BHRT - javni servis, državna radio-televizija
Moderator: anex
- escobar__
#2301 Re: BHT
I večeras na dnevniku opet Svjetlana.

-
Kristina taster
#2302 Re: BHT
ta neće valjda begza jebo ga tiescobar__ wrote:I večeras na dnevniku opet Svjetlana.![]()
![]()
- Matzan
#2303 Re: BHT
BarbaDue wrote:Molim te možeš li mi objasniti zbog čega još je ovo dobar potez osim što "se nađe nekoliko idiota koji glume heroje"?Matzan wrote:Jedan od rijetko pametnih poteza klixa.BarbaDue wrote:...a pazi ovog kurčevog klixa, zaključao komentare
https://www.klix.ba/vijesti/bih/urednic ... /190109157
koji smradovi tito dragi!!!
Uvijek se nađe nekoliko idiota koji glume heroje pa se čas posla đubre pretvori u žrtvu.
Već viđeno u dosta situacija.
Uvijek se nađe budala koje bi dotičnoj prijetili i iskaljivali svoje seksualne frustracije.
Ništa efikasnije da bi se fokus javnosti prebacio sa njenog bezobrazluka i četnikovanja na nekog ko nema dvije čiste u glavi. Nisam za to da se šuti, ali postoje puno pismeniji načini.
-
kakavdanakneiskustvu
#2304 Re: BHT
Banksy wrote:'Čari' zajedničkog medija u državi gdje nakon rata nije bilo zvaničnog pobjednika i pobijeđenog, imenovanog i presuđenog agresora ni žrtve, kao ni poništavanja dijela stečenih agresijom i zločinima.
-
kakavdanakneiskustvu
#2305 Re: BHT
mahalik wrote:Evo šta je Radoja govorio
https://www.klix.ba/magazin/film-tv/nov ... /180517004
Radoja gledaoci su isuviše nezadovoljni
ima gledalaca koji su zadovoljni time sto se nije koristio termin neustavni dan rs,ima ih prilicno
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2306 Re: BHT
Da je neko drugi bio na vlasti isposlovao bi nam oba entiteta 
-
kakavdanakneiskustvu
#2307 Re: BHT
Banksy wrote:Tako što si, prema Daytonu, potpisao da si jedna od tri ravnopravne strane, a svaka strana slobodno bira svoje - četnike, ustaše, građane, kokoši, vanzemaljce, šta im je ćeif.Point. wrote:Kako je moguće da na državni servis staviš kao direktora a zatim i ove voditeljica, okorjele četnike? Kako je moguće da ih staviš i na BH Radio? Ime i prezime tog jebenog mazluma, molim lijepo. Pa jebemu majku i sve, ima li glupljih ljudi od nas? Kako je ovo moguće?
Na svakoj temi isto, kao epidemija.... Kao da se spavalo 25 godina, pa sad svi u šoku...
tacno,sta ocekivati da iz RS dodje na neku vodecu funkciju na BHT neko tipa srđan puhalo,ko bi ga kandidovao za to,dodik?'
- BarbaDue
#2308 Re: BHT
neka onda to bude pravilo za sve tekstove. ako se slažeš?Matzan wrote:BarbaDue wrote:Molim te možeš li mi objasniti zbog čega još je ovo dobar potez osim što "se nađe nekoliko idiota koji glume heroje"?Matzan wrote: Jedan od rijetko pametnih poteza klixa.
Uvijek se nađe nekoliko idiota koji glume heroje pa se čas posla đubre pretvori u žrtvu.
Već viđeno u dosta situacija.
Uvijek se nađe budala koje bi dotičnoj prijetili i iskaljivali svoje seksualne frustracije.
Ništa efikasnije da bi se fokus javnosti prebacio sa njenog bezobrazluka i četnikovanja na nekog ko nema dvije čiste u glavi. Nisam za to da se šuti, ali postoje puno pismeniji načini.
- Matzan
#2309 Re: BHT
BarbaDue wrote: neka onda to bude pravilo za sve tekstove. ako se slažeš?
Apsolutno.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#2310 Re: BHT
U toku je kampanja da se sve sto ima bosansko ( i hercegovačko,, da se ne uvrijedi neko) u sebi, ogadi ljudima. Stvara se atmosfera da sve sto je bosansko nemoguće, odvratno. Na kraju price, na zadnjoj stanici, je razlaz, svako na svoju stranu.video wrote:Tako jeBanksy wrote:Tako što si, prema Daytonu, potpisao da si jedna od tri ravnopravne strane, a svaka strana slobodno bira svoje - četnike, ustaše, građane, kokoši, vanzemaljce, šta im je ćeif.Point. wrote:Kako je moguće da na državni servis staviš kao direktora a zatim i ove voditeljica, okorjele četnike? Kako je moguće da ih staviš i na BH Radio? Ime i prezime tog jebenog mazluma, molim lijepo. Pa jebemu majku i sve, ima li glupljih ljudi od nas? Kako je ovo moguće?
Na svakoj temi isto, kao epidemija.... Kao da se spavalo 25 godina, pa sad svi u šoku...![]()
Ocito se na sve udara sto je bitna za drzavu BiH a BHRT je itekako vazna i bitan kotac u tome.
Pitate se kako i od kuda ovi tu?
Pa jednostavno da jednostavnije ne moze biti! Da ne elaboriram sad zakon o JS BiH i tri emitera + korporacija, reci cu samo da se na rusenje BHRT-a ide preko upravnog odbora a koji je postavila vecina u proslom sazivu (sda/adz/sds) tri clana +ostali (lik i bluke) tako da se moze raditi na daljnjem "miniranju" te kuce.
Postavljaju se preko UO odani kadrovu na vodece funkcije(tako je po zakonu, nacionalni kljuc) koji onda svojim potezima dovode preplatnike, koji ovu drzavu osjecaju kao svoju jedinu, na revolt, ne placanje (jedinog izvora finansiranja uz marketing koji je pa nikakav)rtv takse. Tim retrogradnim postupcima sprovode plan o unistenju veoma bitne drzavne institucije.
Treba ovdje podvuci da ovi ubaceni elementi(radoja, pejka, par novinarcica kao i adz perjanica tvrle milinovic) ne predstavljaju BHRT, vec da su tu po zadatku i da se to kod svih gradjana koji BiH osjecaju kao svoju drzavu prepozna. Sada je veoma vazno da se podrzi BHRT u svim naporima da se odoli tim atacima koji godinama ne prestaju.
Ne treba dopustiti njeno rusenje, jer ako je nisu u agresiji srusili iz vana, ne smije se pustiti da je planski razruse iznutra.
- musicman80
#2311 Re: BHT
Point. wrote:Kako je moguće da na državni servis staviš kao direktora a zatim i ove voditeljica, okorjele četnike? Kako je moguće da ih staviš i na BH Radio? Ime i prezime tog jebenog mazluma, molim lijepo. Pa jebemu majku i sve, ima li glupljih ljudi od nas? Kako je ovo moguće?
Zato sto je BHT drzavni servis, a posto kod nas sve ide po ključu, na BHT treba biti i odredjeni broj srba iz RS-a. Ne znam ko predlaže i postavlja kadrove, ali malo je vjerovatno da neki uposlenik iz RS-a nece imati prosrpske stavove, zato sto se moraju dodvoravati režimu koji ih je tu doveo, a i ako kojim slučajem dobiju otkaz, sto je s obzirom na okolnosti malo vjerovatno,režim će ih, posto su bili poslušni, zaposliti negdje drugo.
- afannedim
#2312 Re: BHT
Vidim doticna vodi dnevnik. Zna li ne mail BHT1
- cyprus
#2313 Re: BHT
Ovo je kao da pitaš: kako je moguće da za člana predsjedništva dođe Milorad Dodik?Point. wrote:Kako je moguće da na državni servis staviš kao direktora a zatim i ove voditeljica, okorjele četnike? Kako je moguće da ih staviš i na BH Radio? Ime i prezime tog jebenog mazluma, molim lijepo. Pa jebemu majku i sve, ima li glupljih ljudi od nas? Kako je ovo moguće?
Po meni je daleko bolje pitanje: kako je BHT izdržao sve ove godine bez mnogo incidenata ovog tipa?
- Banksy
#2315 Re: BHT
Tačno.video wrote:Tako jeBanksy wrote:
Tako što si, prema Daytonu, potpisao da si jedna od tri ravnopravne strane, a svaka strana slobodno bira svoje - četnike, ustaše, građane, kokoši, vanzemaljce, šta im je ćeif.
Na svakoj temi isto, kao epidemija.... Kao da se spavalo 25 godina, pa sad svi u šoku...![]()
Ocito se na sve udara sto je bitna za drzavu BiH a BHRT je itekako vazna i bitan kotac u tome.
Pitate se kako i od kuda ovi tu?
Pa jednostavno da jednostavnije ne moze biti! Da ne elaboriram sad zakon o JS BiH i tri emitera + korporacija, reci cu samo da se na rusenje BHRT-a ide preko upravnog odbora a koji je postavila vecina u proslom sazivu (sda/adz/sds) tri clana +ostali (lik i bluke) tako da se moze raditi na daljnjem "miniranju" te kuce.
Postavljaju se preko UO odani kadrovu na vodece funkcije(tako je po zakonu, nacionalni kljuc) koji onda svojim potezima dovode preplatnike, koji ovu drzavu osjecaju kao svoju jedinu, na revolt, ne placanje (jedinog izvora finansiranja uz marketing koji je pa nikakav)rtv takse. Tim retrogradnim postupcima sprovode plan o unistenju veoma bitne drzavne institucije.
Treba ovdje podvuci da ovi ubaceni elementi(radoja, pejka, par novinarcica kao i adz perjanica tvrle milinovic) ne predstavljaju BHRT, vec da su tu po zadatku i da se to kod svih gradjana koji BiH osjecaju kao svoju drzavu prepozna. Sada je veoma vazno da se podrzi BHRT u svim naporima da se odoli tim atacima koji godinama ne prestaju.
Ne treba dopustiti njeno rusenje, jer ako je nisu u agresiji srusili iz vana, ne smije se pustiti da je planski razruse iznutra.
-
mahalik
#2316 Re: BHT
Ne podržavam lič i mržnju ali se sada od Topalić pravi žrtva. Sasvim izvrnuta percepcija i isto je urađeno sa Radojom.
-
kakavdanakneiskustvu
#2317 Re: BHT
cyprus wrote:Ovo je kao da pitaš: kako je moguće da za člana predsjedništva dođe Milorad Dodik? :oops:Point. wrote:Kako je moguće da na državni servis staviš kao direktora a zatim i ove voditeljica, okorjele četnike? Kako je moguće da ih staviš i na BH Radio? Ime i prezime tog jebenog mazluma, molim lijepo. Pa jebemu majku i sve, ima li glupljih ljudi od nas? Kako je ovo moguće?
Po meni je daleko bolje pitanje: kako je BHT izdržao sve ove godine bez mnogo incidenata ovog tipa?
tacno
- CPT
#2318 Re: BHT
Svjetlana Topalić nakon čestitke za Dan RS-a: Ukoliko mi se nešto desi da znaju svi kome, čemu i kakvom se idiotizmu može zahvalitimahalik wrote:Ne podržavam lič i mržnju ali se sada od Topalić pravi žrtva. Sasvim izvrnuta percepcija i isto je urađeno sa Radojom.
- cyprus
#2319 Re: BHT
Jebo majku, imaju li gram pameti ovi koji pozivaju na prestanak plaćanja pretplate? 
-
blut plut
#2320 Re: BHT
Ma to sa pretplatom je standardna priča za naš narod. Najviše pričaju da će prestati oni koji ne plaćaju. Isto ono kad najviše o sekksu pričaju oni kojima je neredovan. Ili o roditeljstvu oni koji još djecu dobili nisu. Hoću da kažem kod nas običan čovjek obično pretjeruje, pa tako i u konkretnom slučaju. Ljudi nikako da shvate je BHT javni servis i da gašenjem njega se gasi i država.
- CPT
#2321 Re: BHT
To je sasvim normalna forma pritiska na managment koji bio pomenutu vec trebao nogirati zbog nanosenje stete ugledu i financijama kuce. Kao i njenog sefa.blut plut wrote:Ma to sa pretplatom je standardna priča za naš narod. Najviše pričaju da će prestati oni koji ne plaćaju. Isto ono kad najviše o sekksu pričaju oni kojima je neredovan. Ili o roditeljstvu oni koji još djecu dobili nisu. Hoću da kažem kod nas običan čovjek obično pretjeruje, pa tako i u konkretnom slučaju. Ljudi nikako da shvate je BHT javni servis i da gašenjem njega se gasi i država.
-
elk
#2322 Re: BHT
ja se sjecam da je svjetlana prije 5-6 godina vodila dnevnik sa salom reprezentacije bih.sto posto.bi mi drago.
znam ja da vecina njih(ima izuzetaka,znam ih) ovdje pricaju jednu,a kad prodju terex drugu pricu,ali sta se desilo? metak iz butine dosao do mozga? los kokain? neko?
znam ja da vecina njih(ima izuzetaka,znam ih) ovdje pricaju jednu,a kad prodju terex drugu pricu,ali sta se desilo? metak iz butine dosao do mozga? los kokain? neko?
-
kakavdanakneiskustvu
#2323 Re: BHT
CPT wrote:To je sasvim normalna forma pritiska na managment koji bio pomenutu vec trebao nogirati zbog nanosenje stete ugledu i financijama kuce. Kao i njenog sefa.blut plut wrote:Ma to sa pretplatom je standardna priča za naš narod. Najviše pričaju da će prestati oni koji ne plaćaju. Isto ono kad najviše o sekksu pričaju oni kojima je neredovan. Ili o roditeljstvu oni koji još djecu dobili nisu. Hoću da kažem kod nas običan čovjek obično pretjeruje, pa tako i u konkretnom slučaju. Ljudi nikako da shvate je BHT javni servis i da gašenjem njega se gasi i država.
treba li onda probati i dodika nogiraqti iz predsjednistva?
-
mahalik
#2324 Re: BHT
vjerovatno viši interesi ili okreće se kako vjetar pušeelk wrote:ja se sjecam da je svjetlana prije 5-6 godina vodila dnevnik sa salom reprezentacije bih.sto posto.bi mi drago.
-
mahalik
#2325 Re: BHT
Novi skandal na BHT: Novinar cenzurise izjavu
Ona moja izjava za Dnevnik BHTV maloprije,koje se stidim, iskasapljena je izjava kojoj je odrezan i počatak i kraj. I suština. Sramota me je, i rekoh vrlo drskom, izvjesnom Dejanu Petroviću koji me je kontaktirao za snimanje da me se više ne zove i ne traži na BHTV-u. Dakle, iskasapljena suština, a da ne kažem da mi je sam priznao da je izbacio odmah dio u kojem kažem da „političke snage koje predano rade na slabljenju i razgradnji BiH ne žele BiH u NATO-u jer im to izbija adute potrebne sutra za ustavno i teritorijalno prekrajanje BiH“ , uz obrazloženje da mu to „nije tema priloga“. Mada su tako prilog i naslovili. Katastrofa. U izjavi sam također rekla da je uslovljavanje usvajanje nacionalnog programa za NATO prvi put u poslijeratnoj BiH, "uslovljavanjae" a da nije u pitanju politička funkcija, kontrola resora ili javnim dobrima nego interes svih građana BiH, dakle mir i sigurnost. Cijela moja izjava je vrlo kratka, možda pet rečenica jer sam vodila računa da je prilog za dnevnik. Međutim, od pet rečenica oni isjeku četiri i po. Aferim. I kaže mi dijete milo da napišem demantij. Drago dijete, s takvima kao što si ti i tvoji urednici novinarstvo je otišlo u PM.
Nermina Sunj