I to momački,a ako kojim slučajem je i ono preživio...kakavdanakneiskustvu wrote:suspect_zero wrote:Nešto ne vjerujem da je Guverner zagin'oimam osjećaj da je ona njegova upucala šetača koji je možda krenuo na Guvernera
![]()
....ženama je on kao Alfa mužjak, sjetite se koliko se Andrea ljepila za njegov lik
prosto ne mogu da mu odole
bljak ako ga nije upucala
zar ga michonne nije probola mačem?
The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- SmokingMan
#2301 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
-
kakavdanakneiskustvu
#2302 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
z1xter wrote:I to momački,a ako kojim slučajem je i ono preživio...kakavdanakneiskustvu wrote:suspect_zero wrote:Nešto ne vjerujem da je Guverner zagin'oimam osjećaj da je ona njegova upucala šetača koji je možda krenuo na Guvernera
![]()
....ženama je on kao Alfa mužjak, sjetite se koliko se Andrea ljepila za njegov lik
prosto ne mogu da mu odole
bljak ako ga nije upucala
zar ga michonne nije probola mačem?
je li ga jos ono neko ubo ili ranio ili se ja ne sjecam najbolje?
- SmokingMan
#2303 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma bili u klinču guverner strašni i Rick,koji je u tom momentu bio u podređenoj situaciji,taman da izdahne Rick,dok ga je strašni davio,Michonne u velikom ninja stilu se prišunja i zavuče mu sa leđa katanu,i to duboko,toliko duboko da mu je izašla bar pola metra sprijeda... 
-
SaPnA
#2304 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ranio ga je rik u onoj pucnjavi na pocetku
- vee-jay
#2305 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
guverner je mrtav i nece se vratiti. ne brinite, doci ce novi negativci... i pozitivci.
-
kakavdanakneiskustvu
#2306 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
SaPnA wrote:Ranio ga je rik u onoj pucnjavi na pocetku
ma ja,neko ga je okrznuo metkom
-
Dr_dre
#2307 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Michonne pravo kobna po guvernera,prvo mu probila oko pa onda chaplu
Btw,sa zadnjom epizodom se izaslo malo iz one letargije tako da ocekujem da ce buduce epizode biti dosta zanimljivije.
Btw,sa zadnjom epizodom se izaslo malo iz one letargije tako da ocekujem da ce buduce epizode biti dosta zanimljivije.
- vee-jay
#2308 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
kako bilo ko, ko poznaje ovu seriju, moze ovo napisatiDr_dre wrote:Michonne pravo kobna po guvernera,prvo mu probila oko pa onda chaplu![]()
- VenomousV
#2309 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
prvo, sta kenjate oko spoilera, spoileri su stvari iz stripa, ako je epizoda izasla vise nije spoiler
ja nisam od sigurno mjesec dana ulazila na temu jer nisam pogledala sve epizode, u prevodu: ako nisi pogledao/la posljednju emitovanu epizodu kojeg klinca ulazis na temu i kenjas za spoilere?
drugo, moj komentar na posljednju epizodu: o'licna!
ne komentarisem cesto naglas kada nesto gledam ali ovaj put mislim da su me komsije cule
prizivala sam michonne da rokne ono govno, htjela sam da ga dokrajci ali mislim da ga je ostavila na zivotu da se pati i da ga pojedu walkeri
kad je ona curica upucala lijepu lezbu i ciku sa njom vrisnula sam: to mala!
itd itd
helem, prvih 7 epizoda ove sezone je bilo kao prosjecna epizoda TWD sto ce reci: tek u posljednjoj ep nesto bitno i cliff hanger
i da, judith ne moze biti mrtva, znaci to bi bilo katastrofa za seriju jer bi samo gledali porodicu grimes kako tuguje
ja nisam od sigurno mjesec dana ulazila na temu jer nisam pogledala sve epizode, u prevodu: ako nisi pogledao/la posljednju emitovanu epizodu kojeg klinca ulazis na temu i kenjas za spoilere?
drugo, moj komentar na posljednju epizodu: o'licna!
ne komentarisem cesto naglas kada nesto gledam ali ovaj put mislim da su me komsije cule
prizivala sam michonne da rokne ono govno, htjela sam da ga dokrajci ali mislim da ga je ostavila na zivotu da se pati i da ga pojedu walkeri
kad je ona curica upucala lijepu lezbu i ciku sa njom vrisnula sam: to mala!
itd itd
helem, prvih 7 epizoda ove sezone je bilo kao prosjecna epizoda TWD sto ce reci: tek u posljednjoj ep nesto bitno i cliff hanger
i da, judith ne moze biti mrtva, znaci to bi bilo katastrofa za seriju jer bi samo gledali porodicu grimes kako tuguje
- ExNihilo
#2310 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Realno, Rick bi prvi popušio metak u čelenku u onakvoj situaciji.
Frajer stoji metar od 50 ljudi s rafalima, a oni gađaju gore tornjeve. 
-
suspect_zero
#2311 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
vee-jay wrote:guverner je mrtav i nece se vratiti. ne brinite, doci ce novi negativci... i pozitivci.
Amin!
- Zatamnjena stakla
#2312 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Hoće l' iz zatvora jebo ih on da počnem gledat'?
-
suspect_zero
#2313 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Zatamnjena stakla wrote:Hoće l' iz zatvora jebo ih on da počnem gledat'?
Onda počni od februara, nema više zatvora.
- Zatamnjena stakla
#2314 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dosadili i Bogu i narodu.
- Jack Be Nimble
#2315 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Takodjer Daryl je trebao reci jednima da imaju guvernera na nisanu a drugima onoga na tenku.ExNihilo wrote:Realno, Rick bi prvi popušio metak u čelenku u onakvoj situaciji.Frajer stoji metar od 50 ljudi s rafalima, a oni gađaju gore tornjeve.
- ExNihilo
#2316 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Da. Što je najgore, onaj glupi malac je držao na nišanu Guvernera, a Daryl mu viče "neka te"Jack Be Nimble wrote:Takodjer Daryl je trebao reci jednima da imaju guvernera na nisanu a drugima onoga na tenku.ExNihilo wrote:Realno, Rick bi prvi popušio metak u čelenku u onakvoj situaciji.Frajer stoji metar od 50 ljudi s rafalima, a oni gađaju gore tornjeve.
-
kakavdanakneiskustvu
#2317 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ExNihilo wrote:Realno, Rick bi prvi popušio metak u čelenku u onakvoj situaciji.Frajer stoji metar od 50 ljudi s rafalima, a oni gađaju gore tornjeve.
ma ja bolan,niđe veze,malo ko fol ranjen samo
-
brain bubbles
#2318 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
po navici svakog ponedjeljka gulim novu epizodu, danas mi je trebalo vremena da se sjetim februara 
- House
#2319 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nema Walking Dead 
-
splinter
- House
#2321 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
pffffff do februara ko ziv ko mrtav
crnjak
- salatu
#2322 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
jest i jaka serija GOT je dobar al mi je ova prirasla srcu pravo.. Jedva čekam da vidim gdje će sada boraviti
-
zamzija
#2323 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Brkooo wrote:Stripovski spojlerSaPnA wrote:ouuuu shi*![]()
![]()
Predobra epizoda, jedva cekam februar![]()
Ne vjerujem da ce se raspasti na nekoliko grupica, bit ce nesto kao ono kad su pobjegli sa farme.
Sta mislite koja im je sledeca baza, kako dalje ide u stripu?![]()
U stripu nabasaju na veliki kamp u predgradju Washingtona + pridruzi im se vojni jedan veteran, neka latino treba na fazon Lare Croft i jedan naucnik![]()
OVo nije samo stripovski spoiler ovo su najavili za drugi dio četvrte sezone, pojaviće se 3 nova lika, baš ta koja opisuješ....http://www.wetpaint.com/walking-dead/ar ... -explosive
- DanteX
#2324 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Koga interesuje, u Striparnici se mogu kupit Walking Dead stripovi pod nazivom "Okruženi mrtvima" (ili tako nekako).
-
bull21
#2325 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Tooooooooo, Sgt. Bull u novoj seriji.
Ne bi valjala serija da njega nema da glumi