Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Artest

#2301 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Artest »

splend wrote:
Artest wrote:
splend wrote:priznaj da si se zajeb' :lol: o, nema potrebe da se izvlacis sada. eto gent ide uz andrleht i briz. upravu si
zajebo? u svezi?

jel to opet provaljuje, ili se radi o predavanju velikog strucjaka ?

da je zuka bolji od vranjesa? da nije mozda vranjes zasluzniji jer je napredovao..od manchestera do alanije?

da je mozda mekelen/pandza bolji od zukanovica?

u cemu je previd, majstore?

sta cemo ba s misketom...ode covjek na tibet, na duhovno putovanje

PS. černobilac, ne zaboravi jos kojeg smjeska nadodat, da se osokolis...i taj rad

rekao si da je gent jedan od najvecih klubova u belgiji, a on to nije. jel ti sad ista jasnije. genk je jedan od najvecih, gent nije. znaci, gent nije jedan od najvecih klubova, cak je jedan od manjih klubova. jel ti sad sta jasnije??
nikakve razlike izmedju kortrijka, mehelena i genta nema. a ti kazes da je ovo napredak u karijeri. jesi strucnjak :
ti ne bi preponao sarkazam ni da te zapljusne u lice...namjerno sma hiperbolizovo transfer u gent, cisto jer sam znao da ces se javiti

a gent svakako jeste gigant i za kortrijk i za mekelen...dvaput vicesampioni. a vi kako te?
misketu ne treba klub, miske ima zagarntovano mjesto u repki. na srecu.
na srecu, safet je puno promoćurnije od tebe...što i nije baš teško. 'na sreću'
a igracima kao sto su zukanovici i ini, treba 6 godina dokazivanja, da bi dosli u razmatranje jel uopste zasluzuju poziv u repku. na srecu.
na sreću, opet te se ništa ne pita. jer bi onda malo koji reprezentativac uopšte igrao za BiH danas...čuj pozivaju tamo nekog lulica (halo, svicarska liga) pozivaju nekog zahirovica....pozivaju nekog stevanovica koji nikada nece napravit transfer, jer igraci s 22 g. ne mogu napredovat...i tonu ostalih primjera

na koncu, mislim da je muzurovic zvao dzeku jos dok je bio u teplicama...a trebao je sacekat 6 godina dokazivanja :D

zivio, majstore
Artest

#2302 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Artest »

miske treba preci u pro vercelli...navodno imaju 7 titula prvaka italije
to ce biti dovoljno da zadrzi prvu postavu

ako ode u kinu, onda ce sajo morat zvati i muslimovica...doduse, ne treba gomilat napadace, imamo vec dvojicu
DonVito

#2303 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DonVito »

splend wrote:eno zukanovic potpisao za gent :lol:

a pojedinci su nam glave probili kako je pred potpisom za anderleht, psv, hanover. te u timu sezone u belgiji, te za klasu iznad pandze, te samo on fali da rasturimo grke, te ovo te ono. e tugo Božija. tacno cu poceti naplacivati svoje znanje o fudbalu i o procjeni kvaliteta igraca. ja kad sam govorio da je bezze igrac - bio sam izlozen lincu :-D
al' posto je i on sada pozvan, zamolio bih cijenjeni auditorij da nadje novog klasnog igraca, kojeg pape jos nije zvao, da malo crnimo papeta kako ne zna procijeniti dobrog igraca :mrgreen:

Pa bolje nego iz ManU preci u Alaniju iz Vladikavkaz 8)

A to sto pise žuta štampa ko uzima zdravo za gotovo... :lol: o sta neki pojedinci po forumu pišu i ne zaboravi da je i Pandza bio u Engleskoj, Safet Nadarevic takodjer a eno ga sad ganja loptu po Zagrebu Pape je kriv što on ne dobiva poziv u repku itd.. how yes no.
jeza u ledja

#2304 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by jeza u ledja »

Artest wrote:
a gent svakako jeste gigant i za kortrijk i za mekelen...dvaput vicesampioni. a vi kako te?
ih, mehelen je gigant , sjecam ih se iz osamdesetih kad su bili sila u evropi.

ali belgijska liga je cudna, tipican primjer kako je moderni fudbal unistio malu zemlju. klubovi se non stop raspadaju.
ovaj genk kad smo igrali s njima, znam da sam cito da su tek nastali ovako nesto. eto sad su ko lafo sila. sve je to isti kurac realno. jest korak naprijed ali ne bas veliki. ja bih ga usporedio sa prelaskom ibisevica u stuttgart. (mislim, za respektivne klubove u respektivnim ligama naravno :) )
splend

#2305 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by splend »

@Artest, ako je ono sarkazam, onda si prirodno bas duhovit :mrgreen:

i nemoj dalje nastvaljati sa sarkazmom, bas si smijesan, evo stomak me boli od smijeha i fazona ti :oops:

evo priznajem, zukanovic je napravio odlican potez potpisavsi za dvanaestu ekipu u belgiji, i tim potezom je pokazao da je uz spahica nas najbolji stoper.

@DonVito, pa nakon sto je neko objavio vijest vezanu za vranjesa i mancester, ja sam ostavio komentar da takve novinare treba u zatvor slati.

najveci problem ovog naroda, je taj sto medijima sve vjeruju i sto im upravo mediji kroje misljenje. ako neki portal napise da vranjesa trazi mancester (on je po automatizmu dobar igrac), zukanovica trazi andrleht (on je dobar igrac), stilica trazi hsv (on je dobar igrac), husejnovica espanjol (dobar igrac), zahirovica pola bundeslige (dobar igrac), medunjanina verder (dobar igrac) i tako dalje.
kako covjek da se ne zapita ko je ustvari kriv, sto ovakvi igraci nemaju zagarntovano mjesto u prvoj postavi reprezentacije.
BHF_Manijak

#2306 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BHF_Manijak »

Mislim da Stuttgart za Bundesligu predstavlja vise nego li Gent za belgijsku, al' hajd...
jeza u ledja

#2307 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by jeza u ledja »

BHF_Manijak wrote:Mislim da Stuttgart za Bundesligu predstavlja vise nego li Gent za belgijsku, al' hajd...
Ma jest u stvari al dobro hajde de.
frngla

#2308 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by frngla »

Kada bi se paralela povukla sa npr. našom ligom, Kotrijk je u rangu npr. Zvijezde dok je Gent tipa Čelika... Nije s konja na magarca k'o što neki to predstavljaju, ali nije ni neki aman napredak... Mislim da je u Zukanović makar trenutno bolja opcija od Vranješa s tim što je Vranješ mlad igrač i ima prostora za napredak, ali teško da će napredovati puno budući da je prešao u jako loš klub...
Artest

#2309 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Artest »

@jeza

za mene je zukanovic bolji igrac, i tu je kraj price. vjerujem da je igrao odpocetka ovog ciklusa, da bi puno bolje kotirao vani i nasao bolji klub...mozda je i pozurio malo

smatram da je u interesu reprezentacije da starta protiv grcke ( ne samo na osnovu alzira) umjesto vranjesa, koji nas je vec mogao kostati glave...lik je imao uzasne greske , kao npr. mikelini u sloveniji, ali na njegovu srecu...nisu kaznjene. da su slovenci masili sanse, mozda bi se mikelini jos vrtio repci ...ili nikad prezaljeni adnan mravac

ko sve igra u repci i iz kakvih raspalih klubova , gent je premija...to je znaci sto se tice kozmetike (zvucnosti i ugleda klubova) koji je u biti nevazan jer se radi o cripple fightu (mekelen vs kortrijk vs gent)...

ako odemo u brazil, sipace ponude i iz liga petice (i ne samo za njega)
Last edited by Artest on 25/12/2012 00:04, edited 1 time in total.
Artest

#2310 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Artest »

splend wrote:@Artest, ako je ono sarkazam, onda si prirodno bas duhovit :mrgreen:

i nemoj dalje nastvaljati sa sarkazmom, bas si smijesan, evo stomak me boli od smijeha i fazona ti :oops:

evo priznajem, zukanovic je napravio odlican potez potpisavsi za dvanaestu ekipu u belgiji, i tim potezom je pokazao da je uz spahica nas najbolji stoper.
ne. smatram da je gent istinski gigant. na pravom si tragu...jos samo malo

nego, sto nam ba otjera pola reprezentacije? zelis de se amaterizujemo ili?

zasto prozivas vranjesa? kakve on veze ima s nepismenoscu medija? pa ti indirektno tvrdis da ga niko ne moze maket iz prve postave...pogotovo tamo neki zukanovic, koji treba 6 godina dokazivanja ( vranjes se srecom dokazao 6 godina :D i presao u united)

ocekujem te s transparentom sljedecu tekmu u zenci ' dzeko mrš , treba ti 6 godina dokazivanja'

e moj stoljpi....

pucas ćorcima, i to vodenim. ipak se ti drzi uskog kruga svoje raje, gdje si najjaci :-)
splend

#2311 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by splend »

sta ti ba pricas? ja sam rekao, igracima koje ti spominjes, treba 6 godina dokazivanja. jel ti ni ovo nije jasno? ili ti i to trebam objasniti kao sto sam morao razliku izmedju genta i genka?

ah dobro si, ti si sarkastican, evo opet me stomak od smijeha zaboli :-)

ja vranjesa ne prozivam, ja se igracima kao sto su on obicno smijem. pogledaj pod: stlic, zahirovic, zukanovic, mahmutovic, seferovic, zec i ostali.

uostalom, tebi je miske smijesan igrac a zukanovic i stlic nisu. meni je obrnuto. dovoljno da vidim s kim imam posla.
Artest

#2312 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Artest »

splend wrote:sta ti ba pricas? ja sam rekao, igracima koje ti spominjes, treba 6 godina dokazivanja.
da li je dzeko vazda bio dzeko iz citya i wolfsburga, ili je dzeko dosao iz teplica u a tim?
znaci, zadrzat cu se striktno dzeke.

jel ti ni ovo nije jasno? ili ti i to trebam objasniti kao sto sam morao razliku izmedju genta i genka?
glupko , da ti nacrtam : i dzeko je nekada bio zukanovic (teplice). sigurno si tada, mudrac kakav jesi, jebao majku muzurovicu jer poziva kloca iz tamo nekih teplica
ah dobro si, ti si sarkastican, evo opet me stomak od smijeha zaboli
mene boli stomak koliko si ograničen. iskreno.
ja vranjesa ne prozivam, ja se igracima kao sto su on obicno smijem. pogledaj pod: stlic, zahirovic, zukanovic, mahmutovic, seferovic, zec i ostali.
sad ga je prenijelo i vise i ne zna sta je posao reci. cas ne valjaju ovi iz slabozvucnih klubova, cas vise ni seferoviceva fiorentina ne zadovoljava stroge standarde ugleda i zvucnosti klubova. (tipa Hajduk, Nalčik, Sarajevo itd )

doduse, sefera jebu i godine. ima ih 20. i ne moze napredovat.( kao sto ni dzeko ne moze iz teplica, tako je nekad razmisljao veliki strucnjak, mozete se kladiti u to )
uostalom, tebi je miske smijesan igrac a zukanovic i stlic nisu. meni je obrnuto. dovoljno da vidim s kim imam posla.
meni je miske drag igrac, legenda repke. nije mi uopste smjesno kako je propao. tebi jeste? to su valjda neke nuspojave radijacije

mazohisto, skloni se sada...ili bas nemas obraza i pameti da skontas koliko si donji
splend

#2313 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by splend »

Artest wrote:
splend wrote:sta ti ba pricas? ja sam rekao, igracima koje ti spominjes, treba 6 godina dokazivanja.
da li je dzeko vazda bio dzeko iz citya i wolfsburga, ili je dzeko dosao iz teplica u a tim?

jel ti ni ovo nije jasno? ili ti i to trebam objasniti kao sto sam morao razliku izmedju genta i genka?
glupko , da ti nacrtam : i dzeko je nekada bio zukanovic (teplice). sigurno si tada, mudrac kakav jesi, jebao majku muzurovicu jer poziva kloca iz tamo nekih teplica
sad ga je prenijelo i vise i ne zna sta je posao reci. cas ne valjaju ovi iz slabbozvucnih klubova, cac vise ni seferoviceva fiorentina ne zadovoljava stroge standarde ugleda i zvucnosti klubova. (tipa Hajduk, Nalčik, Sarajevo itd :D )

doduse, sefera jebu i godine. ima ih 20. i ne moze napredovat.( kao sto ni dzeko ne moze iz teplica, tako je nekad razmisljao veliki strucnjak, mozete se kladiti u to :D )
meni je miske drag igrac, legenda repke. nije mi uopste smjesno kako je propao. tebi jeste? to su valjda neke nuspojave radijacije

mazohisto, skloni se sada
auuuu lele, s kim ja imam posla :shock: al posto sam dobre volje, objasnit cu ti. a i sevap mi je takvima barem pokusati objasniti ;-)

1.pa dzeko je u mladoj raznosio, svi su jedva cekali da dodje u A tim. takvim momcima se i ranije treba dati prilika. on je iz jebenih teplica dosao u volsfburg za 4 miliona eura jer je bio dobar. fakat ne kontam sta pricas, sta hoces da kazes.

2. ama dzeko, pjanic, vedo nisu nikada bili zukanovici. to su bili mladi momci sa perspektivom. ovaj haman umro, a vrhunac karijere mu gent ili kortrijk ( ne zna ni on sta mu je vrhunac)

3. ovo ne kontam, a znam da ni ti ne kontas. seferovic valjda zivi u firenci, ja sam fiorentinu gledao par puta njega nije bilo :? sta hoces da kazes? da stanovnika firence treba zvati u A tim. bravo

4. ni ovo oko misketa ne kontam, smijesno, nije smijesno, propao, ne propao :shock:

haj bar priznaj da si pijan, tvrdim da trijezan co'ek ne moze pisati i misliti ovako kako ti to radis! :mrgreen:
jeza u ledja

#2314 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by jeza u ledja »

ja trazim onu slibu na kojoj mj jede kokice...
Artest

#2315 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Artest »

splend wrote:
Artest wrote:

sad ga je prenijelo i vise i ne zna sta je posao reci. cas ne valjaju ovi iz slabbozvucnih klubova, cac vise ni seferoviceva fiorentina ne zadovoljava stroge standarde ugleda i zvucnosti klubova. (tipa Hajduk, Nalčik, Sarajevo itd :D )

doduse, sefera jebu i godine. ima ih 20. i ne moze napredovat.( kao sto ni dzeko ne moze iz teplica, tako je nekad razmisljao veliki strucnjak, mozete se kladiti u to :D )

mazohisto, skloni se sada
auuuu lele, s kim ja imam posla :shock: al posto sam dobre volje, objasnit cu ti. a i sevap mi je takvima barem pokusati objasniti ;-)

1.pa dzeko je u mladoj raznosio, svi su jedva cekali da dodje u A tim. takvim momcima se i ranije treba dati prilika. on je iz jebenih teplica dosao u volsfburg za 4 miliona eura jer je bio dobar. fakat ne kontam sta pricas, sta hoces da kazes.
tjesi se ti da nekom nesto objasnjavas. samo se jos vise vrpoljis u sopstvenom glibu. dzeko je dobio poziv na osnovu svog talenta i nagovjestaja velikog potencijala, sigurno ne na racun zvucnosti kluba (teplice ) ili sto se 5-6. godina dokazivao negdje da bio dobio poziv i prosao stroge kriterije nekog pistolja na duvo
i ovdje uopste nije rijec da je jedan seferovic talenat u rangu dzeke. ili zuka u rangu spahe. vec sam ti nacrtao.

2. ama dzeko, pjanic, vedo nisu nikada bili zukanovici. to su bili mladi momci sa perspektivom. ovaj haman umro, a vrhunac karijere mu gent ili kortrijk ( ne zna ni on sta mu je vrhunac)
mozda bi i dzeko umro da nije nikad dobio poziv u repku. kao sto propada mahmutovic (daleko od toga da se porede njih dvojica)
ti znas sta je nekom vrhunac? vec si sahranio i stevanovica i seferovica.
bitno je da su vranjesi i pandze kapaciteti za veike klubove i reprezentaciju.
3. ovo ne kontam, a znam da ni ti ne kontas. seferovic valjda zivi u firenci, ja sam fiorentinu gledao par puta njega nije bilo :? sta hoces da kazes?
valjda ti znas sta si htio reci. ti si ga naveo. ili si se malo zbunio? :D
4. ni ovo oko misketa ne kontam, smijesno, nije smijesno, propao, ne propao
sam si sam sebe najbolje opisao. slabokontajuci si momak.
haj bar priznaj da si pijan, tvrdim da trijezan co'ek ne moze pisati i misliti ovako kako ti to radis!
ja šege dobre. sigurno si i glavna provala u raji? ha-ha.... ovo ti s poda pisem...toliko sam se ismijao. :-)

i tak...volim klofat takve zadrte strucnjake
mistek

#2316 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by mistek »

Gent je peti po jačini klub u Belgiji, iza Anderlechta, Bruggea, Genka i Standarda. U posljednjih 6 sezona, samo su jednom završili iza 5. mjesta, i to 6.

Nije napravio neki aman zaman napredak, ali kakav-takav jeste.
Tvrtko II Kotromanić

#2317 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tvrtko II Kotromanić »

mistek wrote:Gent je peti po jačini klub u Belgiji, iza Anderlechta, Bruggea, Genka i Standarda. U posljednjih 6 sezona, samo su jednom završili iza 5. mjesta, i to 6.

Nije napravio neki aman zaman napredak, ali kakav-takav jeste.
bas tako :)

a svakako da je Gent za klasu iznad njegovog dosadasnjeg kluba, plus, licno mislim da, ukoliko nastavi sa dobrim igrama i u Gentu, tu nece dugo zadrzati, barem ne duze od 1 sezone
luckylaka

#2318 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Ma i ja kontam da cemo uskoro ostati garant bar bez dva forumasa na duze ili krace vrijeme,vidjecemo.Drugo.Ako Miske stvarno ide u Kinu onda je i sam svjestan da je pri kraju karijere i vjerovatno pokusava jos koji euro da kesira kao i Muslimovic.Ali...gdje ce jos se spekulise iako ne vjerujem da bi Miske zbog nekih 2-3 miliona zelio propustiti eventualno nastup na S.P.Cekamo
MOSALJOZE

#2319 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

luckylaka wrote:Ma i ja kontam da cemo uskoro ostati garant bar bez dva forumasa na duze ili krace vrijeme,vidjecemo.Drugo.Ako Miske stvarno ide u Kinu onda je i sam svjestan da je pri kraju karijere i vjerovatno pokusava jos koji euro da kesira kao i Muslimovic.Ali...gdje ce jos se spekulise iako ne vjerujem da bi Miske zbog nekih 2-3 miliona zelio propustiti eventualno nastup na S.P.Cekamo
na jos jednoj sam temi napisao kako sad da zove misimovica(uz duzno postovanje legendi) a muslimovica nije zelio zvati bice pravo nezgodno
luckylaka

#2320 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

MOSALJOZE wrote:
luckylaka wrote:Ma i ja kontam da cemo uskoro ostati garant bar bez dva forumasa na duze ili krace vrijeme,vidjecemo.Drugo.Ako Miske stvarno ide u Kinu onda je i sam svjestan da je pri kraju karijere i vjerovatno pokusava jos koji euro da kesira kao i Muslimovic.Ali...gdje ce jos se spekulise iako ne vjerujem da bi Miske zbog nekih 2-3 miliona zelio propustiti eventualno nastup na S.P.Cekamo
na jos jednoj sam temi napisao kako sad da zove misimovica(uz duzno postovanje legendi) a muslimovica nije zelio zvati bice pravo nezgodno
ako ode cak mislim da ce za selektora to biti jedan veliki plus ili veliki razlog da ga ne zove vise>igrac kojeg nema u ekipi skoro 2-3 godine :-) (mislim konstantno)kao da svjesno pokusava da svoju karijeru privede kraju.Ipak.Propustiti S.P.(a ne vjerujem da se Miske ne moze prodati u neku malo jacu europsku ekipu ili cak prosjecnu)kontam da tu nesto smrdi,ali sta.Ono ,,daj boze da ne ode,,ali,nisam pametan
splend

#2321 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by splend »

@artest,

jesi se ti da nekom nesto objasnjavas. samo se jos vise vrpoljis u sopstvenom glibu. dzeko je dobio poziv na osnovu svog talenta i nagovjestaja velikog potencijala, sigurno ne na racun zvucnosti kluba (teplice ) ili sto se 5-6. godina dokazivao negdje da bio dobio poziv i prosao stroge kriterije nekog pistolja na duvo
i ovdje uopste nije rijec da je jedan seferovic talenat u rangu dzeke. ili zuka u rangu spahe. vec sam ti nacrtao.

kome si ti nesto nacrtao? sam sebe ne razumijes. i ja kazem da je dzeko dobio poziv na osnovu talenta, a da ovi levati nisu dobili poziv jer nisu talentovani dovoljno. naravno da ovi tvoji levati nisu u dzekinom i spahinom rangu, i zato trenutno igraju po kvazi ligama. sta ti ovdje vise nije jasno??????? nisu talentovani, igraju u kvazi ligama, nece dobiti poziv i nikada nece bit standardni.

mozda bi i dzeko umro da nije nikad dobio poziv u repku. kao sto propada mahmutovic (daleko od toga da se porede njih dvojica)
ti znas sta je nekom vrhunac? vec si sahranio i stevanovica i seferovica.
bitno je da su vranjesi i pandze kapaciteti za veike klubove i reprezentaciju.

sto rahimic nije umro, iako nije dobivao pozive dugo. kvalitet nikada ne umire, to moras shvatit. vranjes i pandza su takodjer levati, to sam ti rekao. ti kao da imas neki problem pa ne vidis dobro. mahmutovic ne propada, on jednostavno ne moze vise. kad je levat. jel ti opet ima sta ne jasno, strucnjak?

i tak...volim klofat takve zadrte strucnjake

hahah ti nekog klofas :lol: :lol: :lol:
pa vidis li ti sta i kako pises. ogroman ti uspjeh kad neki levat potpise za gent, a smijes se misketu koji bira klubove gdje da ode. kakvi su to kriteriji samo dragi Bog zna. al posto znam da si sinoc bio pijan, danas kad ustanes, obrisat ces svoje postove ;-)
MWPeace

#2322 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MWPeace »

splend wrote:@artest,

jesi se ti da nekom nesto objasnjavas. samo se jos vise vrpoljis u sopstvenom glibu. dzeko je dobio poziv na osnovu svog talenta i nagovjestaja velikog potencijala, sigurno ne na racun zvucnosti kluba (teplice ) ili sto se 5-6. godina dokazivao negdje da bio dobio poziv i prosao stroge kriterije nekog pistolja na duvo

kome si ti nesto nacrtao? sam sebe ne razumijes. i ja kazem da je dzeko dobio poziv na osnovu talenta, a da ovi levati nisu dobili poziv jer nisu talentovani dovoljno.
a kako je dobio poziv kad se nije nigdje dokazao 6 godina prethodno? ( a to je presudno kad dolazis iz žnj klubova) zar su teplice bile dovoljno zvucan klub da ga muzurovic zove protiv turske? pustimo sad i briljiranje u mladoj reprezentaciju i talenat, to nije pomoglo jednom milanu djuricu.
znaci moze igrac teplica dobiti poziv, ne moze igrac fiorentine istih godina? dovoljno smo jaki da nam ne treba, posto imamo muslimovica kao opciju u rezervi, koji je u cvjetu mladosti i pred kojim je velika karijera?

ne razumijes ti ni sam sebe. jos nisi ni formirao tezu, ili si se zapetljao mjesajuci babe i zabe.
naravno da ovi tvoji levati nisu u dzekinom i spahinom rangu
a ko je rekao da jesu, i ko je rekao da moraju biti? zukanovic nije u klasi vranjesa, pandze i sunjica, pa ne moze zasluziti ni poziv? mozes li mi objasniti na osnovu cega? kvalitet je na strani ovog trojca, dokazali su se prethodno 6. godina...ili bar, spasi se i reci.... na osnovu zvucnosti klubova? :lol:

kako te vise nije stid ponizavat se?
i zato trenutno igraju po kvazi ligama. sta ti ovdje vise nije jasno??????? nisu talentovani, igraju u kvazi ligama, nece dobiti poziv i nikada nece bit standardni.
sreca , opet , pa se ti nista ne pitas. jer da se ti pitas, mi bi ostali bez pola reprezentacije.

opet se gadjas proizvoljnim dijagnozama i bacas grah...zukanovic nema talenta (u rangu vranjesa i pandze) igraju u kvazi ligama (za razliku od nekoc standardnog pandze, zukanovic zaista igra u kvazi ligi. doduse, radi se o istoj ligi...ali hajmo se praviti mutavi i previdit taj fakt :D ... dokle vise blamiranja, imas li ti granicu uopste?

sto rahimic nije umro, iako nije dobivao pozive dugo.
rahimic nije igrao jer su mu trazene pare od pasalica i co, opet mjesas babe i zabe. i kako to da se on pojavi u repki sa preko 30 g.? zar igraci koji napune 20. (sefer) 22. (stevanovic) 26 (zukanovic)I uopste mogu napredovat? zar treba zvati takve igarce koji su umrli u prosjecnim klubovima?

kvalitet nikada ne umire, to moras shvatit.
nekima je umro sa 20 i 22. zar si vec zaboravio svoju, nazovimo je... tezu? :D

vranjes i pandza su takodjer levati, to sam ti rekao
jesu levati, ali su se makar dokazali 6 godina i igraju u zvucnim klubovima. (moram se ponavljat, samo podcrtavam od ovog bisera kriterije )

kako li se samo taj zukaonovic, iz kvazi lige, obreo u reprezentaciji? tu nisu cista posla...treba to ispitat
mahmutovic ne propada, on jednostavno ne moze vise. kad je levat. jel ti opet ima sta ne jasno, strucnjak?
mahmutovic je sad nebitan. momak igra 5 -6 godina u ceskoj i ocito nikada nije zasluzio poziv da bude na sirem spisku. dok je dzeko iz znatno jace lige (ovo je onaj dio, kad publika opet treba zazmiriti :D ) i sa 6. godina dokazivanja, dobio poziv igrajuci u toj istoj ligi.

pa vidis li ti sta i kako pises. ogroman ti uspjeh kad neki levat potpise za gent, a smijes se misketu koji bira klubove gdje da ode. kakvi su to kriteriji samo dragi Bog zna. al posto znam da si sinoc bio pijan, danas kad ustanes, obrisat ces svoje postove ;-)
ti jos nis razumio ni svoje kriterije, sve ti se spojebalo, a imas ambiciju da tumacis moje?
ne stvarno, imas li ti uopste neku donju granicu?

broj hihotica, niti losi pokusaji sege, sale posalice...nece doprinjeti tvojoj argumentaciji.
ako mi opet pozelis replicirat (a hoces ma kako se provalio, jer su neznalice jedino naoruzane bahatoscu) za pocetak bi te zamolio da se saberes i odlucis za sta se ti ustvari zalazes... koji su to kriteriji. (ako moze ikako da nam ne otjeras pola rep.)

i mozes li mi odgovoriti na dva pitanja:

1. da li bi idealan scerij u martu za tebe bio: bih pobjedi grcku, a recimo zukanovic skrivi penal? (odgovor znamo, ali eto, hajmo se pravit mutavi )

2. da li bi najljepsa vijest s kojom bi usao u 2013. - bila vijest (koju si ovjerio na mobu u 23:55, recimo) kako je stevanovic sve dogovorio sa nekim ruskim fenjerasem i sl?

ono, tada bi svrsio od srece jer si, genij.... sve proreko? :D
nevjerovatan fenomen

et, toliko.... ako me ne bidne, znaci da me je smako moderator. mada moram reci, ako je forumas godine, visestruki povratnik u nedjelu (kloniranje) onda imam pravo i ja. (inace nista protiv kema, momak je raja )
splend

#2323 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by splend »

a kako je dobio poziv kad se nije nigdje dokazao 6 godina prethodno? ( a to je presudno kad dolazis iz žnj klubova) zar su teplice bile dovoljno zvucan klub da ga muzurovic zove protiv turske? pustimo sad i briljiranje u mladoj reprezentaciju i talenat, to nije pomoglo jednom milanu djuricu.
znaci moze igrac teplica dobiti poziv, ne moze igrac fiorentine istih godina? dovoljno smo jaki da nam ne treba, posto imamo muslimovica kao opciju u rezervi, koji je u cvjetu mladosti i pred kojim je velika karijera?

ne razumijes ti ni sam sebe. jos nisi ni formirao tezu, ili si se zapetljao mjesajuci babe i zabe.
cuj jednom milanu djuricu :mrgreen:
dzeko je dobio poziv jer je bio dobar, perspektivan i kvalitetan. tako je isto i pjanic dobio poziv. pa i spahic i begovic. imas i u celiku igraca, mladi, nemaju ni 20 godina, perspektivni, al ne dobivaju pozive. jer nisu kvalitet za A tim repke! al posto ti ocigledno ne razumijes razliku izmedju klasaa igraca (a objasnjavao sam ti davno razliku klase izmedju stlica i misimovica) ja tebi ovdje nemam sta dalje objasnjavati, jer ocigledno nisi u stanju da shvatis. nisi ti tome kriv ;-)
a ko je rekao da jesu, i ko je rekao da moraju biti? zukanovic nije u klasi vranjesa, pandze i sunjica, pa ne moze zasluziti ni poziv? mozes li mi objasniti na osnovu cega? kvalitet je na strani ovog trojca, dokazali su se prethodno 6. godina...ili bar, spasi se i reci.... na osnovu zvucnosti klubova?

kako te vise nije stid ponizavat se?
ja dvije godine govorim da je svejedno jel igra vranjes, pandza, nadarevic, sunjic pa i zukanovic. a ti zapeo za ovog zadnjeg ko da je vidic, a u stvari ugovor karijere mu gent. znaci, pazi, svejedno koji ce od njih igrati, mi cemo uvijek pobjediti litvaniju i uvijek izgubiti od protugala/italije. jel ti vise jasno to?
sreca , opet , pa se ti nista ne pitas. jer da se ti pitas, mi bi ostali bez pola reprezentacije.

opet se gadjas proizvoljnim dijagnozama i bacas grah...zukanovic nema talenta (u rangu vranjesa i pandze) igraju u kvazi ligama (za razliku od nekoc standardnog pandze, zukanovic zaista igra u kvazi ligi. doduse, radi se o istoj ligi...ali hajmo se praviti mutavi i previdit taj fakt ... dokle vise blamiranja, imas li ti granicu uopste?
objasnio sam ti iznad ovo. stvarno vise nemam snage.
rahimic nije igrao jer su mu trazene pare od pasalica i co, opet mjesas babe i zabe. i kako to da se on pojavi u repki sa preko 30 g.? zar igraci koji napune 20. (sefer) 22. (stevanovic) 26 (zukanovic)I uopste mogu napredovat? zar treba zvati takve igarce koji su umrli u prosjecnim klubovima?
pa kako je rahimic zvarsio u CSKA-u bez ijedne partije za repku? zato jer je kvalitetan. zahirovic, zukanovic, pandza, i slicni ih mogu odigrati 50, njihov maksimum je gent, jer su levati. e ako ti ovo sada nije jasno, onda sam ja glup, nije do tebe.
nekima je umro sa 20 i 22. zar si vec zaboravio svoju, nazovimo je... tezu?
njima nije umro kvalitet, oni ga nemaju. zato i jesu po 5-6 godina u teplicama, kortrijcima, vojvodinama. ko ima kvalitet ide u lazio, romu, city, stutgart, sevilju. al tebi to ocigledno nije jasno :(
jesu levati, ali su se makar dokazali 6 godina i igraju u zvucnim klubovima. (moram se ponavljat, samo podcrtavam od ovog bisera kriterije )

kako li se samo taj zukaonovic, iz kvazi lige, obreo u reprezentaciji? tu nisu cista posla...treba to ispitat

mahmutovic je sad nebitan. momak igra 5 -6 godina u ceskoj i ocito nikada nije zasluzio poziv da bude na sirem spisku. dok je dzeko iz znatno jace lige (ovo je onaj dio, kad publika opet treba zazmiriti ) i sa 6. godina dokazivanja, dobio poziv igrajuci u toj istoj ligi.
:(
i jos nis razumio ni svoje kriterije, sve ti se spojebalo, a imas ambiciju da tumacis moje?
ne stvarno, imas li ti uopste neku donju granicu?

broj hihotica, niti losi pokusaji sege, sale posalice...nece doprinjeti tvojoj argumentaciji.
ako mi opet pozelis replicirat (a hoces ma kako se provalio, jer su neznalice jedino naoruzane bahatoscu) za pocetak bi te zamolio da se saberes i odlucis za sta se ti ustvari zalazes... koji su to kriteriji. (ako moze ikako da nam ne otjeras pola rep.)

i mozes li mi odgovoriti na dva pitanja:

1. da li bi idealan scerij u martu za tebe bio: bih pobjedi grcku, a recimo zukanovic skrivi penal? (odgovor znamo, ali eto, hajmo se pravit mutavi )

2. da li bi najljepsa vijest s kojom bi usao u 2013. - bila vijest (koju si ovjerio na mobu u 23:55, recimo) kako je stevanovic sve dogovorio sa nekim ruskim fenjerasem i sl?

ono, tada bi svrsio od srece jer si, genij.... sve proreko?
nevjerovatan fenomen

et, toliko.... ako me ne bidne, znaci da me je smako moderator. mada moram reci, ako je forumas godine, visestruki povratnik u nedjelu (kloniranje) onda imam pravo i ja. (inace nista protiv kema, momak je raja )
1. zukanovic nece igrati, na srecu
2. daj Bože da ode u rusiju.

ja svoje teze odlicno obrazlazem, uostalom i pape ih slicno tumaci. te tvoje, ako se mogu zvati tezama, nazivimo ih 'pijanske teze' ovdje nikom i nisu jasne. tebi odgovaram iskljucivo zbog sevapa i onog svijeta.

ps. vise ti necu odgovarati, teretim druge ljude na forumu.
MWPeace

#2324 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MWPeace »

splend wrote:

cuj jednom milanu djuricu :mrgreen:
dzeko je dobio poziv jer je bio dobar, perspektivan i kvalitetan.
vaooo...sta bi sa tvojim standardima o 6. godina dokazivanja i kvazi ligama. ko da nikada nisu ni postojali, a? :D
dzeko je zabio mladim cesima, i na najbolji nacin se preporucio muzuru. to djuricu nije uspjelo, unatoc hrpi golova... i to jakim ekipama. pa cak ni da sjedi na tribinama.
mozda nije ni zasluzio poziv. ali ako cemo vuci paralele...trebao je.
tako je isto i pjanic dobio poziv. pa i spahic i begovic. imas i u celiku igraca, mladi, nemaju ni 20 godina, perspektivni, al ne dobivaju pozive. jer nisu kvalitet za A tim repke! al posto ti ocigledno ne razumijes razliku izmedju klasaa igraca (a objasnjavao sam ti davno razliku klase izmedju stlica i misimovica) ja tebi ovdje nemam sta dalje objasnjavati, jer ocigledno nisi u stanju da shvatis.
a ko odredjuje ko ima kvalitet , ko ne? splend? zasto spominjes pjanica, sa tvojim kriterijima, pjanic je prvo trebao na kaljenje u u-21 repku. ne prica se ovdje o klasama i ko ima potencijal da igra za Real , nego o tvom negodovanju sto je zukanovic uopste pozvan.
ko je spominjao stilica i gurao ga prije misketa u prvi tim? hoces li ikada prezaliti sto je taj momak igrao pola sata za reprezentaciju, i ko ce uopste sagledati stetu koju je napravio rep. ? tvrdis da nikada nije trebao dobiti poziv? jer je ceska jaca od poljske lige? :D (stilic ni kao najbolji stranac lige, ocito nije zasluzio poziv)

ja dvije godine govorim da je svejedno jel igra vranjes, pandza, nadarevic, sunjic pa i zukanovic. a ti zapeo za ovog zadnjeg ko da je vidic, a u stvari ugovor karijere mu gent. znaci, pazi, svejedno koji ce od njih igrati, mi cemo uvijek pobjediti litvaniju i uvijek izgubiti od protugala/italije. jel ti vise jasno to?
radi se o tome da si ti skako na sve cetri i pri samoj pomisli da se pozove zukanovic (levat iz kvazi lige) o kojem bruje mediji. a vranjes i ekipica su ...sasma OK. pandza je ok i ne igra u kvazi ligi i klubu.
ukratko: ne treba nikad nove igrace probati, to niko ziv ne radi. pa ni ako kiksaju ko amateri, ne treba probati nekog novog kandidata.

pa kako je rahimic zvarsio u CSKA-u bez ijedne partije za repku? zato jer je kvalitetan. zahirovic, zukanovic, pandza, i slicni ih mogu odigrati 50, njihov maksimum je gent, jer su levati. e ako ti ovo sada nije jasno, onda sam ja glup, nije do tebe.
a s koliko godina je dosao u CSKA i gdje je prije bio?
majstore, ti nama ovdje govoris da je stevanovic levat, samo zato sto ti tako kazes. i to levat s 22 g. seferovic sa 20. g.

ne daj boze da je bio los u reprezenatciji ovo malo sto je odigrao, ti bi ga spalio na lomaci. ovako moras sutit i jest se iznutra.
zukanovic je napravio pomak unutar lige u kojoj igra, isto kao i rahimic, a jos ima godina za jaci transfer.

njima nije umro kvalitet, oni ga nemaju. zato i jesu po 5-6 godina u teplicama, kortrijcima, vojvodinama. ko ima kvalitet ide u lazio, romu, city, stutgart, sevilju. al tebi to ocigledno nije jasno :(
ono ima tapiju na kvalitet... ko ima kvalitet ide sa 20-21 godine u lazio isl?

oooopssss, Lula je sa 25 zavrsio tamo. :D i to iz kvazi lige. stevan ce vjecno ostati u vojvodini.
spaha je sa 22 igrao u Sevilli...ova je jos bolja.

ma bravo, biseru.
1. zukanovic nece igrati, na srecu
zbogradi..vranjes je bolji? igra u jacem klubu?.... ne navijas za bosnu?
u redu, tvoje misljenje. vjerovatno zbog famozne 'uigranosti' sa spahom. :-)
2. daj Bože da ode u rusiju.
pa da. ako ode u nekog ruskog fenjerasa time će se dokazati da je momak limitiran i ti ces biti u pravu. ne treba ga ni zvat vise. (zahu iz druge lige ipak treba)

ja svoje teze odlicno obrazlazem, uostalom i pape ih slicno tumaci. te tvoje, ako se mogu zvati tezama, nazivimo ih 'pijanske teze' ovdje nikom i nisu jasne. tebi odgovaram iskljucivo zbog sevapa i onog svijeta.

ps. vise ti necu odgovarati, teretim druge ljude na forumu.
nemas ti sta odgovarat jer nikad nista nisi ni rekao, sem zescih previda u logici, hejta spram pojedinaca i bacanja graha ko ima, ko nema kvalitet.

ako ti pape stavi misimovica na klupu, nemoj kakav belaj napravit. a stavice ga ako misli da se plasiramo.

haj uzdravlju
jeza u ledja

#2325 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by jeza u ledja »

Sta je ovo , banuju ga on se registruje pod drugim nikom da nastavi. Sve samo da mu sukne. :D

Nestade mi kokica. :sad:
Post Reply