odesveuhonduras wrote:metrošvabe jarane, u pravu si, sve neke fancy frizurice, nema ništa dok brčine ne počnu puštati opet
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- simonese
#2301 Re: FC Bayern Munchen
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#2302 Re: FC Bayern Munchen
eno Blatter predlaže da se nađe novo riješenje umjesto penala. Mora da je Franzie bio neutješan nakon što je Bayern izgubio prve penale ikad... naravno, Franzie bi bio na čelu grupe koja bi donijela riješenje
koja gomila nehljebovića i penetratora ljudskih mozgova, to je nevjerovatno.. naša politička šestorka su evlije za ovu bandu
koja gomila nehljebovića i penetratora ljudskih mozgova, to je nevjerovatno.. naša politička šestorka su evlije za ovu bandu
- Riddle
#2303 Re: FC Bayern Munchen
Kunem se da ne bi rijeci o ovome bilo da je Bayern pobijedio. Penali su sad odjednom tragedija. A sta su dosad bili, klaune jedan? Ne mogu docekati dan kad ce ovaj lik napustiti fudbal.
-
missko
#2304 Re: FC Bayern Munchen
Dobri su penali kad Bayern izbaci Reala na penale
Ja bih radije da ukinu onu vrijednost gola datog na strani vise od domaceg
Ja bih radije da ukinu onu vrijednost gola datog na strani vise od domaceg
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#2305 Re: FC Bayern Munchen
+1Ja bih radije da ukinu onu vrijednost gola datog na strani vise od domaceg
to pravilo je ubilo zanimljivost više utakmica nego što će penali ikad izazvati tuge kod poraženih. Masu puta je dvooj završen pola sata prije kraja nakon što ekipa ubode gostujući gol.
- madtv
#2306 Re: FC Bayern Munchen
ma dobri su penali
sta treba da igraci pocrkaju na terenu igrajuci
-
missko
#2307 Re: FC Bayern Munchen
Poznavajuci ove demagoge iz UEFE, ukinuli bi penale pa bi odlucilo na kraju koje izveo vise kornera ili opucao vise puta po golu ili ne daj boze ko je imao veci posjed loptemadtv wrote:ma dobri su penali![]()
Imam i ja nekih ideja dobrih, ja bih ukinuo osim gostujuceg gola, i to da kad lopta jednom predje centar da se ne smije vratiti kao u kosarci. Nije bilo tako davno kad su ukinuli da se ne smije vratiti lopta golmanu pa ovo s centrom bi po slijedu desavanja bilo i logicno.
- BHF_Manijak
#2308 Re: FC Bayern Munchen
Pa Bekcnebauer je vec na celu radne komisije FIFA-e a ne bi bio tu tek postavljen, Opet neupuceno pises, samo da bi se nesto napisalo.odesveuhonduras wrote:eno Blatter predlaže da se nađe novo riješenje umjesto penala. Mora da je Franzie bio neutješan nakon što je Bayern izgubio prve penale ikad... naravno, Franzie bi bio na čelu grupe koja bi donijela riješenje
- odesveuhonduras
#2309 Re: FC Bayern Munchen
Nije je pokrenuo Beckenbauer al jest ovaj uvlakač čim je Beckenbauerov tim izgubio prve penale u historiji... odjednom je fudbal tragedija i drama kad se završi na penale (Blatterove riječi).BHF_Manijak wrote:Pa Bekcnebauer je vec na celu radne komisije FIFA-e a ne bi bio tu tek postavljen, Opet neupuceno pises, samo da bi se nesto napisalo. :odesveuhonduras wrote:eno Blatter predlaže da se nađe novo riješenje umjesto penala. Mora da je Franzie bio neutješan nakon što je Bayern izgubio prve penale ikad... naravno, Franzie bi bio na čelu grupe koja bi donijela riješenje
roll: Beckenbauer nije ni pokrenuo tu pricu, uostalom i sto bi kad su Svabe kraljevi penala!
Jedina utjeha mi je što vjerujem da se papak ovdje samo uvlači Backenbaueru jer kažu da nešto nisu udobro njih dva, pa da od ove gluposti neće biti ništa.
- BHF_Manijak
#2310 Re: FC Bayern Munchen
Naravno da nema, zasto bi se ukidalo nesto sto je sto godina tu. Pa nece igrati valjda utakmicu dok ne padne gol, pusti Blattera ba.
I nije ovo prvi poraz Svaba na penale, znaju i oni tako ispasti majka ga ubila, jest da cesce prodju nego sto ispadnu, ali i oni su ljudi.
Sto se Beckenbauera tice, to je jedan gospodin, covjek je odmah nako finala reko da je Bayern sam sebi kriv i da su i prije samih penala trebali 3 a ne 1 gol dati, sami pali sami se ubili. Covjek nije spomeno nesrecu ili nesto slicno.
I nije ovo prvi poraz Svaba na penale, znaju i oni tako ispasti majka ga ubila, jest da cesce prodju nego sto ispadnu, ali i oni su ljudi.
Sto se Beckenbauera tice, to je jedan gospodin, covjek je odmah nako finala reko da je Bayern sam sebi kriv i da su i prije samih penala trebali 3 a ne 1 gol dati, sami pali sami se ubili. Covjek nije spomeno nesrecu ili nesto slicno.
- ivan_ch
#2311 Re: FC Bayern Munchen
FC Bayern Munchen najjaci!
- neo7
#2312 Re: FC Bayern Munchen
Poslije Borusijeeeeee!!!ivan_ch wrote:FC Bayern Munchen najjaci!
-
missko
#2313 Re: FC Bayern Munchen
Bio prije ove dvije susne godine bez ikakvog trofejaivan_ch wrote:FC Bayern Munchen najjaci!
- madtv
#2314 Re: FC Bayern Munchen
jaki na rijecimamissko wrote:Bio prije ove dvije susne godine bez ikakvog trofejaivan_ch wrote:FC Bayern Munchen najjaci!
- citadela
#2315 Re: FC Bayern Munchen
I Celzijaneo7 wrote:Poslije Borusijeeeeee!!!ivan_ch wrote:FC Bayern Munchen najjaci!
- Nogatrans
#2316 Re: FC Bayern Munchen
Pizzaro odlican igrac za klupi,al uvjeren sam dobro ce on ugroziti i Gomeza i ovog drugog fol top napdaca.. 
- Nogatrans
#2318 Re: FC Bayern Munchen
A sto je jak ovaj BVB blok u Njemackoj reprezentaciji ubise ih Švicarci.. Nema reprezentacije dok igraci Bayerna ne dodju...

- ala7
#2319 Re: FC Bayern Munchen
Bas nista bez Bayernovih igraca. Eto vam vas BVB 
- Logovan
#2320 Re: FC Bayern Munchen
Što se ti ofirno tješiš.Nogatrans wrote:A sto je jak ovaj BVB blok u Njemackoj reprezentaciji ubise ih Švicarci.. Nema reprezentacije dok igraci Bayerna ne dodju...![]()
- simonese
- ledeni_caj
#2322 Re: FC Bayern Munchen
Posto se sve vise Dzeko spominje, da li to znaci da se napokon razmislja o taktici sa 2 napadaca? Ne vjerujem da bi ga doveli pa da Gomez sjedi na klupi, ili toliku lovu izvaliti pa da Dzekson grije klupu. Ipak oni nisu City.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2323 Re: FC Bayern Munchen
Dzeko i Gomez ne bi mogli igrati zajedno. Mislim bi, ali bi to bilo samoubistvo za trenera.ledeni_caj wrote:Posto se sve vise Dzeko spominje, da li to znaci da se napokon razmislja o taktici sa 2 napadaca? Ne vjerujem da bi ga doveli pa da Gomez sjedi na klupi, ili toliku lovu izvaliti pa da Dzekson grije klupu. Ipak oni nisu City.
- ultima_palabra
#2324 Re: FC Bayern Munchen
Možda i bi, ali onaj stari pokretljivi Džeko iz Wolfsburga koji je mogao igrati u paru sa Grafiteom. Ovaj sad nabildani i usporeni Džeko kakvim ga je City napravio, ne.Tomahawk11 wrote:Dzeko i Gomez ne bi mogli igrati zajedno. Mislim bi, ali bi to bilo samoubistvo za trenera.ledeni_caj wrote:Posto se sve vise Dzeko spominje, da li to znaci da se napokon razmislja o taktici sa 2 napadaca? Ne vjerujem da bi ga doveli pa da Gomez sjedi na klupi, ili toliku lovu izvaliti pa da Dzekson grije klupu. Ipak oni nisu City.
- vicious
#2325 Re: FC Bayern Munchen
Opet Bild... i još piše da Džeko košta 25 miliona, a vala čisto sumnjam da bi ga City pustio za toliko manje nego što su ga platili.