SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
hizo ramidovic
#2301 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ovdiese postavlja pitanje jeli policia smiela pucat istabi bilo dasuhina pogodili ilda suhin ranili kobi zato odgovaro stosuhin ugrozena ljucka prava lahkoje pucat kadoni bijeze asta dasu oni zapucali ikakosu znali koje utom bemveju stabi bilo dasu tamo nekaki malo ljetnici kobi odgovaro
- O'zone
- Globalni moderator
#2302 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Što mi je u naselju veselo...Moram početi dizati vreće pjeska na balkon....bunker nikad potrebniji.
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160624058
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160624058
-
Innovation
#2303 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
agent_zero wrote:Podržavam pucanje policije, neka uvijek zapucaju u taj ološ.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2304 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
neki od tvojih bivših momaka ili sadašnjih?vješalica wrote:ma naći će ih,nema mnogo bmw-ova zelenih,a vidjeli su im i tablice...
likovi sa margina društva,klošari,propalice,i wannabe kriminalci
-
saabsa
#2305 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma nece naci 100% , vjerovatno tek ukraden BMWvješalica wrote:ma naći će ih,nema mnogo bmw-ova zelenih,a vidjeli su im i tablice...
likovi sa margina društva,klošari,propalice,i wannabe kriminalci
- O'zone
- Globalni moderator
#2306 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jedan hitac a ispalo je kao da su se porafalali sa barem dva-tri saržeraDvije, zasada, nepoznate osobe pokušale su vozilom „BMW“ pregaziti policajce nakon što su im u sarajevskom naselju Kovačići signalizirali da se zaustave radi kontrole, potvrđeno je Feni u Operativnom centru Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo.
Do incidenta je došlo u 11.35 sati u ulici Ljubljanska nakon čega jedan od policajaca ispalio hitac, a vozilo se potom udaljilo u nepoznatom pravcu.
Policijski službenici su prethodno primjetili da su osobe iz automobila, nepoznatih registarskih oznaka, bile naoružane, te su ih pokušali zaustaviti.
Uviđaj u vezi s ovim incidentom je u toku, a policija je angažirana na pronalasku i privođenju osoba, odgovornih za ovaj incident.
- Sodom1
#2307 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Inspektora za usiDaysleepeR wrote:meni kad su maznuli auto ja sam imao službeni mobitel koji je na ime firme koji sam dao inspektoru i zvali su me na taj broj da im dam pare, a ne na moj privatniSodom1 wrote:Kako su znali njegov broj?
mislim da se odgovor nazire
- radiša
#2308 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ili nekog iz firme,prije,ne vjerujem da bi inspektor bio tako glup.
-
zigson
#2309 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
..saabsa wrote:Ma doslo je vrijeme da kad kupis oktaviju imas 1/3 vlasnistva ostale 2/3 su od lopova koji kad im zatreba uzimaju i nema otkupa jer odmah ide u dijelove . Kažu najtrazenija roba .
Last edited by zigson on 24/06/2016 14:50, edited 1 time in total.
- Sodom1
#2310 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A sto ne BI,jel komesar u USK bio samo taka cvecka, kad je trebao Kao u haps ,ispalio SE preko graneradiša wrote:ili nekog iz firme,prije,ne vjerujem da bi inspektor bio tako glup.
- DaysleepeR
#2311 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ne zna inspektor na koga glasi mobitel, u tom je kvakaradiša wrote:ili nekog iz firme,prije,ne vjerujem da bi inspektor bio tako glup.
- radiša
#2312 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
mozda i jeste ne mogu tvrdit nista 100% kad ne znam ali predpostavljam da nije tako glup...Sodom1 wrote:A sto ne BI,jel komesar u USK bio samo taka cvecka, kad je trebao Kao u haps ,ispalio SE preko graneradiša wrote:ili nekog iz firme,prije,ne vjerujem da bi inspektor bio tako glup.
-
saabsa
#2313 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma najcesce ti trazeci auto zovnes svakog kog mislis da bi poznavao takve osobe e sad moze se desiti da neko zloupotrebi broj pa da iskoristi tvoju muku da se dodatno opari .
- radiša
#2314 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
da imaju dvije tri osobe broj i inspektor onda bi posumnjo ali ako je od firme ko sve zna da je on vlasnik tog broja jer je davo sigurno mnogima brojeve i dosta ljudi zna da on koristi taj broj,mozda je neko od tih povezan sa lopovima....
ne mora znacit da je inspektor mada nije iskljuceno.
ne mora znacit da je inspektor mada nije iskljuceno.
- Tercius
#2315 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Naci pocelo je.Brao,samo rokaj.Puna podrska milicionerima,posebno ovoj omladini sto je skoro zasnovala radni odnos a ako citaju poruka za njih:nemojte padati pod uticaj pojedinih poratnih strucnjaka za mirujuci saobracaj,citajte i samo citajte pravilnike i zakonske regulative to je vase najjace oruzje,svako vozilo koje odbije da se zaustavi automatizmom postaje sredstvo izvrsenja,pa tako da bi zastitili kako svoj tako i zivot gradjana imate PUNO pravo da ga momentalno preselite na onaj svijet,a na kraju krajeva kad god ste zivotno ugrozeni samo pucajte jer bolje da vas i dvojica vode nego da vas cetvorica nose,ima i jacih advokata od Omara.
- O'zone
- Globalni moderator
#2316 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tercius wrote:Naci pocelo je.Brao,samo rokaj.Puna podrska milicionerima,posebno ovoj omladini sto je skoro zasnovala radni odnos a ako citaju poruka za njih:nemojte padati pod uticaj pojedinih poratnih strucnjaka za mirujuci saobracaj,citajte i samo citajte pravilnike i zakonske regulative to je vase najjace oruzje,svako vozilo koje odbije da se zaustavi automatizmom postaje sredstvo izvrsenja,pa tako da bi zastitili kako svoj tako i zivot gradjana imate PUNO pravo da ga momentalno preselite na onaj svijet,a na kraju krajeva kad god ste zivotno ugrozeni samo pucajte jer bolje da vas i dvojica vode nego da vas cetvorica nose,ima i jacih advokata od Omara.
- zateznistub
#2317 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Aferim!Tercius wrote:Naci pocelo je.Brao,samo rokaj.Puna podrska milicionerima,posebno ovoj omladini sto je skoro zasnovala radni odnos a ako citaju poruka za njih:nemojte padati pod uticaj pojedinih poratnih strucnjaka za mirujuci saobracaj,citajte i samo citajte pravilnike i zakonske regulative to je vase najjace oruzje,svako vozilo koje odbije da se zaustavi automatizmom postaje sredstvo izvrsenja,pa tako da bi zastitili kako svoj tako i zivot gradjana imate PUNO pravo da ga momentalno preselite na onaj svijet,a na kraju krajeva kad god ste zivotno ugrozeni samo pucajte jer bolje da vas i dvojica vode nego da vas cetvorica nose,ima i jacih advokata od Omara.
- vješalica
#2318 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pusa simpatijo mojaaaBlack swan wrote:neki od tvojih bivših momaka ili sadašnjih?vješalica wrote:ma naći će ih,nema mnogo bmw-ova zelenih,a vidjeli su im i tablice...
likovi sa margina društva,klošari,propalice,i wannabe kriminalci![]()
- sunceKOtepsija
#2319 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
policija = mafija, nema neke razlike za obicnog gradaninaDaysleepeR wrote:meni kad su maznuli auto ja sam imao službeni mobitel koji je na ime firme koji sam dao inspektoru i zvali su me na taj broj da im dam pare, a ne na moj privatniSodom1 wrote:Kako su znali njegov broj?
mislim da se odgovor nazire
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2320 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tercius wrote:Naci pocelo je.Brao,samo rokaj.Puna podrska milicionerima,posebno ovoj omladini sto je skoro zasnovala radni odnos a ako citaju poruka za njih:nemojte padati pod uticaj pojedinih poratnih strucnjaka za mirujuci saobracaj,citajte i samo citajte pravilnike i zakonske regulative to je vase najjace oruzje,svako vozilo koje odbije da se zaustavi automatizmom postaje sredstvo izvrsenja,pa tako da bi zastitili kako svoj tako i zivot gradjana imate PUNO pravo da ga momentalno preselite na onaj svijet,a na kraju krajeva kad god ste zivotno ugrozeni samo pucajte jer bolje da vas i dvojica vode nego da vas cetvorica nose,ima i jacih advokata od Omara.
- supercali
#2321 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
posto su uvijek dvojica u patroli jel
jednom dati pistolj drugom automat ako ga ovaj sa pistoljom ne zaustavi da ga ovaj sa automatom dokrajci
jednom dati pistolj drugom automat ako ga ovaj sa pistoljom ne zaustavi da ga ovaj sa automatom dokrajci
- radiša
#2322 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
treci nek bude u steku sa zoljom u slucaju da ova dvojca budu pregazena
-
The BEN10
#2323 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Treba li vam možda i novih zaposlenih (iako ih je dvaput više po glavi stanovnika nego u EU)!?!?
http://www.avaz.ba/clanak/243226/mulabd ... ova-vozila
MULABDIĆ: Policiji su hitno potrebna nova vozila
Ministar unutrašnjih poslova (MUP) KS Vedran Mulabdić (SBB) kazao je jučer za „Avaz“ da je u MUP-u formirana komisija koja je izvršila popis postojećeg voznog parka. Nakon što je taj posao završen, kako je kazao, utvrđeno je da je hitno potrebno kupiti nova vozila.
Naredna sjednica
O toj temi te o predloženom načinu kupovine 140 vozila za MUP ministar Mulabdić jučer je trebao obavijestiti Vladu, ali je sjednica prekinuta te je ta tačka dnevnog reda odložena za narednu sjednicu.
- Better Man
#2324 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Čuj. Sad i njemu potrebna nova vozila. To nisu dovoljna ona što ih je kupio bivši ministar Ismir Jusko Švabo ili možda nisu dobra. Ne treba mu odobriti ili treba, ali uz uslov da vozila ne mogu biti iz koncerna VW. Mogu, ali samo ako budu dostavili najeftiniju ponudu u odnosu na ostale i budu nudili više za manje para. U protivnom bi trebalo pokrenuti postupak krivične odgvornosti ne samo ministra, već i ostalih koji su u talu i gdje se samo vozila VW nabavljaju za MUP.The BEN10 wrote:Treba li vam možda i novih zaposlenih (iako ih je dvaput više po glavi stanovnika nego u EU)!?!?![]()
![]()
MULABDIĆ: Policiji su hitno potrebna nova vozila
Ministar unutrašnjih poslova (MUP) KS Vedran Mulabdić (SBB) kazao je jučer za „Avaz“ da je u MUP-u formirana komisija koja je izvršila popis postojećeg voznog parka. Nakon što je taj posao završen, kako je kazao, utvrđeno je da je hitno potrebno kupiti nova vozila.
Naredna sjednica
O toj temi te o predloženom načinu kupovine 140 vozila za MUP ministar Mulabdić jučer je trebao obavijestiti Vladu, ali je sjednica prekinuta te je ta tačka dnevnog reda odložena za narednu sjednicu.
-
calculator
#2325 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nazire li se to ljubav medju vama?Black swan wrote:neki od tvojih bivših momaka ili sadašnjih?vješalica wrote:ma naći će ih,nema mnogo bmw-ova zelenih,a vidjeli su im i tablice...
likovi sa margina društva,klošari,propalice,i wannabe kriminalci![]()