Ne razumijem.... al' neka bude tvoja zadnja....edo_79 wrote: Tanka ti konstatacija .... ono pravo plaho![]()
![]()
![]()
Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
moonca
#2301 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
- edo_79
#2302 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Miss Moonlight wrote:edo_79 wrote:
Moraćeš poraditi malo na svom odrazu ako se planiraš udat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neka, prvo da se počnem družiti. Ali poradim na odrazu definitivno
-
moonca
#2303 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Zbilja.Nigdje veze komentar.
- edo_79
#2304 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
superiska wrote:Mogu ja njega klepiti brašnjavom rukom i da nismo u braku![]()
Šalu na stranu. Sve je to divno, krasno, bla, bla ali ja se ne vidim više u braku. Ali stvarno. Bila, vidjela, prošla, ne bih opet. Moguće je da imam traume od braka, ne osporavam.
Provoditi vikende, putovati, izlaziti..... to da. Brak.....teško.
Čuj ne vidi se u braku ... ih jesi p...ka
- edo_79
#2305 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Nema potrebe da bude moja zadnja ..... nisam od te vrste koja lupa šakom u sto pred narodom, lafo moja je zadnja, a kući kad dođe u četiri zida pita smije li udahnutmoonca wrote:Ne razumijem.... al' neka bude tvoja zadnja....edo_79 wrote: Tanka ti konstatacija .... ono pravo plaho![]()
![]()
![]()
- Euphoria
#2306 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Nije ba, samo je istraumirana, razumijem je.edo_79 wrote:superiska wrote:Mogu ja njega klepiti brašnjavom rukom i da nismo u braku![]()
Šalu na stranu. Sve je to divno, krasno, bla, bla ali ja se ne vidim više u braku. Ali stvarno. Bila, vidjela, prošla, ne bih opet. Moguće je da imam traume od braka, ne osporavam.
Čuj ne vidi se u braku ... ih jesi p...ka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al vremenom ti veze postanu kao brak, to noći ovdje, vikend ondje...ali kad se nema papir i potpis...nekako više pazi i vodi računa o partneru....mudra si ti
-
moonca
#2307 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ma bjezzzzz-- nema diskusije na datu konstataciju. 
- edo_79
#2308 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Da bježim ... pa kud ću jadna, nemam kud.....moonca wrote:Ma bjezzzzz-- nema diskusije na datu konstataciju.
- edo_79
#2309 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ma namazana je ona samo tako .... lafo istraumirana .... sve je ona sebi sračunala, na papir turila i HA .... eh vako ću od sad pa nadalje i ubudućeMiss Moonlight wrote:Nije ba, samo je istraumirana, razumijem je.
Al vremenom ti veze postanu kao brak, to noći ovdje, vikend ondje...ali kad se nema papir i potpis...nekako više pazi i vodi računa o partneru....mudra si ti
-
moonca
#2310 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Nisam ja -jadna..tek toliko da znas. 
- Ramzess Veliki
#2311 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
I meni dodje ponekad takvo razmisljanje, ali se sjetim i da je bilo i lijepih trenutaka. Trenutno mi je posao i starija kcer na prvom mjestu pa o eventualnoj vezi ili braku ni ne razmisljam dok se ne dese. Ali nesto ce se desiti, u to ne sumnjam. Imam jos zivota ispred sebe, I ne zelim odbacivati mogucnost da cu ga provesti sa nekom dragom osobom.superiska wrote: Šalu na stranu. Sve je to divno, krasno, bla, bla ali ja se ne vidim više u braku. Ali stvarno. Bila, vidjela, prošla, ne bih opet. Moguće je da imam traume od braka, ne osporavam.
Inace bih zapustio stomacinu.
- Xavier1
#2312 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Za biznis bas i ne znam, ali ovdje definitivno jesu.moonca wrote:Xavier1 wrote: Nisam rekao da djevojke traze glupe, ali glupi manje razmisljaju o svojim postupcima sto im dobro dodje kod djevojaka. Spontaniji su i direktniji.![]()
..takvi su uspjesniji i u biznisu i jos kojekavim situacijama....
- Euphoria
#2313 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Kako ja zaključujem, svi smo uglavnom tu čekajući da nam se nešto desiRamzess Veliki wrote:I meni dodje ponekad takvo razmisljanje, ali se sjetim i da je bilo i lijepih trenutaka. Trenutno mi je posao i starija kcer na prvom mjestu pa o eventualnoj vezi ili braku ni ne razmisljam dok se ne dese. Ali nesto ce se desiti, u to ne sumnjam. Imam jos zivota ispred sebe, I ne zelim odbacivati mogucnost da cu ga provesti sa nekom dragom osobom.superiska wrote: Šalu na stranu. Sve je to divno, krasno, bla, bla ali ja se ne vidim više u braku. Ali stvarno. Bila, vidjela, prošla, ne bih opet. Moguće je da imam traume od braka, ne osporavam.
Inace bih zapustio stomacinu.
- edo_79
#2314 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Haman ha da je tako
- superiska
#2315 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Svako zlo za neko dobroMiss Moonlight wrote:Nije ba, samo je istraumirana, razumijem je.edo_79 wrote:superiska wrote:Mogu ja njega klepiti brašnjavom rukom i da nismo u braku![]()
Čuj ne vidi se u braku ... ih jesi p...ka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Muškarci više imaju te potrebe da su u braku nego žene. Makar sam ja tako primjetila. U suštini, nekako kao da imaju manje obaveza, manje prijatelja, manje aktivnosti...pa odatle i ta potreba da se grčevito vežu za ženu.
- edo_79
#2316 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Hm....superiska wrote: Muškarci više imaju te potrebe da su u braku nego žene. Makar sam ja tako primjetila. U suštini, nekako kao da imaju manje obaveza, manje prijatelja, manje aktivnosti...pa odatle i ta potreba da se grčevito vežu za ženu.
- Euphoria
#2317 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Izgleda ne druzimo se sa istom vrstom muškaracasuperiska wrote:
Muškarci više imaju te potrebe da su u braku nego žene. Makar sam ja tako primjetila. U suštini, nekako kao da imaju manje obaveza, manje prijatelja, manje aktivnosti...pa odatle i ta potreba da se grčevito vežu za ženu.
Ovi koje ja znam kazu nikad više, a neki se nikada nisu ženili niti namjeravaju.
- Ramzess Veliki
#2318 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Pa da. To sto ne izlazim sa udatim zenama I ne druzim se sa homoseksualcima nicim ne umanjuje moj drustveni zivot, cak naprotiv.moonca wrote:Zbilja.Nigdje veze komentar.![]()
Istina ni ne znam da li imam prijatelja homoseksualaca ... mislim da je jedan bajker kojeg sam poznavao bio gej jer je cupao obrve?
- ho oponopono
#2319 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
...lijte kise, hladne vode, dragi ode, dragi ode...
- Ramzess Veliki
#2320 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ma kad je neko glup, glup je i za naci djevojku.Xavier1 wrote:Za biznis bas i ne znam, ali ovdje definitivno jesu.moonca wrote:Xavier1 wrote: Nisam rekao da djevojke traze glupe, ali glupi manje razmisljaju o svojim postupcima sto im dobro dodje kod djevojaka. Spontaniji su i direktniji.![]()
..takvi su uspjesniji i u biznisu i jos kojekavim situacijama....
- edo_79
#2321 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
I ja to nešto sad kontam .... malo me iznenadilo ovo, citiramMiss Moonlight wrote:Izgleda ne druzimo se sa istom vrstom muškaracasuperiska wrote:
Muškarci više imaju te potrebe da su u braku nego žene. Makar sam ja tako primjetila. U suštini, nekako kao da imaju manje obaveza, manje prijatelja, manje aktivnosti...pa odatle i ta potreba da se grčevito vežu za ženu.![]()
![]()
![]()
Ovi koje ja znam kazu nikad više, a neki se nikada nisu ženili niti namjeravaju.
suštini, nekako kao da imaju manje obaveza, manje prijatelja, manje aktivnosti...pa odatle i ta potreba da se grčevito vežu za ženu
- Xavier1
#2322 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Meni se cini da se na zene stavlja veci pritisak da udju u brak i u ranijim godinama. Za muskarce kao ima vise vremena.Miss Moonlight wrote:Izgleda ne druzimo se sa istom vrstom muškaracasuperiska wrote:
Muškarci više imaju te potrebe da su u braku nego žene. Makar sam ja tako primjetila. U suštini, nekako kao da imaju manje obaveza, manje prijatelja, manje aktivnosti...pa odatle i ta potreba da se grčevito vežu za ženu.![]()
![]()
![]()
- edo_79
#2323 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ooooooo kineski mačak .... hajd vamo da smokamo po je'nuho oponopono wrote:...lijte kise, hladne vode, dragi ode, dragi ode...
- superiska
#2324 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Profesionalna deformacija moj edoedo_79 wrote:Ma namazana je ona samo tako .... lafo istraumirana .... sve je ona sebi sračunala, na papir turila i HA .... eh vako ću od sad pa nadalje i ubudućeMiss Moonlight wrote:Nije ba, samo je istraumirana, razumijem je.
- triconja
#2325 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Jaro glupi ljudi (tako kao sto ti mislis) ne postoje nego postoje ljudi sa nedostatkom u razvoju licnosti pa im tudji postupci tesko padaju i kose se sa njihovim svjetonazorom. Ako je neko direktan u komunikaciji i kaze ako vec nesto osjeca prema osobi ne mora znacit da je on glup, po meni je gluplji onaj sto se šlihta stalno uz neku osobu a nema hrabrosti to da prizna.Xavier1 wrote:Nisam rekao da djevojke traze glupe, ali glupi manje razmisljaju o svojim postupcima sto im dobro dodje kod djevojaka. Spontaniji su i direktniji.cendlerbing wrote: Osim manekenskog izgleda, jako mi je bitno da je vrlo glup momak. Kako si znao?
Da se plaho ne komplikuje svima bi bilo bolje kolko hoš.