Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ČINJENICA je da iOS to NE MOŽE out-of-the-box već moraš zaseban app instalirati da bi se riješio animacija a koji opet ima kontra-efekat:
I'm sure you see the battery drop since this uses winterboard and it's working with the processor of the iPhone to decrease a part of iOS which is killing animations. It makes the iPhone faster, but it also kills it as well.
ČINJENICA je da iOS to NE MOŽE out-of-the-box već moraš zaseban app instalirati da bi se riješio animacija a koji opet ima kontra-efekat:
I'm sure you see the battery drop since this uses winterboard and it's working with the processor of the iPhone to decrease a part of iOS which is killing animations. It makes the iPhone faster, but it also kills it as well.
nemam poroblema sa Winterboard-om cak sam primjetio da mi na 7.0.4 baterija duze traje nego do sad...
Pohvala za S4 mini.Dobio ga prije par dana,odlican je,baterija extra;jutros napunio do kraja I cijeli dan koristio I ima jos 70%
Ko nezeli velik ekran ovaj mob je pravi izbor.
Tako ga isto mozes porediti i sa s4, htc one i ostalim high end android uredjajima. Od svih je jeftiniji, a bolji je od svih ostalih androida. Nexus je svakako odlican telefon.
mene zanima, ako mi neko moze realno reci, kakva su iskustva sa fabletima. ovo 5,7 i vise incha. mislim na note prvenstveno. kako se snalazite sa nosenjem, da li se moze nositi u djepu, itd...
LeonardoAC wrote:Možda nema veze sa ovom temom puno, ali evo jedno iskustvo svježe od mene. Prije nekih 3-4 mjeseca uslikam ja prvu stranicu svog pasoša, (trebao mi broj pasoša za nekakav formular pa da ga ne prepisujem) i isti dan izbrišem tu sliku da mi se ne mota po galeriji jer mi ne treba više i naravno zaboravio na to skroz, kad večeras stiže notifikacija od aplikacije "google goggles" (btw, nikad ranije nisam imao notifikaciju od te aplikacije a instalirana mi je dugo vremena) sa prikazanom tom slikom i ispod fino napisano "Biometrijski pasoš Bosne i Hercegovine" Ne moram ni objašnjavati koliko sam bio WTF Otkud sad ovo odjednom ? i zašto baš ova fotografija a ne neka druga ?
Eh eto sad si gotov NSA te prati. Hehe salim se prvi put cujem za tako nesto.
felichi wrote:mene zanima, ako mi neko moze realno reci, kakva su iskustva sa fabletima. ovo 5,7 i vise incha. mislim na note prvenstveno. kako se snalazite sa nosenjem, da li se moze nositi u djepu, itd...
poz raja. Imam alcatel ot idol i u zadnje vrijeme imam malih problema sa njim. jednostavno poludi nekada i sam pocne otvarati aplikacije, kada pisem poruku pocne sam slova pisati. Sada sam ukljucio "show visual feedback for touches" i samo mi odjednom pocne prikazivati "dodire" iako ja nista ne radim. Zna li ko sta bi to moglo biti il da ga nosim u servis.hvala
Arslan_11 wrote:poz raja. Imam alcatel ot idol i u zadnje vrijeme imam malih problema sa njim. jednostavno poludi nekada i sam pocne otvarati aplikacije, kada pisem poruku pocne sam slova pisati. Sada sam ukljucio "show visual feedback for touches" i samo mi odjednom pocne prikazivati "dodire" iako ja nista ne radim. Zna li ko sta bi to moglo biti il da ga nosim u servis.hvala
Meni to ide na hardverski problem. Nosi ga na servis.
ironman1921 wrote:Ima li ko ovaj Huawei G510? kakvi su utisci i to, koje su mu mane ? Ima ga u Eronetu,mislio sam uzeti,ako netko ima iskustva i u kojem je rangu cijene 300-400-500?
Gdje uzeti kvalitetan micro usb kabal, ovaj mi nece jos dugo, ali da ima snage da puni po 800-900 mA i kada ga cackam? Kupio sam sa ebaya jedan, dok ne diram mob dodje i do 600, ali cim ga uzmem u ruke padne na 200 ili manje..
Vertig0 wrote:Tako ga isto mozes porediti i sa s4, htc one i ostalim high end android uredjajima. Od svih je jeftiniji, a bolji je od svih ostalih androida. Nexus je svakako odlican telefon.