Bundesliga

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Partijaner

#2301 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

salle_eh1986 wrote:šuplja priča Bajern ovo Bajern ono...totalno bezveze
ko im je kriv što igraju na više frontova...bolje osvojiti jedan trofej nego nijedan ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fatality

#2302 Re: Bundesliga

Post by fatality »

groove wrote:
muhafuca wrote:
No nije frx svaka cast na tituli - a dogodine se bumo vidjeli - kad se rastegnete na vise frontova
tj ako dugo pozivite u ligi šampiona ;-)
mislim da dortmund i sledece sezone nece imati veci uspjeh u cl. a ima i ona: bolje biti glavni u selu nego niko i nista u gradu :D
ma nek gura bayern svake godine do polufinala lp a mi nek uzimamo ligu i svi sretni :D
veella

#2303 Re: Bundesliga

Post by veella »

Valja nazad u Minhen skinutih gaca i to busem :lol:
Last edited by veella on 11/04/2012 22:52, edited 1 time in total.
simonese

#2304 Re: Bundesliga

Post by simonese »

groove wrote:
muhafuca wrote:
No nije frx svaka cast na tituli - a dogodine se bumo vidjeli - kad se rastegnete na vise frontova
mislim da dortmund i sledece sezone nece imati veci uspjeh u cl. a ima i ona: bolje biti glavni u selu nego niko i nista u gradu :D
dugi niz godina niste bili ni u selu ni u gradu
fatality

#2305 Re: Bundesliga

Post by fatality »

simonese wrote:
groove wrote:
muhafuca wrote:
dugi niz godina niste bili ni u selu ni u gradu
pa evo haman i u minhenu druga godina kako nema potrebe da se otvaraju vitrine sa pokalima (izuzev cistatice) and still counting ... :-D
muhafuca

#2306 Re: Bundesliga

Post by muhafuca »

veella wrote: Čovječe pogledaj u stvarnost u danasnjicu, to je prava istina, godini možda vam utrpamo u Minhenu 5-cu
Jedva u Dortmundu 1:0 jos vas vile nosale

Na cemu zasnivas optimizam za tu "mozda 5-cu"
u Minhenu - jel to od jutros pijes :D :D :D
UkrinaUsrcu

#2307 Re: Bundesliga

Post by UkrinaUsrcu »

opet prvaci :D
fatality

#2308 Re: Bundesliga

Post by fatality »

sad na kraju sezone pokupovat pola dortmunda i na klupu ih smjestit ..., aaa svi produzili ugovore i jos reus dolazi, nista onda cekat 2-3 godine pa opet pokusat sa ovom taktikom :D
salle_eh1986

#2309 Re: Bundesliga

Post by salle_eh1986 »

Partijaner wrote:
ko im je kriv što igraju na više frontova...bolje osvojiti jedan trofej nego nijedan ;)
smiji se ti care moj...nit je meni drag bajern a malo draži je dortmund ali vaditi se na to da bajern igra na 2-3--5 frontova a ovi na 1 i da je to razlog titule borusije je dno dna...
ljudi tokom cijele sezone konstantno dobri, taman koliko je trebalo da budu ponovo šampioni
veella

#2310 Re: Bundesliga

Post by veella »

muhafuca wrote:
veella wrote: Čovječe pogledaj u stvarnost u danasnjicu, to je prava istina, godini možda vam utrpamo u Minhenu 5-cu

Moj optimizam se zasniva na djeci iz Kindergartena kako ih popularno nazivaju u Dortmundu, a sto se tice pica tu je Clausthaler alkoholfrei tako da se ne brines plaho....
veella

#2311 Re: Bundesliga

Post by veella »

muhafuca wrote:

Moj optimizam se zasniva na djeci iz Kindergartena kako ih popularno nazivaju u Dortmundu, a sto se tice pica tu je Clausthaler alkoholfrei tako da se ne brines plaho....
groove

#2312 Re: Bundesliga

Post by groove »

salle_eh1986 wrote:
Partijaner wrote:
smiji se ti care moj...nit je meni drag bajern a malo draži je dortmund ali vaditi se na to da bajern igra na 2-3--5 frontova a ovi na 1 i da je to razlog titule borusije je dno dna...
ljudi tokom cijele sezone konstantno dobri, taman koliko je trebalo da budu ponovo šampioni
koji su to sve frontovi :-) bayern ima samo jedan "front" vise a to je cl
muhafuca

#2313 Re: Bundesliga

Post by muhafuca »

veella wrote: Moj optimizam se zasniva na djeci iz Kindergartena kako ih popularno nazivaju u Dortmundu, a sto se tice pica tu je Clausthaler alkoholfrei tako da se ne brines plaho....
Zivi bili pa vidjeli onda - ja se pobojao da nije sta konkretnije :D
BTW - nevezano za temu - bezalkoholna piva - ko kad :dance: al ne da se u rupu utrefit :D
šalim se naravno :thumbup: - svako ima svoj ćejf - respekt ;-)
veella

#2314 Re: Bundesliga

Post by veella »

Da navijam za sugavi bayern ugasio bi racunar i probao zaspati, bilo bi me stid prosipati se na forumu poslije večerašnje tekme...
fatality

#2315 Re: Bundesliga

Post by fatality »

groove wrote:
salle_eh1986 wrote:
Partijaner wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
koji su to sve frontovi :-) bayern ima samo jedan "front" vise a to je cl
1 front ili ti ga 4 utakmice sto su u toku citave sezone vise od dortmunda odigrali(do sada). Sad ako je to razlog zasto su izgubili titulu(ili zasto su ove sezone 2 puta izgubili od dortmunda) onda nek im bude :)
Nogatrans

#2316 Re: Bundesliga

Post by Nogatrans »

veella wrote:Da navijam za sugavi bayern ugasio bi racunar i probao zaspati, bilo bi me stid prosipati se na forumu poslije večerašnje tekme...

Haj ne seri majke ti...
muhafuca

#2317 Re: Bundesliga

Post by muhafuca »

veella wrote:Da navijam za sugavi bayern ugasio bi racunar i probao zaspati, bilo bi me stid prosipati se na forumu poslije večerašnje tekme...
de ti vidi jel ti stvarno pise alkoholfrei na pivi - da nisi greskom uzeo obicnu pivu
nesto te u glavu udara opasno 8-)
BHF_Manijak

#2318 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

Jebli vas ba i Bayern i Dortmund, isto ste kakva djeca, fakat vam je smijesna prica i prepucavanje! :roll: :roll: Pomisluh na tren da sam na kakvom svabskom forumu kad vidjeh s kakvom zustrinom i energijom diskutujete! :roll:
groove

#2319 Re: Bundesliga

Post by groove »

BHF_Manijak wrote:Jebli vas ba i Bayern i Dortmund, isto ste kakva djeca, fakat vam je smijesna prica i prepucavanje! :roll: :roll: Pomisluh na tren da sam na kakvom svabskom forumu kad vidjeh s kakvom zustrinom i energijom diskutujete! :roll:
jojjj veella, evo ovaj ti psuje bvb. nemoj da bi ovo presutio... :mrgreen:
veella

#2320 Re: Bundesliga

Post by veella »

muhafuca wrote:
de ti vidi jel ti stvarno pise alkoholfrei na pivi - da nisi greskom uzeo obicnu pivu
nesto te u glavu udara opasno 8-)
Image
Prost....
muhafuca

#2322 Re: Bundesliga

Post by muhafuca »

groove wrote:
BHF_Manijak wrote:Jebli vas ba i Bayern i Dortmund, isto ste kakva djeca, fakat vam je smijesna prica i prepucavanje! :roll: :roll: Pomisluh na tren da sam na kakvom svabskom forumu kad vidjeh s kakvom zustrinom i energijom diskutujete! :roll:
jojjj veella, evo ovaj ti psuje bvb. nemoj da bi ovo presutio... :mrgreen:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ultima_palabra

#2323 Re: Bundesliga

Post by ultima_palabra »

Vala da se Bayern nešto namučio protiv silnih Basela i Marseillea, i nije. Treba priznati da BVB ima mjeru Bayernu i to je to... 4 pobjede uz samo jedan primljen gol.

Mada se ne bih zakleo da Schalke neće opet otvoriti trku za vikend.
just principe

#2324 Re: Bundesliga

Post by just principe »

nego, sta ti imas reci za ovaj poraz :lol: :mrgreen:
BHF_Manijak

#2325 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

just principe wrote:

nego, sta ti imas reci za ovaj poraz :lol: :mrgreen:
Ne kontam?! Pa ja nisam ni najavljivao da ce Bayern ovo uzeti, vec sam govorio da ova utakmica rjeseva prvenstvo kako god zavrsila. Nisam deklarisani simpatizer Bayerna, tako da ne znam sto me prozivas bezze. :mrgreen:
Druga je stvar Evropa, tu gotivim sve Svabe, a posto je Bayern jedini osto, onda... :)
Veceras sam bio za dobar fudbal i puno golova, nazalost golova je manje bilo od ocekivanog ali dobro je.
Dortmund je svakako vise zasluzio odbranu titule nego li da je Bayern osvoji, po prikazanim igrama u toku sezone naravno.
Dzaba Bayernovih 7:0, 0:6 itd kad nemaju konstante u sezoni.
Post Reply