Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zadnji put sam sebi obećao da me više nikada neće groznica hvatati ovako rano na dan utakmice... Evo vidim da sam se z.....o ... Udara i trese uuuhhhh....
Tomahawk11 wrote:Kolasinac - Medunjanin - Pjanic....vezni red.
Zukanovica na beka.
Bude li Hadzic ili Salihovic na zadnjem veznom, nece valjati.
Slazem se! Kolasinca prije scega radi cvrstine ali iak taj zadnji vezni....
Ovu dvojicu sto si naveo ni pod razno na tu poziciju ali koga u nedostatku Besica?
Nijedan nije u stanju protiv ovakvog protivnika ucinit ono sto bi Besic mogao...
Imam osjecaj da ce ovo biti tekma kao protiv Grcke, s tim da Irci nece ni onaj jedan gol dati.... Golove za nas ce dati Dzeko, Pjanic i Djuric koji ce uci pred kraj kod rezultata dva nula, da zamjeni Dzeku kojem ce biti priredjen standing ovation
Zahvalite mi kasnije sto se nece patiti uz ovu tekmu....
Tomahawk11 wrote:Kolasinac - Medunjanin - Pjanic....vezni red.
Zukanovica na beka.
Bude li Hadzic ili Salihovic na zadnjem veznom, nece valjati.
Slazem se! Kolasinca prije scega radi cvrstine ali iak taj zadnji vezni....
Ovu dvojicu sto si naveo ni pod razno na tu poziciju ali koga u nedostatku Besica?
Nijedan nije u stanju protiv ovakvog protivnika ucinit ono sto bi Besic mogao...
Zato i jesam za Kolasinca u odsustvu Besica. Jedini on se moze tuci na toj poziciji sa Ircima. Znam, mnogi kazu Zukanovica, sto se tice igre s loptom, mozda i jeste bolje rijesenje, ali nama treba neko da primiri njihove levate.
Koliko god zvucalo pateticno,ili kako god hocete,najvece igracke legende(pored Svabe i rahmetli Haseta) FKS i FKŽ kao selektori odvest ce nas na jedno veliko tkmicenje.Optimizam i samo optimizam...Znam da nije tema FKS ili FKŽ ali tako je kako je,a Boga mi sto se mene tice nek nas na sljedece veliko takmicenje odvede recimo legenda Veleza,Slobode,Borca ,Celika....Neka nam je hairli i sretno svima veceras....OD DRINE DO UNE,OD SAVE DO MORA....JEDNA SI JEDINA
Ferid Avdic wrote:Koliko god zvucalo pateticno,ili kako god hocete,najvece igracke legende(pored Svabe i rahmetli Haseta) FKS i FKŽ kao selektori odvest ce nas na jedno veliko tkmicenje.Optimizam i samo optimizam...Znam da nije tema FKS ili FKŽ ali tako je kako je,a Boga mi sto se mene tice nek nas na sljedece veliko takmicenje odvede recimo legenda Veleza,Slobode,Borca ,Celika....Neka nam je hairli i sretno svima veceras....OD DRINE DO UNE,OD SAVE DO MORA....JEDNA SI JEDINA
Ferid Avdic wrote:Koliko god zvucalo pateticno,ili kako god hocete,najvece igracke legende(pored Svabe i rahmetli Haseta) FKS i FKŽ kao selektori odvest ce nas na jedno veliko tkmicenje.Optimizam i samo optimizam...Znam da nije tema FKS ili FKŽ ali tako je kako je,a Boga mi sto se mene tice nek nas na sljedece veliko takmicenje odvede recimo legenda Veleza,Slobode,Borca ,Celika....Neka nam je hairli i sretno svima veceras....OD DRINE DO UNE,OD SAVE DO MORA....JEDNA SI JEDINA
a ako bude sljedeci stranac,onda da ne navijamo?
Burazeru neka bude i stranac,ali ipak domace je najbolje,budi pozdravljen...
Ma ovdje treba krenuti sa dva napadaca i ako je moguce natrpati sto vise te u Irsku otici pjevajuci. Sve ispod 3 razlike ce biti vrlo vrlo zajebano gostovanje. Dakle veceras poginuti za tih tri razlike. Kad se moglo Grckoj onda utrpati tri sto ne bi moglo veceras i Irskoj. Naravno odbrana stvarno veceras ne smije primiti glupav gol.
Nek ga Pjana zabije sa 50metara, dzeko glavom, Djuric iz nemoguce situVacije nekako nogu pouri i ona se samo odbije u go...et...a sve mimo ovog je bonus, ali ovo mora bit
2-0, nadam se konačnoj jednoj kvalitetnoj utakmici od Pjanića, da preuzme odgovornost koja mu se nameće...
Također valjalo bi da se nekako sačuvamo žutih kartona, igrači kojima prijeti suspenzija.
irska jejaka ekipa ibitice gutavo naj namje bitnie dadadnemo makar jedan go visljke odnjiha jercemo tako pobijedit anevaljanam da oni dadnu go vislje odnaske jerce oni ondak pobijedit