UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MyTao

#2301 Re: Champions league 15/16

Post by MyTao »

Svaka cast Ronaldu za sve... ali za mene on ne moze u istu recenicu sa Messijem, ali rijetko ko moze...
Melbourne_Australia

#2302 Re: Champions league 15/16

Post by Melbourne_Australia »

Crvena Tifoza wrote:
Melbourne_Australia wrote:
Crvena Tifoza wrote:Jbt život, sa jednim golom RM prođe osmoplasiranu ekipu njemačkog prvenstva, i ovdje pojedinci od igrača RM prave vitezove. :lol:

Nebi me iznenadilo da Pellegrini ovo uzme. :mrgreen: Posreći se Guardioli da dođe na klupu ekipe koja osvoji LP.

Malo je reci koliko ti veze nemas sa vezom..Jeli ti vidis sta si ti napisao??? zato sam ja protiv slobode govora i pisanja..Evo zbog ovakvih gluposti kao sto ti pises!!! Daj Boze ukini net ovakvim!!

Koliko puta tebi trebam napisati magistrala da me zaobiđeš?
Dokle god se budes provaljivao a to je svaki skoro put kad napises nesto!!!!
alijagoro

#2303 Re: Champions league 15/16

Post by alijagoro »

MyTao wrote:Svaka cast Ronaldu za sve... ali za mene on ne moze u istu recenicu sa Messijem, ali rijetko ko moze...
Pa dobro, nisu se svi hranili hormonima za rast :oops:
Romanista 101%

#2304 Re: Champions league 15/16

Post by Romanista 101% »

otvorite temu Ronaldo vs. Messi, Real vs. Barca, Sarajevo vs. Zeljo, Putin vs. Obama itd. pa udrite do Ramazana ako hocete
MyTao

#2305 Re: Champions league 15/16

Post by MyTao »

alijagoro wrote:
MyTao wrote:Svaka cast Ronaldu za sve... ali za mene on ne moze u istu recenicu sa Messijem, ali rijetko ko moze...
Eno Ibrahimovic je visok... al nista... sta sad to treba da znaci?
Logovan

#2306 Re: Champions league 15/16

Post by Logovan »

SKAFISKAFNJAK wrote: kakav mesi jadan ne bio, lik nije igr'o protiv reala, pa ga nema protiv atletika pa ga nema protiv sociedada, prop'o frajko ko kauc rastelovani
E ovakva razmišljanja mene iritiraju. To što ga nije bilo u pojedinim utakmicama, ne znači da je propao. Lik je i dalje na visokom nivou.
kory_galaktikos wrote:raja previse cita zutu stampu pa ga ne voli ;)
Pa upravo. Kreira se mišljenje o igraču na osnovu nekakvih glupih članaka, a to što trpa kako i kada hoće, to nije bitno. :oops:
ExNihilo

#2307 Re: Champions league 15/16

Post by ExNihilo »

Pellegrini isti Karadžić.
alijagoro

#2308 Re: Champions league 15/16

Post by alijagoro »

MyTao wrote:
alijagoro wrote:
Eno Ibrahimovic je visok... al nista... sta sad to treba da znaci?
Da placa poreze drzavi :oops:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#2309 Re: Champions league 15/16

Post by mali_milojica »

Crvena Tifoza wrote:Jbt život, sa jednim golom RM prođe osmoplasiranu ekipu njemačkog prvenstva, i ovdje pojedinci od igrača RM prave vitezove. :lol:

Nebi me iznenadilo da Pellegrini ovo uzme. :mrgreen: Posreći se Guardioli da dođe na klupu ekipe koja osvoji LP.
Kao sto ti od hobita pravis superjunake :oops:
LSD

#2310 Re: Champions league 15/16

Post by LSD »

Uglavnom, došli smo do zakljucka da je Messi najbolji igrac svijeta zahvaljujuci iskljucivo hormonima za rast :lol: :lol:

Ništa golovi, asistencije, rekordi koje je oborio, trofeji koje je osvojio, zlatne lopte, perfektna tehnika, treninzi, ogroman talenat i ostale nebitne stvari :-) samo hormoni :lol:
Last edited by LSD on 12/04/2016 23:14, edited 1 time in total.
kory_galaktikos

#2311 Re: Champions league 15/16

Post by kory_galaktikos »

Logovan wrote:
SKAFISKAFNJAK wrote: kakav mesi jadan ne bio, lik nije igr'o protiv reala, pa ga nema protiv atletika pa ga nema protiv sociedada, prop'o frajko ko kauc rastelovani
E ovakva razmišljanja mene iritiraju. To što ga nije bilo u pojedinim utakmicama, ne znači da je propao. Lik je i dalje na visokom nivou.
kory_galaktikos wrote:raja previse cita zutu stampu pa ga ne voli ;)
Pa upravo. Kreira se mišljenje o igraču na osnovu nekakvih glupih članaka, a to što trpa kako i kada hoće, to nije bitno. :oops:
ja stvarno pokusavam da se ne obazirem na te prepiske, ali to sto se prebacuje za ronalda ma haman sve radi i messi ali jok ide se glavom kroz zid pa kako god
ti ljudi su fenomenalni igraci, i vise se njihovi branitelji krve oko njih nego oni sami :D
Crvena Tifoza

#2312 Re: Champions league 15/16

Post by Crvena Tifoza »

mali_milojica wrote:

Kao sto ti od hobita pravis superjunake :oops:

Al se skupilo izabrano društvo na temi :lol:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#2313 Re: Champions league 15/16

Post by mali_milojica »

Mislis na sebe ili...
Crvena Tifoza

#2314 Re: Champions league 15/16

Post by Crvena Tifoza »

LSD wrote:Uglavnom, došli smo do zakljucka da je Messi najbolji igrac svijeta zahvaljujuci iskljucivo hormonima za rast :lol: :lol:

Ništa golovi, asistencije, rekordi koje je oborio, trofeji koje je osvojio, zltane lopte, perfektna tehnika, treninzi, ogroman talenat i ostale nebitne stvari :-) samo hormoni :lol:

Kakvi su to kompleksi jbt život. Ne može CR gola dati da ga ovi ne porede sa Messijem. Ali idu iz krajnosti u krajnost. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#2315 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

Najbolje nista ne pisati kad pocne ova rasprava.

Covjek zabio tricu 8-)
alijagoro

#2316 Re: Champions league 15/16

Post by alijagoro »

LSD wrote:Uglavnom, došli smo do zakljucka da je Messi najbolji igrac svijeta zahvaljujuci iskljucivo hormonima za rast :lol: :lol:

Ništa golovi, asistencije, rekordi koje je oborio, trofeji koje je osvojio, zlatne lopte, perfektna tehnika, treninzi, ogroman talenat i ostale nebitne stvari :-) samo hormoni :lol:
Sumnjivo je to,nije fudbal kosarka pa da moras biti visok,a Mesija su bas nakljukali tim hormonima :D
MyTao

#2317 Re: Champions league 15/16

Post by MyTao »

Mene licno zaboli ona stvar i za jednog i drugog... drazi mi je Jon Flanagen od njih zajedno... ja sam kazem kako vidim. Pratim fudbal vec 15 godina, gledao sam tekme i onih prije... ali nikada niko ni blizu nije bio Messiju, eh sad do cega je to... do ishrane, do poreza ne znam... Ronaldo masina, ali nista sto se vec nije vidilo, samo sto ima cijeli tim koji radi za njega...
Romanista 101%

#2318 Re: Champions league 15/16

Post by Romanista 101% »

gledam ove igrace sto daju izjave u mix zoni nakon meca, to sve ozbiljno skoro zabrinuto ne znas ko je pobjedio a ko izgubio, niko nema emocije da pokaze sve nesto ukoceno u grcu, bez emocija kao ono u stilu "jos jedan radni dan u birou"
LSD

#2319 Re: Champions league 15/16

Post by LSD »

alijagoro wrote:

Sumnjivo je to,nije fudbal kosarka pa da moras biti visok,a Mesija su bas nakljukali tim hormonima :D
Hormonima rasta, sa kojima je dobio cak 170 cm visine :lol: :lol: golemo

Ali nisu to hormoni za fudbal, lažu te :mrgreen: ...ne postoje ti hormoni koji te mogu napraviti najboljim igracem na svijetu
alijagoro

#2320 Re: Champions league 15/16

Post by alijagoro »

Romanista 101% wrote:gledam ove igrace sto daju izjave u mix zoni nakon meca, to sve ozbiljno skoro zabrinuto ne znas ko je pobjedio a ko izgubio, niko nema emocije da pokaze sve nesto ukoceno u grcu, bez emocija kao ono u stilu "jos jedan radni dan u birou"
Ma haj bolje i to,nego one Ronaldove preforsirane emocije kad da gol.
LSD

#2321 Re: Champions league 15/16

Post by LSD »

MyTao wrote:Mene licno zaboli ona stvar i za jednog i drugog... drazi mi je Jon Flanagen od njih zajedno... ja sam kazem kako vidim. Pratim fudbal vec 15 godina, gledao sam tekme i onih prije... ali nikada niko ni blizu nije bio Messiju, eh sad do cega je to... do ishrane, do poreza ne znam... Ronaldo masina, ali nista sto se vec nije vidilo, samo sto ima cijeli tim koji radi za njega...
Meni su najjaci ovi Ronaldovi kurcojahači, kad god Rona zabije golove, eto ti njih da ismijavaju Messija, neka dijecija smiješna poređenja...ali fakat, svaki put ista prica.

Naldo se sklonio u živom zidu da Ronaldo zabije gol.
alijagoro

#2322 Re: Champions league 15/16

Post by alijagoro »

LSD wrote:
alijagoro wrote:

Hormonima rasta, sa kojima je dobio cak 170 cm visine :lol: :lol: golemo

Ali nisu to hormoni za fudbal, lažu te :mrgreen: ...ne postoje ti hormoni koji te mogu napraviti najboljim igracem na svijetu
Mogao je onda biti i sa 160cm najbolji.
AmiĐa_Idriz

#2323 Re: Champions league 15/16

Post by AmiĐa_Idriz »

Ima li glupljih tema od Cristiano vs Messi i Premiership vs ostale lige svijeta. Opustite se i uživajte u ljepoti igre.
Melbourne_Australia

#2324 Re: Champions league 15/16

Post by Melbourne_Australia »

Crvena Tifoza wrote:

Ništa golovi, asistencije, rekordi koje je oborio, trofeji koje je osvojio, zltane lopte, perfektna tehnika, treninzi, ogroman talenat i ostale nebitne stvari :-) samo hormoni :lol:

Kakvi su to kompleksi jbt život. Ne može CR gola dati da ga ovi ne porede sa Messijem. Ali idu iz krajnosti u krajnost. :D
Ti pricas o kompleksima ha ha ha..Real stigao 2-0 iz prve utakmice i ti pises kako je to nigdje veze :lol: jer je Wol 8 u bundes ligi...Ti si mi idol od sad i samo tebe pratim sta pises!!
Tomahawk11
Globalni moderator

#2325 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

MyTao wrote:Mene licno zaboli ona stvar i za jednog i drugog... drazi mi je Jon Flanagen od njih zajedno... ja sam kazem kako vidim. Pratim fudbal vec 15 godina, gledao sam tekme i onih prije... ali nikada niko ni blizu nije bio Messiju, eh sad do cega je to... do ishrane, do poreza ne znam... Ronaldo masina, ali nista sto se vec nije vidilo, samo sto ima cijeli tim koji radi za njega...
A Messi igra sa levatima u vidu Neymara, Suareza, Rakitica, Busqetsa, Inieste.... :-)
Stvarno se ovdje moze svasta zanimljivo procitati :mrgreen:
Post Reply