Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post Reply
jutarnji

#2301 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by jutarnji »

hamza_sa wrote:Jedina razlika je ta sto ovo vise nisu te 90-e, ali se to moze samo reci za albance, koji pokazuju cetnicima zube, dok nase jajare i dalje nastavljaju nasu politiku iz 90-ih.
Za to smo mi krivi. Vrati se lik iz Njemacke, maticar, i "spletom okolnosti" dodjemo u situaciju da nas on
predstavlja. Smijesno, mjesto da ga streljamo za dezerterstvo lik nekakav qrac, zazvalji Dodika i ponavlja
"dakleM" 100 puta dok sastavi prostoprosirenu recenicu. Pred nosom nam lokalni sverceri, pizde, profiteri
orgijaju a mi ih gledamo k`o da smo s marsa pali, a kad nam ga pristave onda...jao majko, sta bi.
Pasiflora

#2302 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by Pasiflora »

zavrzlama wrote:... srbiji je Kosovo nepotreban teret..
Cega je svjesno cca 0,000001% srba. Nazalost.
gate

#2303 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by gate »

sitno wrote:
Drago mi je što sam u tih 0,000001 % :razz: )
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#2304 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by prljavi Hare »

zavrzlama wrote:bice interesantno sa kakvim klizecim startom ce dodik i velikosrpski ogranak u BIH uletiti da rastereti velikosrbe na Kosovu :wink: ..velikosrpska praksa je obicno da se zakuha na dvije strane,pa da se kao kompezacija smirivanja stanja dobije nesto bar na jednoj strani...stara taktika" sam izazoves problem,dovedes stanje do usijanja i onda ponudis rjesenje,za koje trazis ustupke"

E kako je lijepo bilo 1990,1991,1992....milina za djelovanje u pravcu dijaloga i konstruktivnog
dogovora,za šta je zvanični Beograd uvjek bio spreman!Ove im komšije pomahnitale,naoružale se,nemaš
više s kim ni progovoriti! :lol: :lol: :lol:

P.S.Ovaj krst od sedam metara treba pojačati trokrstom Babe Stane,lične savjetnice pišopije za natprirodne
sile!Taj trokrst je bio poboden ispred zgrade opštine u Brčkom,kako bi svojim moćima obezbjedio da Brčko
arbitražom pripadne četnitetu! :D
Ne znam šta je tačno bilo,možda su baterije bile slabe,ali nije djelovao! :D Ali možda sada da se stave nove
"duracell" baterije,pa ga priključiti kao pojačanje ovome sedmometarskom! :D

P.S.Što se ustupaka tiče,neka vide mogu li šta sa Bugarima ili Rumunima dogovoriti,ne pita se ovdje
sam ćelavi matičar!Što se Bošnjaka i ostalih BiH patriota tiče....nikada nismo bili spremniji za ustupke! :evil: 8-)
Cukan91

#2305 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by Cukan91 »

Bota se ponasa kao ona crkotina Milosevic. Kao on je mirotvorac, on nije za rata. Predstava za javnost, dok ovamo sapuce cetnicima sta da rade i kako da se ponasaju.
Ne lupaj.
Ako sam iusta siguran, onda je da je ovaj coveku najvecem delu svojh izlaganja iskren. Nema on nikakve veze sa nacionalistima i cetnicima, kako kazes.
Ne vidim cemu tolika mrznja prema tom coveku.
gate

#2306 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by gate »

prljavi Hare wrote:
zavrzlama wrote:bice interesantno sa kakvim klizecim startom ce dodik i velikosrpski ogranak u BIH uletiti da rastereti velikosrbe na Kosovu :wink: ..velikosrpska praksa je obicno da se zakuha na dvije strane,pa da se kao kompezacija smirivanja stanja dobije nesto bar na jednoj strani...stara taktika" sam izazoves problem,dovedes stanje do usijanja i onda ponudis rjesenje,za koje trazis ustupke"

E kako je lijepo bilo 1990,1991,1992....milina za djelovanje u pravcu dijaloga i konstruktivnog
dogovora,za šta je zvanični Beograd uvjek bio spreman!Ove im komšije pomahnitale,naoružale se,nemaš

P.S.Ovaj krst od sedam metara treba pojačati trokrstom Babe Stane,lične savjetnice pišopije za natprirodne
sile!Taj trokrst je bio poboden ispred zgrade opštine u Brčkom,kako bi svojim moćima obezbjedio da Brčko
Ne znam šta je tačno bilo,možda su baterije bile slabe,ali nije djelovao! :D Ali možda sada da se stave nove

P.S.Što se ustupaka tiče,neka vide mogu li šta sa Bugarima ili Rumunima dogovoriti,ne pita se ovdje
sam ćelavi matičar!Što se Bošnjaka i ostalih BiH patriota tiče....nikada nismo bili spremniji za ustupke! :evil: 8-)
Ma ne ustupaj više đavole jedan,vidiš da si na 23 % i još bi ustupo.Ne daj više centa :D
ultima_palabra

#2307 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by ultima_palabra »

Cukan91 wrote:
Bota se ponasa kao ona crkotina Milosevic. Kao on je mirotvorac, on nije za rata. Predstava za javnost, dok ovamo sapuce cetnicima sta da rade i kako da se ponasaju.
Ne lupaj.
Ako sam iusta siguran, onda je da je ovaj coveku najvecem delu svojh izlaganja iskren. Nema on nikakve veze sa nacionalistima i cetnicima, kako kazes.
Ne vidim cemu tolika mrznja prema tom coveku.
:lol: Bota je samo pretty face, našminkano lice Srbije za pokazivanje prema Zapadu... samo je rok trajanja blizu kraja ;-)
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#2308 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by prljavi Hare »

gate wrote:
prljavi Hare wrote:

Ma ne ustupaj više đavole jedan,vidiš da si na 23 % i još bi ustupo.Ne daj više centa :D
Pa zar ti niši otišao da braniš kolevku? :shock: :? Duboko si me razočarao! :lol: :lol: :lol:
A Pantelija skuplja dobrovoljce danima,a ti osta da seruckaš po forumu!E ne može se tako doći do
Velike Srbije!Ja sam mislio da si ti već negdje u šumama oko Jarinja! :lol: :lol: :lol:
zavrzlama

#2309 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by zavrzlama »

sitno wrote:

sto se vise srbija bude zadrzavala na pitanju kosova to je sve bolje za BIH, :wink: jer se dobiva dragocjeno vrijeme na konsolidaciji probosanskih snaga...dodik bi volio da je vec jucer kosovo priznato od strane srbije i da se srbija potpuno posveti rs-u i njenom putu ka secesiji od BIH :wink:
srpskoj politici je vazniji rs od kosova,ali je to tesko prenijeti na srbijansku javnost i to je razlog sto se srbija nalazi u nezavidnoj poziciji,gdje istinske interese vodi tajno(gura secesiju rs-a) a lazne interese(kosovo u srbiji) vodi javno i to stvara konfuziju u srpskom drustvu i javnosti...the end.

samo nek tako nastave :wink:
Last edited by zavrzlama on 03/08/2011 13:29, edited 1 time in total.
gate

#2310 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by gate »

zavrzlama wrote:
sitno wrote:

sto se vise srbija bude zadrzavala na pitanju kosova to je sve bolje za BIH, :wink: jer se dobiva dragocjeno vrijeme na konsolidaciji probosanskih snaga...dodik bi volio da je vec jucer kosovo priznato od strane srbije i da se srbija potpuno posveti rs-u i njenom putu ka secesiji od BIH :wink:
srpskoj politici je vazniji rs od kosova,ali je to tesko prenijeti na srbijansku javnost i to je razlog sto se srbija nalazi u nezavisnoj poziciji,gdje istinske interese vodi tajno(gura secesiju rs-a) a lazne interese(kosovo u srbiji) vodi javno i to stvara konfuziju u srpskom drustvu i javnosti...the end.

samo nek tako nastave :wink:
Ma Srbija može "ustupati",ima od čeg ali vi... Još jedan "ustupak" i hava... :D
Hodidid

#2311 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by Hodidid »

I sta vele, jel se opet puca?
Last edited by Hodidid on 03/08/2011 13:32, edited 1 time in total.
madner

#2312 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by madner »

Stvarno sam frapiran ovim forumasima koji njemo posmatraju kako Kosovari prelaze Ibar. Pa kako da vas uzmemo ozbiljno kada govoriti o odbrani doma kada niste u stanju ni spremni braniti ni koljevku Srbstva.
Cukan91

#2313 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by Cukan91 »

ultima_palabra wrote: :lol: Bota je samo pretty face, našminkano lice Srbije za pokazivanje prema Zapadu... samo je rok trajanja blizu kraja ;-)
Bota je face koga podrzava jedan dobar deo gradjana Srbija (mozda ne najveci... ali u svakom slucaju ne i zanemarljiv), i definitivno nije licemer koji na zapadu prica jedno, a u Srbiji kroji drugu politiku. Ubedjen sam da je od svih politicara koje imamo u Srbiji on, sa Cedom Jovanovicem jedini normalan faktor.
zavrzlama

#2314 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by zavrzlama »

Ma Srbija može "ustupati",ima od čeg ali vi... Još jedan "ustupak" i hava... :D
[/quote]
ebiga..drugi vjetrici pusu :D ..srbija vise ne ustupa,nego uzmice pred jacim..kosovo srbija ne daje ,nego kosovo joj se otima :wink: :wink: ...probosanske snage ne moraju davati ustupke jer su jace :wink: ...ustupak se davao da velikosrbi stave potpis na nastavak kontinuiteta BIH drzavnosti kao medjunarodno priznate drzave...a unutrasnji ratovi se mogu laganoze voditi i desetljecima,jer faktor vremena ne radi za secesioniste :wink:

uzlaud pokusavas vojni,ekonomski i strateski poraz srbije prikazati kao pobjedu"pa eto srbija daje ustupke" srbija nista ne daje,nego joj se uzima ne pitajuci istu koliko boli :D ..jer bolilo je i druge pa su izdurali..
Last edited by zavrzlama on 03/08/2011 13:43, edited 1 time in total.
madner

#2315 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by madner »

Pa tema je hoce li Srbija uzvratiti udarac. Pada RSK, slabe snage KFORa i Kosovara prijete da ce izaci na granicu i osjec vezu sa granicom.
Ode suverenitet, ode ponos, ode slava a niko da posalje gardijsku brigadu da pokaze sta su naucili u medjuvremenu.
Hodidid

#2316 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by Hodidid »

Cukan91 wrote:
ultima_palabra wrote: :lol: Bota je samo pretty face, našminkano lice Srbije za pokazivanje prema Zapadu... samo je rok trajanja blizu kraja ;-)
Bota je face koga podrzava jedan dobar deo gradjana Srbija (mozda ne najveci... ali u svakom slucaju ne i zanemarljiv), i definitivno nije licemer koji na zapadu prica jedno, a u Srbiji kroji drugu politiku. Ubedjen sam da je od svih politicara koje imamo u Srbiji on, sa Cedom Jovanovicem jedini normalan faktor.
Covjek je prije svega licemjer po pitanju vanjske politike naspram Bosne i Hercegovine. Ne treba se biti Einstein pa to zamijetiti. A i u Srbiji balansira cijelo vrijeme ali kako ima za opoziciju prilicno radikalne elemente onda nije ni cudo.

Cedo vas moze izvuci iz blata ali masa to ne zna prepoznati. Tadic umjesto da nudi koaliciju Jovanovicu utrpa SPS u koalicionu vladu. To ce mu se prije ili kasnije obiti o glavu jer vuk dlaku mijenja ali cud nikad. Ustvari vec se obija.
Highlander

#2317 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by Highlander »

zagazaga wrote:vratite se temi!
Da.

Treba se vratiti temi.

I, kao kao što sam već rekao, BiH ne treba da prizna Kosovo.
gate

#2318 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by gate »

Highlander wrote:
zagazaga wrote:vratite se temi!
Da.

Treba se vratiti temi.

I, kao kao što sam već rekao, BiH ne treba da prizna Kosovo.
Pa neće ga ni priznati niti ko o tome raspravlja :roll:
Hodidid

#2319 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by Hodidid »

Jes vala Kosovo samo ceka da ga Bosna i Hercegovina prizna pa da odahne i kaze drzava smo.
zavrzlama

#2320 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by zavrzlama »

BIH ne treba (zasada)da prizna Kosovo,jer narod Kosova zna situaciju u kojoj se nalazi BIH...nase priznanje ne znaci Kosovu nista jer oni znaju da vecina stanovnmika BIH je na strani njihove nezavisnosti....malo dodiku razvlaciti pamet i ne davati mu hranu za izljeve fasizma cime homogenizuje srbe kao narod i odrzava stepen satanizacije...nek satanizaciju odrzava obracunom sa sopstvenim narodom...
Highlander

#2321 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by Highlander »

"Pa neće ga ni priznati niti ko o tome raspravlja :roll:"

Pa... naziv topica je priznanje Kosova od strane 60 država i još - all about, jeli?
A o čemu se još raspravlja?
Last edited by Highlander on 03/08/2011 13:54, edited 1 time in total.
Highlander

#2322 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by Highlander »

Hodidid wrote:Jes vala Kosovo samo ceka da ga Bosna i Hercegovina prizna pa da odahne i kaze drzava smo.
Jako im je bitna BiH.

Od Kine, Rusije i sličnih priznanje neće nikada dobiti, ali BiH JESTE BITNA, jer im je kretanje sa dokumentima ove fantomske države onemogućeno kroz BiH - sve dok ne dođe do priznanja.

Bitna im je BiH (aktuelnoj Prištini i nj mentorima), jako bitna.
Last edited by Highlander on 03/08/2011 13:56, edited 1 time in total.
Boom71

#2323 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by Boom71 »

madner wrote:Stas, dok su se druge nacije gradile na osnovu kulture i/ili jezika, oni su otisli na bazu SPC-a.
I sada nas hebu u zdrav mozak 140 godina.
Ove cinjenice su korjen zla na ovim prostorima.

Umjesto da se srpski narod razvija u vremenu i prostoru,da se ide u korak sa vremenom i da se na tom putu usvajaju neke nove,bolje vrijednosti,elite tog naroda vuku kocnice i nedaju napredak.

Rezultati te pogubne politike su trenutni odnosi sa najblizim susjedima.Kosovo,Crna Gora,Hrvatska,Bosna i Hercegovina su najblizi i valjda bi trebalo najvazniji susjedi.

Ko nas bre zavadi ?!
gate

#2324 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by gate »

Highlander wrote:"Pa neće ga ni priznati niti ko o tome raspravlja :roll:"

Pa... naziv topica je priznanje Kosova od strane 60 država i još - all about, jeli?
A o čemu se još raspravlja?
A mlate se gluposti,malo se i dosada ubija. :D
Highlander

#2325 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!

Post by Highlander »

"Rezultati te pogubne politike su trenutni odnosi sa najblizim susjedima.Kosovo,Crna Gora,Hrvatska,Bosna i Hercegovina su najblizi i valjda bi trebalo najvazniji susjedi."

R - Bez želje da repliciram po svaku cijenu MORAM da se zapitam, a u kom to svijetu živimo nas dvojica? Koliko znam, a dobro znam, odnosi Srbije i Hrvatske nikada nisu bii bolji. Odnosi sa C. Gorom su korektni, a ne vidim ni jedan jedini gaf prema BiH. Kosovo, jeli, uprokos želji Vašingtona (i Prištine) nije susjed Srbiji, nego je vlasništvo Srbije u aktuelnom posjedu USA i Prištine.

U čemu je problem? Kome to danas od pobrojanih susjeda Srbija pravi problem?
Last edited by Highlander on 03/08/2011 14:06, edited 1 time in total.
Post Reply