Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kixa
#2301 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nema vise pitanja "koji si fax/skolu zavrsio/la" . Sad je glavno "ko ti je dajdza i koliko ti je jaka stela" 
- Platformas
#2302 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Teze su pojedine srednje od nekih fakulteta 
-
Eborg
#2303 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Bio sam nedavno u društvu više djevojaka i žena na jednom skupu i sve OK, normala, zezancija, malo flertovanja i to je to. Skontam se ja s jednom koja nije u tom krugu kad ove ostale što su čule za to odjednom se pomamiše za mnom. Do jučer se pozdravljali i razmijenili 5 rečenica, sutradan već zove na piće, vrti se, flertuje i tako njih nekoliko, stvarno mi nije jasno.
U čemu je fazon?
Da me ova pohvalila za doručkom razumio bih ali šta je to, žene vole da se dokazuju "otimajući od druge", šta li? 
U čemu je fazon?
- S4mpion
#2304 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
IstinaEborg wrote:Bio sam nedavno u društvu više djevojaka i žena na jednom skupu i sve OK, normala, zezancija, malo flertovanja i to je to. Skontam se ja s jednom koja nije u tom krugu kad ove ostale što su čule za to odjednom se pomamiše za mnom. Do jučer se pozdravljali i razmijenili 5 rečenica, sutradan već zove na piće, vrti se, flertuje i tako njih nekoliko, stvarno mi nije jasno.
U čemu je fazon?Da me ova pohvalila za doručkom razumio bih ali šta je to, žene vole da se dokazuju "otimajući od druge", šta li?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2305 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Mogu. Kakve to veze ima uopšte ?kixa wrote: Joj Ivane jesi mi falio![]()
E da ti teta kixa odgovori![]()
Pa zamisli,ti si magistar, a zena ti je cistacica i jedva je zavrsila VIII razreda.Mozes li se zamisliti u braku ili vezi sa takvom osobom?????
- fatamorgana
#2306 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Biće da im proradi lovački "insekt" ....Eborg wrote:Bio sam nedavno u društvu više djevojaka i žena na jednom skupu i sve OK, normala, zezancija, malo flertovanja i to je to. Skontam se ja s jednom koja nije u tom krugu kad ove ostale što su čule za to odjednom se pomamiše za mnom. Do jučer se pozdravljali i razmijenili 5 rečenica, sutradan već zove na piće, vrti se, flertuje i tako njih nekoliko, stvarno mi nije jasno.
U čemu je fazon?Da me ova pohvalila za doručkom razumio bih ali šta je to, žene vole da se dokazuju "otimajući od druge", šta li?
- Yokyouare
#2307 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
proradi im shopping instinkt kad vide da će 'roba' nestati s tržišta.Eborg wrote:Bio sam nedavno u društvu više djevojaka i žena na jednom skupu i sve OK, normala, zezancija, malo flertovanja i to je to. Skontam se ja s jednom koja nije u tom krugu kad ove ostale što su čule za to odjednom se pomamiše za mnom. Do jučer se pozdravljali i razmijenili 5 rečenica, sutradan već zove na piće, vrti se, flertuje i tako njih nekoliko, stvarno mi nije jasno.
- kixa
#2308 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
svaka tebi cast deckoleet wrote:Mogu. Kakve to veze ima uopšte ?kixa wrote: Joj Ivane jesi mi falio![]()
Pa zamisli,ti si magistar, a zena ti je cistacica i jedva je zavrsila VIII razreda.Mozes li se zamisliti u braku ili vezi sa takvom osobom?????
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2309 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa ne zaljubljujem se u njen pos'o 
I ne kontam šta hoćeš da kažeš.. Automatski je glupača ako radi kao čistačica ?
- Vijetnamac13
#2310 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
neko ne moze pobijediti materijalistu u sebikixa wrote:svaka tebi cast deckoleet wrote:Mogu. Kakve to veze ima uopšte ?kixa wrote: Joj Ivane jesi mi falio![]()
Pa zamisli,ti si magistar, a zena ti je cistacica i jedva je zavrsila VIII razreda.Mozes li se zamisliti u braku ili vezi sa takvom osobom?????![]()
![]()
- Yokyouare
#2311 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
jedna riječ... pigmalion.kixa wrote:svaka tebi cast deckoleet wrote:Mogu. Kakve to veze ima uopšte ?kixa wrote: Joj Ivane jesi mi falio![]()
Pa zamisli,ti si magistar, a zena ti je cistacica i jedva je zavrsila VIII razreda.Mozes li se zamisliti u braku ili vezi sa takvom osobom?????![]()
![]()
- kixa
#2312 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nisam,imam i vise nego sto mi je potrebno hvala Bogu
-
Great Cornholio
#2313 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Čuj glupačaleet wrote:Pa ne zaljubljujem se u njen pos'o
Česti su slučajevi kad se čistačica uda za nekog magistra ( jest da ona ubrzo "izuči" makar srednju školu
-
ivan-tz
#2314 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Al je nidje veze kako do da zene hoce biti ravnopravne, ovo-ono a sve bi da muskarci budu skolovaniji i da zaradjuju vise od njih, ako ste vec ravnopravne, onda je valjda svejedno ko koliko zaradjuje...
- Sacime
#2315 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nisam feministica, i ne bih da zakuhavam, al zene uopste nisu ravnopravne. Jesu dobile mogucnost boljeg skolovanja i rada, al su i sve druge obaveze "zenske" ostale - kuhanje, ciscenje, briga oko doma, odgoj djece. Vecina teskih "muskih" poslova je kroz istoriju nestala pa tako nema potrebe da muskarac lovi veceru, obradjuje zemljista
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2316 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jesmo grozneivan-tz wrote:Al je nidje veze kako do da zene hoce biti ravnopravne, ovo-ono a sve bi da muskarci budu skolovaniji i da zaradjuju vise od njih, ako ste vec ravnopravne, onda je valjda svejedno ko koliko zaradjuje...
- kixa
#2317 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Naravno da je svejedno ko vise zaradjuje.Sav taj novac ide opet u zajednicki fond.Ali kako ne bi mogla podnijeti da ja ne radim,tako isto ne bih voljela nekog ko ce lezaja kuci a ja lomit ledja.Oboje najbolje,ako je to danas ikako moguce.Premija je da barem jedno ima posao
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2318 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
obrađivanje zemljišta i nije nešto od čega bih ja lično bježao. odmaraš mozak i dušu...Sacime wrote:Nisam feministica, i ne bih da zakuhavam, al zene uopste nisu ravnopravne. Jesu dobile mogucnost boljeg skolovanja i rada, al su i sve druge obaveze "zenske" ostale - kuhanje, ciscenje, briga oko doma, odgoj djece. Vecina teskih "muskih" poslova je kroz istoriju nestala pa tako nema potrebe da muskarac lovi veceru, obradjuje zemljista
- Sacime
#2319 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja bih se rado odrekla ciscenja da odmorim mozak i dusuChmoljo wrote: obrađivanje zemljišta i nije nešto od čega bih ja lično bježao. odmaraš mozak i dušu...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2320 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
imam ja tri dunuma, voljna kopati?
dobićeš i čizme.
dobićeš i čizme.
- Sacime
#2321 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moze'l cizme bez dunuma?Chmoljo wrote: dobićeš i čizme.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2322 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne može jer si apostrof stavila na pogrešno mjesto.
- Sacime
#2323 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Bice bolje drugi put
-
Great Cornholio
#2324 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Šta 'š kopat', imaju danas motokultivatori, staviš muziku u uši
i žanji 
- kixa
#2325 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Imam i cizme i krampu,od tebe samo dunumiChmoljo wrote:imam ja tri dunuma, voljna kopati?
dobićeš i čizme.