Dan (i) nakon referenduma u RS
- ze kalanga
#2301 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Ja sam novinar koliko si ti četnik. Ako nemaš neku bolju foru, pusti me tih dječijih. I tog drugog hr foruma. Osim ako nisi neki njihov pr na ovom, pa ih reklamirate...
-
The 51st State
#2302 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Ma ti si kurton bezobrazni koji fura cetnicku pricu bez imalo morala i obraza.
- ABH017
#2303 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
@ SaraFinaSaraFina wrote:ze kalanga wrote: Sve što si napisao je odlika tvog naroda, samo na još jednom širem spektru. Mi smo jedini, istinski predstavnici, zaštitnici i lojalisti Bosne i Hercegovine, svi drugi su stranci. To su zlotvori, mrzitelji, rušitelji, agresori, šumari, vlahčad... Zar ne? A kada se treba na popisu izjasniti onda se pljuje sve što počinje na bos...
Volio bih da mi kažete šta to predstavlja cijeli svijet?
A posle toga ko to iz regiona više voli Bošnjake nego Srbe kao narod (ako je uopšte to ikakav argument)?
A nakon toga da mi kažete da li je igdje u svijet referendum bio proglašen kao kršenje ustavnog pravnog poretka?
I za kraj da li ste ponosni na to da vam sudbinu 20 godina mira kroji strani faktor?
Ovo ti storaB ozbiljno? LOL
http://www.alo.rs/hrvati-i-albanci-ugla ... bina/74959
Srušiti jedan Vukovar do neprepoznatljivosti. .. granatirati staro jezgro Dubrovnika. ... i pitati se o odnosu Hrvata naspram Srba?
O Kosovo Albancima da ne govorim...
A tek Bošnjacima nakon genocida u Srebrenici? Najveći varvarizam nakon drugog svjetskog rata u Europi. Nešto što je na nivou afričkog poluciviliziranog plemena.
Dno.
P.S da ne idemo dalje u povijest i odnos sa zemljama koje nisu nastale raspadom EX Yu.
Stvarno čovjek za ovakvo pitanje mora biti hladnokrvni .....
@ze kalanga
Onaj ko se ponosi tvorevinom, nastalom na genocidu i za koju su se škorpioni borili strijeljajući mučki, s leđa, djecu od 13-14 godina, pri tome im žicom, vezujući ruke na leđima, nije dostojan da s njim normalan svijet polemiše. Taj je spreman na sve.
Što mi bola' ne odgovori za Kakanj?
Što izreza moj post i preskoči zadnje pitanje, pitanje svih pitanja?
Vidim da si već dobio odgovore, pa ću samo da ponovim pitanje na koje izbjegavaš odgovoriti (a to uveliko pokazuje, svima nama, koliko si zadojen veliosrpskom ideologijom i koliko je metastaza uznapredovala).
Smatraš li da je referendum o nezavisnosti BiH bio demokratski čin i praznik demokratije?
- ze kalanga
#2304 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Već sam ponovio da na ista pitanja ne odgovaram.ABH017 wrote: Onaj ko se ponosi tvorevinom, nastalom na genocidu i za koju su se škorpioni borili strijeljajući mučki, s leđa, djecu od 13-14 godina, pri tome im žicom, vezujući ruke na leđima, nije dostojan da s njim normalan svijet polemiše. Taj je spreman na sve.
Što mi bola' ne odgovori za Kakanj?
Apropo ovog dijela. Ne možeš govoriti da se neko nečime ponosi. Sve teritorije koje postoje na današnjoj kugli zemaljskoj, od Novog Zelanda do Aljaske nastale su na nečijem stradanju. Dakle svih 7 milijardi ljudi bi danas trebalo predstaviti kao ponosne, zar ne?! To nije za pohvaliti se, ali je tako.
Zanemarivajući tuđe stradanje, ponižavaš sopstveno. Mene su tako učili, a pri tome niti sam bi učesnik rata, niti sam igdje propagirao pohvaljivanje nekog od stradanja.
- ABH017
#2305 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Onaj ko se ponosi "republikom srpskom", njenim nazivom, datumom na koji je proglašena ili je ponosan na klanja, silovanja, protjerivanja, logore smrti, pljačkanja, primarne i sekundarne grobnice, genocid, ili je nevjerovatno glup da ne može da shvati.
Još kad uz to veliča referendum o danu te rs, kao slave te rs (naravno nakon što su nesrbi protjerani sa tih prostora), kao demokratski čin, a drugi referendum, kojem nije prethodilo ništa takvo odbacuje i smatra preglasavanjem jednog naroda, prostora u njegovom mozgu za pisanje bljuvotina nikaf neće nestati.
Još kad uz to veliča referendum o danu te rs, kao slave te rs (naravno nakon što su nesrbi protjerani sa tih prostora), kao demokratski čin, a drugi referendum, kojem nije prethodilo ništa takvo odbacuje i smatra preglasavanjem jednog naroda, prostora u njegovom mozgu za pisanje bljuvotina nikaf neće nestati.
- ze kalanga
#2306 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Isto možeš reći za svaku drugu teritoriju na kugli zemaljskoj.
- spreca
#2307 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
A htjeli bi da igraju sa genocidnom tvorevinom zvanom shumaska takozvana rs .... a kosovo bogami drzava u pravom smislu rijeciSaraFina wrote:ze kalanga wrote:Sve što si napisao je odlika tvog naroda, samo na još jednom širem spektru. Mi smo jedini, istinski predstavnici, zaštitnici i lojalisti Bosne i Hercegovine, svi drugi su stranci. To su zlotvori, mrzitelji, rušitelji, agresori, šumari, vlahčad... Zar ne? A kada se treba na popisu izjasniti onda se pljuje sve što počinje na bos...ABH017 wrote:
Tvoj i problem tvog naroda je samoobmanjivanje da je narod=institucije, ili da su svi drugi građani drugog reda. Samoobmanjujete se da ne postoje drugi konstitutivni narodi na području gdje ste brojčano većina. Samoobmanjujete se da su drugi nacionalne manjine, iako u Ustavu vašeg voljenog entiteta piše drugačije.
Narod može da slavi šta 'oće. Who cares. Apsolutno nebitno. Međutim to s čim se vi samoobmanjujete (pa mislite da je cijeli svijet glupav i da će proći kmečanje o nametanju, sviđanju, nesviđanju itd.) pitanje je institucionalne proslave vjerskog praznika, pravoslavne slave gradova, opština i institucija, kao da niko, osim vas nema pravo na te iste institucije. Svoje vjerske praznike slavite u svojim avlijama i veselite se do neba. Komšije će doći da vam čestitaju praznik, ali ne očekujte od komšija da vam plaćaju da ga slavite, pa još i da ga i oni slave.
To bi bilo kao kad bi Općina Kakanj proglasila da dan općine Kakanj bude rođendan Muhammeda a.s. Zamisli da općinska vlast, u čast proslave, upriliči učenje mevluda i dove u službenim prostorijama Općine, te, samim tim, prisili sve stanovnike da na taj način proslavljaju rođendan Muhammeda a.s., sviđalo se to njima ili ne. Te, povrh svega, odglumi žrtvu i raspiše referendum, ukoliko se neko od onih, koji ne vjeruju u poslanstvo Muhammeda a.s. usprotive proslavljanju tog dana, kao dana općine i najave da će se zbog toga žaliti državnim institucijama s ciljem da zaštite svoja, Ustavom države, zagarantovana prava.
Volio bih da mi kažete šta to predstavlja cijeli svijet?
A posle toga ko to iz regiona više voli Bošnjake nego Srbe kao narod (ako je uopšte to ikakav argument)?
A nakon toga da mi kažete da li je igdje u svijet referendum bio proglašen kao kršenje ustavnog pravnog poretka?
I za kraj da li ste ponosni na to da vam sudbinu 20 godina mira kroji strani faktor?
Ovo ti storaB ozbiljno? LOL
http://www.alo.rs/hrvati-i-albanci-ugla ... bina/74959
Srušiti jedan Vukovar do neprepoznatljivosti. .. granatirati staro jezgro Dubrovnika. ... i pitati se o odnosu Hrvata naspram Srba?
O Kosovo Albancima da ne govorim...
A tek Bošnjacima nakon genocida u Srebrenici? Najveći varvarizam nakon drugog svjetskog rata u Europi. Nešto što je na nivou afričkog poluciviliziranog plemena.
Dno.
P.S da ne idemo dalje u povijest i odnos sa zemljama koje nisu nastale raspadom EX Yu.
Stvarno čovjek za ovakvo pitanje mora biti hladnokrvni .....
- spreca
#2308 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
i BRANI sve to 20godina posle svega i posle mnogih presuda Haskog suda ...takav covjek nema ni savjesti ni obraza....mislim da je najbolje da ga svi stave na ignore......tip samo trola i ponavlja sve kao oparnuta ploca...ni na jedno pitanje ne odgovara a hoce da komunicira i postavlja pitanja...krajnji bezobrazlukABH017 wrote:Onaj ko se ponosi "republikom srpskom", njenim nazivom, datumom na koji je proglašena ili je ponosan na klanja, silovanja, protjerivanja, logore smrti, pljačkanja, primarne i sekundarne grobnice, genocid, ili je nevjerovatno glup da ne može da shvati.
- spreca
#2309 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
govorimo o dijelu drzave gdje je se desio genocid a ne o zemaljskoj kugli...hoces mozda o amebama?ze kalanga wrote:Isto možeš reći za svaku drugu teritoriju na kugli zemaljskoj.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2310 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
DO POBEDEEEE!!!

- Alfons Kauders
#2311 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Koji kurac gubite vrijeme na lika koji tvrdi da je ARBiH granatirala Tuzlu i Sarajevo?
- ABH017
#2312 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Hoće taj i o amebama, ako treba, samo da se razvodni, relativizira ili zaboravi zločinački put i način nastanka rs-a.spreca wrote:govorimo o dijelu drzave gdje je se desio genocid a ne o zemaljskoj kugli...hoces mozda o amebama?ze kalanga wrote:Isto možeš reći za svaku drugu teritoriju na kugli zemaljskoj.
- ABH017
#2313 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Slažem se.Alfons Kauders wrote:Koji kurac gubite vrijeme na lika koji tvrdi da je ARBiH granatirala Tuzlu i Sarajevo?
Stanje takvih umova je stvarno beznadežno.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2314 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

a onda Kavlovac-Kavlobag-Vivovitica
- spreca
#2315 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
ABH017 wrote:Hoće taj i o amebama, ako treba, samo da se razvodni, relativizira ili zaboravi zločinački put i način nastanka rs-a.spreca wrote:govorimo o dijelu drzave gdje je se desio genocid a ne o zemaljskoj kugli...hoces mozda o amebama?ze kalanga wrote:Isto možeš reći za svaku drugu teritoriju na kugli zemaljskoj.
- spreca
#2316 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
ponekad me nervira...ali u vecini slucajeva se osjecam ko u cirkusu.....kloun je kloun i u africi...zabavlja raju pmalo svojim glupostima a da nije ni svjestan togaAlfons Kauders wrote:Koji kurac gubite vrijeme na lika koji tvrdi da je ARBiH granatirala Tuzlu i Sarajevo?
- arzuhal
#2317 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
pici wrote:
DO POBEDEEEE!!!![]()
- desni
#2318 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
To će da bude ujedinjenje dva oka kad vojvoda Mandić pobijedipici wrote:
a onda Kavlovac-Kavlobag-Vivovitica![]()
- spreca
#2319 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
lavovi maju kondicione pripreme....a Hanka je kupila dzaku cipela sa gvozdenom stiklom

- spreca
#2320 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
cita sabrana djela glavnog Krmka iz Laktasaanimus wrote:Halo novinar pise li se sta. Ides li na onaj drugi forum. Tamo lazi bolje prolaze. Imas vise istomisljenika. Bolje ti je razguli odavde dok ti nije Sara dosla.

- Point.
#2321 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Misu, evo pitanje za tebe, Demokratijusa iz slobodarske Srrrpske.ze kalanga wrote:Isto možeš reći za svaku drugu teritoriju na kugli zemaljskoj.
Smatras li da je referendum o nezavisnosti BiH bio demokratski cin i praznik demokratije?
Molim ostale forumase da ne raspravljaju sa Demokratijusom dok ne rascistimo ovu stvar.
- Acid25
#2322 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Evo pitanje za tebe.Point. wrote:.
Smatraš li da se nalaziš na ignore listi dotičnog experta?
- ABH017
#2323 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Nije garant. Pitali su ga i drugi, pa i ja. Lik samo izreže iz posta ono na šta nema suvisao odgovor i nastavi mlatiti praznu slamu o velikosrpskim mokrim snovima. Taj se i prijavio samo da provocira. Stoga se pridružujem @Point.-u u ignorisanju dotičnog forumaša, jer se ne treba spuštati na njegov nivo.Acid25 wrote:Evo pitanje za tebe.Point. wrote:.
Last edited by ABH017 on 15/10/2016 19:06, edited 1 time in total.
- Point.
#2324 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Ako jesam samo zbog ovog pitanja, onda je smjesniji nego sto sam mislio. I drugi ga forumasi pitaju isto pitanje a on ignorise. Zasto, misa li mu?Acid25 wrote:Evo pitanje za tebe.Point. wrote:.