Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mario001 wrote:Danas sam zvao policiju u centru dole, prosao sam oko 16:00 ispred BBI centra i na onom prosirenje lijevo ispred same banke je stajao Audi A6 ( plavi-mat) sa upaljenim zmigavcima.
Nailazim veceras u 21:30 i na tom istom mjestu stoji taj Audi, bez kazne na njemu...
mario001 wrote:Danas sam zvao policiju u centru dole, prosao sam oko 16:00 ispred BBI centra i na onom prosirenje lijevo ispred same banke je stajao Audi A6 ( plavi-mat) sa upaljenim zmigavcima.
Nailazim veceras u 21:30 i na tom istom mjestu stoji taj Audi, bez kazne na njemu...
Evo ga u 15:40 danas
Jbga valjda je fakati dozvoljeno parkiranje....
Pa jel to moguce???....jesi li zvao policiju
Nisam jer nema koristi. Ovog 20 Maraka neće zabolit sigurno, a ku..c će mu poslati pauka da ga odnese.
Za ovo ne da treba samo oduzimati vozačku dozvolu, nego oduzeti i diplomu od osnovne škole i oduzeti poslovnu sposobnost! Za ovo više nemam riječi. U 16:30 sati, u najvećoj špici poslije posla, u ovakvoj uskoj i nakrcanoj ulici uraditi ovo... delegat samo takav.
U ta doba se svaki dan vraćam s posla tom ulicom, sreća pa danas nisam. Trebaš biti majstor da u gužvi koja je tada voziš toliko brzo da se ovako okreneš (a po komentarima je vozio 120).
Za ovo ne da treba samo oduzimati vozačku dozvolu, nego oduzeti i diplomu od osnovne škole i oduzeti poslovnu sposobnost! Za ovo više nemam riječi. U 16:30 sati, u najvećoj špici poslije posla, u ovakvoj uskoj i nakrcanoj ulici uraditi ovo... delegat samo takav.