joj francuz... ima sutra da francuza koji radi sa mnom napucamŽenski Dr.Med wrote:[
Odlicna ideja
Oni nehluhisti sa x-factora Jedward drugi favorit takmicenja
Moderator: _BataZiv_0809
joj francuz... ima sutra da francuza koji radi sa mnom napucamŽenski Dr.Med wrote:[
nisu BAD mozda su GEYVitezanin wrote:Irci nisu tako bad.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
siki_sa wrote:nisu BAD mozda su GEYVitezanin wrote:Irci nisu tako bad.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ga ga u la laVitezanin wrote:Irci nisu tako bad.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
siki_sa wrote:Hajmo raja provaliti suplju da je Dino Gey ili Mahir ili Pusko nije bitno, mozda tako pobjedimo![]()
![]()
![]()
![]()
Kao prvo oni su braca blizanci, kao drugo pogledajte clip koji sam postavio kazu da zele da budu u show-businessu da bi mogli maznuti djevojke popur Cheryl Cole (bivsa Ashlijeva hanumasiki_sa wrote:nisu BAD mozda su GEYVitezanin wrote:Irci nisu tako bad.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ladyblue18 wrote:Ga ga u la laVitezanin wrote:Irci nisu tako bad.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a pobijedit ce samo zato jer furaju GaGa stil.
Sve perverzije na Eurosongu dolaze u obzirEdin H. wrote:Kao prvo oni su braca blizanci, kao drugo pogledajte clip koji sam postavio kazu da zele da budu u show-businessu da bi mogli maznuti djevojke popur Cheryl Cole (bivsa Ashlijeva hanumasiki_sa wrote:nisu BAD mozda su GEYVitezanin wrote:Irci nisu tako bad.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
).
Ali najvaznije pod tri poslusajte audiciju
Not My Idea wrote:Osim Dine![]()
, meni su super Gruzija i Moldavija
To bi objasnilo i Dininu neobjašnjivu vezanost za Mahira, kao i pogled koji je uputio Hariju na 3:29 spota za pjesmu "Dabogda"siki_sa wrote:Hajmo raja provaliti suplju da je Dino Gey ili Mahir ili Pusko nije bitno, mozda tako pobjedimo![]()
![]()
![]()
![]()
HEHEHEHE, dobarPera Trta wrote:To bi objasnilo i Dininu neobjašnjivu vezanost za Mahira, kao i pogled koji je uputio Hariju na 3:29 spota za pjesmu "Dabogda"siki_sa wrote:Hajmo raja provaliti suplju da je Dino Gey ili Mahir ili Pusko nije bitno, mozda tako pobjedimo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako ce pjevati na nasem "oooooooooo ljubav oooooo tvojaaaaaaaaaa ljubav u premotaaaaaaavanju u unaaaaazadddddddluciferino wrote:Fina melodijica Dinina, al me ubi engleski. Mogao je komotno na nashem, sta bi mu falilo?
Ma i to sto velish , ali ja ga ionako ne kontam, a mogao bi se text uskladiti, ne mora biti bukvally prevedeno.just principe wrote:kako ce pjevati na nasem "oooooooooo ljubav oooooo tvojaaaaaaaaaa ljubav u premotaaaaaaavanju u unaaaaazadddddddluciferino wrote:Fina melodijica Dinina, al me ubi engleski. Mogao je komotno na nashem, sta bi mu falilo?![]()
ne ide nikako
JELO.smoki_choko wrote:kako SITO prevesti na bosanski
mene ono handred more rizons vajluciferino wrote:ma mene vishe brine ono "multiplied"![]()
Al zadnji dio pjesmice extra zvuci