SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
hizo ramidovic

#2301 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by hizo ramidovic »

ovdiese postavlja pitanje jeli policia smiela pucat istabi bilo dasuhina pogodili ilda suhin ranili kobi zato odgovaro stosuhin ugrozena ljucka prava lahkoje pucat kadoni bijeze asta dasu oni zapucali ikakosu znali koje utom bemveju stabi bilo dasu tamo nekaki malo ljetnici kobi odgovaro
O'zone
Globalni moderator

#2302 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Što mi je u naselju veselo...Moram početi dizati vreće pjeska na balkon....bunker nikad potrebniji.

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160624058
Innovation

#2303 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Innovation »

agent_zero wrote:Podržavam pucanje policije, neka uvijek zapucaju u taj ološ.
:thumbup:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2304 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

vješalica wrote:ma naći će ih,nema mnogo bmw-ova zelenih,a vidjeli su im i tablice...
likovi sa margina društva,klošari,propalice,i wannabe kriminalci
neki od tvojih bivših momaka ili sadašnjih? :mrgreen: :kiss:
saabsa

#2305 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by saabsa »

vješalica wrote:ma naći će ih,nema mnogo bmw-ova zelenih,a vidjeli su im i tablice...
Ma nece naci 100% , vjerovatno tek ukraden BMW
O'zone
Globalni moderator

#2306 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Dvije, zasada, nepoznate osobe pokušale su vozilom „BMW“ pregaziti policajce nakon što su im u sarajevskom naselju Kovačići signalizirali da se zaustave radi kontrole, potvrđeno je Feni u Operativnom centru Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo.

Do incidenta je došlo u 11.35 sati u ulici Ljubljanska nakon čega jedan od policajaca ispalio hitac, a vozilo se potom udaljilo u nepoznatom pravcu.

Policijski službenici su prethodno primjetili da su osobe iz automobila, nepoznatih registarskih oznaka, bile naoružane, te su ih pokušali zaustaviti.

Uviđaj u vezi s ovim incidentom je u toku, a policija je angažirana na pronalasku i privođenju osoba, odgovornih za ovaj incident.
Jedan hitac a ispalo je kao da su se porafalali sa barem dva-tri saržera
Sodom1

#2307 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Sodom1 »

DaysleepeR wrote:
Sodom1 wrote:Kako su znali njegov broj?
meni kad su maznuli auto ja sam imao službeni mobitel koji je na ime firme koji sam dao inspektoru i zvali su me na taj broj da im dam pare, a ne na moj privatni

mislim da se odgovor nazire
Inspektora za usi
radiša

#2308 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by radiša »

ili nekog iz firme,prije,ne vjerujem da bi inspektor bio tako glup.
zigson

#2309 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zigson »

saabsa wrote:Ma doslo je vrijeme da kad kupis oktaviju imas 1/3 vlasnistva ostale 2/3 su od lopova koji kad im zatreba uzimaju i nema otkupa jer odmah ide u dijelove . Kažu najtrazenija roba .
..
Last edited by zigson on 24/06/2016 14:50, edited 1 time in total.
Sodom1

#2310 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Sodom1 »

radiša wrote:ili nekog iz firme,prije,ne vjerujem da bi inspektor bio tako glup.
A sto ne BI,jel komesar u USK bio samo taka cvecka, kad je trebao Kao u haps ,ispalio SE preko grane
DaysleepeR

#2311 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DaysleepeR »

radiša wrote:ili nekog iz firme,prije,ne vjerujem da bi inspektor bio tako glup.
ne zna inspektor na koga glasi mobitel, u tom je kvaka
radiša

#2312 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by radiša »

Sodom1 wrote:
A sto ne BI,jel komesar u USK bio samo taka cvecka, kad je trebao Kao u haps ,ispalio SE preko grane
mozda i jeste ne mogu tvrdit nista 100% kad ne znam ali predpostavljam da nije tako glup...
saabsa

#2313 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by saabsa »

Ma najcesce ti trazeci auto zovnes svakog kog mislis da bi poznavao takve osobe e sad moze se desiti da neko zloupotrebi broj pa da iskoristi tvoju muku da se dodatno opari .
radiša

#2314 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by radiša »

da imaju dvije tri osobe broj i inspektor onda bi posumnjo ali ako je od firme ko sve zna da je on vlasnik tog broja jer je davo sigurno mnogima brojeve i dosta ljudi zna da on koristi taj broj,mozda je neko od tih povezan sa lopovima....
ne mora znacit da je inspektor mada nije iskljuceno.
Tercius

#2315 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

Naci pocelo je.Brao,samo rokaj.Puna podrska milicionerima,posebno ovoj omladini sto je skoro zasnovala radni odnos a ako citaju poruka za njih:nemojte padati pod uticaj pojedinih poratnih strucnjaka za mirujuci saobracaj,citajte i samo citajte pravilnike i zakonske regulative to je vase najjace oruzje,svako vozilo koje odbije da se zaustavi automatizmom postaje sredstvo izvrsenja,pa tako da bi zastitili kako svoj tako i zivot gradjana imate PUNO pravo da ga momentalno preselite na onaj svijet,a na kraju krajeva kad god ste zivotno ugrozeni samo pucajte jer bolje da vas i dvojica vode nego da vas cetvorica nose,ima i jacih advokata od Omara.
O'zone
Globalni moderator

#2316 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Tercius wrote:Naci pocelo je.Brao,samo rokaj.Puna podrska milicionerima,posebno ovoj omladini sto je skoro zasnovala radni odnos a ako citaju poruka za njih:nemojte padati pod uticaj pojedinih poratnih strucnjaka za mirujuci saobracaj,citajte i samo citajte pravilnike i zakonske regulative to je vase najjace oruzje,svako vozilo koje odbije da se zaustavi automatizmom postaje sredstvo izvrsenja,pa tako da bi zastitili kako svoj tako i zivot gradjana imate PUNO pravo da ga momentalno preselite na onaj svijet,a na kraju krajeva kad god ste zivotno ugrozeni samo pucajte jer bolje da vas i dvojica vode nego da vas cetvorica nose,ima i jacih advokata od Omara.
:thumbup: :thumbup:
zateznistub

#2317 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zateznistub »

Tercius wrote:Naci pocelo je.Brao,samo rokaj.Puna podrska milicionerima,posebno ovoj omladini sto je skoro zasnovala radni odnos a ako citaju poruka za njih:nemojte padati pod uticaj pojedinih poratnih strucnjaka za mirujuci saobracaj,citajte i samo citajte pravilnike i zakonske regulative to je vase najjace oruzje,svako vozilo koje odbije da se zaustavi automatizmom postaje sredstvo izvrsenja,pa tako da bi zastitili kako svoj tako i zivot gradjana imate PUNO pravo da ga momentalno preselite na onaj svijet,a na kraju krajeva kad god ste zivotno ugrozeni samo pucajte jer bolje da vas i dvojica vode nego da vas cetvorica nose,ima i jacih advokata od Omara.
Aferim! :thumbup:
vješalica

#2318 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

Black swan wrote:
pusa simpatijo mojaaa :mrgreen: :mrgreen: :kiss:
sunceKOtepsija

#2319 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sunceKOtepsija »

DaysleepeR wrote:
Sodom1 wrote:Kako su znali njegov broj?
meni kad su maznuli auto ja sam imao službeni mobitel koji je na ime firme koji sam dao inspektoru i zvali su me na taj broj da im dam pare, a ne na moj privatni

mislim da se odgovor nazire
policija = mafija, nema neke razlike za obicnog gradanina
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#2320 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mali_milojica »

:thumbup:
supercali

#2321 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by supercali »

posto su uvijek dvojica u patroli jel
jednom dati pistolj drugom automat ako ga ovaj sa pistoljom ne zaustavi da ga ovaj sa automatom dokrajci
radiša

#2322 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by radiša »

treci nek bude u steku sa zoljom u slucaju da ova dvojca budu pregazena
The BEN10

#2323 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by The BEN10 »

Treba li vam možda i novih zaposlenih (iako ih je dvaput više po glavi stanovnika nego u EU)!?!? :roll: :-)
http://www.avaz.ba/clanak/243226/mulabd ... ova-vozila
MULABDIĆ: Policiji su hitno potrebna nova vozila

Ministar unutrašnjih poslova (MUP) KS Vedran Mulabdić (SBB) kazao je jučer za „Avaz“ da je u MUP-u formirana komisija koja je izvršila popis postojećeg voznog parka. Nakon što je taj posao završen, kako je kazao, utvrđeno je da je hitno potrebno kupiti nova vozila.

Naredna sjednica

O toj temi te o predloženom načinu kupovine 140 vozila za MUP ministar Mulabdić jučer je trebao obavijestiti Vladu, ali je sjednica prekinuta te je ta tačka dnevnog reda odložena za narednu sjednicu.
Better Man

#2324 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Better Man »

The BEN10 wrote:Treba li vam možda i novih zaposlenih (iako ih je dvaput više po glavi stanovnika nego u EU)!?!? :roll: :-)
http://www.avaz.ba/clanak/243226/mulabd ... ova-vozila
MULABDIĆ: Policiji su hitno potrebna nova vozila

Ministar unutrašnjih poslova (MUP) KS Vedran Mulabdić (SBB) kazao je jučer za „Avaz“ da je u MUP-u formirana komisija koja je izvršila popis postojećeg voznog parka. Nakon što je taj posao završen, kako je kazao, utvrđeno je da je hitno potrebno kupiti nova vozila.

Naredna sjednica

O toj temi te o predloženom načinu kupovine 140 vozila za MUP ministar Mulabdić jučer je trebao obavijestiti Vladu, ali je sjednica prekinuta te je ta tačka dnevnog reda odložena za narednu sjednicu.
Čuj. Sad i njemu potrebna nova vozila. To nisu dovoljna ona što ih je kupio bivši ministar Ismir Jusko Švabo ili možda nisu dobra. Ne treba mu odobriti ili treba, ali uz uslov da vozila ne mogu biti iz koncerna VW. Mogu, ali samo ako budu dostavili najeftiniju ponudu u odnosu na ostale i budu nudili više za manje para. U protivnom bi trebalo pokrenuti postupak krivične odgvornosti ne samo ministra, već i ostalih koji su u talu i gdje se samo vozila VW nabavljaju za MUP.
calculator

#2325 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by calculator »

Black swan wrote:
Nazire li se to ljubav medju vama?
Post Reply