Nadjite se - sexy horoskop

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
cLo

#2301 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by cLo »

Koliko pripadnika istog znaka treba za promijeniti sijalicu?

Ovan
Naravno da je potreban samo jedan Ovan da promijeni sijalicu. Usput će mu sinuti i ideja o mijenjanju rasporeda cijelog stana, odvući će ormare dugačke tri metra, a možda i porušiti koji zid ako mu se nađe na putu.

Bik
Pa, Bik preferira prirodno svjetlo. Jeste li posve sigurni da je sijalica izgorjela? Čudno da je tako kratko trajala, to je sigurno greška proizvođača, prije se sve puno kvalitetnije proizvodilo. Možda da je ne bacim, dalo bi se ta sijalica još iskoristiti...

Blizanci
Loša ideja je uposliti dva Blizanca da promijene sijalicu, no jednom bi moglo biti dosadno biti sam u kući. Ipak, ova dva lako bi se mogla zapričati, pa ništa od posla. A možda da traži nekog da mu pomogne promijeniti sijalicu, ne zato što Blizanac ne bi mogao sam, već bi bilo zgodno upoznati nekog novog..

Rak
Samo je jedan Rak potreban da bi se promijenila sijalica, no moguće je da bi se troje psihoterapeuta moglo uključiti u proces žalovanja za sijalicom koja je tako dugo i lijepo svijetlila da je postala nezaobilazan svjedok brojnih lijepih događaja.

Lav
Lav da mijenja sijalica? Pa oni ne rade sami takve poslove, gdje bi u životu dospjeli da već nisu okupili oko sebe ljude koji to mogu obaviti za njih. Brzo će nazvati nekog i pozvati na red zašto to već nije prije napravljeno.

Djevica
Potrebno je točno oko 1,1111119873 Djevica da bi se promijenila sijalica. Kad su već gore, bilo bi dobro da pobrišu paučinu i prašinu sa stropa. Ali, ima je i po kutevima prostorije. Dovraga, zar u ovoj kući nitko ne radi ništa osim mene?

Vaga
Vaga bi rekla: "Mogu ja promijeniti sijalicu, osim ako ti to ne bi radije učinio. Iako meni zaista nije problem promijeniti sijalicu. Je li tebi problem promijeniti sijalicu? Što ti smatraš da je najbolje da napravimo?"

Škorpion
Jedan Škorpion koji stoji u uglu prostorije, s time da je već savladao osnove telekineze, bit će sasvim dovoljan da promijeni sijalicu, a bez da je dodirne. Mada, Škorpioni niti ne trebaju mijenjati sijalice, oni se ne boje mraka.

Strijelac
Strijelac bi rekao: "Vani sja sunce, a imamo ostatak života pred sebom i sad ćemo se brinuti oko glupe sijalice. U pravo vrijeme za to,sijalica će svakako biti promijenjena i to na najbolji mogući način, kako ju nitko dosad nije promijenio".

Jarac
Jarac nema vremena za ove glupe šale. Sijalica svakako mora biti promijenjena, već se previše vremena izgubilo na to, a svi znaju da je vrijeme novac. Nije ni čudo da svi kukaju kako nemaju novaca, kad se ovako nerazumno ponašaju. Trebalo bi samo otkriti gdje kupiti najpovoljnije i najkvalitetnije nove sijalice. Ne, čekajte, ima je Jarac u ormariću.

Vodenjak
Pa, gledajte, svjetlost je energija, a energija može biti materija, pa... Kad smo već kod toga, ne bi bilo loše kupiti neku modernu sijalicu sa specijalnim efektima. Ili od sijalice napraviti reflektor? Nije loša ideja niti da ima senzor koji bi se palio pljeskanjem...

Ribe
Pripadnici ovog znaka bi rekli: Koja sijalica? Tu je stajala sijalica? Svašta. Pa valjda bi je primjetio svih ovih godina. No dobro, ako je treba promijeniti, najbolje da to učini netko drugi. Ja bi volio neku koja manje svjetli, da imamo romantičniji ugođaj.
Big Ang

#2302 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

Skorpioni se ne boje mraka. :diva:
cLo

#2303 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by cLo »

Big Ang wrote:Skorpioni se ne boje mraka. :diva:
Vid' moje hrabre škorpionolike Anđe :D
Big Ang

#2304 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

:D

Ma 'ta ce mrak :mrgreen:
cLo

#2305 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by cLo »

tebe valja imat' u torbi za svaki slučaj :D
Big Ang

#2306 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

:lol: :D
Nego, ima li igdje kakav prirucnuk :"Kako zivjeti sa Jarcem?" ?

Mene ce oni tacno u grob otjerat' :lol:
Pa ljudi moji kako ovo njihov mozak radi? S koje su oni planete? :lol: :-)

Dakle posvadjala sam se s jedim jarcem. Evo sad. Apsolutno nista ne razumijem. :zoka: I vazda mi je tako s njima. :cry:
dječak sa šibicama

#2307 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by dječak sa šibicama »

Strijelac

Duhoviti Strijelčevi vole da filozofiraju, a samim tim njihove poruke su vrlo bogate i zanimljive. Oni padaju na tajanstveno i pomalo nedorečeno dopisivanje koje može da se opiše kao pravo filmsko udvaranje.

Jes` vala, zanimljivi smo i najbolji.
cLo

#2308 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by cLo »

Ne valja se s rogatima bost' :D ...to je sve što znam o jarčevima :D
Secer_033

#2309 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Secer_033 »

Angie, kad ces nauciti da zu jarcevi najbolji na svijetu? Mora da je do tebe :D
pirmin

#2310 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by pirmin »

Neki priprosti primjerci forumske vrste :D se cude kako je Dzordz ozenio "neatraktivnu" zenu

http://www.klix.ba/magazin/showbiz/cloo ... 40928049#2

a pogled na njegovu natalnu kartu i polozaj Venere i Mjeseca sve govori.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?wgid ... 35ovzHA2FQ

:balkanac:

Saian

#2311 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Saian »

pirmin wrote:Neki priprosti primjerci forumske vrste :D se cude kako je Dzordz ozenio "neatraktivnu" zenu

http://www.klix.ba/magazin/showbiz/cloo ... 40928049#2

a pogled na njegovu natalnu kartu i polozaj Venere i Mjeseca sve govori.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?wgid ... 35ovzHA2FQ

:balkanac:

elaboriraj, meni je nesto slichno jedna prijateljica rekla onomad na sta sam se uvrijedio, al mnijem da nisam skonto bas pa ako moSh malo opsirnije o ovom fenomenu na Dzordjetovom sluchaju naravno (pogotovo jer je i ona koristila navodnike kao ti gore) jer u ovu kartu sto si linkao mogu samo ko tele u sharena vrata

:kakoste:
Big Ang

#2312 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

A shto je Amela neatraktivna? :zoka:
pirmin

#2313 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by pirmin »

Joj Sajo dragi, nemoj mene da elaboriram ziv mi i zdrav bio.
Ja sam covjek prakticar, svoj crni hljeb zaradjujem rukama :D , lisen svakog talenta da nekome objasnim nesto,
pogotovo ako taj neko nije upucen u tematiku.
Tim sam postom samo htio animirati neku od kolegica da i one kazu neku o ovom Dzordzovom slucaju koji fino
pokazuje sta u natalnoj karti muskarca pokazuje koji tip zene ga privlaci.
Mozda im ne bude mrsko pa i napisu koju. :zoka:

@Andja: pitaj ove koji to tvrde, meni zena izgleda :thumbup:
Last edited by pirmin on 28/09/2014 19:16, edited 1 time in total.
Big Ang

#2314 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

Jel? :twisted:
Saian

#2315 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Saian »

i meshchini da je zhena picobello vako na prvu, a ovo ne umijem ja, mojne mene, znaju drugi bolje, samo cu reci, zna ih i od mene hejbet bolje objasnit markov chains, al dobro, neka :ljut: :D
Big Ang

#2316 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

Molim te shto tvrde da ja Amela beze da dostave fotografije i biografije svojih zena. :diva:
pirmin

#2317 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by pirmin »

Saian wrote:a ovo ne umijem ja, mojne mene, znaju drugi bolje, samo cu reci, zna ih i od mene hejbet bolje objasnit markov chains, al dobro, neka :ljut: :D
Imas pravo, stvarno sam arsch*och :D

Al evo obecavam, kad dodjes u Wien ponijecu ovu Dzordzovu kartu i dacu sve od sebe da ti objasnim.
Je`l deal? 8-)
Saian

#2318 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Saian »

pirmin wrote:
Imas pravo, stvarno sam arsch*och :D

Al evo obecavam, kad dodjes u Wien ponijecu ovu Dzordzovu kartu i dacu sve od sebe da ti objasnim.
Je`l deal? 8-)

MedenoSrce

#2319 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by MedenoSrce »

i meni je lijepa dzordzetova izabranica.
kolega pirmin pokusava ukazati da dzordze prema natalnim pokazateljima tezi zeni koja je koscata i ima naglasenu "musku" energiju. Ambiciozne i ostvarene zene su njegova slabost. Vladar 7 u Biku i drugoj kuci moze ukazati da se ozenio radi interesa, ako bih bila spekulativna onda bih rekla da se ozenio zbog sve rasirenijih traceva kako je dvocijevka :D
dječak sa šibicama

#2320 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by dječak sa šibicama »

pa kaze (Kluni)

pirmin

#2321 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by pirmin »

MedenoSrce wrote:i meni je lijepa dzordzetova izabranica.
kolega pirmin pokusava ukazati da dzordze prema natalnim pokazateljima tezi zeni koja je koscata i ima naglasenu "musku" energiju. Ambiciozne i ostvarene zene su njegova slabost. Vladar 7 u Biku i drugoj kuci moze ukazati da se ozenio radi interesa, ako bih bila spekulativna onda bih rekla da se ozenio zbog sve rasirenijih traceva kako je dvocijevka :D
Ee to :thumbup: samo sto ja uopste nisam obracao paznju na VII kucu.
Ne usudjujem se nista detaljnije zakljucivati bez morinusa ali mi se taj vladar VII nikako ne svidja onako spaljen.
Venera je objasnila sta kod Dzordzija pali. Upravo to sto kazes, ambicija, sposobna, agilna zena sa kvalitetom vodje.
Uz sve to pragmatican i naizgled hladan Mjesec u padu s tim da ga dispozitor vadi.

Lupam ovo sve onako posve nesiguran kad sam vidio na onoj FB grupi sa primjerom karte natusa sa 12oro djece koliko
u stvari pojma nemam. Ali eto, zelja je tu. :D
Saian

#2322 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Saian »

istina je negdje u sredini, njih dvoje samo izradjuju :D

neki dan gledam neki skech nadrealista ne mogu se sad sjetit' koji, ah da, onaj na pijaci na kojoj i arhitekte prodaju svoje projekte :D, helem, pishe u uglu negdje gore lijevo neki natpis sitno

Umjetnichka izradionica

kad nisam pishno :D
sheilak

#2323 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sheilak »

MedenoSrce wrote:i meni je lijepa dzordzetova izabranica.
upravo. kljucna rijec, maskulina energija. savrsen paravan, cak mu se vjerovatno i svidja.
Big Ang

#2324 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

Dosadni ste :eh:
sheilak

#2325 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sheilak »

Big Ang wrote:Dosadni ste :eh:
stani, sad cemo opet o skorpijama pricati :D hahhah :kiss:
Post Reply