Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote:jao teksta na ss.u ba sta je ono
"Teško je raditi s igračima koji imaju sve u životu, voze Ferrarije i Massseratije i mogu sebi dozvoliti da ne dođu na trening, jer ih ne možeš kazniti. Šta ćeš im. Jednom mi igrač ne dođe na trening, jer je rezao nokte pa se porezao..."
kako ono bi trcace nocne krugove jeli
A sta ti je tu tacno sega Ti pokusavajuci da nekoga ismijes sve vise i vise ismijavas sam sebe!
pa kako c ukrotit nase zvjezdice tacno? ima on to nesto a sta?
zajeban? ters? to kod nasih ne pali.
ima svoj prepoznatljiv stil? koji tacno?
ovaj??
leškarenje wrote:Misimovic reko u jednom od intervjua da je 30 milja eura....a kako ste krenuli ispasce da ce Amar raditi dzaba samo da nas digne iz sivila
Nije poenta hoće li raditi za 15 ili 30 K ili džaba....poenta je da za te pare ne možeš dobiti neko trenersko ime. Neće niko da se zajebava. Malo je.
leškarenje wrote:Pa ne mora ni doci ,imamo Amara ti ko da ne pratis sta pišem mjesecima,hocu Amara da vidimo vise i ti njegovo znanje na nekom vecem levelu.
Pratim ja, nisam ti ništa osporio.
Razumijem ja što ti potenciraš ovaj zadnji dio rečenice.
leškarenje wrote:Misimovic reko u jednom od intervjua da je 30 milja eura....a kako ste krenuli ispasce da ce Amar raditi dzaba samo da nas digne iz sivila
Neko ko ce u reprezentaciju uvesti nove igre, koji ce tu biti u buducnosti. A mi niti imamo nekoga takvog, niti ce neko takav izdrzati, pa nakon jednog poraza ici ce jebavanje majke, niko normalan ne bi ostao. Neka nam je Bog na pomoci.
vryzas wrote:"Ako želite naučiti nešto o nogometu, onda teško da postoji bolji učitelj od Žutog. On je čovjek koji sjajno razumije nogomet. S njime ekipa može uspostaviti dobru igru."
nije nema para,manite suplje, nema konkursa.
privatna prcija,zaposle kako oni hoce! o tom se radi!
koji kandidati prijavili se na sta?
na lijepe oci? nako???
Evo mozda bude Felix....samo ce trebati na onu mjesecnu platu dodati jos jednu nulu
Dodaćeš klinac...ne daju ovi iz saveza.
sumirprimus wrote:nije nema para,manite suplje, nema konkursa.
na lijepe oci? nako???
Nije nema, ne daju više para.
Za pare koje nude, neće niko.
Point. wrote:Amar Osim nije najbolji izbor zbog sljedeceg:
- u startu ima veliko breme sto ga malo ko van zeljine stratosfere gotivi. A znamo da navijaci znaju napraviti ogroman pritisak, tako i novinari
- u startu ce mu nabadati na nos da ga je babo instalirao na poziciju selektora, sto ce odvracati nepotrebnu paznju sa fudbala na mahalske price
- cinjenica da je osvajao trofeje po BiH i nije neki aman zaman plus kad znamo na upitni kvalitet lige. Sa Zeljom je imao par nagaznih mina u Evropi
- inostrana trenerska karijera mu je nikakva. Godinu dana u Japanu gdje je dobio nogu i dvije u katarskom anonimusu i nije neka referenca.
- nasi igraci nisu bas ni cijenili selektore koji su imali velike igracke karijere poput Papeta i Mese, kako ce tek cijeniti Amara koji i kao igrac nije nesto Bog zna sta bio
- vec se stvara losa atmosfera u i oko reprezentacije samom njegovom kandidaturom. Izvrsni komitet je podjeljen, navijaci i fudbalska jabnost takodjer. Ne smijem ni zamisliti scenario da na spisak stavi vise igraca Zelje od Sarajeva, ili vise igraca iz oba sarajevska kluba od ostalih
- prica da selektor treba da zna kako stvari kod nas funkcionisu i da zna prilike u beha fudbalu ne pije puno vode. Radice sa igracima koji igraju dugi niz godina vani i koji su operisani od beha fudbalske zbilje
- koliko je upoznat sa vanjskim modernim fudbalom, s obzirom da je haman citav fudbalski vijek proveo u domacem fudbalu i da nema gotovo nikakvih inostranih referenci, sto je po meni bitno ukoliko zelis biti selektor reprezentacije
ne bi ja rekao da igraci nisu cijenili papeta...al dobro, svako ima pravo na svoje misljenje. Iskreno se nadam da Amar ipak nece biti, jer da hoce, vec bi se desilo. Dalje ostaje Kodro. Po meni nije idealno, al bolje rjesenje, dokazani patriota i mislim da moze uvesti kolko toliko reda u svlacionicu. drugo, ucenik je spanske skole, kratkih pasova i timske igre, sto nama uveliko nedostaje, tako da bi mogao unaprijediti igru.
Point. wrote:Amar Osim nije najbolji izbor zbog sljedeceg:
- u startu ima veliko breme sto ga malo ko van zeljine stratosfere gotivi. A znamo da navijaci znaju napraviti ogroman pritisak, tako i novinari
- u startu ce mu nabadati na nos da ga je babo instalirao na poziciju selektora, sto ce odvracati nepotrebnu paznju sa fudbala na mahalske price
- cinjenica da je osvajao trofeje po BiH i nije neki aman zaman plus kad znamo na upitni kvalitet lige. Sa Zeljom je imao par nagaznih mina u Evropi
- inostrana trenerska karijera mu je nikakva. Godinu dana u Japanu gdje je dobio nogu i dvije u katarskom anonimusu i nije neka referenca.
- nasi igraci nisu bas ni cijenili selektore koji su imali velike igracke karijere poput Papeta i Mese, kako ce tek cijeniti Amara koji i kao igrac nije nesto Bog zna sta bio
- vec se stvara losa atmosfera u i oko reprezentacije samom njegovom kandidaturom. Izvrsni komitet je podjeljen, navijaci i fudbalska jabnost takodjer. Ne smijem ni zamisliti scenario da na spisak stavi vise igraca Zelje od Sarajeva, ili vise igraca iz oba sarajevska kluba od ostalih
- prica da selektor treba da zna kako stvari kod nas funkcionisu i da zna prilike u beha fudbalu ne pije puno vode. Radice sa igracima koji igraju dugi niz godina vani i koji su operisani od beha fudbalske zbilje
- koliko je upoznat sa vanjskim modernim fudbalom, s obzirom da je haman citav fudbalski vijek proveo u domacem fudbalu i da nema gotovo nikakvih inostranih referenci, sto je po meni bitno ukoliko zelis biti selektor reprezentacije
ne bi ja rekao da igraci nisu cijenili papeta...al dobro, svako ima pravo na svoje misljenje. Iskreno se nadam da Amar ipak nece biti, jer da hoce, vec bi se desilo. Dalje ostaje Kodro. Po meni nije idealno, al bolje rjesenje, dokazani patriota i mislim da moze uvesti kolko toliko reda u svlacionicu. drugo, ucenik je spanske skole, kratkih pasova i timske igre, sto nama uveliko nedostaje, tako da bi mogao unaprijediti igru.
A sta to kao Amar nije dokazani patriota Kako je to Kodro za razliku od Amara dokazivao patriotizam
[/quote]
a koliko nas je kostalo to sto nismo otisli na EU24 gdje realno pripadamo...? evo sve da i nije presa da se goni na SP, na EU smo trebali svakako...Mesa se ne plasira i ostane selektor i dalje, hajm mi to objasni,po kojoj logici??? to je isto da trener ispadne iz lige i opet ostane trener u klubu.
Evo mozda bude Felix....samo ce trebati na onu mjesecnu platu dodati jos jednu nulu
Dodaćeš klinac...ne daju ovi iz saveza.
sumirprimus wrote:nije nema para,manite suplje, nema konkursa.
na lijepe oci? nako???
Pa normalno da neces to je startna plata koja je bila i Papetu a onda nakon sto je odveo reprezentaciju na SP se povecala na 50.000. Dakle nisu nikada nikome davali vise a i ova cifra za nase uslove je strasna!!!
a koliko nas je kostalo to sto nismo otisli na EU24 gdje realno pripadamo...? evo sve da i nije presa da se goni na SP, na EU smo trebali svakako...Mesa se ne plasira i ostane selektor i dalje, hajm mi to objasni,po kojoj logici??? to je isto da trener ispadne iz lige i opet ostane trener u klubu. [/quote]
Nismo otisli ni sa Papetom 2012 pa je ostao selektor!!!!