo putarinu samo da mi je znat, tek se oko 2 vidim kao sastaju na kuciama da planiraju ciscenje![]()
![]()
![]()
![]()
Al’ treba ih upotrebljavati.
Bgmi Alba u Zenici sinoć oko 01:00 vidim posipala sve ceste, pa i ovu moju lokalnu. Jutros ljepota za voziti.
Mene uvijek faciniraju ti sto se snijega boje, sto ne znaju voziti po snijegu kako se takvi bogalji uvijek nadju na prvom snijegu.Evolution_IV wrote: ↑21/01/2023 18:58 AP katastrofalno ociscen, majmunima je najlakse bilo stavit ogranicenje 60![]()
![]()
![]()
jebem mater i debilima koji se boje snijega, ovima sto voze 20 iako se moze normalno ic, jos vise ovima koji ne drze odstojanje, a najvise "konjima" na ljetnim gumama, koji kao da su rodjeni i zive u Neumu, a ne u gradu okruzenom planinama![]()
![]()
![]()