Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#2301 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
hahha naravno u 90oj minuti. znaci crveni za goste i gol u 90oj. ovo ko derbi premijer lige prije 10ak godina gdje je domacin orasje 
- art vandeley
#2302 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
Dobojjjjjjjjjj
a nasa Bosna udje u prvu ligu 
- Mea_parvitas
#2303 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
Ova Mladost je imala nekakav sporazum sa Željom koliko se sjećam, o međusobnoj saradnji, tako nesto. Kad su one terene otvarali to se bilo reklo ako me pamćenje služi.
- jeza u ledja
#2304 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
jel fakat ?art vandeley wrote:Dobojjjjjjjjjja nasa Bosna udje u prvu ligu
- art vandeley
#2305 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
dobila Bosna 1:3 u Usori, tako da Prva liga F. 
- Mea_parvitas
#2306 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
Dobila Bosna V. 3:1 u gostima
- supercali
#2307 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
Pa nece valjda za 5 godina premijer ligasi svi dolaziti iz sa kantona osim mozda zrinjskog sirokog i mozda slobode
-
testni_akaunt
#2308 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
Kakanj je ZEDO kantonsupercali wrote:Pa nece valjda za 5 godina premijer ligasi svi dolaziti iz sa kantona osim mozda zrinjskog sirokog i mozda slobode
- art vandeley
#2309 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
pa i Visoko isto, ali su nadomak Sarajeva 
- supercali
#2310 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
Znam da je zedo
Govorim kako sve vise i vise se kvalitet klubova priblizava sarajevu i postajemo lagano estonska latvijska i tako te lige gdje od 12 klubova 9 je iz glavnog a ostali su zalutali
Govorim kako sve vise i vise se kvalitet klubova priblizava sarajevu i postajemo lagano estonska latvijska i tako te lige gdje od 12 klubova 9 je iz glavnog a ostali su zalutali
-
Mustang1
#2311 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
Kakav kanton sljedece sezone cistka ostaju samo podobni 
- art vandeley
#2312 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
kako ce ovaj M. Doboj igrat na ovakvom stadioncicu
npr.

npr.

- supercali
#2313 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
A podobni su?
Zeljo sarajevo olimpic i eto cetvrtine lige
Ako bosna bude pogurana od sarajevo i oni bi mogli igrati jo-jo
U rs-u osim borca jedino slavija cini mi se ima uslove da bude jaka znaci tu je vec 5 klubova u krugu od koliko 50km ugrubo
Hoce li jos koji klub u sarajevu hajrovati od otpadaka iz zelje i sarajeva a prvenstveno iz sa kao sto radi Olimpik je vrlo vjerovatno ako sarajevo bude imalo velikog uspjeha i stvori veliki klub
U rs-u osim borca jedino slavija cini mi se ima uslove da bude jaka znaci tu je vec 5 klubova u krugu od koliko 50km ugrubo
Hoce li jos koji klub u sarajevu hajrovati od otpadaka iz zelje i sarajeva a prvenstveno iz sa kao sto radi Olimpik je vrlo vjerovatno ako sarajevo bude imalo velikog uspjeha i stvori veliki klub
- art vandeley
#2314 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
ako nista igrat ce u Kaknju na stadionu Rudara, pa naravno 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2315 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
Jesu im i uslovi....supercali wrote:A podobni su?
Teren nikakav. Pokupe igrace koji ne valjaju prvo Sarajevu i Zelji, pa dok Olimpik probere - njima ako sta ostane. Sumnjam da je to kvalitet s kojim mogu ostati. Jedva su i ove godine, dogodine jedan od sigurnijih kandidata za 1. ligu RS.
I da, nemaju ni love, koliko je samo plakao onaj Savija sto ne uzese premije od Sirokog.
- supercali
#2316 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
A u rs sve real do reala
Jbg da se takmici u federaciji sigurno ih ne bi bilo ovako uvijek kandidati da udju u premijer ligu
Jbg da se takmici u federaciji sigurno ih ne bi bilo ovako uvijek kandidati da udju u premijer ligu
-
Mustang1
#2317 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
E ko su podobni to ne znam niti iko od nas zna ali ce biti nekoliko takvih ekipa to je sigurno .. Bit ce manipulacija kao u prici sljedece sezone 
- Logovan
#2318 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
Nisi vjerovao u Mladost, stidi se.avetinja wrote: Volio bih i ja, ali teško. Gošku je i remi dovoljan.
- avetinja
#2319 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
Da je Gošk ostao u kompletnom sastavu sad bi Gabela slavila.Logovan wrote:Nisi vjerovao u Mladost, stidi se.avetinja wrote: Volio bih i ja, ali teško. Gošku je i remi dovoljan.![]()
- Logovan
#2320 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
I meni je isto drago. Neka su ušli.avetinja wrote:Da je Gošk ostao u kompletnom sastavu sad bi Gabela slavila.Logovan wrote:Nisi vjerovao u Mladost, stidi se.avetinja wrote: Volio bih i ja, ali teško. Gošku je i remi dovoljan.![]()
Svaka čast Mladosti. Iskreno, nisam ovo očekivao, ali drago mi je što su oni ušli u Ligu.
- omega369
#2321 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
Cekaj, jel to fakat i zeljino dijete Stanic dobilo nogu??
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#2322 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
ode... mescini...omega369 wrote:Cekaj, jel to fakat i zeljino dijete Stanic dobilo nogu??
ali to nije zato sto oni idu od zeljeznicara nego sto zeljeznicar njih vise ne zeli... kontas... dojucerasnji magovi reprezentativnog kalibra, vanserijski bekovi, argentinski znalci sad su tuke koje su protjerane zbog neprolaska na testu kvalitete, koji je ovo godine dosta postrozen kod komsija....
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#2323 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
Ima veze, jer ste govorili da cemo biti 5,6 a mi se borili za titulu do zadnjeg kola.emigrazione wrote:Kakve to veze ima kada ste drugi, nikakve razlike u odnosu na Zrinjski koji je treci... u aferi "virsle" FKS na kraju zavrsi drugo, goli bosi i pred gasenjem, al' koga to interesuje kada si drugi...drugo mjesto je kurac, biti prvi i sampion e to je vec nesto...JOINT_1921 wrote:Govorili ste i prosle polusezone, nemate Tomica, Stanica, nema sanse za Evropu, pa Zeljo jedini u ligi bez poraza. Ova djeca mogu biti samo jos bolja.
I ne lazi ovaj napaceni narod sa nekakvom djecom, nigdje djeteta na vidiku nema, doveli ste par polutanera pa pokusaj da sastavis tu ekipu...Bajic i ovaj iz Danske odose za kikiriki zato sto im tako pise u ugovoru
Bas si to pogodio u sridu, napaceni narod, tj. vi. A da ne lazem, potvrdjuju ova imena:
Hadziahmetovic
Bajic
Beganovic
Sadikovic
Memija
Kjosevski
+ omladinci koji su sada prikljuceni 1 timu. Ova djeca mogu biti samo bolja.
- emigrazione
#2324 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
Ta djeca su kurac od ovce, apsolutno nekonkurentni i regionalno a da ne spominjem fascinantne igre u mladoj reprezentaciji...dakle mrtvi prosjek, liga je puna takvih mladih "talenata", sama cinjenica da niti jedna jebena ponuda nikada nije dosla za te ublehase dovoljno govori kako su kvalitetni. Sta ti znaci mladi igrac kada ti ode bukvalno dzaba, to da meni ovdje mases njegovim imenom i kao on je iz zelje??? Koga ba kurac boli za tim, Sloboda je iznjedrila slepere tih talenata pa sta im znaci, Sarajevo i Zeljo su godinama zivjeli od njihove skole...gdje su oni i gdje je Sloboda
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#2325 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pauzi
Zukanovicemigrazione wrote:Ta djeca su kurac od ovce, apsolutno nekonkurentni i regionalno a da ne spominjem fascinantne igre u mladoj reprezentaciji...dakle mrtvi prosjek, liga je puna takvih mladih "talenata", sama cinjenica da niti jedna jebena ponuda nikada nije dosla za te ublehase dovoljno govori kako su kvalitetni. Sta ti znaci mladi igrac kada ti ode bukvalno dzaba, to da meni ovdje mases njegovim imenom i kao on je iz zelje??? Koga ba kurac boli za tim, Sloboda je iznjedrila slepere tih talenata pa sta im znaci, Sarajevo i Zeljo su godinama zivjeli od njihove skole...gdje su oni i gdje je Sloboda
Cocalic
Stilic
Dzeko
Sehic
Visca
a za par godina Bajic, Beganovic, Sadikovic, Hadziahmetovic, A. Hodzic, Zolotic, Kjosevski, Zeric i jedan vas Radovac.
To ti je Željina skola. A vasi su ku*ac od ovce jer ih nema nigdje nikad, ni na mapi.