Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U BL smo pokradeni ofirno... zanimljivo je da je sudac nam bio onaj dokazani lopina Hrkač iz Lištice.
Razvoj situacije u BL nikako mi se nije uklapao sa onim što danas čuh... sticajem okolnosti promuhabetih koju sa sportskim (športskim? ) direktorom Lištice i više onako iz zeze ga upitah kakve su im ambicije za prvaka, a on će: Nama je cilj da uđemo u finale kupa sa Sarajevom pa bez obzira na ishod finala odemo kao finalisti kupa u Evropu (podvučeno čitati između redova).
doduše i rezultat i igra na Grbavici do 82. minute bili su u koliziji sa tom izjavom, iako mi je bilo sumnjivo što niko od gostiju nije protestovao za očigledan penal kod 0:1 a koji im nije suđen, al onda se u zadnjih 8 minuta "desio nagli pad kod gostiju" i leže i izjava na svoje mjesto.
U tom kontekstu i krađu u BL gledam kao obezbjeđivanje Borca da ostane u ligi a ne kao krađu nas lično.
Moj Sandore vidis li ti tabelu.Da smo ovo zijanili fala bogu pa nismo bilo bi gutavo jer iduce kolo idemo Leotaru a Jedinstvo i Zepce igraju kuci i na kraju predzadnji,domacinska je ovo liga nesmijes kuci kiksat gotov si.Sarajevo je vec osiguralo titulu jer Zrinjski nemoze dobit nikog u gostima.Pitarima su dovoljne pobjede kod kuce i gotovo.
navijac-xy wrote:Ma iz lige ispadaju Sarajevo i Jedinstvo 100 %. U "Evropu", po to naše jedno kolo idu Sarajevo, Široki, Zrinjski i sigurno jedan srpski klub.
manijak1 wrote: Najdraži Željo prvo opstanak pa možda i Intertoto Kup .
Ostalima kako bude .
Široki Brijeg djeluje najspremnije a teško mi je najteže mi je i moram priznati da su i pitari zreli za prvaka .
Počinje u subotu 06.08.2005 mi protiv Posušja a pitaropivari odoše na livadu u Lukavicu .
Volim te Željo
04.08.2005god.
samo citiram prvi post od manijak1 na ovoj temi..pogledajte datum..pogledajte zelje:..najdrazi zeljo,prvo opsatanak..
ljudi,nisam vas upratila,pa od kada vi ovo ispadate?? ??:D
ima i dvije,godine jel da????
aman jarabi kluba cudna
JokYouAre wrote:A od kad se vi borite za tutulu..... pa nikako
Ma bolan pusti njih... Kada su gubili nije ih bilo na mapi, isli su kampovati na trebevic jer su im se ljudi smijali...sada se bore za titulu...koju ba titulu, kada se poslije prvoga kola znalo da je njima namjenjena...eto vam i titula i kup...samo ne prdite vise, zivota vam!
Bolji ste na terenu neg na tribini,a borite se za titulu.
Jadno nema sta.
Nisam te bas skontao, jel' ti ovo zelis reci da ce mali plavi pobjediti u derbiju (ovom gradskom)??? Pa samo smo vas prosle godine 3 puta lupili (dva puta u gostima). Ili pak mislis na ovaj derbi zacelja leotar - zeljo. Ne kontam te...
Ma bolan pusti njih... Kada su gubili nije ih bilo na mapi, isli su kampovati na trebevic jer su im se ljudi smijali...sada se bore za titulu...koju ba titulu, kada se poslije prvoga kola znalo da je njima namjenjena...eto vam i titula i kup...samo ne prdite vise, zivota vam!
vidi shvrcha sto su se pohasili bjezi bolan, evo ti marka idi po zvake
eto nek je vashe bilo regularno pa makar seljo zvani penal za 1:0
vidi shvrcha sto su se pohasili bjezi bolan, evo ti marka idi po zvake
eto nek je vashe bilo regularno pa makar seljo zvani penal za 1:0
bjez ba smrdi nekom drugom o namjestanju
Dje ba zapelo, pitarcicu na baterije.Malo bi ti zvako, aaaa. E nece moci,jer nije jos vrijeme za slavlja. Bice noktare na bacanje, AKO budete prvi. Ova liga je cudna, nikada se ne zna cija maca vunu prede!!! Zato mojne tisra i baci koju zvaku u svoj kljun posto ti danfa iz stau.
Godine prolaze titule ne dolaze... za sve pitare...
Bila je javna tajna da ove sezone ce prvak biti Sarajevo., dogodine Slavija iz Lukavice.. sve se unaprijed zna.. i jedino je zanimljivi gledati ovu sredinu koja se prebacuje gore dole za par mjesta..
Zivi bili pa vidjeli zeljo ce dobiti Sarajevo u derbiju.. koji se igra cini mi se 21 ili 22 aprila sada..
Fiore wrote:Godine prolaze titule ne dolaze... za sve pitare...
Bila je javna tajna da ove sezone ce prvak biti Sarajevo., dogodine Slavija iz Lukavice.. sve se unaprijed zna.. i jedino je zanimljivi gledati ovu sredinu koja se prebacuje gore dole za par mjesta..
Zivi bili pa vidjeli zeljo ce dobiti Sarajevo u derbiju.. koji se igra cini mi se 21 ili 22 aprila sada..