To smo davno apsolvirali, čija je...haj i nekako što se stranački podobni likovi postavljaju na rukovodeće mjesta unutar te kuće koja je javni servis i kojeg svi plaćamo, nego se očito počinje petljati i u sudstvo. Ode sve ovo u neku lijepu stvar. Nakon posljednjeg procitanog komentara adriatica ja još ne mogu doći sebi... džabastochar wrote:meni cinjenica da se na temi koja govori o jednoj televizijskoj emisiji cijelo vrijeme prica o jednoj politickoj partiji dovoljno govori o tome cija je to emisija...
60 MINUTA - All about
Moderator: anex
-
stecak
#2301 Re: 60 MINUTA - All about
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#2302 Re: 60 MINUTA - All about
Ma ne, to ti se čini, zaslijepili te Hare-Suljo-Fahro...stochar wrote:meni cinjenica da se na temi koja govori o jednoj televizijskoj emisiji cijelo vrijeme prica o jednoj politickoj partiji dovoljno govori o tome cija je to emisija...
- Adriatic
#2303 Re: 60 MINUTA - All about
Naravno da si protiv BiH.Splinter wrote:na fb nisam, znaci fail 1Adriatic wrote:
Previše si na FB.
Onaj koji pominje kakanje ne zaslužuje ozbiljnu konverzaciju.
Ne namjeravam ponavljati ono što sam napisao.
I mene bi bilo stid ubjeđivati ljude da su ovi koji nas unazadiše 20 zadnjih godina, bolji od ovih koji nisu ni pošteno krenuli.
Postoje samo dvije strane: za i protiv BiH.
Sve ostalo je šuplja.
A ti idi lajkaj, FB je ipak tvoj najveći domet.
ponavljas za mnom tu istu rijec, fail 2
ti koji nas unazadise 20 zadnjih godina cine vlast zajedno sa sdp-om, fail 3
jel to kritika sdp-u znaci da sam protiv BiH, daj malo budi pametniji mozes ti to , fail 4
dislajkanje je sarkazam, ali ne razumijes ti to...
Ako je išta korisno od SDP-a, to je da su zvijeri pokazale tragove.
Ali ne bojte se, ako SDP ne uspije, podjela je neminovna.
Naravno ona neće ići bez krvi.
A ti trolaj i dalje.
Postovi su ti na nivou tinejdžera.
- Adriatic
#2304 Re: 60 MINUTA - All about
Ma ja ba. Da nije SDP-a, vlast bi bila davno formirana.wolf07 wrote:Nista JA nisam izjednacio, samo sam htio da naglasim koliko ima socijal-demokratije u BiH. Oba pomenuta se nominalno tako predstavljaju (kao socijl-demokrati), imaju vlast, i umjesto da nam sad krene k'o nikad do sad mi smo u qrtzu. Ko to ne vidi onda neka mi kaze da sam maliciozan!
Tu ćemo se bar složiti.
Kako bi se Hare, Fahro i Suljo lako dogovorili sa herceg-srpskom ekipom.
E jebo SDP i ko im dade glasove.
Sad bi već bili pred vratima EU, he he
- Adriatic
#2305 Re: 60 MINUTA - All about
Bolje te niko do sada nije opisao.Mitt_Romney wrote:Adriatic wrote:
Pa moj Adriatic, ne prodajemo svi tek tako lako vlastiti obraz i dostojanstvo pa da svoje intelektualne sposobnosti svedemo na PR i fanatizam prema nekoj političkoj partiji i njenim protagonostima.
Prema SDP-u si objektivan kao lagumdžija prema svojim ličnim sposobnostima, tako da je s tobom suvišno diskutovati. Ali uostalom, tebi je džaba bilo šta govoriti.
Ja sam ti samo jedan suljin haretovsko-fahrin-dodikovsko-čovićevsko-ljubićev klon.
Vidiš da se može kad se hoće.
- Adriatic
#2306 Re: 60 MINUTA - All about
I ja kažem ha hastecak wrote:NO COMMENT !!!! Nevjerovatno....Adriatic wrote:Aha to je najvažnije.luckylaka wrote:Ima jos ovo al to su sitniceKo je Jadranka Lokmić-Misirača: Kuma Zlatka Lagumdžije mijenja Milorada Barašina!
Izvor vijesti: *** SPAM ***/bosna-i-hercegovina/67286-Jadranka-Lokmic-Misiraca-Kuma-Zlatka-Lagumdzije-mijenja-Milorada-Barasina.
Ko je čija kuma, tetka strina.......
E argumenata ovih haretovih bojovnika.
Bolje vam je da naučite da ne ubacujete reklame za vrijeme proglašenja pobjednika na boks meču.
- Adriatic
#2307 Re: 60 MINUTA - All about
Jest vala, kako ih nije stid da onako raskrinkaju Barašina?stecak wrote:To smo davno apsolvirali, čija je...haj i nekako što se stranački podobni likovi postavljaju na rukovodeće mjesta unutar te kuće koja je javni servis i kojeg svi plaćamo, nego se očito počinje petljati i u sudstvo. Ode sve ovo u neku lijepu stvar. Nakon posljednjeg procitanog komentara adriatica ja još ne mogu doći sebi... džabastochar wrote:meni cinjenica da se na temi koja govori o jednoj televizijskoj emisiji cijelo vrijeme prica o jednoj politickoj partiji dovoljno govori o tome cija je to emisija...
Ipak je on državni tužilac.
Ali to ovdje ove trolove ne zanima.
Niko od njih to i ne spominje.
Važnije je kako Avdo Avdić drži mikrofon, nego što na takvoj poziciji imamo klasičnog kriminalca.
Sram ih bilo.
- Corto Maltese
#2308 Re: 60 MINUTA - All about
Adriatic, mogao bi i ti nešto napisati na ovu temu.
-
wolf07
#2309 Re: 60 MINUTA - All about
Ma jok, bolje nam je ovako!Adriatic wrote:Ma ja ba. Da nije SDP-a, vlast bi bila davno formirana.wolf07 wrote:Nista JA nisam izjednacio, samo sam htio da naglasim koliko ima socijal-demokratije u BiH. Oba pomenuta se nominalno tako predstavljaju (kao socijl-demokrati), imaju vlast, i umjesto da nam sad krene k'o nikad do sad mi smo u qrtzu. Ko to ne vidi onda neka mi kaze da sam maliciozan!
Tu ćemo se bar složiti.
Sad bi već bili pred vratima EU, he he
Ovakve nas ne bi primili ni u Africku Uniju!
- Adriatic
#2310 Re: 60 MINUTA - All about
Šta ću pisati kad trolovi ne čitaju.Corto Maltese wrote:Adriatic, mogao bi i ti nešto napisati na ovu temu.
To bi bilo samo ponavljanje.
- Adriatic
#2311 Re: 60 MINUTA - All about
Ne govori u množini.wolf07 wrote:Ma jok, bolje nam je ovako!Adriatic wrote:Ma ja ba. Da nije SDP-a, vlast bi bila davno formirana.wolf07 wrote:Nista JA nisam izjednacio, samo sam htio da naglasim koliko ima socijal-demokratije u BiH. Oba pomenuta se nominalno tako predstavljaju (kao socijl-demokrati), imaju vlast, i umjesto da nam sad krene k'o nikad do sad mi smo u qrtzu. Ko to ne vidi onda neka mi kaze da sam maliciozan!
Tu ćemo se bar složiti.
Sad bi već bili pred vratima EU, he he![]()
Ovakve nas ne bi primili ni u Africku Uniju!
Reci ko su tvoji favoriti.
-
wolf07
#2312 Re: 60 MINUTA - All about
Kemal Malovcic-Spanac i Maksim Mrvica! Obojica provjereni ilegalci iz staaarih SDP-ovskih familija!
- Miki123
#2313 Re: 60 MINUTA - All about
Ček, pa suljo se i dalje pita, dogovara??? Da je hare dobio više glasova, a suljo manje pitao bi se hare itd. itd. itd.Kako bi se Hare, Fahro i Suljo lako dogovorili sa herceg-srpskom ekipom.
e jebi ga sad. Pa i sda je sa sdp-om, ravnopravan partner. reci, ako sdp i sda ne uspiju, podjela je neminovna.. jebi ga, iskrenoAli ne bojte se, ako SDP ne uspije, podjela je neminovna.
- Adriatic
#2314 Re: 60 MINUTA - All about
Ako ti ne vidiš ko vuče ovu koaliciju, ja ti tu ne mogu pomoći.Miki123 wrote:Ček, pa suljo se i dalje pita, dogovara??? Da je hare dobio više glasova, a suljo manje pitao bi se hare itd. itd. itd.Kako bi se Hare, Fahro i Suljo lako dogovorili sa herceg-srpskom ekipom.
e jebi ga sad. Pa i sda je sa sdp-om, ravnopravan partner. reci, ako sdp i sda ne uspiju, podjela je neminovna.. jebi ga, iskrenoAli ne bojte se, ako SDP ne uspije, podjela je neminovna.
Kao što je jasno da će SDA pokušati zabosti nož u leđa, što budu bliži sljedeći izbori.
Da ne govorim ako još alijin mali sjebe Tihića i preuzme stranku.
SDP je sam i to treba biti jasno.
-
stecak
#2315 Re: 60 MINUTA - All about
Reko' JAVNI servis kojeg svi plaćamo i koji mora biti neutralan, objektivan, profesionalan... A tako i emisjia 60. minuta. Mene zaista ne zanima kako Avdo drži zlajin "mikrofon".Adriatic wrote:Jest vala, kako ih nije stid da onako raskrinkaju Barašina?stecak wrote:To smo davno apsolvirali, čija je...haj i nekako što se stranački podobni likovi postavljaju na rukovodeće mjesta unutar te kuće koja je javni servis i kojeg svi plaćamo, nego se očito počinje petljati i u sudstvo. Ode sve ovo u neku lijepu stvar. Nakon posljednjeg procitanog komentara adriatica ja još ne mogu doći sebi... džabastochar wrote:meni cinjenica da se na temi koja govori o jednoj televizijskoj emisiji cijelo vrijeme prica o jednoj politickoj partiji dovoljno govori o tome cija je to emisija...
Važnije je kako Avdo Avdić drži mikrofon, nego što na takvoj poziciji imamo klasičnog kriminalca.
Sram ih bilo.
- Adriatic
#2316 Re: 60 MINUTA - All about
stecak wrote:Reko' JAVNI servis kojeg svi plaćamo i koji mora biti neutralan, objektivan, profesionalan... A tako i emisjia 60. minuta. Mene zaista ne zanima kako Avdo drži zlajin "mikrofon".Adriatic wrote:
Jest vala, kako ih nije stid da onako raskrinkaju Barašina?
Sram ih bilo.
Zanima li te što je Avdo razotkrio kriminalca na poziciji državnog tužitelja?
Kao i ministra odbrane?
Naravno da ne.
-
stecak
#2317 Re: 60 MINUTA - All about
Veoma me zanima. No Barašin bio-prošao, sada došla kuma ili ko već...Adriatic wrote:stecak wrote:Reko' JAVNI servis kojeg svi plaćamo i koji mora biti neutralan, objektivan, profesionalan... A tako i emisjia 60. minuta. Mene zaista ne zanima kako Avdo drži zlajin "mikrofon".Adriatic wrote:
Jest vala, kako ih nije stid da onako raskrinkaju Barašina?
Sram ih bilo.
Kao i ministra odbrane?
Naravno da ne.
Ali isto tako se pitam zašto je jedna emisija sa javnog emitera (kao i FTV generalno) postala stranački bilten jedne političke opcije???
- Adriatic
#2318 Re: 60 MINUTA - All about
Ja u klin ti u ploču.stecak wrote:Veoma me zanima. No Barašin bio-prošao, sada došla kuma ili ko već...Adriatic wrote:
Kao i ministra odbrane?
Naravno da ne.
Ali isto tako se pitam zašto je jedna emisija sa javnog emitera (kao i FTV generalno) postala stranački bilten jedne političke opcije???
Navedi primjere kako je postala stranački bilten?
Jel stvarno misliš da se Bakir nije mogao malo bolje prodati?
Jel stvarno misliš da mu Haris, Fahro i Bakir I. nisu mogli ponuditi sto puta više od Zlatka?
Ja navodim konkretne primjere a tebe ne zanima koliko je ova emisija razotkrila stvari otkad se emituje.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2319 Re: 60 MINUTA - All about
Kakvo prodavanje gluho bilo! Pa još i o ciframa pričaš. Nego Bakir na odmoru (možda na pripremama za diplomatiju), što i ti malo ne odmoriš?Adriatic wrote:Jel stvarno misliš da se Bakir nije mogao malo bolje prodati?.
- Adriatic
#2320 Re: 60 MINUTA - All about
I to mi ti kažeš?KatarinaKosaca wrote:Kakvo prodavanje gluho bilo! Pa još i o ciframa pričaš. Nego Bakir na odmoru (možda na pripremama za diplomatiju), što i ti malo ne odmoriš?Adriatic wrote:Jel stvarno misliš da se Bakir nije mogao malo bolje prodati?.
O joj.
-
zonbirile
#2321 Re: 60 MINUTA - All about
treba biti stvarno slijep pa ne vidjeti da je 60minuta u qurcu.teme se množe ,ali Heineken koalicija diriguje teme u emisiji,i onda nemaš emisije.
- Adriatic
#2322 Re: 60 MINUTA - All about
Treba biti slijep pa ne vidjeti korist.zonbirile wrote:treba biti stvarno slijep pa ne vidjeti da je 60minuta u qurcu.teme se množe ,ali Heineken koalicija diriguje teme u emisiji,i onda nemaš emisije.
I stvar je u tome da svako nekim diriguje.
Poredeći sa ostalim emisijama i "novinarima" ovo je daleko ispred.
-
zonbirile
#2323 Re: 60 MINUTA - All about
-----------------------Adriatic wrote:Treba biti slijep pa ne vidjeti korist.zonbirile wrote:treba biti stvarno slijep pa ne vidjeti da je 60minuta u qurcu.teme se množe ,ali Heineken koalicija diriguje teme u emisiji,i onda nemaš emisije.
I stvar je u tome da svako nekim diriguje.
Poredeći sa ostalim emisijama i "novinarima" ovo je daleko ispred.
bilo drug,bilo,sada je crvena zvijezda U zelenoj podlozi i emisija u qurcu.
- Banksy
#2324 Re: 60 MINUTA - All about
Tražio je on.Adriatic wrote:
Jel stvarno misliš da mu Haris, Fahro i Bakir I. nisu mogli ponuditi sto puta više od Zlatka?
No, nisu mu dali.
- Adriatic
#2325 Re: 60 MINUTA - All about
hahahaha dali bi i oni i reis pola onoga što su opljačkali da ga imaju na svojoj strani.Banksy wrote:Tražio je on.Adriatic wrote:
No, nisu mu dali.