N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- slobodni armirach
#2301 Re: N.K. Čelik Zenica
zato jarane i kazem, sad radi reprezantacije stvari se komplkuju.
svaki dan traze neke mahane Bilinom Polju, a feninga nisu ulozili u stadion, sto se mene tice nek Safetovi manekeni igraju bilo gdje drugo
svaki dan traze neke mahane Bilinom Polju, a feninga nisu ulozili u stadion, sto se mene tice nek Safetovi manekeni igraju bilo gdje drugo
-
Mustang1
#2302 Re: N.K. Čelik Zenica
A zasto se ne bi dogovorili da se zamjenu da sad igraju u Tuzli a u sljedecem dijelu ovamo .. Svakako je u interezu saveza/komiteta da bude dobar teren i Celik njima cini uslugu i nek narede da tako bude ..Bezveze sad kad smo se zaletili da se ohlade 
- Obuca9
#2303 Re: N.K. Čelik Zenica
Ne kontam što bi igrali u Kaknju, pored Kamberovića? Pa tamo je bolji i teren i stadion i sve.
Doduše, jeste da se možeš fino izvaliti u Džananoviću, sjesti na kafu i gledati tekmu
Ali mislim da bi bolji potezbio da se igra tamo. Manji stadion, jedna tribina, sigurno bi bila puna do posljednjeg mjesta, bolja atmosfera...
Doduše, jeste da se možeš fino izvaliti u Džananoviću, sjesti na kafu i gledati tekmu
-
Eborg
#2304 Re: N.K. Čelik Zenica
Ni meni nije jasno zašto se ne igra na Kamberovića polju, koliko znam i taj stadion ima licencu za Premijer ligu.
Jedino ako fakat ne žele da se gleda utakmica bez plaćanja karte iz shopping centra i uz ogradu sa strane što bi bilo smiješno.
Neka zamijene domaćinstva sa Slobodom i eto.
Jedino ako fakat ne žele da se gleda utakmica bez plaćanja karte iz shopping centra i uz ogradu sa strane što bi bilo smiješno.
Neka zamijene domaćinstva sa Slobodom i eto.
- Gandalf
#2305 Re: N.K. Čelik Zenica
Da je sad bod uzet' lištićarima - zna li ko šta je sa Tosunovićem?
-
Mustang1
#2306 Re: N.K. Čelik Zenica
Ne znam za sta su zamijenili ovo cuvanje stadiona za Portugal .. pretpostavljam za kup .. ali moguce i za neke bodove na strani u ligi ...
Za nesto jesu 10000 % ne bi oni to tek tako kakav crni patriotizam 
- Co0l
#2307 Re: N.K. Čelik Zenica
Iz tvojih usta u Bozije usiBubalo1 wrote:Ne znam za sta su zamijenili ovo cuvanje stadiona za Portugal .. pretpostavljam za kup .. ali moguce i za neke bodove na strani u ligi ...Za nesto jesu 10000 % ne bi oni to tek tako kakav crni patriotizam
-
Mobile_Disco
#2308 Re: N.K. Čelik Zenica
Vidi ovog spijuna, ko gps sve zna, gdje stahz__semir wrote:Ne kontam što bi igrali u Kaknju, pored Kamberovića? Pa tamo je bolji i teren i stadion i sve.
Doduše, jeste da se možeš fino izvaliti u Džananoviću, sjesti na kafu i gledati tekmuAli mislim da bi bolji potezbio da se igra tamo. Manji stadion, jedna tribina, sigurno bi bila puna do posljednjeg mjesta, bolja atmosfera...
Pa neka se igra ova u Tuzli, a na proljece kod nas i mirna Bosna
- Co0l
#2309 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma ja mislim da Kamberovice nemaju licencu za Premijer ligu a nesto se sad ne mogu sjetit imaju li tamo iscrtane linije i golovi.Mobile_Disco wrote:Vidi ovog spijuna, ko gps sve zna, gdje stahz__semir wrote:Ne kontam što bi igrali u Kaknju, pored Kamberovića? Pa tamo je bolji i teren i stadion i sve.
Doduše, jeste da se možeš fino izvaliti u Džananoviću, sjesti na kafu i gledati tekmuAli mislim da bi bolji potezbio da se igra tamo. Manji stadion, jedna tribina, sigurno bi bila puna do posljednjeg mjesta, bolja atmosfera...
![]()
Pa neka se igra ova u Tuzli, a na proljece kod nas i mirna Bosna
- samo_ti
#2310 Re: N.K. Čelik Zenica
Ima sve, mogu se igrati tekme ... samo ne znam kakvo je tamo stanje sa travom, jer ragbisti njega sada koriste 
- slobodni armirach
#2311 Re: N.K. Čelik Zenica
cuj ragbisti koriste,..pa zar ih nije protjero Hinovic na trosku
- samo_ti
#2312 Re: N.K. Čelik Zenica
pa nece se utakmice igrati na sljaci !?slobodni armirach wrote:cuj ragbisti koriste,..pa zar ih nije protjero Hinovic na trosku
- Obuca9
#2313 Re: N.K. Čelik Zenica
Mobile_Disco wrote:Vidi ovog spijuna, ko gps sve zna, gdje stahz__semir wrote:Ne kontam što bi igrali u Kaknju, pored Kamberovića? Pa tamo je bolji i teren i stadion i sve.
![]()
Volim ja Nicaze, čest sam ja gost kod vas
-
bosnovizija
#2314 Re: N.K. Čelik Zenica
Mladi bh. golman već tri godine u LechuEborg wrote:Je li on bio ono nešto povrijeđen pa nije igrao ili je samo bio rezervni golman? Koliko se sjećam otkako je došao imao je neki niz od 10-tak utakmica kao prvi golman, ostalo je ulijetao po potrebi i bio rezerva.
Burić: Želim mjesto u prvom timu
Piše: O. Škundrić
Petak, 21.10.11. 17:58.
Mladi bh. golman Jasmin Burić već tri sezone brani boje poljske ekipe Lecha iz Poznana, te strpljivo čeka svoju šansu.
Burić je dobio priliku u posljednjem susretu Lecha, koji je sa 1:0 bio bolji od Korone, te namjerava iskoristiti ukazanu priliku.
"U Lechu sam već tri godine i želim biti prvi golman ove ekipe. Tokom posljednje tri godine sam igrao u prvom timu, ali posljednjih 12 mjeseci i nije bilo tako uspješno. Moje rivalstvo sa Kotorowskim je žestoko, ali fer i sportsko. On mi je dobar prijatelj, ali nas to ne spriječava da budemo rivali na terenu i treningu. Borba za mjesto u prvoj ekipi se nastavlja", dodao je Burić.
Objavljeno 21.10.2011. u 19:01
Burić: Nisam u kontaktu sa Sušićem, moram redovno igrati
Bosanskohercegovački mladi golman Lecha iz Poznana Jasmin Burić (24) kaže kako će učiniti sve da ostane prvi izbor na golu poljskog kluba, ali i priželjkuje poziv bh. selektora u budućnosti.
Burić je u prošlom kolu poljskog prvenstva, kada je Lech u Poznanu s 1:0 savladao Koronu Kielce, pokazao svoje golmanske kvalitete. "Učinio sam sve što sam mogao da se na najbolji način predstavim protiv Korone. Mislim da mogu braniti do kraja godine bez prestanka. Vjerujem da bi se to moglo dogoditi, ali isto tako znam da će borba za mjesto na golu biti žestoka", kaže Burić, kojem je najveća konkurencija iskusni Krzysztof Kotorowski (35).
"U Lechu sam tri godine i uvijek sam želio da budem prvi izbor na golu. Branio sam najprije u početnoj postavi, no posljednjih 12 mjeseci nije baš bilo toliko uspješno. Moje rivalstvo sa Kotorowskim je žestoko. 'Kotor' je dobar prijatelj, ali bez obzira na to borba za mjesto na golu će se nastaviti"m rekao je Burić.
Lech će u 11. kolu poljske Ekstraklase gostovati kod Lechie u Gdansku. Prilika za nove odbrane bosanskohercegovačkom golmanu i nova dokazivanja.
"Ne znam da li ću imati više posla nego u prošloj utakmici. Teško je sada predviđati utakmicu koja se igra u subotu. Očekujem napade Lechie u prvih 20 minuta, no to mi ne smeta", izjavio je Burić.
Mladi golman se osvrnuo i na baraž.
"Bh. reprezentacija se mora nadigravati s Portugalom u doigravanju za Euro. Dakako, ne čeka nas jednostavan zadatak. Redovno poziv dobiva moj saigrač iz Lecha Semir Štilić. Ja trenutno nemam kontakte s našim selektorom. Moram najprije redovno igrati u klubu, a onda se mogu nadati pozivu u nacionalni tim", dodao je Burić na kraju.
Burić je rođen u Zenici, ponikao je u zeničkom Čeliku, a 2009. godine prešao je u Lech. Debi u poljskom klubu imao je 4. oktobra iste godine protiv Arka Gdynie.
-
bosnovizija
#2315 Re: N.K. Čelik Zenica
Burić opet sačuvao mrežu, igrao i Štilić
Piše: E. Škorić
Subota, 22.10.11. 19:57.
U posljednjoj utakmici današnjeg programa, u kojoj su snage odmjerili Lecha i Lech, nije bilo pobjednika, kao niti golova. Na golu gostiju iz Poznana opet je briljirao 24-godišnji bh. golman Jasmin Burić.
Naš reprezentativac Semir Štilić igrao je sve do 80. minute, kada ga je zamjenio Jakub Wilk.
Vodeći je trenutno Slask sa 22 boda, dva manje ima Lech, Korona i Ruch imaju po 19...
Bravo Libe! Samo napred!
Piše: E. Škorić
Subota, 22.10.11. 19:57.
U posljednjoj utakmici današnjeg programa, u kojoj su snage odmjerili Lecha i Lech, nije bilo pobjednika, kao niti golova. Na golu gostiju iz Poznana opet je briljirao 24-godišnji bh. golman Jasmin Burić.
Naš reprezentativac Semir Štilić igrao je sve do 80. minute, kada ga je zamjenio Jakub Wilk.
Vodeći je trenutno Slask sa 22 boda, dva manje ima Lech, Korona i Ruch imaju po 19...
Bravo Libe! Samo napred!
- Gandalf
#2316 Re: N.K. Čelik Zenica
dobro nam ide u lištici - u prvih 30 minuta nismo izašli iz svog 16-erca 
- Distortion
#2317 Re: N.K. Čelik Zenica
Jel neko upratio što nam je poništen gol?
Damjanovic nas je debelo unazadio, pogotovo sa ovim crvenim kartonom u prvom poluvremenu...
Svaki majni kontakt domaćinski faul, mi jedva 2 faula dobili strašno, i to bez žutih kartona a dobili smo ih ja mislim 4.
Ofirno sudjenje...
Poslije iskljucenja smo bolje igrali od Sirokog i mogli do gola. Šteta što smo primili glup gol iz prekida...
Teško do boda ne umanjujuci kvalitet uskog...
Damjanovic nas je debelo unazadio, pogotovo sa ovim crvenim kartonom u prvom poluvremenu...
Svaki majni kontakt domaćinski faul, mi jedva 2 faula dobili strašno, i to bez žutih kartona a dobili smo ih ja mislim 4.
Ofirno sudjenje...
Poslije iskljucenja smo bolje igrali od Sirokog i mogli do gola. Šteta što smo primili glup gol iz prekida...
Teško do boda ne umanjujuci kvalitet uskog...
- Co0l
#2318 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma bezveze se nervirat,ionako je ove godine na 'hrvatski' klub red da osvoji prvenstvo,ocito Siroki,tako da bi svakako izgubili.
- slobodni armirach
#2319 Re: N.K. Čelik Zenica
slazem seCo0l wrote:Ma bezveze se nervirat,ionako je ove godine na 'hrvatski' klub red da osvoji prvenstvo,ocito Siroki,tako da bi svakako izgubili.
ako i ne bude, onda ce kuknjava majoricacija, picke materne itd
- Distortion
#2320 Re: N.K. Čelik Zenica
Gledao sam citavu utakmicu i mora se priznati da je Široki bio bolji u prvom poluvremenu, bar prilike i gol tako kažu. Bili su strasno nabrijani, igrali su skoro pa presing i mi jednostavno nismo mogli doci do izrazaja a i sudija je odradio svoj dio posla tako da je to dodatno otezalo situaciju. Mislim da smo mi bolje zaigrali kad smo ostali sa igracem manje i do kraja prvog poluvremena pokazali da u drugom mozemo biti ravnopravni.
U drugom poluvremenu smo bili bolja ekipa, imali svoje sanse, kontrolisali igru, nisam mogao vjerovat da mozemo onako igrati na strani protiv lidera na tabeli sa igracem manje. Steta sto nismo iskoristile sanse koje smo imali ali jednostavno nije bilo sudjeno danas a i sudija je definitivno podmazan, u to nema sumnje. Koliko je samo faulova ofirnih svirao za njih, oko kaznenog prostora, a za nas jedva poneki. Ne znam zasto nam je ponisten gol? Zasto nije sviran penal, mislim da je bio ili sam mozda subjektivan? Crveni nisam dobro vidio mada mislim da Damjanovic nije bio zadnji igrac odbrane. Fakat ofirno sudjenje koje je nepotrebno ekipi koja je prva na tabeli ali ocito komitet za normalizaciju ne brine kako da se rijesi ovih sudija nego kako da normalizuje stanje u fudbalu tako sto ce sad prvak bit neko iz hrvatskih klubova...
Čelik
prijatno sam iznenadjen igrom, zalaganjem...
Nadigrali smo lidera na tabeli u drugom poluvremenu s igracem manje ali nismo mogli i protiv sudije...
U drugom poluvremenu smo bili bolja ekipa, imali svoje sanse, kontrolisali igru, nisam mogao vjerovat da mozemo onako igrati na strani protiv lidera na tabeli sa igracem manje. Steta sto nismo iskoristile sanse koje smo imali ali jednostavno nije bilo sudjeno danas a i sudija je definitivno podmazan, u to nema sumnje. Koliko je samo faulova ofirnih svirao za njih, oko kaznenog prostora, a za nas jedva poneki. Ne znam zasto nam je ponisten gol? Zasto nije sviran penal, mislim da je bio ili sam mozda subjektivan? Crveni nisam dobro vidio mada mislim da Damjanovic nije bio zadnji igrac odbrane. Fakat ofirno sudjenje koje je nepotrebno ekipi koja je prva na tabeli ali ocito komitet za normalizaciju ne brine kako da se rijesi ovih sudija nego kako da normalizuje stanje u fudbalu tako sto ce sad prvak bit neko iz hrvatskih klubova...
Čelik
Nadigrali smo lidera na tabeli u drugom poluvremenu s igracem manje ali nismo mogli i protiv sudije...
- Co0l
#2321 Re: N.K. Čelik Zenica
Distortion wrote:Gledao sam citavu utakmicu i mora se priznati da je Široki bio bolji u prvom poluvremenu, bar prilike i gol tako kažu. Bili su strasno nabrijani, igrali su skoro pa presing i mi jednostavno nismo mogli doci do izrazaja a i sudija je odradio svoj dio posla tako da je to dodatno otezalo situaciju. Mislim da smo mi bolje zaigrali kad smo ostali sa igracem manje i do kraja prvog poluvremena pokazali da u drugom mozemo biti ravnopravni.
Čelikprijatno sam iznenadjen igrom, zalaganjem...
Ovdje se drugacije titule ne uzimaju.
- ultima_palabra
#2322 Re: N.K. Čelik Zenica
Gdje ste vi to gledali?
Široki nije ništa posebno, ali očigledno da ih se gura.
- slobodni armirach
#2323 Re: N.K. Čelik Zenica
preko neta se gledaloultima_palabra wrote:Gdje ste vi to gledali?
- ultima_palabra
#2324 Re: N.K. Čelik Zenica
A ko radi te prenose?slobodni armirach wrote:preko neta se gledaloultima_palabra wrote:Gdje ste vi to gledali?
- slobodni armirach
#2325 Re: N.K. Čelik Zenica
hercegovinaliveultima_palabra wrote:A ko radi te prenose?slobodni armirach wrote:preko neta se gledaloultima_palabra wrote:Gdje ste vi to gledali?