splend wrote:@artest,
jesi se ti da nekom nesto objasnjavas. samo se jos vise vrpoljis u sopstvenom glibu. dzeko je dobio poziv na osnovu svog talenta i nagovjestaja velikog potencijala, sigurno ne na racun zvucnosti kluba (teplice ) ili sto se 5-6. godina dokazivao negdje da bio dobio poziv i prosao stroge kriterije nekog pistolja na duvo
i ovdje uopste nije rijec da je jedan seferovic talenat u rangu dzeke. ili zuka u rangu spahe. vec sam ti nacrtao.
kome si ti nesto nacrtao? sam sebe ne razumijes. i ja kazem da je dzeko dobio poziv na osnovu talenta, a da ovi levati nisu dobili poziv jer nisu talentovani dovoljno.
a kako je dobio poziv kad se nije nigdje dokazao 6 godina prethodno? ( a to je presudno kad dolazis iz žnj klubova) zar su teplice bile dovoljno zvucan klub da ga muzurovic zove protiv turske? pustimo sad i briljiranje u mladoj reprezentaciju i talenat, to nije pomoglo jednom milanu djuricu.
znaci moze igrac teplica dobiti poziv, ne moze igrac fiorentine istih godina? dovoljno smo jaki da nam ne treba, posto imamo muslimovica kao opciju u rezervi, koji je u cvjetu mladosti i pred kojim je velika karijera?
ne razumijes ti ni sam sebe. jos nisi ni formirao tezu, ili si se zapetljao mjesajuci babe i zabe.
naravno da ovi tvoji levati nisu u dzekinom i spahinom rangu
a ko je rekao da jesu, i ko je rekao da moraju biti? zukanovic nije u klasi vranjesa, pandze i sunjica, pa ne moze zasluziti ni poziv? mozes li mi objasniti na osnovu cega? kvalitet je na strani ovog trojca, dokazali su se prethodno 6. godina...ili bar, spasi se i reci.... na osnovu zvucnosti klubova?
kako te vise nije stid ponizavat se?
i zato trenutno igraju po kvazi ligama. sta ti ovdje vise nije jasno??????? nisu talentovani, igraju u kvazi ligama, nece dobiti poziv i nikada nece bit standardni.
sreca , opet , pa se ti nista ne pitas. jer da se ti pitas, mi bi ostali bez pola reprezentacije.
opet se gadjas proizvoljnim dijagnozama i bacas grah...zukanovic nema talenta (u rangu vranjesa i pandze) igraju u kvazi ligama (za razliku od nekoc standardnog pandze, zukanovic zaista igra u kvazi ligi.
doduse, radi se o istoj ligi...ali hajmo se praviti mutavi i previdit taj fakt
... dokle vise blamiranja, imas li ti granicu uopste?
sto rahimic nije umro, iako nije dobivao pozive dugo.
rahimic nije igrao jer su mu trazene pare od pasalica i co, opet mjesas babe i zabe. i kako to da se on pojavi u repki sa preko 30 g.? zar igraci koji napune 20. (sefer) 22. (stevanovic) 26 (zukanovic)I uopste mogu napredovat? zar treba zvati takve igarce koji su umrli u prosjecnim klubovima?
kvalitet nikada ne umire, to moras shvatit.
nekima je umro sa 20 i 22. zar si vec zaboravio svoju, nazovimo je... tezu?
vranjes i pandza su takodjer levati, to sam ti rekao
jesu levati, ali su se makar dokazali 6 godina i igraju u zvucnim klubovima. (moram se ponavljat, samo podcrtavam od ovog bisera kriterije )
kako li se samo taj zukaonovic, iz kvazi lige, obreo u reprezentaciji? tu nisu cista posla...treba to ispitat
mahmutovic ne propada, on jednostavno ne moze vise. kad je levat. jel ti opet ima sta ne jasno, strucnjak?
mahmutovic je sad nebitan. momak igra 5 -6 godina u ceskoj i ocito nikada nije zasluzio poziv da bude na sirem spisku. dok je dzeko iz znatno jace lige (ovo je onaj dio, kad publika opet treba zazmiriti

) i sa 6. godina dokazivanja, dobio poziv igrajuci u toj istoj ligi.
pa vidis li ti sta i kako pises. ogroman ti uspjeh kad neki levat potpise za gent, a smijes se misketu koji bira klubove gdje da ode. kakvi su to kriteriji samo dragi Bog zna. al posto znam da si sinoc bio pijan, danas kad ustanes, obrisat ces svoje postove

ti jos nis razumio ni svoje kriterije, sve ti se spojebalo, a imas ambiciju da tumacis moje?
ne stvarno, imas li ti uopste neku donju granicu?
broj hihotica, niti losi pokusaji sege, sale posalice...nece doprinjeti tvojoj argumentaciji.
ako mi opet pozelis replicirat (a hoces ma kako se provalio, jer su neznalice jedino naoruzane bahatoscu) za pocetak bi te zamolio da se saberes i odlucis za sta se ti ustvari zalazes... koji su to kriteriji. (ako moze ikako da nam ne otjeras pola rep.)
i mozes li mi odgovoriti na dva pitanja:
1. da li bi idealan scerij u martu za tebe bio: bih pobjedi grcku, a recimo zukanovic skrivi penal? (odgovor znamo, ali eto, hajmo se pravit mutavi )
2. da li bi najljepsa vijest s kojom bi usao u 2013. - bila vijest (koju si ovjerio na mobu u 23:55, recimo) kako je stevanovic sve dogovorio sa nekim ruskim fenjerasem i sl?
ono, tada bi svrsio od srece jer si, genij.... sve proreko?
nevjerovatan fenomen
et, toliko.... ako me ne bidne, znaci da me je smako moderator. mada moram reci, ako je forumas godine, visestruki povratnik u nedjelu (kloniranje) onda imam pravo i ja. (inace nista protiv kema, momak je raja )