Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
van Basten

Post by van Basten »

U BL smo pokradeni ofirno... zanimljivo je da je sudac nam bio onaj dokazani lopina Hrkač iz Lištice.
Razvoj situacije u BL nikako mi se nije uklapao sa onim što danas čuh... sticajem okolnosti promuhabetih koju sa sportskim (športskim? :D ) direktorom Lištice i više onako iz zeze ga upitah kakve su im ambicije za prvaka, a on će: Nama je cilj da uđemo u finale kupa sa Sarajevom pa bez obzira na ishod finala odemo kao finalisti kupa u Evropu (podvučeno čitati između redova).
doduše i rezultat i igra na Grbavici do 82. minute bili su u koliziji sa tom izjavom, iako mi je bilo sumnjivo što niko od gostiju nije protestovao za očigledan penal kod 0:1 a koji im nije suđen, al onda se u zadnjih 8 minuta "desio nagli pad kod gostiju" i leže i izjava na svoje mjesto.
U tom kontekstu i krađu u BL gledam kao obezbjeđivanje Borca da ostane u ligi a ne kao krađu nas lično.
Santos

Post by Santos »

Moj Sandore vidis li ti tabelu.Da smo ovo zijanili fala bogu pa nismo bilo bi gutavo jer iduce kolo idemo Leotaru a Jedinstvo i Zepce igraju kuci i na kraju predzadnji,domacinska je ovo liga nesmijes kuci kiksat gotov si.Sarajevo je vec osiguralo titulu jer Zrinjski nemoze dobit nikog u gostima.Pitarima su dovoljne pobjede kod kuce i gotovo.
navijac-xy

Post by navijac-xy »

Ma iz lige ispadaju Sarajevo i Jedinstvo 100 %. U "Evropu", po to naše jedno kolo idu Sarajevo, Široki, Zrinjski i sigurno jedan srpski klub.

http://helpbhsport.blogger.ba/
van Basten

Post by van Basten »

navijac-xy wrote:Ma iz lige ispadaju Sarajevo i Jedinstvo 100 %. U "Evropu", po to naše jedno kolo idu Sarajevo, Široki, Zrinjski i sigurno jedan srpski klub.

http://helpbhsport.blogger.ba/
:shock: :shock: popije li se šta god na sabahu? :D
PITARKA_SA

#2305 Re: Premier Liga BiH 2006/2007

Post by PITARKA_SA »

manijak1 wrote::D Najdraži Željo prvo opstanak pa možda i Intertoto Kup :D :D .
Ostalima :oops: kako bude .
Široki Brijeg djeluje najspremnije a teško mi je :( najteže mi je i moram priznati :D da su i pitari zreli za :( :( prvaka :D .
Počinje u subotu 06.08.2005 mi protiv Posušja a pitaropivari :D :D odoše na livadu u Lukavicu :D .
Volim te Željo :oops:
04.08.2005god.

samo citiram prvi post od manijak1 na ovoj temi..pogledajte datum..pogledajte zelje:..najdrazi zeljo,prvo opsatanak.. :lol:
ljudi,nisam vas upratila,pa od kada vi ovo ispadate?? ??:D :D :D
ima i dvije,godine jel da???? :D :D
aman jarabi kluba cudna :D :D :lol: :lol: :-D :) :razz: :D :lol:
JokYouAre

Post by JokYouAre »

A od kad se vi borite za tutulu..... pa nikako :)
boucheron

Post by boucheron »

JokYouAre wrote:A od kad se vi borite za tutulu..... pa nikako :)
Ma bolan pusti njih... Kada su gubili nije ih bilo na mapi, isli su kampovati na trebevic jer su im se ljudi smijali...sada se bore za titulu...koju ba titulu, kada se poslije prvoga kola znalo da je njima namjenjena...eto vam i titula i kup...samo ne prdite vise, zivota vam!
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Bl_ManiaC

Post by Bl_ManiaC »

PITARKA_SA wrote::lol: :lol: :lol: :lol:
Da li ces se tolko smijati poslje DERBIJA,a :)

Bolji ste na terenu neg na tribini,a borite se za titulu.

Jadno nema sta.
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Bl_ManiaC wrote:

Jadno nema sta.
Nisam te bas skontao, jel' ti ovo zelis reci da ce mali plavi pobjediti u derbiju (ovom gradskom)??? Pa samo smo vas prosle godine 3 puta lupili (dva puta u gostima). Ili pak mislis na ovaj derbi zacelja leotar - zeljo. Ne kontam te...
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Bl_ManiaC wrote:

Jadno nema sta.
slazem se jadno nema sta :lol: :lol: :lol: :lol:
Neelix

Post by Neelix »

boucheron wrote:
Ma bolan pusti njih... Kada su gubili nije ih bilo na mapi, isli su kampovati na trebevic jer su im se ljudi smijali...sada se bore za titulu...koju ba titulu, kada se poslije prvoga kola znalo da je njima namjenjena...eto vam i titula i kup...samo ne prdite vise, zivota vam!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vidi shvrcha sto su se pohasili :lol: bjezi bolan, evo ti marka idi po zvake :D :D :D :D

eto nek je vashe bilo regularno pa makar :lol: :lol: :lol: seljo zvani penal za 1:0 :D :D :lol:

bjez ba smrdi nekom drugom o namjestanju :D
boucheron

Post by boucheron »

Neelix wrote:
boucheron wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vidi shvrcha sto su se pohasili :lol: bjezi bolan, evo ti marka idi po zvake :D :D :D :D

eto nek je vashe bilo regularno pa makar :lol: :lol: :lol: seljo zvani penal za 1:0 :D :D :lol:

bjez ba smrdi nekom drugom o namjestanju :D
Dje ba zapelo, pitarcicu na baterije.Malo bi ti zvako, aaaa. E nece moci,jer nije jos vrijeme za slavlja. Bice noktare na bacanje, AKO budete prvi. Ova liga je cudna, nikada se ne zna cija maca vunu prede!!! Zato mojne tisra i baci koju zvaku u svoj kljun posto ti danfa iz stau.
Neelix

Post by Neelix »

jel to neko viche ODOZDO :D :D glasnije, preduboko si, ovdje gore slabo dopire zvuk vas donjih :D :D :D :D :D
Fiore

#2315 we

Post by Fiore »

Godine prolaze titule ne dolaze... za sve pitare...

Bila je javna tajna da ove sezone ce prvak biti Sarajevo., dogodine Slavija iz Lukavice.. sve se unaprijed zna.. i jedino je zanimljivi gledati ovu sredinu koja se prebacuje gore dole za par mjesta..

Zivi bili pa vidjeli zeljo ce dobiti Sarajevo u derbiju.. koji se igra cini mi se 21 ili 22 aprila sada.. :D
funaki

#2316 Re: we

Post by funaki »

Fiore wrote:Godine prolaze titule ne dolaze... za sve pitare...

Bila je javna tajna da ove sezone ce prvak biti Sarajevo., dogodine Slavija iz Lukavice.. sve se unaprijed zna.. i jedino je zanimljivi gledati ovu sredinu koja se prebacuje gore dole za par mjesta..

Zivi bili pa vidjeli zeljo ce dobiti Sarajevo u derbiju.. koji se igra cini mi se 21 ili 22 aprila sada.. :D
Bajke su na drugoj temi.... :oops:
Fiore

#2317 ewe

Post by Fiore »

Ja ti kazem zato sto imamo jednog druga za kladionice.. :D

E stvarno ne vjerujes da ce Sarajevo izgubiti., vidjeces Alaim se nece pomjeriti sa gola.. :) samo ce je propratiti pogledom.
funaki

Post by funaki »

Je li Piplica... :lol: :lol: :lol:
Fiore

#2319 we

Post by Fiore »

Ma jok provjereno..
Skoro

Post by Skoro »

Sta da kazem, prvi put u zivotu sam pozelio da zeljo nekog pobjedi. Eto vidite da se svasta moze dogoditi :D
Utakmica u BL je jednostavno - no coment!
Fiore

#2321 we

Post by Fiore »

Igramo kad je najteze.. eto vidis :-D
prleitihi

Post by prleitihi »

džaba sve..meni fali štrumf na ovoj (i na drugim) temi.. :roll:8-)
Loud

#2323 Re: ewe

Post by Loud »

Fiore wrote:Ja ti kazem zato sto imamo jednog druga za kladionice.. :D

E stvarno ne vjerujes da ce Sarajevo izgubiti., vidjeces Alaim se nece pomjeriti sa gola.. :) samo ce je propratiti pogledom.
Alaim je svakako kloc. :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

sta rece?
de glasnije..ko iz bunara se cujete :lol: :lol: :lol: :lol:
Skoro

Post by Skoro »

Sinoc sam sanjao stadion Kosevo, bordo dresove i svoju malu zastavu...
Post Reply