Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Najmanje je Oda kriv za loše rezultate, iako nije da nema baš nikakve krivice...igrački kadar komšija je čisti besqrac, izuzev par pojedinaca koji opet nisu tolika klasa ad samo mogu donositi prevagu na terenu...Podrška za Odu
Čapljić je imao solidne rezultate sa Slavijom, ali trenerska karijera i klubovi koje je vodio je klasični cirkus ...Poznata mi ova dešavanja kod komšija nešto
ako nemate spremno konkretno i korektno rjesenje, smjenjivati odovica koji nije los trener je besmislica... das covjeku govna i suhu jufku, on napravi pitu koja izgleda na nesto al je ipak nejestiv i onda samo on kriv... jbg... u oba sarajevska kluba nije stvar u treneru, nego malo dublje. al dobro...
Last edited by Ned071 on 10/09/2015 11:55, edited 1 time in total.
Jebiga zna se sta se radi kada nema rezultata, sasvim je normalno da trener ide...samo ovu vasu fuš ekipu sastavljenu s konca i konopca ne bi ustojio ni Ivica Osim i to kada je bio u top snazi...Odovic moze biti kriv samo ako je on ovo sastavljao, u suprotnom pravi krivac ce se cerekati iza coska i nista necete dobiti
Nezgodna situacija za urpavu Zeljeznicara.
Sa jedne strane, nakom ovako losih rezultata svugdje u svijetu je trener taj koji ide. Sa te strane, uprava Zeljeznicara ima pravo sto je smijenila Odovica. Igra je realno bila jedna velika nula, a pozicija na tabeli zabrinjavajuca.
Sa druge pak strane, svi znaju da je u svoj ovoj situaciji trener najmanji krivac. Ima ona narodna "pita se od goovana ne pravi".
Ekipa realno nema kvalitet da zadovolji ambicije koje imaju navijaci Zeljeznicara, a sto je tako krivac je neko sasvim drugi. Toga su svi svjesni.
Cinjenica je daje odovic prosle sezone cuda radio. Niko se nije nadao da se Zeljezniar moze boriti za titulu.
Cinjenica je takodje da se od proslosti ne zivi, a ova sezona je katastrofalno krenula.
emigrazione wrote:Jebiga zna se sta se radi kada nema rezultata, sasvim je normalno da trener ide...samo ovu vasu fuš ekipu sastavljenu s konca i konopca ne bi ustojio ni Ivica Osim i to kada je bio u top snazi...Odovic moze biti kriv samo ako je on ovo sastavljao, u suprotnom pravi krivac ce se cerekati iza coska i nista necete dobiti
Odović se najmanje pitao kad su dovođeni igrači, ali je njegova greška što je pričao kako je zadovoljan pojačanjima i što nije javno izašao i rekao da nema kadar za Evrope.
Jednostavno Željezničar je od 7 utakmica upisao 2 pobjede i to na jedvite jade protiv 2 posljednjeplasirana tima na tabeli, očekivan potez uprave plavih. Vlado Čapljić nakon kriminalne epizode u DOnjem Sremu i vođenja izvjesne Mačve iz Šabca dolazi da povrati poljuljano samopouzdanje.
Last edited by odsutraopetultra on 10/09/2015 12:12, edited 1 time in total.
To sto sam rekao da Capljic nije los, mislio sam na one epizode u Slaviji. Meni je djelovao ko dobar trener, skrpio finu ekipicu, solidno igrali. A Zeljo sada ima bolji potencijal nego tadasnja Slavija. Ova druga imena klubova nisam znao. Zacudilo me..polosi klubovi bas.
A slazem se da je Odovic najmanje kriv. Cak mislim da je jedan od najboljih trenutnih trenera PL.
Vise je ovdje do lose transfer politike, nego do Odovica.Covjek nema klupe, covjek nema mogucnosti da nesto radikalno izmislja, formacije mjenja. Ali dobro, necu da pametujem o susjedima, ispast ce ono - sta se ti mijesas .
A nije ni da je kod nas super sto se trenera tice, i te price.....tako da
emigrazione wrote:Jebiga zna se sta se radi kada nema rezultata, sasvim je normalno da trener ide...samo ovu vasu fuš ekipu sastavljenu s konca i konopca ne bi ustojio ni Ivica Osim i to kada je bio u top snazi...Odovic moze biti kriv samo ako je on ovo sastavljao, u suprotnom pravi krivac ce se cerekati iza coska i nista necete dobiti
Odović se najmanje pitao kad su dovođeni igrači, ali je njegova greška što je pričao kako je zadovoljan pojačanjima i što nije javno izašao i rekao da nema kadar za Evrope.
Nije njegovo da javno prica o tome, nego da radi najbolje sto moze sa ovim sto ima...protiv Ferenca sam govorio da imate jednu od najlosijih ekipa koju ja pamtim...ti, LSD, manijak ste osuli paljbu. Na kraju krajeva od kako je dosao Odovic samo pricate o svojoj djeci, borbi, krv znoj suze itd, nidje veze...pa vi ste ovog Stokica prizivali godinama, levati su se dovodili vama pred nosom i niko se nije bunio
Aaaa, ne vidjeh ove reference...Nekako su mi Knjažavac i Mačva ovdje najozbiljniji klubovi, kažu da su pod Vladom igrali lepršavo...Ali eto vidjećemo, činjenica da nužno ne mora značiti da neće imati rezultate kad dođe...I anonimniji treneri su znali napraviti nešto...
Ma ne bih se složio sa tim. Ova ekipa je odigrala proljeće i Evropu odlično. Slažem se da nema širine dovoljno, ali zato imaš najbolje juniore u državi koje je Odović odjednom prestao koristiti.
Ma ne bih se složio sa tim. Ova ekipa je odigrala proljeće i Evropu odlično. Slažem se da nema širine dovoljno, ali zato imaš najbolje juniore u državi koje je Odović odjednom prestao koristiti.
Sa Kvesićem na beku i Bajićem u napadu ova ekipa je dosta jača i to nije uopšte ista ekipa. Umjesto Kvese sad je tu Mladenović koji nema ni jedan prodor i ni jedan centaršut. Ogromna razlika u odnosu na ono što je Kvesa radio. Bajićev doprinos ekipi se vidio lani.
Ok, ali sad imaš Memiju na drugom beku koji je i više nego ofanzivan. Nemaš Bajića (koji je igrao sve slabije u zadnje vrijeme), ali imaš Dženisa, Stokića, Diattu, Tiaga, Đelmića, Kokota... dosta napadačkih opcija, a kod nas izmjene krenu od 80.minute.
Po meni Odović nije baš tako nevin kako svi žele da predstave. Jedini problem je da li postoji dobra alternativa.