kako znas da je od nasih para.stochar wrote:kako providno okretanje stvari na zajebanciju. ovo sto su oni uradili, radio je brankovic, radio je mujezinovic, i bili su kritikovani. mislim da je u najmanju ruku nekulturno u ovakvoj situaciji otici tamo i nacrtati se na treningu. jos onaj u trenerci. ljudi ti nemaju sta jesti, posla nema, gladuju, a ti se sepuris po Parizu - jadno. jos k'o neki socijaldemokrati, heh.
i to sve od nasih para...
SDP
- Control panel
#2301 Re: SDP
- stochar
#2302 Re: SDP
jok eto od svojih. Zlaya pise knjige k'o Ganic, za njega ne brinem, ali Niksic i ako je od svoje plate kehn'o lovu, opet je tu platu dobio iz budzeta, od nasih para, a koliko radi i 100 maraka bi mu bilo previse, k'o i ostatku Vlade! ako je uzeo odmor, neplaceno, opet bruka - usred ovakve situacije kad svi treba da rade 200 posto, on se ode sepuriti po Francuskoj, i ko zna ko je sve jos od funkcionera, od opstinskog, preko kantonalnog nivoa, pa do federacije i drzave.Control panel wrote:kako znas da je od nasih para.stochar wrote:kako providno okretanje stvari na zajebanciju. ovo sto su oni uradili, radio je brankovic, radio je mujezinovic, i bili su kritikovani. mislim da je u najmanju ruku nekulturno u ovakvoj situaciji otici tamo i nacrtati se na treningu. jos onaj u trenerci. ljudi ti nemaju sta jesti, posla nema, gladuju, a ti se sepuris po Parizu - jadno. jos k'o neki socijaldemokrati, heh.
i to sve od nasih para...
da je od loto dobitka otis'o, opet nije uljudno u ovakvoj situaciji. pa, da su marar otisli na tekmu, jok, ono se moralo pojaviti na treningu, da objasne Sušiću kako da sastavi tim.
-
popajic
#2303 Re: SDP
@stochar ,
Ja jesi postao ters
Bas im ne das ni sekunde mira , pomislio bi covjek da su doticni , omrazeni likovi , iskljucivi krivci za 20- to godisnji haos u drzavi , za svjetsku recesiju , za Miletovu iznenadnu bolescinu...
Na osnovu cega se uopste ocekivalo da ce jedna godina uspjeti reanimirati drzavnog mrtvaca
Sta bi sa famoznim saburom koji se obilno eksploatisao dvije decenije ? Naprasno nestade bas nakon zadnjih izbora
Sto li boze
Ja jesi postao ters
Bas im ne das ni sekunde mira , pomislio bi covjek da su doticni , omrazeni likovi , iskljucivi krivci za 20- to godisnji haos u drzavi , za svjetsku recesiju , za Miletovu iznenadnu bolescinu...
Na osnovu cega se uopste ocekivalo da ce jedna godina uspjeti reanimirati drzavnog mrtvaca
Sta bi sa famoznim saburom koji se obilno eksploatisao dvije decenije ? Naprasno nestade bas nakon zadnjih izbora
Sto li boze
- jasko_ba
#2304 Re: SDP
opet taj zlatko, boze sacuvaj
ccccccccc
ccccccccc
-
rahmanjin
#2305 Re: SDP
OK, ali nam reci sta su uradili za tu godinu dana? Nesto, daj samo neki pomak.popajic wrote:@stochar ,
Ja jesi postao ters![]()
Bas im ne das ni sekunde mira , pomislio bi covjek da su doticni , omrazeni likovi , iskljucivi krivci za 20- to godisnji haos u drzavi , za svjetsku recesiju , za Miletovu iznenadnu bolescinu...![]()
Na osnovu cega se uopste ocekivalo da ce jedna godina uspjeti reanimirati drzavnog mrtvaca![]()
Sta bi sa famoznim saburom koji se obilno eksploatisao dvije decenije ? Naprasno nestade bas nakon zadnjih izbora![]()
Sto li boze
Osim Heleza, njemu skidam kapu.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2306 Re: SDP
možda sklapaju neke projkete po španiji
s druge strane nakon pola godine ljudi imaju prava na odmor
s druge strane nakon pola godine ljudi imaju prava na odmor
- nosara
#2307 Re: SDP
Koji se kurac ovaj pitar slepa Svabi...?stochar wrote:greska, evo je jope:Control panel wrote:sto izbrisa sliku taman sam ti htio ostaviti komentar.stochar wrote:...
Ako su isli havtobusom, opravdano...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2308 Re: SDP
Uloga i mjesto premijera nije 8h za računarom, pa kući ili na sastanak. Uloga mu je i promotivna između ostalog, Utoliko smatram sasvim normalnim da je premijer tamo. Čini mi se da tamo i treba biti.
- seln
#2309 Re: SDP
Al' ova mu trenerka fakat lose stoji.KatarinaKosaca wrote:Uloga i mjesto premijera nije 8h za računarom, pa kući ili na sastanak. Uloga mu je i promotivna između ostalog, Utoliko smatram sasvim normalnim da je premijer tamo. Čini mi se da tamo i treba biti.
-
Area_51
#2310 Re: SDP
Samo da podsjetim. Federalna vlada, formirana je krajem marta, sto nije jos tih famoznih godinu dana. Ona pitanja, tipa sta su uradili za godinu dana, za sada jos ne stoje, iako moram konstatirati da su za ovih skoro sedam mjeseci uradili ipak nesto, sto prethodnici nisu za sedam godina. Ima li jos toga da se uradi, naravno da ima, cijenicemo njihov rad po ostvarenim rezultatima a ne po ispraznim pricama osoba koji na nivou osobne frustracije prema SDP, nipodistavaju sta god se uradi.
Podic penzije, koliko-toliko, uvoditi red u lopovluke kod borackih privilegija, rasprodat toliki vozni park Covicevih i Ljubicevih savjetnika, stanove njihove otkazat, ne prodavat drzavne resurse i uzimat procenat, reagirati trenutno po pitanju huligana na sportskim stadionima, ipak je nesto sto daje osnov da se nadamo u bolje.
Ima jos gorucih i otvorenih pitanja, koja vide raja ovdje, tako da se nadam da ce i ona doci na dnevni red za razmatranje i uvodjenje reda.
Podic penzije, koliko-toliko, uvoditi red u lopovluke kod borackih privilegija, rasprodat toliki vozni park Covicevih i Ljubicevih savjetnika, stanove njihove otkazat, ne prodavat drzavne resurse i uzimat procenat, reagirati trenutno po pitanju huligana na sportskim stadionima, ipak je nesto sto daje osnov da se nadamo u bolje.
Ima jos gorucih i otvorenih pitanja, koja vide raja ovdje, tako da se nadam da ce i ona doci na dnevni red za razmatranje i uvodjenje reda.
-
popajic
#2311 Re: SDP
to cemo rastabiriti kad prodje ta godina o kojoj se ne prestaje trunitirahmanjin wrote:OK, ali nam reci sta su uradili za tu godinu dana? Nesto, daj samo neki pomak.popajic wrote:@stochar ,
Ja jesi postao ters![]()
Bas im ne das ni sekunde mira , pomislio bi covjek da su doticni , omrazeni likovi , iskljucivi krivci za 20- to godisnji haos u drzavi , za svjetsku recesiju , za Miletovu iznenadnu bolescinu...![]()
Na osnovu cega se uopste ocekivalo da ce jedna godina uspjeti reanimirati drzavnog mrtvaca![]()
Sta bi sa famoznim saburom koji se obilno eksploatisao dvije decenije ? Naprasno nestade bas nakon zadnjih izbora![]()
Sto li boze
Osim Heleza, njemu skidam kapu.
Nema jos onih instant pomaka koje svi prizeljkujemo , ali za mene je vec pomak to sto Mile ne diktira tempo kao do sada , nego se vodi relativno ravnopravna borba prsa u prsa sa uhodanom nacionalistickom bandom.
I Don Kihot je sam udarao na vjetrenjace , samo sto mu je koalicioni partner Sanco Pansa
Ipak , to sto u Sarajevu rade , odnosno ne rade nista - zasluzuje debelu kritiku !
- ReD aka Socijalista
#2312 Re: SDP
Velis tebi bi bolje stojalaseln wrote:Al' ova mu trenerka fakat lose stoji.KatarinaKosaca wrote:Uloga i mjesto premijera nije 8h za računarom, pa kući ili na sastanak. Uloga mu je i promotivna između ostalog, Utoliko smatram sasvim normalnim da je premijer tamo. Čini mi se da tamo i treba biti.
- seln
#2313 Re: SDP
Ne znam, ali on ko retard u ovoj trenerci.ReD aka Socijalista wrote:Velis tebi bi bolje stojalaseln wrote:Al' ova mu trenerka fakat lose stoji.KatarinaKosaca wrote:Uloga i mjesto premijera nije 8h za računarom, pa kući ili na sastanak. Uloga mu je i promotivna između ostalog, Utoliko smatram sasvim normalnim da je premijer tamo. Čini mi se da tamo i treba biti.
-
adore
#2314 Re: SDP
Premijer i treba da bude tamo, bio je i u Zenici na obje utakmice. Svaka čast Nermine.
PS. sjetite sa Sandra Pertinija
PS. sjetite sa Sandra Pertinija
- ReD aka Socijalista
#2315 Re: SDP
Haj sta se ljutis odmah.Ne znam, ali on ko retard u ovoj trenerci.
- seln
#2316 Re: SDP
Ma ne ljutim se, ba, samo kazem da mu trenerka lose stoji. Vidi Zlaje: tradicionalni habitus ljevicara.ReD aka Socijalista wrote:Haj sta se ljutis odmah.Ne znam, ali on ko retard u ovoj trenerci.
- KatarinaKosaca
#2317 Re: SDP
Nisam ni gledala kako mu stoji, ali je i znati gdje obući trenerku stvar bontona. Sjećam se kad je Obilić igrao u Madridu, pjevaljka Ceca je bila u dekolteu na klupi stručnog štaba i predmet sprdnje kao prvo da predsjednik kluba nije nikad na tom mjestu, a drugo da nije tako obučen. Tako da je Nikišić sasvim adekvatno obučen, a što je podebeo pa nije maneken, pa mu ne stoji lijepo, nije mu to ni posao.seln wrote:Ne znam, ali on ko retard u ovoj trenerci.
- stochar
#2318 Re: SDP
cinjenica je da Vlada FBiH nema nikakve rezultate, cinjenica je da trebaju svi raditi s 200 posto kapaciteta ako misle bar poceti s rasciscavanjem sranja koje su nam njihovi koalicioni partneri priredili proteklih 15 najtezih godina skupa, a ne uzimati slobodno i ici landarat' po Parizu. na koncu, i ako su otisli na utakmicu, koji ce qratz na treningu? ne dolazi ni Susic na sjednice Vlade FBiH...
ovo i ako su platili od svog novca, i taj njihov novac je iz naseg budzeta, odvajamo ga da bi nam predstavnici vlasti radili, a ne landarali. mi smo njima shefovi, oni su nash servis, i tu su zbog nas, e ne mi zbog njih. stoga imamo pravo biti nezadovoljni, i kritikovati njihovu u najmanju ruku bahatost koju ispoljavaju i ovim sepurenjem. nisu samo njih dvojica tamo, tamo su i Mašić (pise u Havazu), i pun qratz ostalih kojima je danas mjesto na poslu i rjesavanju mase problema u kojima nasa zemlja grca!!! ovo je k'o da vatrogasci usred pozara koji je zahvatio pola grada uzmu godisnji i odu na utakmicu...
haj'te sad po ustaljenom redoslijedu i spontano...
ovo i ako su platili od svog novca, i taj njihov novac je iz naseg budzeta, odvajamo ga da bi nam predstavnici vlasti radili, a ne landarali. mi smo njima shefovi, oni su nash servis, i tu su zbog nas, e ne mi zbog njih. stoga imamo pravo biti nezadovoljni, i kritikovati njihovu u najmanju ruku bahatost koju ispoljavaju i ovim sepurenjem. nisu samo njih dvojica tamo, tamo su i Mašić (pise u Havazu), i pun qratz ostalih kojima je danas mjesto na poslu i rjesavanju mase problema u kojima nasa zemlja grca!!! ovo je k'o da vatrogasci usred pozara koji je zahvatio pola grada uzmu godisnji i odu na utakmicu...
- Banksy
#2319 Re: SDP
KatarinaKosaca wrote:
Uloga i mjesto premijera nije 8h za računarom, pa kući ili na sastanak. Uloga mu je i promotivna između ostalog, Utoliko smatram sasvim normalnim da je premijer tamo. Čini mi se da tamo i treba biti.
- KatarinaKosaca
#2320 Re: SDP
@stochar, evo mene mimo rasporeda i totalno neočekivano
Sve se slažem oko rezultata, ubleha itd. Apsolutno.
Ipak, gleda utakmice, mislim da mu je tamo mjesto i da je trenutno najproduktivnije tamo. Promocija je dio ekonomije. PR je važan segment javnih funkcija.
- seln
#2321 Re: SDP
Daj ba, opusti se malo, fakat postajes naporan. Poneka od tvojih kritika ima mjesta, prije svega rad SDP-a na kantonalnom nivou...ali ti kritikujes toliko zagrizeno da to sve lici na primadonu sa povrijedjenom licnom sujetom.stochar wrote:cinjenica je da Vlada FBiH nema nikakve rezultate, cinjenica je da trebaju svi raditi s 200 posto kapaciteta ako misle bar poceti s rasciscavanjem sranja koje su nam njihovi koalicioni partneri priredili proteklih 15 najtezih godina skupa, a ne uzimati slobodno i ici landarat' po Parizu. na koncu, i ako su otisli na utakmicu, koji ce qratz na treningu? ne dolazi ni Susic na sjednice Vlade FBiH...
Sacekaj 4 fcking godine, pa onda ocjenjuj.
Sta?
Nemamo toliko vremena?
Nista, hajmo ih zbaciti i vratiti one prijasnje. A ako mi sad pocnes o tome da nam "trebaju novi ljudi", moram da ti kazem, nemoj, ziv bio....
svi ti novi ljudi ne mogu skupiti zajedno 5% glasova. Osim ako ih ne mislis na vlast dovoditi drzavnim udarom.
- poznanik
#2322 Re: SDP
Meni Zlaja svojim odijevanjem već neko vrijeme više liči na Mahmuda Ahmedinedžada...seln wrote:... Vidi Zlaje: tradicionalni habitus ljevicara.
- seln
#2323 Re: SDP
To sto je Ahmed i Nedzad pokupio foru ne cini ga urnekom za ovu modu. To je tradicionalno odjeca evropskih ljevicara, prije svega onih koji su bliski sindikatima.poznanik wrote:Meni Zlaja svojim odijevanjem već neko vrijeme više liči na Mahmuda Ahmedinedžada...seln wrote:... Vidi Zlaje: tradicionalni habitus ljevicara.
- Corto Maltese
#2324 Re: SDP
Slažem se. I kada god reprezentacija FBiH bude igrala federalni premijer treba da je sokoli. Srećom, još uvijek nemamo entitetske reprezentacije, te se Nerminov dolazak svodi na to kako mu stoji trenerka.KatarinaKosaca wrote: Uloga i mjesto premijera nije 8h za računarom, pa kući ili na sastanak. Uloga mu je i promotivna između ostalog, Utoliko smatram sasvim normalnim da je premijer tamo. Čini mi se da tamo i treba biti.
- KatarinaKosaca
#2325 Re: SDP
Ili usljed navijanja za Srbiju državnog premijera (u tehničkom mandatu) ovaj otišao. I neka je.Corto Maltese wrote:Slažem se. I kada god reprezentacija FBiH bude igrala federalni premijer treba da je sokoli. Srećom, još uvijek nemamo entitetske reprezentacije, te se Nerminov dolazak svodi na to kako mu stoji trenerka.KatarinaKosaca wrote: Uloga i mjesto premijera nije 8h za računarom, pa kući ili na sastanak. Uloga mu je i promotivna između ostalog, Utoliko smatram sasvim normalnim da je premijer tamo. Čini mi se da tamo i treba biti.