Nacelnik opstine i jedan od najzasluznijih sto Zenica ima to sto ima. I neka ima, daj Boze da nikad ne stane sa gradnjom ...LSD wrote:aha, ta fela znaci....brat mumin iz prvog safa....sve mi je jasnodalje ne treba...narod zna
Stadion reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#2301 Re: Stadion reprezentacije BiH
-
LSD
#2302 Re: Stadion reprezentacije BiH
pa jasno, podiže Huso citavu Zenicu sa svojih 10 prstiju...narod voli svog načelnika....samo ja nešto nisam ljubomoran na Načelnika...zasadandr0id wrote:LSD wrote:a jeko Husein Smajlović![]()
mislim, moram se prvo informisati o osobi, na koju bi ko biva trebao biti ljubomoran
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2303 Re: Stadion reprezentacije BiH
gadi mi se njegova stranka ali čovjeku svaka častandr0id wrote:LSD wrote:a jeko Husein Smajlović![]()
mislim, moram se prvo informisati o osobi, na koju bi ko biva trebao biti ljubomoran
meni je Bilino polje prelijepo sada i nek smo dočekali da se ne ofiramo pred cijelim svijetom sa čobanskim ledinama
još da je opremu za kvalitetan TV prenos naći
nego jel bilo kiše u Zenici danas i kakva je temperatura?
-
Djubre_
#2304 Re: Stadion reprezentacije BiH
Nije bilo kise.. teren jeste vlazan jer je jucer bilo.. ali odlican. Trenutno je suncano i super vrijeme.. ma da najavljuju kisu veceras..
-
Eborg
#2305 Re: Stadion reprezentacije BiH
Pa i gledam po tome. Stadion FKS ima te preduslove i treba ih ušminkati jer su dotrajali kao i BP prije 7-8 godina. Ostali stadioni nemaju ni tribine kako treba a kamo li toalete, press lože i slično.oglo wrote:druze ti stadione poredis po izgledu i kapacitetu tribina,ima tu vise segmenata sto stadioni ne ispunjavaju a izgeldaju pristojno,kakve su pres loze,vip loze(kapacitet,internet...) ,wc-evi,svlacionice,rasvjeta ,audio,video sistem,itd itd do onih osnovnih teren
- GeneralBHF
#2306 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ja bih volio da Bilino polje bude uredjeno kao u centru drzave kako bi bilo vise pristupacno svima a uskoro ce i autoput biti zavrsen do Zenice (2014) do kada ni stadio nece prije biti uredjen ako bi se sada pocelo raditi. A potrajat ce da radovi pocnu!Eborg wrote:Pa i gledam po tome. Stadion FKS ima te preduslove i treba ih ušminkati jer su dotrajali kao i BP prije 7-8 godina. Ostali stadioni nemaju ni tribine kako treba a kamo li toalete, press lože i slično.oglo wrote:druze ti stadione poredis po izgledu i kapacitetu tribina,ima tu vise segmenata sto stadioni ne ispunjavaju a izgeldaju pristojno,kakve su pres loze,vip loze(kapacitet,internet...) ,wc-evi,svlacionice,rasvjeta ,audio,video sistem,itd itd do onih osnovnih teren
Nisam iz Sarajeva a niti sam iz Zenice pa gledam vise kao neutralno i da bude vise fer. U Sarajevo se slijeva sav novac i nije fer prema drugima i trebamo i druge gradove da razvijamo a ne sve u Sarajevo. Misljenja sam da treba stadion od 30,000 - 35,000 kako bi mogao podmiriti potrebe.
Najpristupacnija lokacija za sve!
-
Chuckie
#2307 Re: Stadion reprezentacije BiH
Lokacija Zenice a i svi napori u zadnje vrijeme cine Bilino Polje najlogicnijom lokacijom za reprezentativne utakmice, svidjalo se to nekome u Sarajevu ili ne. BP se treba dograditi do 30K mjesta i to je to. Kakva Koseva kakvi bakraci. Ovo je od nesarajlijice i nezenicanina.
- DoradO
#2308 Re: Stadion reprezentacije BiH
pa mogu klupe i sve ostalo biti od zlata kad kapacitet nije blizu zadovoljavajucem nema nista od tog stadiona, cuj samo dogradit i to je to... hehe
- emigrazione
#2309 Re: Stadion reprezentacije BiH
Reprezentacija treba igrati u Zenici, i vozdra.
Nama u Sarajevu je interes da nam se osposobe stadioni iskljucivo zbog nasih klubova, sve ostalo je suplja
Nama u Sarajevu je interes da nam se osposobe stadioni iskljucivo zbog nasih klubova, sve ostalo je suplja
-
frngla
#2310 Re: Stadion reprezentacije BiH
samo nek' povećaju kapacitet bilinogemigrazione wrote:Reprezentacija treba igrati u Zenici, i vozdra.
- Logovan
#2311 Re: Stadion reprezentacije BiH
A AFH i ostale stadione po tebi ne treba rekonstruisati?Chuckie wrote:Lokacija Zenice a i svi napori u zadnje vrijeme cine Bilino Polje najlogicnijom lokacijom za reprezentativne utakmice, svidjalo se to nekome u Sarajevu ili ne. BP se treba dograditi do 30K mjesta i to je to. Kakva Koseva kakvi bakraci. Ovo je od nesarajlijice i nezenicanina.
- DoradO
#2312 Re: Stadion reprezentacije BiH
pa da ako gledamo iz mahalskog aspekta, al iz ekonomskog nikakoemigrazione wrote:Reprezentacija treba igrati u Zenici, i vozdra.
- GeneralBHF
#2313 Re: Stadion reprezentacije BiH
Bas tako! Treba napraviti stadione za lokalne klubove u svim vecim gradovima kako bi pokrivali regionalno kada se neki od klubova kvalifikuje u Europska takmicenja i zasto ja ne bih otisao pogledati domacu ligu na uredjenom stadionu kao u svim normalnim zemljama.emigrazione wrote:Reprezentacija treba igrati u Zenici, i vozdra.
Tuzla, Zenica, Sarajevo, Mostar, Bihac, Banja Luka za klubove a repka igra u Zenici i gotova prica!
- hoćeli_ko_rasol
#2314 Re: Stadion reprezentacije BiH
frngla wrote:samo nek' povećaju kapacitet bilinogemigrazione wrote:Reprezentacija treba igrati u Zenici, i vozdra.
-
Chuckie
#2315 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ko je to rekao? Ja nisam. Rekao sam da je u geografskom i svakom drugom smislu najlogicnije da reprezentacija igra u Zenici, a naravno da se i ostali stadioni trebaju rekonstruisat. Koliko je grad Sa i Vlada KS ulozila da osposobi Kosevo ili ne daj Boze izgradi Grbavicu? Pogledajte sta Zenica radi. Dosta suplje price iz Sarajeva i priznajmo trud i napore koji grad Zenica ulaze u sve ovo. Dogodine je autoput Sa-Ze gotov i ne postoji ama bas nijedan razlog da tu repka ne igra sve utakmice, jer je u vecini slucajeva udaljenost od 1h aerodrom-hotel sasvim OK.zlo87 wrote:A AFH i ostale stadione po tebi ne treba rekonstruisati?Chuckie wrote:Lokacija Zenice a i svi napori u zadnje vrijeme cine Bilino Polje najlogicnijom lokacijom za reprezentativne utakmice, svidjalo se to nekome u Sarajevu ili ne. BP se treba dograditi do 30K mjesta i to je to. Kakva Koseva kakvi bakraci. Ovo je od nesarajlijice i nezenicanina.
-
Eborg
#2316 Re: Stadion reprezentacije BiH
Bit će interesantno vidjeti hoće li budžet općine Zenica za 2013. godinu uključivati rekonstrukciju stadiona, tj. produženje južne i/ili sjeverne tribine.
- P308
#2318 Re: Stadion reprezentacije BiH
Teren stadiona Bilino Polje u Zenici u odličnom je stanju. Iako je prošle noći padala obilna kiša, na travnjaku nije pričinjena nikakva šteta i sve je spremno za večerašnju utakmicu koju reprezentacija Bosne i Hercegovine igra protiv Litvanije u 20 sati.
Stadion Bilino Polje proteklih je mjeseci prošao rekonstrukciju glavnog terena, a nakon današnjih padavina drenažni sistem je odlično obavio svoj posao.
Kišnica se nije zadržala na površini terena, a uposlenici firme Alba usavršavaju detalje kako bi sve bilo večeras spremno za, nadamo se, još jednu pobjedu Zmajeva.
-
oglo
#2319 Re: Stadion reprezentacije BiH
zamolio bi da nakon ovoga ne postavljate sliek stadiona iz bih nda ne kvare dojam!P308 wrote:
- Logovan
#2320 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ma nisam ja tražio da mi govoriš gdje reprezentacija treba da igra, da li Zenica ulaže velike napore, itd. Samo sam tražio da mi kažeš da li po tebi treba i ostale stadione rekostruisati i odgovorio si mi dobro. Pogrešno sam te shvatio u prvom postu.Chuckie wrote:Ko je to rekao? Ja nisam. Rekao sam da je u geografskom i svakom drugom smislu najlogicnije da reprezentacija igra u Zenici, a naravno da se i ostali stadioni trebaju rekonstruisat. Koliko je grad Sa i Vlada KS ulozila da osposobi Kosevo ili ne daj Boze izgradi Grbavicu? Pogledajte sta Zenica radi. Dosta suplje price iz Sarajeva i priznajmo trud i napore koji grad Zenica ulaze u sve ovo. Dogodine je autoput Sa-Ze gotov i ne postoji ama bas nijedan razlog da tu repka ne igra sve utakmice, jer je u vecini slucajeva udaljenost od 1h aerodrom-hotel sasvim OK.zlo87 wrote:A AFH i ostale stadione po tebi ne treba rekonstruisati?Chuckie wrote:Lokacija Zenice a i svi napori u zadnje vrijeme cine Bilino Polje najlogicnijom lokacijom za reprezentativne utakmice, svidjalo se to nekome u Sarajevu ili ne. BP se treba dograditi do 30K mjesta i to je to. Kakva Koseva kakvi bakraci. Ovo je od nesarajlijice i nezenicanina.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2321 Re: Stadion reprezentacije BiH
ih to bi zahtjevalo strateško planiranje....tako da možeš zaboravitiGeneralBHF wrote:Bas tako! Treba napraviti stadione za lokalne klubove u svim vecim gradovima kako bi pokrivali regionalno kada se neki od klubova kvalifikuje u Europska takmicenja i zasto ja ne bih otisao pogledati domacu ligu na uredjenom stadionu kao u svim normalnim zemljama.emigrazione wrote:Reprezentacija treba igrati u Zenici, i vozdra.
Tuzla, Zenica, Sarajevo, Mostar, Bihac, Banja Luka za klubove a repka igra u Zenici i gotova prica!
-
Chuckie
- Charuga
- Globalni moderator
#2323 Re: Stadion reprezentacije BiH
Te prepirke na regionalnoj osnovi ili pripadnosti prebacite na PP! Sad sam samo pobrisao postove a sljedeci put idu sankcije autorima ...
-
Eborg
#2324 Re: Stadion reprezentacije BiH
Da li svi PLBiH stadioni ispunjavaju uvjete za U-21?
- Ajatolah_
#2325 Re: Stadion reprezentacije BiH
Je l' neko upratio kad je Spaho spominjao da je čuo od nekog izvora kako je planirana rekonstrukcija na proljeće?