salle_eh1986 wrote:šuplja priča Bajern ovo Bajern ono...totalno bezveze
ko im je kriv što igraju na više frontova...bolje osvojiti jedan trofej nego nijedan
Bundesliga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Partijaner
#2301 Re: Bundesliga
- fatality
#2302 Re: Bundesliga
ma nek gura bayern svake godine do polufinala lp a mi nek uzimamo ligu i svi sretnigroove wrote:mislim da dortmund i sledece sezone nece imati veci uspjeh u cl. a ima i ona: bolje biti glavni u selu nego niko i nista u gradumuhafuca wrote:
No nije frx svaka cast na tituli - a dogodine se bumo vidjeli - kad se rastegnete na vise frontova
tj ako dugo pozivite u ligi šampiona
- veella
#2303 Re: Bundesliga
Valja nazad u Minhen skinutih gaca i to busem 
Last edited by veella on 11/04/2012 22:52, edited 1 time in total.
- simonese
#2304 Re: Bundesliga
dugi niz godina niste bili ni u selu ni u gradugroove wrote:mislim da dortmund i sledece sezone nece imati veci uspjeh u cl. a ima i ona: bolje biti glavni u selu nego niko i nista u gradumuhafuca wrote:
No nije frx svaka cast na tituli - a dogodine se bumo vidjeli - kad se rastegnete na vise frontova
- fatality
#2305 Re: Bundesliga
pa evo haman i u minhenu druga godina kako nema potrebe da se otvaraju vitrine sa pokalima (izuzev cistatice) and still counting ...simonese wrote:dugi niz godina niste bili ni u selu ni u gradugroove wrote:mislim da dortmund i sledece sezone nece imati veci uspjeh u cl. a ima i ona: bolje biti glavni u selu nego niko i nista u gradumuhafuca wrote:
- muhafuca
#2306 Re: Bundesliga
Jedva u Dortmundu 1:0 jos vas vile nosaleveella wrote: Čovječe pogledaj u stvarnost u danasnjicu, to je prava istina, godini možda vam utrpamo u Minhenu 5-cu
Na cemu zasnivas optimizam za tu "mozda 5-cu"
u Minhenu - jel to od jutros pijes
- fatality
#2308 Re: Bundesliga
sad na kraju sezone pokupovat pola dortmunda i na klupu ih smjestit ..., aaa svi produzili ugovore i jos reus dolazi, nista onda cekat 2-3 godine pa opet pokusat sa ovom taktikom 
-
salle_eh1986
#2309 Re: Bundesliga
smiji se ti care moj...nit je meni drag bajern a malo draži je dortmund ali vaditi se na to da bajern igra na 2-3--5 frontova a ovi na 1 i da je to razlog titule borusije je dno dna...Partijaner wrote:salle_eh1986 wrote:šuplja priča Bajern ovo Bajern ono...totalno bezveze
ko im je kriv što igraju na više frontova...bolje osvojiti jedan trofej nego nijedan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ljudi tokom cijele sezone konstantno dobri, taman koliko je trebalo da budu ponovo šampioni
- veella
#2310 Re: Bundesliga
Moj optimizam se zasniva na djeci iz Kindergartena kako ih popularno nazivaju u Dortmundu, a sto se tice pica tu je Clausthaler alkoholfrei tako da se ne brines plaho....muhafuca wrote:Jedva u Dortmundu 1:0 jos vas vile nosaleveella wrote: Čovječe pogledaj u stvarnost u danasnjicu, to je prava istina, godini možda vam utrpamo u Minhenu 5-cu
u Minhenu - jel to od jutros pijes![]()
![]()
- veella
#2311 Re: Bundesliga
Moj optimizam se zasniva na djeci iz Kindergartena kako ih popularno nazivaju u Dortmundu, a sto se tice pica tu je Clausthaler alkoholfrei tako da se ne brines plaho....muhafuca wrote:Jedva u Dortmundu 1:0 jos vas vile nosaleveella wrote: Čovječe pogledaj u stvarnost u danasnjicu, to je prava istina, godini možda vam utrpamo u Minhenu 5-cu
u Minhenu - jel to od jutros pijes![]()
![]()
-
groove
#2312 Re: Bundesliga
koji su to sve frontovisalle_eh1986 wrote:smiji se ti care moj...nit je meni drag bajern a malo draži je dortmund ali vaditi se na to da bajern igra na 2-3--5 frontova a ovi na 1 i da je to razlog titule borusije je dno dna...Partijaner wrote:salle_eh1986 wrote:šuplja priča Bajern ovo Bajern ono...totalno bezveze
ko im je kriv što igraju na više frontova...bolje osvojiti jedan trofej nego nijedan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ljudi tokom cijele sezone konstantno dobri, taman koliko je trebalo da budu ponovo šampioni
- muhafuca
#2313 Re: Bundesliga
Zivi bili pa vidjeli onda - ja se pobojao da nije sta konkretnijeveella wrote: Moj optimizam se zasniva na djeci iz Kindergartena kako ih popularno nazivaju u Dortmundu, a sto se tice pica tu je Clausthaler alkoholfrei tako da se ne brines plaho....
BTW - nevezano za temu - bezalkoholna piva - ko kad
šalim se naravno
- veella
#2314 Re: Bundesliga
Da navijam za sugavi bayern ugasio bi racunar i probao zaspati, bilo bi me stid prosipati se na forumu poslije večerašnje tekme...
- fatality
#2315 Re: Bundesliga
1 front ili ti ga 4 utakmice sto su u toku citave sezone vise od dortmunda odigrali(do sada). Sad ako je to razlog zasto su izgubili titulu(ili zasto su ove sezone 2 puta izgubili od dortmunda) onda nek im budegroove wrote:koji su to sve frontovisalle_eh1986 wrote:smiji se ti care moj...nit je meni drag bajern a malo draži je dortmund ali vaditi se na to da bajern igra na 2-3--5 frontova a ovi na 1 i da je to razlog titule borusije je dno dna...Partijaner wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ljudi tokom cijele sezone konstantno dobri, taman koliko je trebalo da budu ponovo šampionibayern ima samo jedan "front" vise a to je cl
- Nogatrans
#2316 Re: Bundesliga
veella wrote:Da navijam za sugavi bayern ugasio bi racunar i probao zaspati, bilo bi me stid prosipati se na forumu poslije večerašnje tekme...
Haj ne seri majke ti...
- muhafuca
#2317 Re: Bundesliga
de ti vidi jel ti stvarno pise alkoholfrei na pivi - da nisi greskom uzeo obicnu pivuveella wrote:Da navijam za sugavi bayern ugasio bi racunar i probao zaspati, bilo bi me stid prosipati se na forumu poslije večerašnje tekme...
nesto te u glavu udara opasno
- BHF_Manijak
#2318 Re: Bundesliga
Jebli vas ba i Bayern i Dortmund, isto ste kakva djeca, fakat vam je smijesna prica i prepucavanje!
Pomisluh na tren da sam na kakvom svabskom forumu kad vidjeh s kakvom zustrinom i energijom diskutujete! 
-
groove
#2319 Re: Bundesliga
jojjj veella, evo ovaj ti psuje bvb. nemoj da bi ovo presutio...BHF_Manijak wrote:Jebli vas ba i Bayern i Dortmund, isto ste kakva djeca, fakat vam je smijesna prica i prepucavanje!![]()
Pomisluh na tren da sam na kakvom svabskom forumu kad vidjeh s kakvom zustrinom i energijom diskutujete!
- veella
#2320 Re: Bundesliga
muhafuca wrote:de ti vidi jel ti stvarno pise alkoholfrei na pivi - da nisi greskom uzeo obicnu pivuveella wrote:Da navijam za sugavi bayern ugasio bi racunar i probao zaspati, bilo bi me stid prosipati se na forumu poslije večerašnje tekme...
nesto te u glavu udara opasno

Prost....
- veella
- muhafuca
#2322 Re: Bundesliga
groove wrote:jojjj veella, evo ovaj ti psuje bvb. nemoj da bi ovo presutio...BHF_Manijak wrote:Jebli vas ba i Bayern i Dortmund, isto ste kakva djeca, fakat vam je smijesna prica i prepucavanje!![]()
- ultima_palabra
#2323 Re: Bundesliga
Vala da se Bayern nešto namučio protiv silnih Basela i Marseillea, i nije. Treba priznati da BVB ima mjeru Bayernu i to je to... 4 pobjede uz samo jedan primljen gol.
Mada se ne bih zakleo da Schalke neće opet otvoriti trku za vikend.
Mada se ne bih zakleo da Schalke neće opet otvoriti trku za vikend.
- just principe
#2324 Re: Bundesliga
BHF_Manijak wrote:Jebli vas ba i Bayern i Dortmund, isto ste kakva djeca, fakat vam je smijesna prica i prepucavanje!![]()
nego, sta ti imas reci za ovaj poraz
- BHF_Manijak
#2325 Re: Bundesliga
Ne kontam?! Pa ja nisam ni najavljivao da ce Bayern ovo uzeti, vec sam govorio da ova utakmica rjeseva prvenstvo kako god zavrsila. Nisam deklarisani simpatizer Bayerna, tako da ne znam sto me prozivas bezze.just principe wrote:BHF_Manijak wrote:Jebli vas ba i Bayern i Dortmund, isto ste kakva djeca, fakat vam je smijesna prica i prepucavanje!![]()
nego, sta ti imas reci za ovaj poraz![]()
Druga je stvar Evropa, tu gotivim sve Svabe, a posto je Bayern jedini osto, onda...
Veceras sam bio za dobar fudbal i puno golova, nazalost golova je manje bilo od ocekivanog ali dobro je.
Dortmund je svakako vise zasluzio odbranu titule nego li da je Bayern osvoji, po prikazanim igrama u toku sezone naravno.
Dzaba Bayernovih 7:0, 0:6 itd kad nemaju konstante u sezoni.