BH fudbalski/nogometni talenti
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- phillie
#2301 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ne znas ti naseg Dona 
- bosanceros_
#2302 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
......... Begovic......
mujdza/vrso.......bico..........spahic............kolasinac
................ .... medunjanin..............................
...pjanic.............misimovic...............salihovic
ibisevic...........dzeko
mujdza/vrso.......bico..........spahic............kolasinac
................ .... medunjanin..............................
...pjanic.............misimovic...............salihovic
ibisevic...........dzeko
- DonVitoN
#2303 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Koji je tvoj problem momcilukustranacc wrote:Ja ovo sto procitah do sada ti si jedno 750 postova napisao o svenu titi susicu..DonVitoN wrote: Kao DM da nas zadovolji ovaj kako kaze sto je vise kao "Van Persi" razigravac![]()
Safet isto rece da koga pozove u maju da nece praviti taj neki siri spisak jer mu kao zao neke ostavljati posle pripremni tekmitako barem rece Safet ili ce za neke posebno nove napraviti izuzetak.
Bravo Seade
Yebs tina covjece/djete skontali smo , grska je , treba ga odjebati
Daj sad sviju ti popusti, idi sta korisno radi, idi guzni sta , drkaj u krajnjem slucaju... Rastereti se yebo te
I ako ga povede u brazil nece igrati svejedno, samo zamislis da ga nema.
Isti kurac bi bio sa prcicem , idu ljudi na godisnji odmor ...kraj balade...svi ovi osim onih 14-15 originalnih dzaba idu u brazil da guzicu pronosaju...sta se palis bezze
Ohladi.
-
stranacc
#2304 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ma nisu ti valahi ni sve na broju........
- stari_rastafari
#2305 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Po meni je steta sto se Salihovic (dosta puta sam vidio da se Salihovic sudara sa Lulicem kad igra beka) gura u odbranu dok covjek ocito puno vise moze dati u sredini. Ista stvar za Vedu kojeg pape gura na desno krilo dok covjek daleko vise daje kao klasicni spic.MOSALJOZE wrote:Stari mnogo mi se djasvi tvoje razmišlanje.Dakle ukoliko NEDO BOG Mujdza bude povrijedjen onda Bićo tamo Vranješ na stopera a Zukanović lijevo.Po meni više nam gori na poziciji DM,nego na lijevom beku.A SEO je beton i na jednoj i drugoj poziciji.stari_rastafari wrote: Me's cini da sam vec ti jednom negdje potvrdio al de da jos jednom, nije na odmet. To je ta formacija i prema mojoj viziji... Ja bih mozda is'o i sa nekom 4-3-3 s tim da bi Izet i Senad trebali igrati krilne napadace odnosno snjirati po svojoj respektabilnoj strani. Jedino sto treba tu formaciju uigrati a posto nas selektor voli napadacki fudbal cudi me da nije probao ... Evo kako bi to trebalo eventualno da izgleda :
----------------------------------Begović--------------------------------------------
-----------Mujdža-----Bićo/Zuka-----Spahić------Kolašinac/Zuka--------------
---------------------------------Salihović/SEO-------------------------------------
-------Pjanić/Misimovic--------------Medunjanin/Salihovic/Misimovic------
--------Hajrović/Visca---------------------------------Lulić/Visca---------------
------------------------------Džeko/Ibišević---------------------------------------
I onda oplesti tika-takaZlatni FIFA Manager
Zuka moze komotno na lijevog beka, odlicno se snalazi na toj poziciji i taj potencijal treba iskoristiti umjesto da ga se drzi na klupi. Ima sigurno dosta kombinacija i dala bi se postaviti dobra ekipa i sa ovim igracima koje imamo, doduse treba tu klupu podebljat definitivno.
-
olympus76
#2306 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Sad bas malo gledam i trazim po netu vase napadace,naravno tu su dzeko i ibisevic ali mi je malo cudno da nemate
prakticki vise ni jednog ,u cemu je problem sa napadacima kod vas?
veznih i obrambenih imate dosta,i to kvalitetnih,a u napadu nista
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2307 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
gledam ove formacije što bacate pa ne kontam što PJanića formacijski gurate toliko naprijed kada najbolje igra kada je na poziciji povučenog playmakera, skoro pa na defanzivnom veznom, ali odakle kontroliše i diriguje igru, drži loptu i filuje igrače pasovima?
U Romi ubija kada tako igra i u repku u par navrata kada je bio na toj poziciji je razvalio pa mi više logike ima da ga povučemo nazad
U Romi ubija kada tako igra i u repku u par navrata kada je bio na toj poziciji je razvalio pa mi više logike ima da ga povučemo nazad
- DonVitoN
#2308 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Nekad nije bilo odbrambenih za lijekaolympus76 wrote:Sad bas malo gledam i trazim po netu vase napadace,naravno tu su dzeko i ibisevic ali mi je malo cudno da nemate
Za formaciju 4-5-1 dosta nam dva napadaca, Dzeko ili Ibisevic.
Samo sto Safet opet fura luzersku (protiv malo jace rep. si donji) 4-4-2.
-
PeppermintSA
#2309 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Deni Milošević sa ocem Cvijanom, a s lijeve strane Juka sa ocem Arslanagića
- DonVitoN
#2310 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
JukaPeppermintSA wrote:
Deni Milošević sa ocem Cvijanom, a s lijeve strane Juka sa ocem Arslanagića![]()
![]()
- MOSALJOZE
#2311 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
PeppermintSA wrote:
Deni Milošević sa ocem Cvijanom, a s lijeve strane Juka sa ocem Arslanagića![]()
![]()
- stari_rastafari
#2312 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Izgleda da jeste. I neka je. Al onda treba da bude i zvanicno pri Savezu
Samo isto vazi i za njega. Ne smije sebi dozvoljavati medijski se spustat na niske nivoe poput one fejsbuk izjave gdje se nagovorio onom malom svedu.
Last edited by stari_rastafari on 04/03/2014 22:08, edited 1 time in total.
- MOSALJOZE
#2313 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Nudjeno,nije zeliostari_rastafari wrote:Izgleda da jeste. I neka je. Al onda treba da bude i zvanicno pri Savezu
- stari_rastafari
#2314 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Svaka cast onda. Respekt. Moja losa procjena. Al sta je onda on tu ustvari ?
- MOSALJOZE
#2315 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ne znam kako bi se to moglo drugačije reči nego patriota(da me ne napadnu sad)stari_rastafari wrote:Svaka cast onda. Respekt. Moja losa procjena. Al sta je onda on tu ustvari ?
- stari_rastafari
#2316 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Mislim da bismo mu onda mogli poslati listu zelja ?MOSALJOZE wrote:Ne znam kako bi se to moglo drugačije reči nego patriota(da me ne napadnu sad)stari_rastafari wrote:Svaka cast onda. Respekt. Moja losa procjena. Al sta je onda on tu ustvari ?
- MOSALJOZE
#2317 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ja mu to mogu prišapnut,ako skontamo,ali nešto realno,i neke igrače koji se ne spominju jer su već u kontaktu.Mozda da pokuša sa mladjim Modićem iz Milana
- DonVitoN
#2318 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Neka je. Treba ga i Dzeko hraknuti na bosanski nacin..stari_rastafari wrote:Izgleda da jeste. I neka je. Al onda treba da bude i zvanicno pri SavezuSamo isto vazi i za njega. Ne smije sebi dozvoljavati medijski se spustat na niske nivoe poput one fejsbuk izjave gdje se nagovorio onom malom svedu.
Ima obraza jos ga spominjati kaze obecao mi Dzeko raj.. a jedan tel. poziv Ibre san mi se ostvario
Sramota Srebrenice.
- stari_rastafari
#2319 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Treba biti profesionalac u onome sto radis. Nekad uspijes nekad ne. Ljudi su svakakvi. Zato treba ostati priseban i ne stvarati o sebi losu sliku. To je sve. Al ne sporim, drago mi je da se trudi i da pomaze. Sve dok ne odmaze.DonVitoN wrote:Neka je. Treba ga i Dzeko hraknuti na bosanski nacin..stari_rastafari wrote:Izgleda da jeste. I neka je. Al onda treba da bude i zvanicno pri SavezuSamo isto vazi i za njega. Ne smije sebi dozvoljavati medijski se spustat na niske nivoe poput one fejsbuk izjave gdje se nagovorio onom malom svedu.
Ima obraza jos ga spominjati kaze obecao mi Dzeko raj.. a jedan tel. poziv Ibre san mi se ostvario![]()
Sramota Srebrenice.
- bosanceros_
#2320 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
DonVitoN wrote:Neka je. Treba ga i Dzeko hraknuti na bosanski nacin..stari_rastafari wrote:Izgleda da jeste. I neka je. Al onda treba da bude i zvanicno pri SavezuSamo isto vazi i za njega. Ne smije sebi dozvoljavati medijski se spustat na niske nivoe poput one fejsbuk izjave gdje se nagovorio onom malom svedu.
Ima obraza jos ga spominjati kaze obecao mi Dzeko raj.. a jedan tel. poziv Ibre san mi se ostvario![]()
Sramota Srebrenice.
ma gdje ce ga hraknut kad je mujo vise klupa nego u igri
- Logovan
#2321 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
I obojica su naši 100%.PeppermintSA wrote:
![]()
leškarenje wrote:sto se okrenu prica za Tankovica u kontru,ahahahahaa
Pa hoće to kad nekoga napadaš onako bezveze.
- DonVitoN
#2322 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
FIFA odobrila: Lazić će moći nastupati za Bosnu i Hercegovinu
http://www.cazin.net/vijesti/clanak/fif ... ercegovinu
http://www.cazin.net/vijesti/clanak/fif ... ercegovinu
-
todd_smith
#2323 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Juka bi da ****, a da ne udje, svako svoj interes ganja, to sto je patriota samo pomaze
- MOSALJOZE
#2324 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Kakav je to interes,i kako to da Juka do sada nije ništa hajrovo,i većinom bio na gubitku.todd_smith wrote:Juka bi da ****, a da ne udje, svako svoj interes ganja, to sto je patriota samo pomaze
-
todd_smith
#2325 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ego.
Pa bude glavni medju dijasporom i da ima prste u organizovanju sijela dijaspore i razlicitih udruzenja, koje nemaju nikakve veze sa fudbalom nego da se preko ovoga publicitetom uvali.
Pa bude glavni medju dijasporom i da ima prste u organizovanju sijela dijaspore i razlicitih udruzenja, koje nemaju nikakve veze sa fudbalom nego da se preko ovoga publicitetom uvali.