Mirza Teletovic all about
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Butmiran
#2301 Re: Mirza Teletovic all about
To bi bilo to, Evans ulazi.
-
Mustang1
#2302 Re: Mirza Teletovic all about
Ma sta ce pogadjati forsira .. Kada je otvoren ne dodaju mu .. Evo izadje sreca ne mogu ovo gledati vise .. Kakva bi cuda pravio u Knicksima ..Nek ga sljedece godine mijanju za Novaka vise ce im donijeti Mirza 
-
Mustang1
#2303 Re: Mirza Teletovic all about
Onaj Hayes kako vec stojeci fata loptu a Lopeza ni na mapi 2-3 puta u zadnje 3 minute
- Butmiran
#2304 Re: Mirza Teletovic all about
Ma i ne forsira toliko, relativno je sam bio ovo što je šut'o, šutevi kakve je redovno pogađ'o al' neće pa neće. Mora se trznut' malo, inače će izgubit' minute u rotaciji. Evans zabija više od Mirze, žalosno izgleda jbg.
Last edited by Butmiran on 12/03/2013 02:07, edited 1 time in total.
- jasko_ba
#2305 Re: Mirza Teletovic all about
Dosta puta slobodan, nema lopte..a onda mu uvale 2 sekunde do kraja napada da zavrsi, pa da si james, ne mozeBubalo1 wrote:Ma sta ce pogadjati forsira .. Kada je otvoren ne dodaju mu ..
- House
#2306 Re: Mirza Teletovic all about
Izgubili su ovo ...
-
Mustang1
#2307 Re: Mirza Teletovic all about
Upravo to .. Ubijaju ga u pojam .. Evo samo u zadnje 2-3 minute 2 puta Deron i Johnson su bili u reketu a Mirza na trici sam i obojica su sutala i to haman pa nemoguce
- jasko_ba
#2308 Re: Mirza Teletovic all about
A ove utakmice kao moraju pobjedivati, ako hoce u playoff, nije im moglo lakse...mislim da sada imaju 2 kuci, onda 8 zaredom na strani, mislim da ce pasti na 7 ili 8 mjesto sigurnoHouse wrote:Izgubili su ovo ...
Last edited by jasko_ba on 12/03/2013 02:23, edited 1 time in total.
- House
#2309 Re: Mirza Teletovic all about
jasko_ba wrote:A ove kao moraju pobjedivati, ako hoce u playoff...mislim da sada imu 2 kuci, onda 8 zaredom na straniHouse wrote:Izgubili su ovo ...
Imat ce 8 strasnih gostovanja
Detroit
Dallas
Clipers
Suns
Portland
Denver
Utah
Cleveland
- jasko_ba
#2310 Re: Mirza Teletovic all about
Mozda detroit uspiju, ovo ostalo pisi propaloHouse wrote:Imat ce 8 strasnih gostovanjajasko_ba wrote:A ove kao moraju pobjedivati, ako hoce u playoff...mislim da sada imu 2 kuci, onda 8 zaredom na straniHouse wrote:Izgubili su ovo ...
Detroit
Dallas
Clipers
Suns
Portland
Denver
Utah
Cleveland
- House
- Herr Flick
#2312 Re: Mirza Teletovic all about
Cijeli tim Netsa se urotio protiv Mirze,kao Ctity protiv Dzeke

-
SundanceKid
#2313 Re: Mirza Teletovic all about
Hahahahaha to je tako kod nasHerr Flick wrote:Cijeli tim Netsa se urotio protiv Mirze,kao Ctity protiv Dzeke![]()
![]()
A ovi komentari sam na trici, a Deron mu ne doda loptu...haha, to mi je najkrvavije. Jbte, sta bi bilo da igra s Kobijem...u ovoj ligi puno bolji igraci imaju problema sa dobijanjem veceg broja lopti, Dwight ne dobija kolko bi zelio...Harden, onakav majstor, presjedi sezonu na klupi cijelu dok ga nisu trejdovali...
Kad ce ljudi shvatit vise, Mirza je rookie, objektivno nije nista pokazo jos uvijek (naravno, dobro igra, ali ja mislim na sezonu-dvije da se pokaze), pa da ga neki superstar poput Derona respektuje..igrac je iz Evrope i u NBA SVI imaju losiji tretman..itd..itd..
Po logici ovog foruma, 90% igraca u NBA bi moglo rec - ne dodaajuu mi, ne daju mi priliku..trener me mrziii..i slicno...
Sabura, Mirza igra solidno, al sto kaze Ceric (Semir Koke) - Treebaaa vreeeeemeenaa...ii vremeeenaaa...
- jasko_ba
#2314 Re: Mirza Teletovic all about
Ovakvi su najzesci, nijednu utakmicu ne pogledaju, al po forumu su najjaciHerr Flick wrote:Cijeli tim Netsa se urotio protiv Mirze,kao Ctity protiv Dzeke![]()
![]()
I da, fazon je sto mu ne daju loptu kad je slobodan, a dodaju kad su na njemu 3 igraca i 2 sekunde do kraja napada, kao lakse mu je tako pogoditi
Ove ostale urote, no comment, ko djeca
- Herr Flick
#2315 Re: Mirza Teletovic all about
Urota protiv Mirze 1000%,nema drugeejasko_ba wrote:Ovakvi su najzesci, nijednu utakmicu ne pogledaju, al po forumu su najjaciHerr Flick wrote:Cijeli tim Netsa se urotio protiv Mirze,kao Ctity protiv Dzeke![]()
![]()
![]()
I da, fazon je sto mu ne daju loptu kad je slobodan, a dodaju kad su na njemu 3 igraca i 2 sekunde do kraja napada, kao lakse mu je tako pogoditi
Ove ostale urote, no comment, ko djeca
-
SundanceKid
#2316 Re: Mirza Teletovic all about
Ma Mancini zvao Netse, obavio par razgovora....to je njegovo maslo 100%Herr Flick wrote:Urota protiv Mirze 1000%,nema drugeejasko_ba wrote:Ovakvi su najzesci, nijednu utakmicu ne pogledaju, al po forumu su najjaciHerr Flick wrote:Cijeli tim Netsa se urotio protiv Mirze,kao Ctity protiv Dzeke![]()
![]()
![]()
Ove ostale urote, no comment, ko djeca![]()
.Sta ces kad je NBA individualni sport
![]()
-
Revolver
#2317 Re: Mirza Teletovic all about
al nije više kriv trener, sada su krivi saigrači
ma doći će Mirza na svoje, samo strpljenja
- Herr Flick
#2318 Re: Mirza Teletovic all about
Revolver wrote:al nije više kriv trener, sada su krivi saigrači![]()
- Herr Flick
#2319 Re: Mirza Teletovic all about
Ma Mancini zvao Netse, obavio par razgovora....to je njegovo maslo 100%
[/quote]
Mancini i Netsi u talu

Mancini i Netsi u talu
-
SundanceKid
#2320 Re: Mirza Teletovic all about
Mancini i Netsi u taluHerr Flick wrote:Ma Mancini zvao Netse, obavio par razgovora....to je njegovo maslo 100%![]()
Ma tooo, sigurno je neki balkanski lobi, pa Mancini dobija platu od nasih komsija da nam sakati igrace....
- Herr Flick
#2322 Re: Mirza Teletovic all about
Odkad je Mirza presao u NBA,vi ovdje konstatno pricate trener je kriv,ne daje mu minuta itdd,sad kad dobije 20 plus minuta,krivi su igraci sto je on ubacio samo 3,4 ili 5 poena ,ne daju mu loptu,pa proslu utakmicu je imao sut 1|8,i tu su igraci krivi i trener.Hocu da kazem da je vise to postalo glupo okrivljivat nekog drugog sto je on odigro slabu tekmu.....jasko_ba wrote:![]()
- jasko_ba
#2323 Re: Mirza Teletovic all about
Ma otkad je on presao u nba, pojedinci si jedva docekali da kontriraju na svaku njegovu igru i ucinakHerr Flick wrote:Odkad je Mirza presao u NBA,vi ovdje konstatno pricate trener je kriv,ne daje mu minuta itdd,sad kad dobije 20 plus minuta,krivi su igraci sto je on ubacio samo 3,4 ili 5 poena ,ne daju mu loptu,pa proslu utakmicu je imao sut 1|8,i tu su igraci krivi i trener.Hocu da kazem da je vise to postalo glupo okrivljivat nekog drugog sto je on odigro slabu tekmu.....jasko_ba wrote:![]()
![]()
Ubaci 10 poena - reakcija: prelos je u odbrani
Odigra savrsenu defanzivu i ima sut 1/1 - sto ne suta vise, boji se igraca
Savrsena odbrana i sut 1/5 - zasto forsira sut
Stoji sam na trici i ceka loptu - kriv je sto se ne krece vise, sto ne ide na prodore
Da ima 20 poena, 15 skokova, 13 asistencija - bit ce komentar ko da gledam: lako mu je protiv orlanda
Hiljade komentare u prethodna 3-4 mjeseca iz cijelog svijeta da mirza mora vise igrati, naravno komentarI kod nas: samo bosanci traze da igra vise, svi vrse urote protiv njih
Pogledaj bilo koju njihovu utakmicu i vidjeces kako je to sve neorganizovano i na silu, plus sto su igraci strasno sebicni i to je cinjenica(prvenstveno se tu misli na watsona, johnsona, blatchea, bogansa), sarlot ima vise organizacije u igri
Ja prvi kazem kad odigra neke lose utakmice, ali vi ne odustajete..ustane se ujutru, upali nba.com i tamo statistika mirza 1/8 i onda pola dana o tome, mirza karina, mirza los, vracajte ga u evroligu
Maltene isti likovi sa teme o dzeki, gdje ovaj ima 2 gola i asistenciju, ali, jebiga, lose kontrolise loptu i ne prima je na centru umjesto silve, zato je karina
A karlesimo kao trener, vidjecemo narednih 10 utakmica, kad se igra protiv jacih ekipa, a evo drzi 4 mjesto trenutno, lagano je bilo protiv ekipa koje su vec u decembru izgubile sve sanse za playoff
-
SundanceKid
#2324 Re: Mirza Teletovic all about
Ma bolan, ne mrzi niko Mirzu, svi mi njega volimo, svima nam je drag, i svi bi sigurno najsretniji bili da zabija 35 po utakmici, i da je glavni igrac lige! Ja prvi, nikad City pogledo nisam, pa sam skoro sezonu odgledo radi Dzeke. NBA pratim, i pratio sam, i mimo Mirze, ali Netse intenzivnije nego prije... Dakle, nije niko protiv njega, ne znam sto bi iko pri zdravoj pameti jedva doceko losu partiju naseg sportiste u bilo kojem sportu, da se moze nasladjivat...za to moras bit kreten totalni. Ali brate mili, treba bit objektivan, a ne uvijek neko kriv, uvijek treneri, igraci, zavjere, urote, neki nezasluzen tretman..bla bla ba...a puno boljih igraca je recimo grijalo klupu nego Mirza...jasko_ba wrote:Ma otkad je on presao u nba, pojedinci si jedva docekali da kontriraju na svaku njegovu igru i ucinakHerr Flick wrote:Odkad je Mirza presao u NBA,vi ovdje konstatno pricate trener je kriv,ne daje mu minuta itdd,sad kad dobije 20 plus minuta,krivi su igraci sto je on ubacio samo 3,4 ili 5 poena ,ne daju mu loptu,pa proslu utakmicu je imao sut 1|8,i tu su igraci krivi i trener.Hocu da kazem da je vise to postalo glupo okrivljivat nekog drugog sto je on odigro slabu tekmu.....jasko_ba wrote:![]()
![]()
Ubaci 10 poena - reakcija: prelos je u odbrani
Odigra savrsenu defanzivu i ima sut 1/1 - sto ne suta vise, boji se igraca
Savrsena odbrana i sut 1/5 - zasto forsira sut
Stoji sam na trici i ceka loptu - kriv je sto se ne krece vise, sto ne ide na prodore
Da ima 20 poena, 15 skokova, 13 asistencija - bit ce komentar ko da gledam: lako mu je protiv orlanda![]()
Hiljade komentare u prethodna 3-4 mjeseca iz cijelog svijeta da mirza mora vise igrati, naravno komentarI kod nas: samo bosanci traze da igra vise, svi vrse urote protiv njih![]()
Pogledaj bilo koju njihovu utakmicu i vidjeces kako je to sve neorganizovano i na silu, plus sto se strasno sebicni i to je cinjenica(prvenstveno se tu misli na watsona, johnsona, blatchea, bogansa), sarlot ima vise organizacije u igri
Ja prvi kazem kad odigra neke lose utakmice, ali vi ne odustajete..ustane se ujutru, upali nba.com i tamo statistika mirza 1/8 i onda pola dana o tome, mirza karina, mirza los, vracajte ga u evroligu
Maltene isti likovi sa teme o dzeki, gdje ovaj ima 2 gola i asistenciju, ali, jebiga, lose kontrolise loptu i ne prima je na centru umjesto silve, zato je karina
A karlesimo kao trener, vidjecemo narednih 10 utakmica, kad se igra protiv jacih ekipa, a evo drzi 4 mjesto trenutno, lagano je bilo protiv ekipa koje su vec u decembru izgubile sve sanse za playoff
Ovdje se pisu tolike nebuloze..to je strasno...proklinju treneri, evo ti pricas nesto za Carlesima...kao ti veliki znalac, a on pojma nema.. Covjek u ligi skoro 20 godina, ucio kosarku izmedju ostalog i od Grega Popovica, i sad ti prdis kako on veze nema, i slicno.. Covjek je sa jednom montaznom ekipom 4ti, sa ekipom koja je promijenila trenera i sistem u jednoj sezoni (zna se kakav je to sok za igrace, koliko prilagodbe treba tu da se udje u ritam i u formu)...uz onakvog Derona koji se do juce prilagodjavo sistemu ko princeza, nije znao sta igra, Kardashiana, i ostale nazor igrace..itd itd..e jok eto, on ne zna kosarku, ti znas.
Bez uvrede, nemoj se ti sta ljutit, ja to govorim opcenito za sve ljude koji konstantno kritikuju trenere ekipa, kao da oni igraju na terenu, a ne igraci. Slazem se, taktike, tehnike, treninzi, rotacije, itd, sve je to ok, al opet na kraju igraci izadju na teren i igraju.
- jasko_ba
#2325 Re: Mirza Teletovic all about
Eto kad je imao ucinak 1/8, dovoljno je samo facebook stranice upaliti pa vidjeti "kad bošnjo opali"SundanceKid wrote:ne znam sto bi iko pri zdravoj pameti jedva doceko losu partiju naseg sportiste u bilo kojem sportu, da se moze nasladjivat...za to moras bit kreten totalni.
A za Karlesim ponavljam, na stranu taj neki njegov ucinak u proslosti, evo dolaze jace ekipe pa cemo vidjeti, nek iznenadi sve