Danijel..............doooosaaaadaaaan.
Ilma super -kao i uvijek "podere" pjesmu.
Tamara - podbacila .
Lukijan dobar.
Aleksandra ,hmmmmm dobro otpjevala ,ali dosadna
Doktori -ok.
Aleksa VAN !!! Što ja njega ne gumo
Moderator: anex
guber90 wrote:Nisam imao priliku cuti veceras nikoga osim "Doktora" (tobejarabi glupa naziva) i ovom prilikom bih da se zahvalim sto su unakazili jedan od najboljih introa u neku seriju.
Sve se slažem, ali ne moslim da je Aleksa tolko loš. Malo dosadan al et.LEDA wrote:Maid mi tapira žiFce ,ali je večeras imao SVE - i glas i scenski nastup .![]()
Danijel..............doooosaaaadaaaan.
Ilma super -kao i uvijek "podere" pjesmu.![]()
Tamara - podbacila .
Lukijan dobar.
Aleksandra ,hmmmmm dobro otpjevala ,ali dosadna
Doktori -ok.
Aleksa VAN !!! Što ja njega ne gumo
Ana ima PRETANKE noge...a osjeti se ova hemija izmedju nje i Kajkamaboracha wrote:ana ima dobre nogice...aleksandra je bila dobra veceras, nek lukijan izleti
a smije se rec da je neko mrsav?Nisrin wrote:Ana ima PRETANKE noge...a osjeti se ova hemija izmedju nje i Kajkamaboracha wrote:ana ima dobre nogice...aleksandra je bila dobra veceras, nek lukijan izleti
Ja u Danijelu vidim......dosadnog seljačića ,koji"fata" na socijalu ....PfujNeyDan wrote:![]()
![]()
Al' ja stvarno ne znam sta sve djevojke/zene vide u ovom makedoncu?! Mozda mi to muskarci ne vidimo.![]()
![]()
I ova Ana je prije 3-4 godine bila puno bolja ... sjecam se dok je vodila onaj Big Brother
Poželjno jeboracha wrote:a smije se rec da je neko mrsav?Nisrin wrote:Ana ima PRETANKE noge...a osjeti se ova hemija izmedju nje i Kajkamaboracha wrote:ana ima dobre nogice...aleksandra je bila dobra veceras, nek lukijan izleti
LEDA wrote:Ja u Danijelu vidim......dosadnog seljačića ,koji"fata" na socijalu ....PfujNeyDan wrote:![]()
![]()
Al' ja stvarno ne znam sta sve djevojke/zene vide u ovom makedoncu?! Mozda mi to muskarci ne vidimo.![]()
![]()
I ova Ana je prije 3-4 godine bila puno bolja ... sjecam se dok je vodila onaj Big Brother![]()
Ne znam onda sta ove voditeljice glume, a i neke moje poznanice.Kal El wrote:LEDA wrote:Ja u Danijelu vidim......dosadnog seljačića ,koji"fata" na socijalu ....PfujNeyDan wrote:![]()
![]()
![]()
I ova Ana je prije 3-4 godine bila puno bolja ... sjecam se dok je vodila onaj Big Brother![]()
![]()
Sent from my Xperia S using Tapatalk