Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- hocuseriju
#2301 Re: Gledate seriju - preporucite je
Zna li neko gde mogu naći prevod za How i met your mother s7e15?
ps:nema na prjevodi.online
- Dr.Cuddy
#2302 Re: Gledate seriju - preporucite je
http://titlovi.com/titlovi/how-i-met-yo ... r--140520/hocuseriju wrote:Zna li neko gde mogu naći prevod za How i met your mother s7e15?
-
Anne Boleyn
#2303 Re: Gledate seriju - preporucite je
Koliko ja vidim, ima ti prevod na toj stranici.hocuseriju wrote:Zna li neko gde mogu naći prevod za How i met your mother s7e15?
- hocuseriju
#2304 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ajde ako neko može da baci torent za Alcatraz petu epizodu.
hvala unapred.
hvala unapred.
- opa22
#2305 Re: Gledate seriju - preporucite je
trenutacno najvise gledam

super mi je jos (gledajuci njih odradjivam praksu
)

super mi je jos (gledajuci njih odradjivam praksu

- karanana
#2306 Re: Gledate seriju - preporucite je
jeli iko vec stigo skinuti i odgledati the river?
imam velika ocekivanja, pa se nadam da bar jednu sezonu nece iznevjeriti. to bi mi lose palo poslije iznevjeravanja od strane alcatraza vec nakon prve dvije epizode.
imam velika ocekivanja, pa se nadam da bar jednu sezonu nece iznevjeriti. to bi mi lose palo poslije iznevjeravanja od strane alcatraza vec nakon prve dvije epizode.
- cyprus
#2307 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ovo American Horror Story horora vidjelo nije... Ja je doživljavam kao nešto malo morbidniju verziju Ghost whisperera 
- alibaba_i_30_godina
#2308 Re: Gledate seriju - preporucite je
Zar je vec bila prva epizoda?!karanana wrote:jeli iko vec stigo skinuti i odgledati the river?
EDIT: Sad sam vidio da su sinoc bile odmah 2 epizode. Evo stavio sam da se skida pa javim utiske sutra ili kad stignem da pogledam.
-
jastuk1
#2309 Re: Gledate seriju - preporucite je
NeyDan wrote:Zar je vec bila prva epizoda?!karanana wrote:jeli iko vec stigo skinuti i odgledati the river?
EDIT: Sad sam vidio da su sinoc bile odmah 2 epizode. Evo stavio sam da se skida pa javim utiske sutra ili kad stignem da pogledam.
Ja upravo pustio i odmah mi je skočio pritisak 100 posto. Pa dooookle više u neku stvar IDIJOTSKA TRESKAJUĆA KAMERA. DOKLEN?????? Ako scenario i gluma ne mogu iznijet atmosferu, sigurno neće ni hebeno, bespotrebno treskanje koje samo odvlači pažnju i maksimalno smanjuje doživljaj. DABOGDA SE U GROBU TRESKALI.
Prvih 10 minuta nije loše, ali nek treskaju nekog drugog, mene neće.
The rIVER - nula bodova.
Vraćam se Stargate Atlantis.
-
MeatDuck
#2310 Re: Gledate seriju - preporucite je
Može li mi neko reći kako se zove serija na fox crime, uglavnom radi se o nekom senatoru i njegovoj ženi koju su oteli.
I po mogucnosti ima li negdje link za download? Ako moze na PP.
- nellington
#2311 Re: Gledate seriju - preporucite je
Skrivena meta/Vanished.MeatDuck wrote:Može li mi neko reći kako se zove serija na fox crime, uglavnom radi se o nekom senatoru i njegovoj ženi koju su oteli.
-
jastuk1
#2312 Re: Gledate seriju - preporucite je
Iako je gluma "overrehearsed," nekako mi je premlaka, te mi je stoga neuvjerljiva i upadljivo lažna (way too fake).emir24 wrote: House of Lies - sofisticirana komedija koja je tek pocela (u januaru pocela prva sezona u Americi). Radnja je usko vezana za ekonomiju, ali kao kod svih americkih serija u biti kljucna stvar je interakcija likova i njihovi odnosi. Djeluje kao da glumci super harmonisu i meni je ovo najbolja od "novih" serija.
Iz tog žanra serija Suits mi je pun pogodak.
-
jim4
#2313 Re: Gledate seriju - preporucite je
Cudna serijacyprus wrote:Ovo American Horror Story horora vidjelo nije... Ja je doživljavam kao nešto malo morbidniju verziju Ghost whisperera
- Pitarrr82
#2314 Re: Gledate seriju - preporucite je
Alcatraz se malo popravio s epizodom 5. ali i dalje je prosjecna serija s malim naznakama misticnosti ali i dalje veoma neuvjerljivom glavnom glumicom...
- swirl
#2315 Re: Gledate seriju - preporucite je
Vjerovatno kasnim, ali imas i ovdje http://www.podnapisi.net/en/ppodnapisi/ ... S=7&sTE=15hocuseriju wrote:Zna li neko gde mogu naći prevod za How i met your mother s7e15?
- swirl
#2316 Re: Gledate seriju - preporucite je
Svi hvale ovu seriju, ja je pocela gledati, meni je odlicna

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2317 Re: Gledate seriju - preporucite je
jel ko gledao drugu sezonu haven
jel dobra?
jel dobra?
-
zamzija
#2318 Re: Gledate seriju - preporucite je
Jesam ja. Imaš je na Universalu svakog petka oko pola deset navečer, do sada su mislim bile tri epizode 2 sezone.Black swan wrote:jel ko gledao drugu sezonu haven
jel dobra?
( nemam syfy )
Još uvijek svaka epizoda ima posebnu radnju ( po jednog "troubled" - znači osobu pogođenu nevoljama i problemi koje riješe u istoj epizodi ), a po nekim sitnicama provlači se tema o onoj ženskoj fbi agentici, tj dodatne misterije o njoj, otkrivaju se dodatni tragovi koji vode do rješenja...
Meni je okej, puno mi je bolja od Terra nove koja je isto sf, ali je puna specijalnih efekata, produkcija je veća i glamuroznija, ali nigdje kvalitetne radnje, ovdje u Havenu imaju siromašniji specijalni efekti, produkcija manja, a razrađuju radnju ( doduše sporo ali je razrađuju ) i okej glume.
U nedostatku SF serija odgledam petkom navečer na Universalu Haven i nakon toga ide Medij ( zadnja sezona ) i meni je to sasvim okej
-
Zux
#2319 Re: Gledate seriju - preporucite je
Prva polovina sezone me malo razocarala, cinilo se da bas ne znaju sta bi vise izmisljali, ali se kvalitetnije zakuhalo kasnije pa je ispalo OK.Black swan wrote:jel ko gledao drugu sezonu haven
jel dobra?
-
BJB
#2320 Re: Gledate seriju - preporucite je
Luther
za tri dana odgledala prvu sezonu...predobra serija..ne mogu prestati gledati. 
Revenge
Revenge
- OxyDo
#2321 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pregledao drugu sezonu Breaking Bad, sad mi je jasno zasto je ocjena 9.4 na IMDB.
U prvoj sezoni je nesto sporije odvijanje radnje sto je razumljivo dok se gledalac ne "uzivi" u seriju. Druga je naprosto sjajna, bas drzi gledaoca zalijepljenim za ekran. Uglavnom serija je odlicna.
Jel neko gledao one miniepizode? Vrijede li cemu?
U prvoj sezoni je nesto sporije odvijanje radnje sto je razumljivo dok se gledalac ne "uzivi" u seriju. Druga je naprosto sjajna, bas drzi gledaoca zalijepljenim za ekran. Uglavnom serija je odlicna.
- alica.k
#2322 Re: Gledate seriju - preporucite je
velika steta sto luther ima tako malo epizodaBJB wrote:Lutherza tri dana odgledala prvu sezonu...predobra serija..ne mogu prestati gledati.
Revenge
alice je zakon
-
jim4
#2323 Re: Gledate seriju - preporucite je
OxyDo wrote:Pregledao drugu sezonu Breaking Bad, sad mi je jasno zasto je ocjena 9.4 na IMDB.![]()
- Kinaski
#2324 Re: Gledate seriju - preporucite je
pregledao sam californication , mislim ovo sto je dostupno na netu . Ako moze da mi neko preporuci neku novu seriju slicnu californicationu ?
Povezao sam je dosta sa Carlsom Bukovskim , ima dosta slicnosti
Povezao sam je dosta sa Carlsom Bukovskim , ima dosta slicnosti
- LONGMAN
#2325 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja sam pocela gledati "Once upon a time", ko voli fantaziju, dramu... mislim da bi mu se svidjela, meni je dobra
http://www.imdb.com/title/tt1843230/
http://www.imdb.com/title/tt1843230/