Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Abacija
#2301 Re: Edin Džeko...
Vidimo se za 2 sedmice @chmoljo.
-
missko
#2302 Re: Edin Džeko...
Hoce , ima ih i gorih od njega i to mu je srecaJack Be Nimble wrote:Hoce li dobiti Dzeko sansu na Vembliju?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2303 Re: Edin Džeko...
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “loše se kladio”
» abacija
-
bosanska senzacija
#2304 Re: Edin Džeko...
Hoće oko 80 minute kad budu ganjali izjednačenje.Jack Be Nimble wrote:Hoce li dobiti Dzeko sansu na Vembliju?
-
Ripicipi
-
naeS
#2306 Re: Edin Džeko...
trcicu trceci wrote:http://atdhenet.tv/37187/watch-manchest ... -tottenhamdzemmo wrote:ima li neko link da ne zapinje
hvala na linku !!
- ultima_palabra
#2307 Re: Edin Džeko...
Ono kontakata s loptom što je imao je bilo klasa... ali ljudi, on je nespreman do bola
U njemu prepoznam samog sebe na terminu kad se prejedem prije toga 
- Edin H.
#2308 Re: Edin Džeko...
Ogreba se Modric za Dzekin dres 
- USAblues
#2309 Re: Edin Džeko...
Chmoljo wrote:eto sad, izofiropa Silva ko veliki maloprije fuli cijelu loptu
al da je otišla van stadiona, bogami jest...
ko se sjeća Duška Dugouška - "Lopta je vrišteći napustila stadion..."
- Edin H.
#2310 Re: Edin Džeko...
Chmoljo wrote:![]()
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “loše se kladio”
» abacija
- Zmijuga loma
#2311 Re: Edin Džeko...
Za onakve šuteve treba odbijati od plate.Chmoljo wrote:hoćel neko sa mnom do Engleske, da uhvatimo onu loptu u padu što je Džeko odalami?
- bingov buraz
#2312 Re: Edin Džeko...
Solidno!
Odavno ne vidjeh beskorisnijeg igraca od onog Johnsona
biva krilo neko igra,sa druge strane Micah je beton igrac.
Kad se spominje Modric nije los,u rangu Silve,samo sto Silva zabija i asistira
ali da ne budem do kraja kvaran ima tu i do postavke igre.
Odavno ne vidjeh beskorisnijeg igraca od onog Johnsona
Kad se spominje Modric nije los,u rangu Silve,samo sto Silva zabija i asistira
ali da ne budem do kraja kvaran ima tu i do postavke igre.
Last edited by bingov buraz on 10/05/2011 22:53, edited 2 times in total.
- Chmoljo
#2313 Re: Edin Džeko...
ne znam, i meni je to sve očitije. a mensečini da ima tu i psihologije...ultima_palabra wrote:Ono kontakata s loptom što je imao je bilo klasa... ali ljudi, on je nespreman do bolaU njemu prepoznam samog sebe na terminu kad se prejedem prije toga
po ovom viđenom večeras, Džeki je trenutno najveća kočnica u njegovoj glavi. koliko bi tome mogle pridonijeti kompletne pripreme sa ekipom naljeto i eventualni odlazak Teveza, ostaje nam da vidimo...
- Zmijuga loma
#2314 Re: Edin Džeko...
Slab Johnson. Yaya mu u par navrata pokaza kako se probija bok.
- Chmoljo
#2315 Re: Edin Džeko...
majoriziraćemo mi njega, kad-tad. garantujem ti!Edin H. wrote:Ogreba se Modric za Dzekin dres
a onaj Ćorluka... ko da je Hercegovac.
- Magarece_godine
#2316 Re: Edin Džeko...
Jel engleska liga fakat takva da Edin djeluje fizicki nespremno ili je on fakat nespreman... . U Svabiji je raznosio protivnicke igrace u duelima, ovdje nista ... Doduse, vidi se klasa i ova vecerasnja predstava je pristojna ... Kako god, bolji je od Balotelija, ako nista ono zbog vracanja u odbranu...
- Mali_Vuk
#2317 Re: Edin Džeko...
Ćorluka je hercegovac_praviChmoljo wrote:
a onaj Ćorluka... ko da je Hercegovac.![]()
![]()
![]()
"Đekson, iliti dijamant", večeras i više nego solidan. Doće to na svoje
-
Zux
#2318 Re: Edin Džeko...
Dzeko je vrlo solidno odigrao prvo poluvrijeme, promasio je onu sansu, tacnije sutnuo direktno u golmana, ali ipak je bio u trku i sutao "iz prve". U drugom je bio nesto losiji, ali i cijela ekipa je bila inertna i losa, dok Vieira nije malo ozivio vezni red. Koliko god pojedinci ismijavali njegovu igru i likovali sto nije dao go, engleski komentatori ga itekako hvale.
- ultima_palabra
#2319 Re: Edin Džeko...
Po meni je dosta prevazišao taj strah, bolje ulazi i u duele, odigrava iz prve bez frke... ali kad se brane samo se šetka, a i kad napadaju stoji u mjestu ako lopta nije bliže od 10 metara od njegaChmoljo wrote:ne znam, i meni je to sve očitije. a mensečini da ima tu i psihologije...ultima_palabra wrote:Ono kontakata s loptom što je imao je bilo klasa... ali ljudi, on je nespreman do bolaU njemu prepoznam samog sebe na terminu kad se prejedem prije toga
ja imam osjećaj da on još strepi kako će odigrati... nešto se ne sjećam je li ovakav bio kad je tek počinjao u Wolfu. u prvoj sezoni je zabio 7-8 golova kad je ulazio ko zamjena, ali sigurno nije imao teret cijene koju je klub platio za njega...
po ovom viđenom večeras, Džeki je trenutno najveća kočnica u njegovoj glavi. koliko bi tome mogle pridonijeti kompletne pripreme sa ekipom naljeto i eventualni odlazak Teveza, ostaje nam da vidimo...
Za ovu sezonu to objektivno nije mogao popraviti, ali bolje bi mu bilo da ljeto provede na onom Magathovom brdu u Wolfsburgu
- Chmoljo
#2320 Re: Edin Džeko...
i mene to jako nervira... par puta u prvom poluvremenu sam primjetio da Silva trči prema naprijed i gleda gdje je on... a on konstantno 'šetka'
ali definitivno je jači u duelu, i iskreno, ne znam je li ijedan izgubio
kad se sjetim samo kako je levatski prije gubio lopte, sada je bio strašno jak. baš onakav kakvog smo ga čekali da bude...
ali se vidjelo i da mu puno bolje paše igra sa pravim krilima. da je AJ odigrao upola dobro ko Silva prvo, bio Džekson još bolji i konkretniji... valjda mu je najviše potreban niz dobrih mečeva...
ali definitivno je jači u duelu, i iskreno, ne znam je li ijedan izgubio
ali se vidjelo i da mu puno bolje paše igra sa pravim krilima. da je AJ odigrao upola dobro ko Silva prvo, bio Džekson još bolji i konkretniji... valjda mu je najviše potreban niz dobrih mečeva...
- Simply_Red
#2321 Re: Edin Džeko...
citam na oficijelnoj stranici na FB, mnogo gube strpljenje navijaci sa njegovom igrom. i tacno govore da je previse spor za napadaca, medjutim pokusavam biti koliko toliko objektivan, i on mi ima najbolju kontrolu lopte, uposljava druge, jak je u duelu. jedino sto je pogrijesio su ona dva suta, ali eto citam komentare raje i ne izgleda mi da ga cijene ko kad je tek dosao 
- quasar
#2322 Re: Edin Džeko...
Vjerovatno bi par dobrih partija u kontinutetu i mozda jedan-dva gola, prelomili na pozitivu. Super je stvar sto ima onakvu podrsku sa tribina, samo da ne postanu nestrpljivi.
Imao je tri kiksa: onaj los sut preko tribina, i jednu poklonjenu loptu iz auta koju nije ustopao, i nekontrolisan for ispred sebe pred sesnaestercom u prvom poluvremenu, kada je mozda mogao i pucati, a htio medju dvojicom da prodje.
Medjutim, svakom igracu se na utakmici desi nekoliko takvih kikseva. Nije los, ali nije ni dobar, kakav bi trebao biti za tu platu. Pripreme, forma, samopouzdanje....
Imao je tri kiksa: onaj los sut preko tribina, i jednu poklonjenu loptu iz auta koju nije ustopao, i nekontrolisan for ispred sebe pred sesnaestercom u prvom poluvremenu, kada je mozda mogao i pucati, a htio medju dvojicom da prodje.
Medjutim, svakom igracu se na utakmici desi nekoliko takvih kikseva. Nije los, ali nije ni dobar, kakav bi trebao biti za tu platu. Pripreme, forma, samopouzdanje....
- Kinaski
#2323 Re: Edin Džeko...
Ajde nisu ni ostali nesto blistali , ne znam zasto su sve oci u njega uprte , se*u ti navijaci sitija. Dzeko je tata 
- smoki_choko
#2324 Re: Edin Džeko...
Dzeko najbolji na terenu

- moa
#2325 Re: Edin Džeko...
Dobar je navikava se na kontakt igru i krsnije ulazi u duele i borbu za loptu.
Treba jos da se ubrza i da josh slobodnije ide u kontakt, pa malo i slomljenog nosa
da hoda j.ebas ga igra se muski.
Treba jos da se ubrza i da josh slobodnije ide u kontakt, pa malo i slomljenog nosa
da hoda j.ebas ga igra se muski.