Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2301 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Aha, evo ga. Izvinjavam se na nepaznji. :thumbup:
Jako dobar. ;-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2302 Re: Horde Zla

Post by Velkoski »

Butmiran wrote:Je l' naša il' je Švabica? :D
Ma ja znam samo jedno naše žensko koje slika i snima, ova Toddova mora bit' Švabica :D

@libero

Hvala :oops: Bit će još nešto, tona materijala..
zlaataan

#2303 Re: Horde Zla

Post by zlaataan »

Dammme wrote:Na ovakvo sranje od priče čovjek ne može biti ravnodušan. Čuj vuk ovo, vuk ono. Frajer hladnokrvno prislonio savladanom momku pištolj na glavu i rokno ga i to u njegovoj kafani.
Odavati počast UBICI, a tražiti da se Vedranov ubica kazni je krajnje licemjerstvo.
Boli mene neka stvar kome je Ćelo bio heroj, a kome nije. Rat i ova situacija se ne mogu poistovjetiti ni po čemu.

Onaj transparent je SRAMOTA ZA SVAKOG NORMALNOG NAVIJAČA SARAJEVA i pitaću vas koji pravdate ovaj idiotizam:
Kako se osjećala porodica Amara Mistrića kada su vidjeli ovaj transparent?

Ne pada mi na pamet da pametujem nekome na Sjeveru kako će voditi tribinu, ali je problem u tome što je taj transparent BRUKA ZA SVE NAVIJAČE SARAJEVA i iz tog razloga se tiče i onih koji nisu na Sjeveru.

Ovo je jedina (vrlo glupa i jeftina) mrlja na sinoć FENOMENALNO izdanje Sjevera. Za koreografiju i navijanje i kada smo gubili i nakon utakmice, može se reći samo: SVAKA ČAST MOMCI.

Gore navedeni propust se može ispraviti ako ima dobre volje, ali kao što rekoh nisam na Sjeveru i neću da pametujem o vođenju tribine.

P.S. Je.i ga @Libero neko drugi je pokrenuo priču, a ne mogu ostati ravnodušan na pravdanje sranja.
Potpis.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2304 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Sad pogledah ovaj video klip navijanja, kako smo himnu na pocetku otpjevali :shock: ....da se najezis :D
jalijas74

#2305 Re: Horde Zla

Post by jalijas74 »

-LIBERO- wrote:Sad pogledah ovaj video klip navijanja, kako smo himnu na pocetku otpjevali :shock: ....da se najezis :D
Hocu i ja da vidim taj klip, gdje ima ?
Butmiran

#2306 Re: Horde Zla

Post by Butmiran »

Ali opet je sjever brzao dok su se pjevali Divovi.
todd_smith

#2307 Re: Horde Zla

Post by todd_smith »

Dobra k`o dobar dan. Ali ona plava iz Norveske je i dalje najbolja!!
Butmiran

#2308 Re: Horde Zla

Post by Butmiran »

todd_smith wrote:
Dobra k`o dobar dan. Ali ona plava iz Norveske je i dalje najbolja!!
Najbolja je ona voditeljica, znaš na koju mislim. :P :D

i Norvežanka je ekstra. :D
todd_smith

#2309 Re: Horde Zla

Post by todd_smith »

Norvezanka k`o da je nasa. Uzela i nosi kameru i opremu, lik pored nje seta i prica joj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pinokio04

#2310 Re: Horde Zla

Post by pinokio04 »

Da se vratimo ljepotici koreografiji

Koliko inače raje je učestvovalo u pripremanju koreografije, koliko traje vremenski da se sve ono stavi u kese, polijepi 5.200 papira...
Koliko ih recimo lijepi na dan utakmice te,papire
Koliko love je potrebno za nešto onako
Koliko vremena je trebalo, jer valja i onaj trans helccome to sarajevo napisat kupit, farbat, pa onaj kostur umsredini tribine isto, mislim to je sigurno dosta novca vremena i lljudi u pogonu, ali se isplati nema šta
Čisto informativno kako se kreće
:)

Sent from my baypas mashyne
-LIBERO-
Čiča Gliša

#2311 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

jalijas74 wrote:
-LIBERO- wrote:Sad pogledah ovaj video klip navijanja, kako smo himnu na pocetku otpjevali :shock: ....da se najezis :D
Hocu i ja da vidim taj klip, gdje ima ?
Ovaj iznad link, sport033, na pocetku klipa. Jeza. :D
Dino777

#2312 Re: Horde Zla

Post by Dino777 »

pinokio04 wrote:Da se vratimo ljepotici koreografiji

Koliko inače raje je učestvovalo u pripremanju koreografije, koliko traje vremenski da se sve ono stavi u kese, polijepi 5.200 papira...
Koliko ih recimo lijepi na dan utakmice te,papire
Koliko love je potrebno za nešto onako
Koliko vremena je trebalo, jer valja i onaj trans helccome to sarajevo napisat kupit, farbat, pa onaj kostur umsredini tribine isto, mislim to je sigurno dosta novca vremena i lljudi u pogonu, ali se isplati nema šta
Čisto informativno kako se kreće
:)

Sent from my baypas mashyne
5800 mislim da je bilo i mene ovo zanima :D
lastresort13

#2313 Re: Horde Zla

Post by lastresort13 »

F&N wrote:Vuk je bio prije jedan od vidjenjih ljudi na sjeveru. Momak koji je svojevremeno i vodio navijanje. Svi koji su ikad bili s njima na stadionu, u busu na nekom gostovanje, u belaju, ce reci da je bio mangup, saljivdzija, veliki zaljubljenik u Sarajevo, rodjeni vodja...

To sta je Vuk uradio mimo stadiona u svom privatnom zivotu je njegova stvar i on za to odgovara. Mada cu vam samo reci da nije sve onako kako je pisalo u novinama i kako se plasiralo u medijima, pritisak javnosti je bio prevelik i sudija nije ni pomislilo da uzme u obzir neke dokaze, no necu o tome dalje nebitno je sada...

Ja ne stojim iza parole, ali cu reci da mi je Vuk bio i bice uvijek draga osoba. To sto je on ubio covjeka u obracunu medjusobnom, odgovara za to. To je njegova stvar. To je njegov idiotluk u koji je sam sebe doveo. No to kao prvo nije bilo dio tribine, hordi, stadiona. Ovdje je Vuku odato priznanje, barem ja to tako vidim, za ono STA JE ON BIO I STA JE ZNACIO SJEVERU.

Pitajte ratne kolege sta misle o Ismetu Ćeli? Isti slucaj.
Bravo, nema se sta dodati. Mnogi su licemjerni po ovom pitanju, a u istoj situaciji bi isto odreagovali. Eto svi bi se prijatelja i rodbine da su pocinili neko krivicno djeli, bi, da ne govorim kad
strong69

#2314 Re: Horde Zla

Post by strong69 »

Ne serite. Jebo vas Vuk. Kako vas nije sramota vise?
jalijas74

#2315 Re: Horde Zla

Post by jalijas74 »

nego treba ove sto podrzavaju ubicu izbaciti
strong69

#2316 Re: Horde Zla

Post by strong69 »

Ovu temu treba zakljucati i obrisati. Lakse bi mi bilo da ne znam kakvih idiota oko mene ima.
north

#2317 Re: Horde Zla

Post by north »

Ne, nego treba moderator podvući crtu i reći ko prvi potegne priču oko tog delegata da će biti banovan pa nek se žali ombdusmenima...HZ će uvijek biti ponos sviju nas, i ne može ga grupica ma koliko brojala članova koji toga delegata veličaju samo zato jer su bili dobri sa njim ukaljati sa nekim debilnim transparentom...ta grupa za tri godine bilježi 30 godina postojanja, sila je to i niko se neće i ne smije posrati niti kaljati ugled jedne takve respektabilne navijačke grupe...niko nema monopol nad HZ jer će uvije biti smjena generacija, baš kao što je ova zamijenila onu poslijeratnu, ta onu prije ratnu, tako će opet kroz koju godinu neka nova zamijeniti ovu sadašnju, ali HZ aBd kao i Sarajevo ostaju vječne...Dakle, Libero, Charuga, burek ili ko već zaustavite ovu priču oko mamlaza i pustite da se diskutuje oko HZ i ništa više...

Što više gledam onu koreografiju, sve više sam oduševljen...ODLIČNO izvedeno uz perfektno navijanje cijelo poluvrijeme :izet: ..u drugom slabije, ali i tada je blo odličnih momenata :thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#2318 Re: Horde Zla

Post by Charuga »

north wrote:Dakle, Libero, Charuga, burek ili ko već zaustavite ovu priču oko mamlaza i pustite da se diskutuje oko HZ i ništa više...
Libero je zadužen za ovu temu. Ni meni se nije svidjela priča ali čekam da on prvi reaguje, da ne bude poslije kako sam nekoga banovao jer navija za Sarajevo.

P.S. Manite se priče o Vuku, bolje je za sve!
Silent.Hunter

#2319 Re: Horde Zla

Post by Silent.Hunter »

Truba 8-)
jalijas74

#2320 Re: Horde Zla

Post by jalijas74 »

Silent.Hunter wrote:Truba 8-)
Mislis ono: jedan spica, drugi ... :)

Ako je ovo drugo mene je ocarala, tako mi je legla malo je reci.
Silent.Hunter

#2321 Re: Horde Zla

Post by Silent.Hunter »

jalijas74 wrote:
Silent.Hunter wrote:Truba 8-)
Mislis ono: jedan spica, drugi ... :)

Ako je ovo drugo mene je ocarala, tako mi je legla malo je reci.
To drugo, normalno. Neka trube, baš je špica kada je truba tu. :D
Bezveze se kvari atmosfera. Trebali su admini sankcionisati ovo ali nema veze.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#2322 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

North predlozio, mada sam i sam vec to pisao, istina bez crvenih slova :D , Charuga aminov'o, ja podrzao.

Povlacimo crtu, nema vise o toj paroli, i kontra i pro cijele te price.

CRTA

Iza ovoga, sve vezano za tu temu ce biti brisano, il' na drugi nacin sankcionisano.

Hvala
jalijas74

#2323 Re: Horde Zla

Post by jalijas74 »

Silent.Hunter wrote:To drugo, normalno. Neka trube, baš je špica kada je truba tu. :D
Dobro si nama je sa tubom spica bez obzira sto su oni truba :)
Ali culo se da momak koji svira ima strasnu tremu on zna da odsvira malo zastane na tren pa nastavi ocito da mu nije bilo lako imati onakav koncert. Treba momka odvesti na pice maksuz fakat je bio odlican ako uzmes u obzir cijelu situaciju.
todd_smith

#2324 Re: Horde Zla

Post by todd_smith »

Ja sam primijetio da je samo 1 zajeb`o i to pred kraj, kontao umorio se vise covjek :mrgreen:
north

#2325 Re: Horde Zla

Post by north »

Evo ga i na youtube danas postavljeno...https://www.youtube.com/watch?v=KE3U5jxQup4

...trebalo bi pustiti komentare ispod da vidimo šta svijet misli o ovome :oops: ...vjerujem da će ovaj klip dobaciti do šestocifrenog broja pregleda :oops:
Post Reply