UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MyTao
#2301 Re: Champions league 15/16
Svaka cast Ronaldu za sve... ali za mene on ne moze u istu recenicu sa Messijem, ali rijetko ko moze...
-
Melbourne_Australia
#2302 Re: Champions league 15/16
Dokle god se budes provaljivao a to je svaki skoro put kad napises nesto!!!!Crvena Tifoza wrote:Melbourne_Australia wrote:Crvena Tifoza wrote:Jbt život, sa jednim golom RM prođe osmoplasiranu ekipu njemačkog prvenstva, i ovdje pojedinci od igrača RM prave vitezove.![]()
Nebi me iznenadilo da Pellegrini ovo uzme.Posreći se Guardioli da dođe na klupu ekipe koja osvoji LP.
Malo je reci koliko ti veze nemas sa vezom..Jeli ti vidis sta si ti napisao??? zato sam ja protiv slobode govora i pisanja..Evo zbog ovakvih gluposti kao sto ti pises!!! Daj Boze ukini net ovakvim!!
Koliko puta tebi trebam napisati magistrala da me zaobiđeš?
- alijagoro
#2303 Re: Champions league 15/16
Pa dobro, nisu se svi hranili hormonima za rastMyTao wrote:Svaka cast Ronaldu za sve... ali za mene on ne moze u istu recenicu sa Messijem, ali rijetko ko moze...
- Romanista 101%
#2304 Re: Champions league 15/16
otvorite temu Ronaldo vs. Messi, Real vs. Barca, Sarajevo vs. Zeljo, Putin vs. Obama itd. pa udrite do Ramazana ako hocete
- MyTao
#2305 Re: Champions league 15/16
Eno Ibrahimovic je visok... al nista... sta sad to treba da znaci?alijagoro wrote:Pa dobro, nisu se svi hranili hormonima za rastMyTao wrote:Svaka cast Ronaldu za sve... ali za mene on ne moze u istu recenicu sa Messijem, ali rijetko ko moze...
- Logovan
#2306 Re: Champions league 15/16
E ovakva razmišljanja mene iritiraju. To što ga nije bilo u pojedinim utakmicama, ne znači da je propao. Lik je i dalje na visokom nivou.SKAFISKAFNJAK wrote: kakav mesi jadan ne bio, lik nije igr'o protiv reala, pa ga nema protiv atletika pa ga nema protiv sociedada, prop'o frajko ko kauc rastelovani
Pa upravo. Kreira se mišljenje o igraču na osnovu nekakvih glupih članaka, a to što trpa kako i kada hoće, to nije bitno.kory_galaktikos wrote:raja previse cita zutu stampu pa ga ne voli
- ExNihilo
#2307 Re: Champions league 15/16
Pellegrini isti Karadžić.
- alijagoro
#2308 Re: Champions league 15/16
Da placa poreze drzaviMyTao wrote:Eno Ibrahimovic je visok... al nista... sta sad to treba da znaci?alijagoro wrote:Pa dobro, nisu se svi hranili hormonima za rastMyTao wrote:Svaka cast Ronaldu za sve... ali za mene on ne moze u istu recenicu sa Messijem, ali rijetko ko moze...
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2309 Re: Champions league 15/16
Kao sto ti od hobita pravis superjunakeCrvena Tifoza wrote:Jbt život, sa jednim golom RM prođe osmoplasiranu ekipu njemačkog prvenstva, i ovdje pojedinci od igrača RM prave vitezove.![]()
Nebi me iznenadilo da Pellegrini ovo uzme.Posreći se Guardioli da dođe na klupu ekipe koja osvoji LP.
-
LSD
#2310 Re: Champions league 15/16
Uglavnom, došli smo do zakljucka da je Messi najbolji igrac svijeta zahvaljujuci iskljucivo hormonima za rast
Ništa golovi, asistencije, rekordi koje je oborio, trofeji koje je osvojio, zlatne lopte, perfektna tehnika, treninzi, ogroman talenat i ostale nebitne stvari
samo hormoni 
Ništa golovi, asistencije, rekordi koje je oborio, trofeji koje je osvojio, zlatne lopte, perfektna tehnika, treninzi, ogroman talenat i ostale nebitne stvari
Last edited by LSD on 12/04/2016 23:14, edited 1 time in total.
-
kory_galaktikos
#2311 Re: Champions league 15/16
ja stvarno pokusavam da se ne obazirem na te prepiske, ali to sto se prebacuje za ronalda ma haman sve radi i messi ali jok ide se glavom kroz zid pa kako godLogovan wrote:E ovakva razmišljanja mene iritiraju. To što ga nije bilo u pojedinim utakmicama, ne znači da je propao. Lik je i dalje na visokom nivou.SKAFISKAFNJAK wrote: kakav mesi jadan ne bio, lik nije igr'o protiv reala, pa ga nema protiv atletika pa ga nema protiv sociedada, prop'o frajko ko kauc rastelovaniPa upravo. Kreira se mišljenje o igraču na osnovu nekakvih glupih članaka, a to što trpa kako i kada hoće, to nije bitno.kory_galaktikos wrote:raja previse cita zutu stampu pa ga ne voli
ti ljudi su fenomenalni igraci, i vise se njihovi branitelji krve oko njih nego oni sami
-
Crvena Tifoza
#2312 Re: Champions league 15/16
mali_milojica wrote:Kao sto ti od hobita pravis superjunakeCrvena Tifoza wrote:Jbt život, sa jednim golom RM prođe osmoplasiranu ekipu njemačkog prvenstva, i ovdje pojedinci od igrača RM prave vitezove.![]()
Al se skupilo izabrano društvo na temi
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2313 Re: Champions league 15/16
Mislis na sebe ili...
-
Crvena Tifoza
#2314 Re: Champions league 15/16
LSD wrote:Uglavnom, došli smo do zakljucka da je Messi najbolji igrac svijeta zahvaljujuci iskljucivo hormonima za rast![]()
![]()
Ništa golovi, asistencije, rekordi koje je oborio, trofeji koje je osvojio, zltane lopte, perfektna tehnika, treninzi, ogroman talenat i ostale nebitne stvarisamo hormoni
Kakvi su to kompleksi jbt život. Ne može CR gola dati da ga ovi ne porede sa Messijem. Ali idu iz krajnosti u krajnost.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2315 Re: Champions league 15/16
Najbolje nista ne pisati kad pocne ova rasprava.
Covjek zabio tricu
Covjek zabio tricu
- alijagoro
#2316 Re: Champions league 15/16
Sumnjivo je to,nije fudbal kosarka pa da moras biti visok,a Mesija su bas nakljukali tim hormonimaLSD wrote:Uglavnom, došli smo do zakljucka da je Messi najbolji igrac svijeta zahvaljujuci iskljucivo hormonima za rast![]()
![]()
Ništa golovi, asistencije, rekordi koje je oborio, trofeji koje je osvojio, zlatne lopte, perfektna tehnika, treninzi, ogroman talenat i ostale nebitne stvarisamo hormoni
- MyTao
#2317 Re: Champions league 15/16
Mene licno zaboli ona stvar i za jednog i drugog... drazi mi je Jon Flanagen od njih zajedno... ja sam kazem kako vidim. Pratim fudbal vec 15 godina, gledao sam tekme i onih prije... ali nikada niko ni blizu nije bio Messiju, eh sad do cega je to... do ishrane, do poreza ne znam... Ronaldo masina, ali nista sto se vec nije vidilo, samo sto ima cijeli tim koji radi za njega...
- Romanista 101%
#2318 Re: Champions league 15/16
gledam ove igrace sto daju izjave u mix zoni nakon meca, to sve ozbiljno skoro zabrinuto ne znas ko je pobjedio a ko izgubio, niko nema emocije da pokaze sve nesto ukoceno u grcu, bez emocija kao ono u stilu "jos jedan radni dan u birou"
-
LSD
#2319 Re: Champions league 15/16
Hormonima rasta, sa kojima je dobio cak 170 cm visinealijagoro wrote:Sumnjivo je to,nije fudbal kosarka pa da moras biti visok,a Mesija su bas nakljukali tim hormonimaLSD wrote:Uglavnom, došli smo do zakljucka da je Messi najbolji igrac svijeta zahvaljujuci iskljucivo hormonima za rast![]()
![]()
Ništa golovi, asistencije, rekordi koje je oborio, trofeji koje je osvojio, zlatne lopte, perfektna tehnika, treninzi, ogroman talenat i ostale nebitne stvarisamo hormoni
Ali nisu to hormoni za fudbal, lažu te
- alijagoro
#2320 Re: Champions league 15/16
Ma haj bolje i to,nego one Ronaldove preforsirane emocije kad da gol.Romanista 101% wrote:gledam ove igrace sto daju izjave u mix zoni nakon meca, to sve ozbiljno skoro zabrinuto ne znas ko je pobjedio a ko izgubio, niko nema emocije da pokaze sve nesto ukoceno u grcu, bez emocija kao ono u stilu "jos jedan radni dan u birou"
-
LSD
#2321 Re: Champions league 15/16
Meni su najjaci ovi Ronaldovi kurcojahači, kad god Rona zabije golove, eto ti njih da ismijavaju Messija, neka dijecija smiješna poređenja...ali fakat, svaki put ista prica.MyTao wrote:Mene licno zaboli ona stvar i za jednog i drugog... drazi mi je Jon Flanagen od njih zajedno... ja sam kazem kako vidim. Pratim fudbal vec 15 godina, gledao sam tekme i onih prije... ali nikada niko ni blizu nije bio Messiju, eh sad do cega je to... do ishrane, do poreza ne znam... Ronaldo masina, ali nista sto se vec nije vidilo, samo sto ima cijeli tim koji radi za njega...
Naldo se sklonio u živom zidu da Ronaldo zabije gol.
- alijagoro
#2322 Re: Champions league 15/16
Mogao je onda biti i sa 160cm najbolji.LSD wrote:Hormonima rasta, sa kojima je dobio cak 170 cm visinealijagoro wrote:Sumnjivo je to,nije fudbal kosarka pa da moras biti visok,a Mesija su bas nakljukali tim hormonimaLSD wrote:Uglavnom, došli smo do zakljucka da je Messi najbolji igrac svijeta zahvaljujuci iskljucivo hormonima za rast![]()
![]()
![]()
golemo
Ali nisu to hormoni za fudbal, lažu te...ne postoje ti hormoni koji te mogu napraviti najboljim igracem na svijetu
- AmiĐa_Idriz
#2323 Re: Champions league 15/16
Ima li glupljih tema od Cristiano vs Messi i Premiership vs ostale lige svijeta. Opustite se i uživajte u ljepoti igre.
-
Melbourne_Australia
#2324 Re: Champions league 15/16
Ti pricas o kompleksima ha ha ha..Real stigao 2-0 iz prve utakmice i ti pises kako je to nigdje vezeCrvena Tifoza wrote:LSD wrote:Uglavnom, došli smo do zakljucka da je Messi najbolji igrac svijeta zahvaljujuci iskljucivo hormonima za rast![]()
![]()
Ništa golovi, asistencije, rekordi koje je oborio, trofeji koje je osvojio, zltane lopte, perfektna tehnika, treninzi, ogroman talenat i ostale nebitne stvarisamo hormoni
Kakvi su to kompleksi jbt život. Ne može CR gola dati da ga ovi ne porede sa Messijem. Ali idu iz krajnosti u krajnost.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2325 Re: Champions league 15/16
A Messi igra sa levatima u vidu Neymara, Suareza, Rakitica, Busqetsa, Inieste....MyTao wrote:Mene licno zaboli ona stvar i za jednog i drugog... drazi mi je Jon Flanagen od njih zajedno... ja sam kazem kako vidim. Pratim fudbal vec 15 godina, gledao sam tekme i onih prije... ali nikada niko ni blizu nije bio Messiju, eh sad do cega je to... do ishrane, do poreza ne znam... Ronaldo masina, ali nista sto se vec nije vidilo, samo sto ima cijeli tim koji radi za njega...
Stvarno se ovdje moze svasta zanimljivo procitati