Televizija OBN
Moderator: anex
-
Iker C
#2301 Re: Televizija OBN
Hajd što je Hadžić otišao kao novinar već se pola RS predstavilo kao novinari.
- Logovan
#2302 Re: Televizija OBN
HahahahSkyLimit wrote:Izgledao i kolega Hadžić se ogrebao o novinarskom boravku u Katru koje finansira sam domaćin.
I tako je on nafato francuskog beka Fernandeza i pita ga šta misli o reprezentaciji BiH. Čovjek mu se onako iznenađeno nasmija u facu i reče da iskreno nema pojma.
Kolega Hadžić se skupio ko popišan, a i treba mu kad postavlja glupa pitanja. Da smo barem u grupi sa Francuskom, barem bi imalo smisla.
To bi bilo kao da neko pita Terzića šta misli o reprezentaciji Čilea.
- daky585
- oldtajmer
-
StupskaBitanga
#2305 Re: Televizija OBN
odavno smo mi postali nadrealni
- OldMayor
#2307 Re: Televizija OBN
Gledao sam baš ovu emisiju, pa to je stvarno jadno od OBN-a. Fuj.
Doveli nekoliko porodica i sad te porodice se takmice koja ce biti sto jadnija. Nevjerovatno cija god da je ideja. I sta ce ti jadni ljudi, cim dobije mikrofon odmah u plač i jadikuje, jer to je poenta ko će biti što jadniji...
Užas.
Isto nesto radi i Hayat.
I sto je najgore ufurali su se u to da oni fakat pomazu ljudima.

Doveli nekoliko porodica i sad te porodice se takmice koja ce biti sto jadnija. Nevjerovatno cija god da je ideja. I sta ce ti jadni ljudi, cim dobije mikrofon odmah u plač i jadikuje, jer to je poenta ko će biti što jadniji...
Užas.
Isto nesto radi i Hayat.
I sto je najgore ufurali su se u to da oni fakat pomazu ljudima.
- jazzer
#2308 Re: Televizija OBN
Nesto najodvratnije sto sam imao priliku gledati na Tvu.
Prije sedmicu ili dvije, gosti su majka i dijete, bolesni momak.
I prvo majka prica kako nemaju sta da jedu, iskljucili im struju, nemaju drva, hladno im,
zive u nekoj neuslovnoj garsonjeri, kako svaki obrok za koji se snadju podijele na dva dijela, nemaju lijekove za dijete..da
ti srce pukne od toge. A onda ona kuja isto pitanje postavlja tom mladicu i on opet isprica sve ono
sto mu je i majka koji minut ranije pricala. Uzas. Kao da je ta emisija najbolesniji reallity show na svijetu.
Ljudi su ionako ponizeni i jako tesko zive pa ih se nije moralo staviti pred kameru sa svojim pricama,
ne bi li tako dobili kucu.
I ko dobija kucu? Koji su kriteriji? Sto teze i jadnije to bolje. Je l to?
Ko vise place ili ima manje da pojede? Ko ima bolesnije dijete u neuslovnijem stanu?
Nadam se da ce svi oni koji su ovu emisiju osmislili, radili ili je na bilo koji nacin oblikovali,
biti gosti iste takve.
Prije sedmicu ili dvije, gosti su majka i dijete, bolesni momak.
I prvo majka prica kako nemaju sta da jedu, iskljucili im struju, nemaju drva, hladno im,
zive u nekoj neuslovnoj garsonjeri, kako svaki obrok za koji se snadju podijele na dva dijela, nemaju lijekove za dijete..da
ti srce pukne od toge. A onda ona kuja isto pitanje postavlja tom mladicu i on opet isprica sve ono
sto mu je i majka koji minut ranije pricala. Uzas. Kao da je ta emisija najbolesniji reallity show na svijetu.
Ljudi su ionako ponizeni i jako tesko zive pa ih se nije moralo staviti pred kameru sa svojim pricama,
ne bi li tako dobili kucu.
I ko dobija kucu? Koji su kriteriji? Sto teze i jadnije to bolje. Je l to?
Ko vise place ili ima manje da pojede? Ko ima bolesnije dijete u neuslovnijem stanu?
Nadam se da ce svi oni koji su ovu emisiju osmislili, radili ili je na bilo koji nacin oblikovali,
biti gosti iste takve.
-
Korisničkoime
#2309 Re: Televizija OBN
Iskreno odavno sam osjetio potrebu da negdje hebem mater i onoj voditeljici i ženama ambasadora i svakome na bilo koji način uključenim u tu emisiju osim naravno ljudi koji se eto natječu za tu kuću.daky585 wrote:Sve je rečeno... Nešto najjadnije od OBN-a.
http://teve.ba/article/20233/humanitarn ... ality-show
Odvratno, ogavno, bijedno i čemerno, da su rekli hajd sada 3 porodice njima pravimo kuće a ovo su njihove poriče, ok moglo bi se još podnjeti ali ovo je prosto bolesno i volio bi da se nekom od ostalih učesnika dogodi sudbina njihovih "kandidata" da Bog da im svaka marka od tako zarađene kvote otišla u lijekove.
Jbg moje izvinjenje ostalim forumašima zašto baš tzu svoju potrebu iz uvoda posta ovdje ostvarujem
- madridist
#2310 Re: Televizija OBN
Smece od televizije,ova emisija je logicni sljedbenik raznih grand,zmbt pm showova kojima nas godinama truju.
Yebo majku nisam to gledao ali vjerujem da postoje i brojevi telefona na koje se glasa za najbjednije..
Otislo je sve u q krasni..
P.S.
Najgore je to sto jedino bojkot pomaze da se to skloni iz etera,ovakvo nase komentarisanje i pridavanje vaznosti takvim emisijama u osnovi pomaze tv obn i dize mu rejting
Yebo majku nisam to gledao ali vjerujem da postoje i brojevi telefona na koje se glasa za najbjednije..
P.S.
Najgore je to sto jedino bojkot pomaze da se to skloni iz etera,ovakvo nase komentarisanje i pridavanje vaznosti takvim emisijama u osnovi pomaze tv obn i dize mu rejting
Last edited by madridist on 13/02/2015 15:27, edited 1 time in total.
- JanuaryJones
#2311 Re: Televizija OBN
Tri porodice će dobiti kuću, recimo, a ostali će dobiti poniženje, bol i još jedan dokaz da nisu dovoljno dobri, što je dodatni udar na već dobro uzdrmano samopouzdanje i ličnost.
Gori su od Jerry Springera. Odvratno.
Gori su od Jerry Springera. Odvratno.
- phillie
#2312 Re: Televizija OBN
Jos samo fali tele voting :smajlikojipovracapoOBNu:
- madridist
-
kakavdanakneiskustvu
-
wolf07
#2315 Re: Televizija OBN
Iako nisam neki poklonik tih tzv. reality show programa ipak postoji ogromna razlika izmedju onog sto se radi u jednom takmicenju pjevaca (ma kakvo ono bilo, i ma kakvi takmicari bili) i ovog kvalitativnog skoka unazad gdje se kao bira najsiromasnija porodica. Dno dna!madridist wrote:Smece od televizije,ova emisija je logicni sljedbenik raznih grand,zmbt pm showova kojima nas godinama truju.
P.S.
- Logovan
#2316 Re: Televizija OBN
Oni makar poklone svima ponešto. Jest da je i to isto ružno od njih, ali eto opet je bolje od OBN-a.OldMayor wrote:Isto nesto radi i Hayat.
Po pričama OBN je fakat dotakao dno dna, mislim i prije su bili, ali ovo što su uradili je fakat bijedno. Drago mi je što ih već pravo dugo vremena ne gledam. Izbacio sam ih iz svojih top 25-30 kanala.
- daky585
#2317 Re: Televizija OBN
Ne pratim puno Hayat, ali emisiju "Ispuni mi želju" nikako ne možete porediti sa ovim bijednim potezom OBN-a.
-
Mustang1
#2318 Re: Televizija OBN
Evo trenutno emisija valjda je to povezano predstavljanje siromasnih porodica koje kukaju a publika aplaudira.. Sto veca sirotinja to veci aplauz a voditeljica u rukama drzi iPad
- Ridjobrki
#2319 Re: Televizija OBN
Nemam namjeru da pogledam sekundu tog odrona ali nešto kontam - šta će reći ovim što "ne pobijede"?
"Nemojte biti razočarani, bili ste sjajni ali neko mora i izgubiti... U svakom slučaju smo se lijepo družili i očekujemo da se prijavite u drugoj sezoni ako se malo potrudite i još ofukarite u ovoj godini"
Dno.
"Nemojte biti razočarani, bili ste sjajni ali neko mora i izgubiti... U svakom slučaju smo se lijepo družili i očekujemo da se prijavite u drugoj sezoni ako se malo potrudite i još ofukarite u ovoj godini"
Dno.
-
StupskaBitanga
#2321 Re: Televizija OBN
sponzor projekta restoran Park prinčeva
Ne znam stvarno ovo ništa ni sa čim ne ide
Ne znam stvarno ovo ništa ni sa čim ne ide
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#2322 Re: Televizija OBN
Gotovo me strah svih predviđanja Top liste...Raigor Stonehoof wrote:
- It_is_a_Leclerc
#2323 Re: Televizija OBN
Tako je. Ja ne volim Hayat, ali Ispuni mi želju je odličan projekat preko kojeg naročito dijaspora može direktno i transparentno donirati sredstva za teške socijalne i ine životne slučajeve.daky585 wrote:Ne pratim puno Hayat, ali emisiju "Ispuni mi želju" nikako ne možete porediti sa ovim bijednim potezom OBN-a.
Ovo sa OBN-om je klasična zloupotreba ljudske tragedije u pokušaju financijskog (prihodi od glasanja gledaoca idu televiziji), i svakog drugog bogaćenja.
- Ridjobrki
#2324 Re: Televizija OBN
U nedjelju Nele kod Mate.
Fakat svaka čast za odabir, nije mogao naći bolji način zvaničnog ulaska u prostor elektronskih medija u FBiH.
Fakat svaka čast za odabir, nije mogao naći bolji način zvaničnog ulaska u prostor elektronskih medija u FBiH.
-
StupskaBitanga
#2325 Re: Televizija OBN
pitanje je jel intervju rađen na Pofalićima ili na Jahorini