Miralem Pjanić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Ponosan
#2301 Re: Miralem Pjanić
Pjanic je trenutno nas najbolji igrac,iga zaista fenomenalno! kako ga je samo lijepo gledati u dresu sa najdrazim grbom.... mislim da ce na ljeto on bez problema preci u jedan od 5 najboljih klubova na svijetu,vjerovatno je najblizi Chelseu,Bayernu i Barci,svojim igrama definitivno je zasluzio veliki transfer,iako treba reci da on vec sada igra u odlicnom klubu kakav je Roma! samo naprijed Zmaju!
-
Kontra__
#2302 Re: Miralem Pjanić
Jedno je jasno, po meni jacu reprezentaciju nismo imali! Cast generaciji Bolica, Balje, Barbareza, Konjica i ostalih, ali mislim da su ovi novi klinci jaci. Imamo mnogo vise igraca koji su fakat svjestke klase, jer sumnjam da bi se ijedna repka postidla Begovica, Spahica, Dzeke, Ibisevica, Misimovica, Lulica, Pjanica a evo sad i Stevanovic je u ligi petice...Steta bi Bogami za ovu generaciju bila da ne ode na takmicenje!
Jos ocekujem velike transfere Miralema i Asmira, jer imaju potencijal da budu u klubu koji je u samom vrhu evropskog fudbala!
Jos ocekujem velike transfere Miralema i Asmira, jer imaju potencijal da budu u klubu koji je u samom vrhu evropskog fudbala!
- Logovan
#2303 Re: Miralem Pjanić
Eno fol nije dostigao svoj puni potencijal u Unitedu.Sarajevo1946 wrote:Bojim se da sir Alex ne zna onakvog igrača upotrijebiti. Mislim, ni Scholes nikad nije dostigao svoj puni potencijal ni u Unitedu ni u reprezentaciji. Miralemu bi najviše odgovarala ekipa koja će igrati kratkih pasova, United se u cijeloj eri Fergusona bazira na direktnosti i krilima.amoninan wrote:United bi možda bio prava destinacija. Scholes je svoje odigrao.
- Muhamed Đakmić
#2304 Re: Miralem Pjanić
Pa eto, pošto ja lupam, ti izvoli obrazloži. I kako je dostigao puni potencijal, kad je pola karijere igrao špica i polušpica, a rijetko kad u ulozi kakva bi igraču njegovog tipa odgovarala.
-
TheMule
#2305 Re: Miralem Pjanić
Scholes je odigro najbolje sto je mogo za United, za Englesku ne. On je samo sezonu 01-02 igrao poluspica, nikad spica od kad je unaprijedjen u prvi tim Mancestera sredinom 90-tih. Uvjek je bio centralni vezni ne kontam od kud ti to?Sarajevo1946 wrote:Pa eto, pošto ja lupam, ti izvoli obrazloži. I kako je dostigao puni potencijal, kad je pola karijere igrao špica i polušpica, a rijetko kad u ulozi kakva bi igraču njegovog tipa odgovarala.
- Logovan
#2306 Re: Miralem Pjanić
Čovjek konstantno dobija pohvale od svojih saigrača i protivničkih igrača, Fergusona i ostalih trenera, kako je jedan od boljih veznih fudbalera u zadnjih 10-tak godina a po nekima među najboljim ikada. Frajer se naigrao na stotine utakmica i nadavao se baš dosta golova.Sarajevo1946 wrote:Pa eto, pošto ja lupam, ti izvoli obrazloži. I kako je dostigao puni potencijal, kad je pola karijere igrao špica i polušpica, a rijetko kad u ulozi kakva bi igraču njegovog tipa odgovarala.
I poslije svega ovoga, dođeš ti i kažeš da nije dostigao svoj puni potencijal. Nisi mi jasan al' nikako. Vjeruj da od svih komentara što sam pročitao o Scholesu, tvoj je jedini negativan.
Odakle ti to da je igrao špica? Hajde shvatam za polušpica, moguće je da je igrao nekad ali špic...
- ultima_palabra
#2307 Re: Miralem Pjanić
Gledao sam zadnje dvije Liverpoolove tekme, i postoje naznake da su na dobrom putu. Ako daju Rodgersu vremena i podrže ga sa parama, Liverpool bi se mogao vratiti u vrh engleskog fudbala, a u njegov stil bi se Mire vrlo dobro uklopio.
- MOSALJOZE
#2308 Re: Miralem Pjanić
pa dobro transfer lyon je bio čini mi se iz metza.Tako da je to bio njemu VELIKI korak.Jer Lyon je tada domnirao ligom.Igrali su redovno LP.Bayern <3nervoza wrote:potpisujem ti post... s tim sto ja navijam za bayern, ako se guardiola planira zadrzati par sezona onda je bayern za njega jedina prava opcija (bar ja tako mislim)! imao bi vrhunskog trenera koji vec ima iskustva sa slicnim tipom igraca, hem je manja konkurencija nego u barci recimo... tokom tekme sinoc sam govorio bratu nadam se da guardiola ovo gledaSarajevo1946 wrote:Pa otprilike da je to to, samo ja ne znam gdje to on može otići, Barcelona, Real ili Bayern, nema četvrtog po meni. Zeznuo se dovoljno transferom u Lyon, ne bi valjala još jedna fula.
-
Verocious
#2309 Re: Miralem Pjanić
Mire ce u Juventus kao zamjena za Pirla

- Artest
#2310 Re: Miralem Pjanić
Sarajevo1946 wrote:Pa eto, pošto ja lupam, ti izvoli obrazloži. I kako je dostigao puni potencijal, kad je pola karijere igrao špica i polušpica, a rijetko kad u ulozi kakva bi igraču njegovog tipa odgovarala.
Puni da ne moze puniji. Jedan od najboljih veznjaka svoje generacije. Da je bio medijski atraktivniji, dobio bi makar srebrenu loptu. Nikad nije igrao spica, a rijetko kad i poluspica.
Reprezentacija je druga prica. Zbog lose atmosfere se oprostio jos 2004. Jedan Andy Cole, dok je harao ligom, nije igrao za reprezentaiju samo zbog sukoba sa Alanom Shearerom.
- Artest
#2311 Re: Miralem Pjanić
Kad bi moglo kako dzaba, ili 10-15 mil na 12 rata. Prevelike ste vi cicije da odvojite potrebnu sumu.Verocious wrote:Mire ce u Juventus kao zamjena za Pirla![]()
Mire bi najbolje pasao Unitedu, Bayernu (samo tu ne, molim te) i Milanu. (Inter je odabrao Kovacica
To je sad prirodan put, bez nekog preskakanja razreda. Mislim da je prevazisao Tottenham i sl., u kojeg sam ga do jucer gurao.
- Edin H.
#2313 Re: Miralem Pjanić
Mire, samo u Manchester City, pa neka mu Dzeko nabacuje 
- Muhamed Đakmić
#2314 Re: Miralem Pjanić
Pa nije nikada United igrao igru koja bi njemu pasala, o tome vam ja govorim i to je činjenica. On bi bio još bolji i kompletniji igrač da je recimo rođen u Barceloni. Ne sporim njegove igračke kvalitete, naprotiv, i ja ga smatram jednim od najboljih veznjaka generacije, a upitno je gdje bi došao da je igrao za ekipu koja je igrala fudbal više okrenut njegovim karakteristikama.Artest wrote:Sarajevo1946 wrote:Pa eto, pošto ja lupam, ti izvoli obrazloži. I kako je dostigao puni potencijal, kad je pola karijere igrao špica i polušpica, a rijetko kad u ulozi kakva bi igraču njegovog tipa odgovarala.![]()
Puni da ne moze puniji. Jedan od najboljih veznjaka svoje generacije. Da je bio medijski atraktivniji, dobio bi makar srebrenu loptu. Nikad nije igrao spica, a rijetko kad i poluspica.
Reprezentacija je druga prica. Zbog lose atmosfere se oprostio jos 2004. Jedan Andy Cole, dok je harao ligom, nije igrao za reprezentaiju samo zbog sukoba sa Alanom Shearerom.
- MyTao
#2315 Re: Miralem Pjanić
United-u????Artest wrote:Kad bi moglo kako dzaba, ili 10-15 mil na 12 rata. Prevelike ste vi cicije da odvojite potrebnu sumu.Verocious wrote:Mire ce u Juventus kao zamjena za Pirla![]()
Mire bi najbolje pasao Unitedu, Bayernu (samo tu ne, molim te) i Milanu. (Inter je odabrao Kovacica) A tu je uvijek i raspali Arsenal.
To je sad prirodan put, bez nekog preskakanja razreda. Mislim da je prevazisao Tottenham i sl., u kojeg sam ga do jucer gurao.
- fudbaler07
#2316 Re: Miralem Pjanić
mire ima mjesta u svakoj ekipi na svijetu 
- MOSALJOZE
#2317 Re: Miralem Pjanić
e tako je fudbaler moze gdje hoce.Samo što su klubovi tipa:barca,real,bajern,united,juve,milan najkonstantniji (milan jest u krizi ali jbg)fudbaler07 wrote:mire ima mjesta u svakoj ekipi na svijetu
- MOSALJOZE
#2319 Re: Miralem Pjanić
Mozda je bolje npr da ode u totenhem jer trenutno pored xavija i inijeste teško da bi ko imao mjesta u barci.Moze otici u barcu ali hoce li igrati???Da ne bude kao sa bojanom krkicemjeza u ledja wrote:Barca.![]()
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#2320 Re: Miralem Pjanić
prije ce završit karijeru nego tamo otici, isto i sa bayernomVerocious wrote:Mire ce u Juventus kao zamjena za Pirla![]()
- jeza u ledja
#2321 Re: Miralem Pjanić
Xavi mator brate jos malo pa u penziju.MOSALJOZE wrote:Mozda je bolje npr da ode u totenhem jer trenutno pored xavija i inijeste teško da bi ko imao mjesta u barci.Moze otici u barcu ali hoce li igrati???Da ne bude kao sa bojanom krkicemjeza u ledja wrote:Barca.![]()
- Logovan
#2322 Re: Miralem Pjanić
U United idu Begović i Pjanić.Artest wrote:Kad bi moglo kako dzaba, ili 10-15 mil na 12 rata. Prevelike ste vi cicije da odvojite potrebnu sumu.Verocious wrote:Mire ce u Juventus kao zamjena za Pirla![]()
Mire bi najbolje pasao Unitedu, Bayernu (samo tu ne, molim te) i Milanu. (Inter je odabrao Kovacica) A tu je uvijek i raspali Arsenal.
- MyTao
#2323 Re: Miralem Pjanić
Nema sanse da ode u United... vi izgleda samo bezveze bubate imena velikih klubova bez imalo razmisljanja... kad je to neko slican Pjanicu igrao u United-u? Nije on taj tip igraca kojeg Fergunson trazi...
Sto se engleske tice, mogao bi se usetati u City, Liverpool, Arsenal i slicne klubove...
Sto se engleske tice, mogao bi se usetati u City, Liverpool, Arsenal i slicne klubove...
- amoninan
#2324 Re: Miralem Pjanić
Veron? 
- Muhamed Đakmić
#2325 Re: Miralem Pjanić
Pa Scholes je baš sličan Pjaniću, odnosno Pjanić njemu.MyTao wrote:Nema sanse da ode u United... vi izgleda samo bezveze bubate imena velikih klubova bez imalo razmisljanja... kad je to neko slican Pjanicu igrao u United-u? Nije on taj tip igraca kojeg Fergunson trazi...